Birman-maniacs

Διονυση ευελπιστω οταν ερθει ο καιρος να ζευγαρωσουν ο δικος μου με την Chloe και να μας βγαλουν πανεμορφα blue point βιρμανακια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διονυση ευελπιστω οταν ερθει ο καιρος να ζευγαρωσουν ο δικος μου με την Chloe και να μας βγαλουν πανεμορφα blue point βιρμανακια:)

Τελεια θα ειναι:up::up:
Δεν μου ειπες Θοδωρη, πως σου φανηκαν οι μικρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια θα ειναι:up::up:
Δεν μου ειπες Θοδωρη, πως σου φανηκαν οι μικρες?

Πιστευω οτι και οι δυο ειναι πανεμορφες!Πως ομως εχεις προτιμηση να φερεις θηλυκες αντι για αρσενικους?:hmm:

Πιστευω οτι και οι δυο ειναι πανεμορφες!Πως ομως εχεις προτιμηση να φερεις θηλυκες αντι για αρσενικους?:hmm:

Η αληθεια ειναι οτι θελω να εχω καποιες γεννες.
Στην αρχη σκεφτομουν να παρω ενα ζευγαρι.
Δυστυχως ομως το σπιτι μου δεν ειναι τοσο μεγαλο που να μου επιτρεπει να εχω και εναν αστειρωτο αρσενικο μαζι με μια θηλυκια.
Ή θα ειχα συνεχομενες γεννες ( πραγμα που δεν το θελω) ή θα γινοταν ενας πανικος σε περιοδο οιστρου αφου δεν υπαρχει επιπλεον χωρος για να απομονωθει ο αρσενικος.
Απο την αλλη αποφασησα να παρω και δευτερη γατα γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερα για τη γατα να υπαρχει και δευτερη γατα στο σπιτι. Ειδικα για τις Βιρμανικες που ειναι πολυ κοινωνικες και θελουν παρεα;)

Αργοτερα , αν παω σε μεγαλυτερο σπιτι ισως παρω και ενα αρσενικο αλλα δεν ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.

Η αληθεια ειναι οτι θελω να εχω καποιες γεννες.
Στην αρχη σκεφτομουν να παρω ενα ζευγαρι.
Δυστυχως ομως το σπιτι μου δεν ειναι τοσο μεγαλο που να μου επιτρεπει να εχω και εναν αστειρωτο αρσενικο μαζι με μια θηλυκια.
Ή θα ειχα συνεχομενες γεννες ( πραγμα που δεν το θελω) ή θα γινοταν ενας πανικος σε περιοδο οιστρου αφου δεν υπαρχει επιπλεον χωρος για να απομονωθει ο αρσενικος.
Απο την αλλη αποφασησα να παρω και δευτερη γατα γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερα για τη γατα να υπαρχει και δευτερη γατα στο σπιτι. Ειδικα για τις Βιρμανικες που ειναι πολυ κοινωνικες και θελουν παρεα;)

Αργοτερα , αν παω σε μεγαλυτερο σπιτι ισως παρω και ενα αρσενικο αλλα δεν ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.
Tι quality ειναι η καθεμια τους?Και ποσο περιπου κοστιζει η καθε μια?

Tι quality ειναι η καθεμια τους?Και ποσο περιπου κοστιζει η καθε μια?

Η Chloe ειναι breeding.
Η εκτροφεας της που ειπε οτι δεν την δινει για show γιατι λειπει λιγο λευκο στο ενα δαχτυλο στο ενα μπροστινο ποδι. Ακου τωρα.....

Η Angel ειναι show .

Οσο για το κοστος τα γνωστα!!!!!!;)

Η Chloe ειναι breeding.
Η εκτροφεας της που ειπε οτι δεν την δινει για show γιατι λειπει λιγο λευκο στο ενα δαχτυλο στο ενα μπροστινο ποδι. Ακου τωρα.....

Η Angel ειναι show .

Οσο για το κοστος τα γνωστα!!!!!!;)
Η εκτροφέας έχει δίκιο.;) Όταν είχα πάει στην Έκθεση γάτας,δηλαδή show,ο Μορφέας αποκλείστηκε,γιατί είχε λευκό κάπου που δεν έπρεπε,νομίζω.:) Δε μετράει η ομορφιά,αλλά τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της φυλής.

Γιούληηηη,πώς με βρίσκεις;:P:lol:

Η εκτροφέας έχει δίκιο.;) Όταν είχα πάει στην Έκθεση γάτας,δηλαδή show,ο Μορφέας αποκλείστηκε,γιατί είχε λευκό κάπου που δεν έπρεπε,νομίζω.:) Δε μετράει η ομορφιά,αλλά τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της φυλής.

Ε βεβαια στα show τη μορφολογια κοιτουν!
Απο ο,τι μου εχουν πει καποιοι εκτροφεις πλεον στις εκθεσεις δε δινουν τοσο μεγαλη βαρυτητα στα καλτσακια.
Μου εγραψε μια εκτροφεας
The birman standard has been altered a bit; more points to the eyes shape and colour and a bit fewer to the markings

Απο ο,τι μου εχουν πει καποιοι εκτροφεις πλεον στις εκθεσεις δε δινουν τοσο μεγαλη βαρυτητα στα καλτσακια.
Μου εγραψε μια εκτροφεας
The birman standard has been altered a bit; more points to the eyes shape and colour and a bit fewer to the markings
Σίγουρα δεν ξέρω περισσότερα από μια εκτροφέα.:redface: Νομίζω ότι θα είναι κάπως πιο ελαστικοί με το ύψος των markings(δε μου κολλάει καλτσακίων:P).:hmm: Η κριτής της έκθεσης είχε πει ότι ο Μορφέας είναι από τις πιο καλοσχηματισμένες:hmm:(well shaped το είχε πει) βιρμανές που έχει δει.:hmm:

Η έκθεση ήταν το Μάρτιο,άρα ίσως παραήταν "κακό" το λευκό που έιχε ο Μορφέας...:hmm:Όμως,όπως διαπιστώσαμε είναι πολύ καλός για breeding,και ΘΕΟΣ!:up:

Αναθεωρηθηκαν τα Points το 2002,μπορειτε να τα δειτε αναλυτικα εδω.:)

Σίγουρα δεν ξέρω περισσότερα από μια εκτροφέα.:redface: Νομίζω ότι θα είναι κάπως πιο ελαστικοί με το ύψος των markings(δε μου κολλάει καλτσακίων:P).:hmm: Η κριτής της έκθεσης είχε πει ότι ο Μορφέας είναι από τις πιο καλοσχηματισμένες:hmm:(well shaped το είχε πει) βιρμανές που έχει δει.:hmm:

Η έκθεση ήταν το Μάρτιο,άρα ίσως παραήταν "κακό" το λευκό που έιχε ο Μορφέας...:hmm:Όμως,όπως διαπιστώσαμε είναι πολύ καλός για breeding,και ΘΕΟΣ!:up:

Απο ο,τι εχω καταλαβει υπαρχουν τα ορια για ανωτατο και κατωτατο οριο στα markings. Απλα πλεον δεν βαμολογουνται τοσο οσο το σχημα του κεφαλιου,, τα ματια κ.τ.λ.

Ο Μορφεας απο ο,τι μου ειπε και η Γιουλη εχει ψηλα τα καλτσακια του.
Κατα τα αλλα ειναι Γαταρος!!!!;)

Αναθεωρηθηκαν τα Points το 2002,μπορειτε να τα δειτε αναλυτικα εδω.:)

Μπραβο ρε Δωρα.
Πολυ χρησιμο!!!
Το εκανες παλι το θαυμα σου!:P

Ναι ειμαι γνωστη και ως η Εκτροφεας η Θαυματουργη.:lol:
Υπαρχουν και στο site της FIFe αλλα οχι με τοσες λεπτομερειες.

Ναι ειμαι γνωστη και ως η Εκτροφεας η Θαυματουργη.:lol:
Υπαρχουν και στο site της FIFe αλλα οχι με τοσες λεπτομερειες.

Δηλαδη περα απο Κακια Εκτροφεας εισαι και Θαυματουργη?:P
Δεχεσαι και ταματα?:lol::lol::lol::lol::lol:

Βεβαιως,πως θα παμε με τη Γιουλη στην Καραϊβικη;Ταξε μου κανενα βιρμανακι να το εκμεταλλευτω κι αυτο.:lol:

My greetings to Captain Jack Sparrow!:P:D

Birman-maniacs μου πηγα κι ανοιξα θεμα για τις μικρες μου στις "Γατες μου"χωρις πρωτα να γραψω στο καταλληλο νημα:redface::redface:
Μου αξιζει να τιμωρηθω:P:lol::lol:
Λοιπον, τελη Ιουλιου θα μεγαλωσει η οικογενεια των Βιρμανικων στη χωρα μας με δυο μικρες κουκλιτσες:D
Την Chloe απο τη Δανια και την Angel απο τη Σουηδια.
Η Chloe

Και η Angel

Περισσοτερες λεπτομερειες και φωτο θα βρειτε στο θεμα τους!
τα επισημα συγχαρητηρια μου Διονυση!! καλως να τις δεχτεις τι ατελειωτες ομορφιες σου:up:

απλα αψογη:cool::D
Μου εγραψε μια εκτροφεας
το δυνατο σημειο του Σεμελιου....:rolleyes:
Διονυση στηθος με στηθος θα παιζουμε στα ρινγκ των εκθεσεων:lol::lol::lol:

shiki%20madalyn%20louise%20bronze%20dbgdpn.jpg
louise%2003.jpg

mum%20and%20babies.jpg
shiki%20bundy%204%20and%20a%20half%20months.jpg

Pearls%20Kitten.jpg
chloes%20kitten.jpg
alice%20standing.jpg
ch%20shiki%20magic%20caddilac.jpg

chevelle2.jpg
salcora%20shere%20khan%20bronze%20dbgdch.jpg

blossomwithfeet2.jpg
shiki%20tiarna%20ch%205%20months.jpg
walter.jpg

ronan-show-boy.jpg

_MG_0079.jpg
shiki%20pink%20floyd.jpg
hadley%206%20wks.jpg

kesima%20piracucu%20trgdch.jpg
khan%201999%209th%20best%20overall%20at%20the%20royal%20adelaide%20show.jpg

Δεν είναι κρίμα να έχουν τόσο όμορφα γατιά και να μη βγάζουν καλές φωτό;:/:

Όντως πολύ κρίμα.:(Πρέπει να ήσουν έσυ εκεί να βγάζεις φώτο:P.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back