ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.961 07-04-09 09:19 Απλα ηθελα να πω οτι ο Fendy εμοιασε του παππου του κι οχι του πατερα τουενω το Σεμελιω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #37.962 07-04-09 09:30 Το Σεμελιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #37.963 07-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.964 07-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η Luna έγραψε: #37.965 07-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλα ηθελα να πω οτι ο Fendy εμοιασε του παππου του κι οχι του πατερα τουενω το Σεμελιω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:30 Η moukelis έγραψε: #37.962 07-04-09 09:30 Το Σεμελιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #37.963 07-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.964 07-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η Luna έγραψε: #37.965 07-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Σεμελιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #37.963 07-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.964 07-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η Luna έγραψε: #37.965 07-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.964 07-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η Luna έγραψε: #37.965 07-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαφ,μαφ,μαφ,μαφ!!!! ειναι ενας κουκλος για δαγκωμα!!! Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η Luna έγραψε: #37.965 07-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... εεε... αφου ειναι μπουνταλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 19:09 Η bunny έγραψε: #37.966 07-04-09 19:09 Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:28 Η PATSOUKAKI: #37.967 07-04-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα όμορφο...Βιρμανόσογο και Birman-maniacs! Tί νέα; Εμένα μου είπαν σήμερα ότι τα αγόρια μου είναι έτοιμοι για ζευγάρωμα και στην καλύτερή τους.Ένα κύριος που ήξερε από κουνέλια αναγνώρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλλά δεν έχουμε θηλυκό... Δεν πειράζει,θα μείνουμε εργένηδες! Click για ανάπτυξη... Ωραία!Πρόσεχε μόνο μη πλακοθούν για μια γηναίκα. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:33 Η bunny έγραψε: #37.968 07-04-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη γελάσετε αλλά έχει μια φάτσα στιλ του-άνδρα-του-πολλά-βαρύ-μη-του-μιλάτε-το-πρωί. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η PATSOUKAKI: #37.969 07-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Εγώ φα επιμείνω στον πολλά βαρή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 07:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.970 08-04-09 07:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! τη Βιρμανομουρακλα τη πηραμε απο το παππου Click για ανάπτυξη... Εμένα το φούσκωμα(τεράστιος,χοντρούλης) μου κάνει σε Γκάρλφιντ και το βλέμα σαν κάτι να παρακολουθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:33 Η staman2 έγραψε: #37.971 08-04-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Μωρε Γιουλη ολα του ωραια,αλλα δε μου αρεσει καθολου το σχημα των ματιων του...Λες κι εχει μυωπια και τα μισοκλεινει για να δει καλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ημουν σιγουρη οτι εσενα θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:35 Η moukelis έγραψε: #37.972 08-04-09 09:35 Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.973 08-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμένα μου φαίνεται διορατικός,"βλέπει μακριά" και προσδίδει μια αινιγματική αίσθηση κοιτάζοντας το κενό...Κάτι σαν τον Οδυσσέα. Πάντως λέω αμπελοφιλοσοφίες... Ίσως κοιτάει κάτι άλλο ή μπορεί απλά να επιδεικνύει το προφίλ του! Click για ανάπτυξη... Κοιτα περιγραφη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα τι λες καλή μου?? Αυτή είναι όλη του η ομορφιά!!! Τα ματάκια του που τα κλείνει στη συγκεκριμένη φωτο σαν παραπονεμένος είναι ΘΕΪΚΟΣ γάτος!! Εχω πάθει με την ομορφιά του!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ μου αρέσει αυτο το γατουνι!!! Ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ βιρμανός. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ΔΕ μου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Τελικα ειναι θεμα γουστου! Της Δωρας κι εμενα μας αρεσουν τα μεγαλα ματια με τα "καθαρια βλεμματα" και οι πιο "γυναικειες" αρμονικες γραμμες... Δωρα...καλα τα λεω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #37.974 08-04-09 09:40 Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.975 08-04-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι Γιουλη μια χαρα τα λες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιδι μου, ευχαριστω Αφιερωμενηδεν ειναι γλυκα τα κουνελακια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #37.976 08-04-09 10:33 Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.977 08-04-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ομορφο! Το εχουν για εικονα στην εισοδο το site; Click για ανάπτυξη... Ναι...δεν ειναι γλυκα η σοκολατενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #37.978 08-04-09 10:45 Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι πολυ ομορφη... Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.979 08-04-09 11:19 Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1897 1898 1899 1900 1901 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1899 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kουκλα!! Μου θυμιζει την Αθηνα της Βασιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.980 08-04-09 11:23 Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Που ειναι η Γιαννα να πεσει ξερη απο την ομορφια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.