Birman-maniacs

Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! Να τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος!:):up:
Εχει μεγαλώσει οντως, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Erefer εκανε αντροφατσα!
Καλα ο Πλατωνας...ονειρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτη!!!!!!!!!!!:up:
Ο Erefer εκανε αντροφατσα!
Καλα ο Πλατωνας...ονειρο.
Όλοι τους είναι υπέροχοι

Για δείτε αυτό το εκτροφείο.:up:

Απίστευτη!!!!!!!!!!!:up:

Όλοι τους είναι υπέροχοι

Για δείτε αυτό το εκτροφείο.:up:
Aπιστευτα μωρα:up:Ευχαριστουμε Αντιγονη:)

Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται
"Πριγκηπισσα Αναστασια":rolleyes:

cuccioli-nike-2009-27.jpg

cuccioli-nike-2009-28.jpg

εεελα ρεεε!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ο πατερας των παραπανω μωρων:)
frodo-05.jpg

και η μητερα τους:)

cuccioli-nike-2009-01.jpg

φερτα και τα 2 τωωωωωωωωωωωρα!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ο πατερας των παραπανω μωρων:)
frodo-05.jpg

και η μητερα τους:)

cuccioli-nike-2009-01.jpg
Μπήκα στο σάιτ και έπαθα και με τα μωρά αλλα και με τους γονείς!!! Τέλεια!:up::up:

Aπιστευτα μωρα:up:Ευχαριστουμε Αντιγονη:)

Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται
"Πριγκηπισσα Αναστασια":rolleyes:

cuccioli-nike-2009-27.jpg

cuccioli-nike-2009-28.jpg
Συγγνώμη αλλα η συνονόματή μου είναι τέλειο γατάκι!! Κοιτάξτε τι αθώο βλέμμα έχει!!! Ειναι πανέμορφο και αέρινο γατί!!! :up:

Καλησπερα σε ολη τη βιρμανοπαρεα!
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την υπεροχη εμπειρια που ειχα το περασμενο Σαββατοκυριακο καθως επισκευθηκα το εκτροφειο Kintamani Birmans ( https://www.gattosacrodibirmania.eu ) στη Ρωμη.
Καθως ηταν και η πρωτη φορα που ειδα βιρμανικη live, καταλαβαινετε πως επαθα την πλακα της ζωης μου!!! Τι καταπληκτικα πλασματα !!!! Καμια σχεση με τις φωτογραφιες και τα video πυ εχω δει.
Η Marta ( η εκτροφεας) ειχε εξι τελειες θυληκιες, εκ των οποιων οι τρεις ειχαν μωρακια (9 στο συνολο ) ημερων και μια ακομα ηταν να γεννησει τις επομενες ημερες.Ευελπιστω καποιο θυληκο απο τα μωρακια να γινει δικο μου, καθως αλλαξαν τα σχεδια που ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο.
Αποφασησα να παρω μονο μια θυληκια κουκλιτσα αφου η συμβιωση με ενα αστειρωτο αρσενικο φαινεται να ειναι δυσκολη.

Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!!:up:

Συγγνώμη αλλα η συνονόματή μου είναι τέλειο γατάκι!! Κοιτάξτε τι αθώο βλέμμα έχει!!! Ειναι πανέμορφο και αέρινο γατί!!! :up:
Σα και σενα Αναστασω μου:up::lol:

Σα και σενα Αναστασω μου:up::lol:
Γιουλη μου σ΄ευχαριστώ για το κομπλιμέντο αλλα δεν είναι έτσι.!! Και το ξέρουμε:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Σχολείο,ταλαιπωρίες,εξετάσεις και άλλα πολλά...βουίζει το κεφάλι μου.:blink: Και είπα να έρθω μια βόλτα από εδώ να χαλαρώσω.:) Και το πέτυχα!:happy: Πολύ ωραίες φωτογραφίες,βίντεο,μωρά...:rolleyes:

Ανυπομονώ για την Πασχαλινή φωτογράφηση των κούνελων!:D

Έχουμε κάποιο νέο;:hmm:

Χίλια συγνώμη κ.Γιούλη.Δεν μπήκα καθόλου χθες και άργησα.:(
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Σέμελη!:happy::)

Χρόνια πολλά Σεμελάκι!:)
birthday1.jpg

Χίλια συγνώμη κ.Γιούλη.Δεν μπήκα καθόλου χθες και άργησα.:(
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Σέμελη!:happy::)

Χρόνια πολλά Σεμελάκι!:)
birthday1.jpg
Ευχαριστουμε καλες μου...απλα χθες κλεισαμε μηνα...τα γενεθλια του ετους θα τα κανουμε στις 9 Ιουλιου:up:

Ευχαριστουμε καλες μου...απλα χθες κλεισαμε μηνα...τα γενεθλια του ετους θα τα κανουμε στις 9 Ιουλιου:up:
Δεν πειράζει,μου αρέσει να βρίσκω κάρτες για χρόνια πολλά!:D

Μπού!
cuccioli-nike-2008-11.jpg

Πολύ ωραίο αυτό,ε;:up:
guanti-birmano.gif

Gloves' limits​

Πολύ ωραίο αυτό,ε;:up:
guanti-birmano.gif

Gloves' limits​
:lol::up::up::up:
Moνο που βαζει μεγαλα ορια...ειναι πιο αυστηρα και συγκεκριμενα τα σωστα γαντια...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back