ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.921 05-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά που είναι η Σέμελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.922 05-04-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συγνώμη,η Καλυψώ ήθελα να γράψω,αλλά από τη βιασύνη δεν κοιτούσα τι έγραφα... Click για ανάπτυξη... απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #37.923 05-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μακάρι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.924 05-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μπορεί.Εξάλου ανάμεσα στο ένα άκρο και στο άλλο υπάρχει μέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:40 Η staman2 έγραψε: #37.925 05-04-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τι γλυκιά που είναι η Σέμελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.922 05-04-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συγνώμη,η Καλυψώ ήθελα να γράψω,αλλά από τη βιασύνη δεν κοιτούσα τι έγραφα... Click για ανάπτυξη... απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #37.923 05-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μακάρι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.924 05-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μπορεί.Εξάλου ανάμεσα στο ένα άκρο και στο άλλο υπάρχει μέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:40 Η staman2 έγραψε: #37.925 05-04-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συγνώμη,η Καλυψώ ήθελα να γράψω,αλλά από τη βιασύνη δεν κοιτούσα τι έγραφα... Click για ανάπτυξη... απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #37.923 05-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μακάρι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.924 05-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μπορεί.Εξάλου ανάμεσα στο ένα άκρο και στο άλλο υπάρχει μέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:40 Η staman2 έγραψε: #37.925 05-04-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μακάρι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.924 05-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μπορεί.Εξάλου ανάμεσα στο ένα άκρο και στο άλλο υπάρχει μέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:40 Η staman2 έγραψε: #37.925 05-04-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Μπορεί.Εξάλου ανάμεσα στο ένα άκρο και στο άλλο υπάρχει μέση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:40 Η staman2 έγραψε: #37.925 05-04-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας... σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει... Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει... και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση Click για ανάπτυξη... Καλά πέθανα με τις περιγραφές σου Γιουλη!!! Τελικά το Σεμελιώ αθώο αθώο αλλα πεισματάρα πεισματάρα και καθόλου υποχωρητική. Τα κατάφερε και της πέρασε και εκτόπισε τον άντρα του σπιτιου!Μήπως το Μορφεάκι μου ειναι το πιο αγαθιάρικο κι υποχωρητικό τελικά? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφο δωράκι είναι αυτο της θείας Νεκταρίας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:39 Η bunny έγραψε: #37.926 05-04-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μπραβο παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο τη Καλυψω εχω την εντυπωση και διαισθηση οτι θα κανει 2 seal σαν αυτην δηλαδη κοριτσακιατωρα αν θα εχουν καλτσακια δεν εχω ιδεα... Φανταζεστε με τα πολυ ψηλα ασπρα καλτσακια του Μορφεα και τα ανυπαρκτα της Καλυψως να βγαλουν τα τελεια καλτσακια? Click για ανάπτυξη... Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο! Τα ideal καλτσάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η bunny έγραψε: #37.927 05-04-09 21:57 Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.928 06-04-09 07:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Άσχετο,αλλά τρελαίνομαι για φράουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.929 06-04-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Τί κάνουν τα θεϊκά Βιρμανάκια σας; Εμείς τα κουνελάκια φάγαμε φράουλα σήμερα και μας άρεσε πολύ! Κανένα νέο από την Καλυψώ; Τα λέμε! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ειναι ησυχη και πολυ πολυ τρυφερη μαζι μου... Ολο απο πισω μου ειναι κι οταν κατσω καπου θελει να ανεβει πανω μου και να μου γλυφει το λαιμο... Για να ειμαι ειλικρινης με εχει λιγο κουρασει αυτο...αλλα δεν της το δειχνω καθολου και καθομαι υπομονετικα...Ολες οι δουλειες βεβαια πανε πισω....αλλα σκασιλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.930 06-04-09 12:01 το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το Σεμελοσογο Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:05 Η staman2 έγραψε: #37.931 06-04-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι παππουδες Οι γιαγιαδες Η μητερα ο πατερας Οι αδελφες (του ελεους) seal point Αυτη ειναι το καμαρι τους breed / show quality choc. point Και ο μοναχογιος Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.932 06-04-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ του σογιου που έβαλες διαλέγω αυτές.!!!! Θέλω λοιπόν να μου πεις μπορεις να μου βγάλεις μελλοντικά τέτοια μωρά???ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Click για ανάπτυξη... υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η staman2 έγραψε: #37.933 06-04-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: υπομονη... σε λιγο το αλμπουμ του προστατευομενου σου Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.934 06-04-09 12:20 Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μορφεας Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #37.935 06-04-09 12:25 Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω δεν εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.936 06-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω; Click για ανάπτυξη... καλε για σενα ανοιξα ολοκληρο θεμα...της Αρχοντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η staman2 έγραψε: #37.937 06-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εξαιρετικα αφιερωμενες στη Προεδρο και στα μελη του M.F.C. η αγαπημενη μου κι ενα φιλακι για το τελος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Μα πείτε μου ΟΛΟΙ δεν είναι ΘΕΪΚΟ γατι???? Τι κούκλος Γιουλη μου!!!! ΝΑ τον χαιρόμαστε όλοι μας!!!!! Και πάνω απ΄όλους εσύ!!! Η γατομανουλα του!!! Αλήθεια πρέπει να αλλάξεις παραυτα την φωτο της υπογραφής σου. Να βάλεις την τρίτη απο το τέλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #37.938 06-04-09 12:36 Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.939 06-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1895 1896 1897 1898 1899 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1897 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θελω ομως και φωτογραφιες της οταν ηταν μπεμπα,μονο αυτες εχεις ακαρδη μανα; Click για ανάπτυξη... Αλλες μπεμπε της Καλυψους δεν εχω...αυτες μονο απο το κινητο μου... Κατ'απαιτηση της Προεδρου, βαλε μου μωρε Δωρακι αυτη για το Μορφεα στην υπογραφη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η moukelis έγραψε: #37.940 06-04-09 12:58 Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οταν παω σπιτι μανδαμ,να μου στειλετε ενα ΡΜ γιατι τωρα εργαζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.