Birman-maniacs

Αυτο ειναι απο τη γεννα που περιμεναν να δουν αν ειναι breed ή pet;Πολυ πλακουτσωτο δεν ειναι για βιρμανακι Γιουλη;
oχι δεν ειναι αυτη η γεννα...αυτος ειναι αδελφος της Σεμελης...απο τους ιδιους γονεις και θα γινει ενας πολυ δυνατος αντρας Βιρμανος μπουνταλοφατσος:Pειναι η γεννα της καισαρικης;)
η Kitty (seal point) και στις 3 γεννες της, εβγαλε το χρωμα της μανας της choc. point...
επομενως οι παππουδες / γιαγιαδες στα μωρα παιζουν μεγαλο ρολο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τέλειος είναι κούκλος! το πλακουτσωτό είναι απο τη ράτσα του ή φαίνεται απλά έτσι στη φώτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι τα 2 seal αγορακια που τελικα ειναι show/breed...

haitiandhakimo_20090720_2.jpg

να και η Μίου μία ράτσα απο μόνη της :lol::lol::lol:

Τι ομορφα μωρα...Πολυ μου αρεσουν τα seal τελικα.

τέλειος είναι κούκλος! το πλακουτσωτό είναι απο τη ράτσα του ή φαίνεται απλά έτσι στη φώτο?
τα Βιρμανικα απαιτειται να εχουν ολοστρογγυλο προσωπο με δυνατο σαγονι, κανενα ιχνος ποργναθισμου ομως, ρωμαικη μυτη, μια χαρακτηριστικη καμπυλη στο μετωπο και σκουρα μπλε ματια...ο τυπακος αυτος τα εχει ολα αυτα:P

είναι πολύ όμορφος!! δεν είναι και Μορφέας βεβαίως βεβαίως:inlove::inlove: αλλά είναι πολύ γλυκούλης :baby: :up:

είναι πολύ όμορφος!! δεν είναι και Μορφέας βεβαίως βεβαίως:inlove::inlove: αλλά είναι πολύ γλυκούλης :baby: :up:
ετσι:redface:...οταν εφτιαξε ο Θεος το Μορφεα πεταξε το καλουπι μετα:P:lol::lol::lol:

Kαλημέρα!:DΜόλις ξύπνησα...:P

Γειά σας,το ξέρω ότι είμαι απαράδεκτη,το ξέρω και ζητώ συγνώμη που δεν πάτησα στο θέμα σας.Λοιπόν ήρθε η ώρα να πατήσω!

Ο Versacce ειναι η πορωση μας....ε Γιαννα????

versacce_20080621_5.jpg

Και όχι μόνο!Είναι και δική μου!Τι κουκλί είναι αυτό;!Τι καραμελομένο φυστίκι μέσα στο παγωτό χωνάκι με μπόλικι σαντυγί και σιρόπι;Είναι πειρασμός!:inlove:

τα δυο seal αγορακια των καταλινων

ο Hakimo δεν ειναι εντελως αρκουδι?

Hakimo_20090706_3.jpg

HaitiNights_20090706_3.jpg

Hakimo_20090706_2.jpg

HaitiNights_20090706_2.jpg

Hakimo_20090706_4.jpg

Αυτά τα υπέροχα μικρούλια είναι από τη γέννα της Καλυψώς;

εγω εχω τρελαθει με τον Inuk... με το τελειο ονομα

Inuk_20090706_3.jpg
Τέλειο όνομα και φάτσα για ζούλιγμα!

ο Inuk των καταλινων!
chocolate point και μπουνταλοφατσος...
:lol:
Εεε,έτσι είναι τα αρσενικά!

αυτα ειναι τα 2 seal αγορακια που τελικα ειναι show/breed...

haitiandhakimo_20090720_2.jpg

Αυτά από ποια γέννα είναι;

να και η Μίου μία ράτσα απο μόνη της
:inlove::inlove::inlove:
Kαλημέρα!Μόλις ξύπνησα...

Μία και μισή.Ώρα για όσους εργάζονται τη νύχτα...;):lol:

Aγνή,παιδάκι μου τα μωρά είναι από τις Καταλίνες, όχι από τη Καλυψώ!:P:lol:Θα μας κουφάνεις τελείως;:lol::lol::lol: Σε καλό σου,γέλασα και σήμερα!:up:

Aγνή,παιδάκι μου τα μωρά είναι από τις Καταλίνες, όχι από τη Καλυψώ!:P:lol:Θα μας κουφάνεις τελείως;:lol::lol::lol: Σε καλό σου,γέλασα και σήμερα!:up:

Επιδή δεν έχω μπει εδώ και καιρό και δεν διάβασα καθόλου απαντησεις γι΄αυτό.Κορόιδευε εσύ.Τέρας!:mad::(

Και εγω εχω καιρο να μπω και μπερδευομαι λιγάκι.Βοηθήστε με!!!!!:lol:

Και εγω εχω καιρο να μπω και μπερδευομαι λιγάκι.Βοηθήστε με!!!!!:lol:

Και εσύ μπερδεύτηκες.Να τα πεις στη μικρή τερατίνα που με κοροιδεύει.Και δεν κάνω πλάκα.Με στεναχώρισε...:(Μπορείτε να μας κατατοποιήσετε τις ομοιοπαθούσες;:lol:

Η Αγνή εκνευρίζεται!!!Ταραταραααααααααααααααααααααααααααααμμμ!!!:P:lol:

Είναι να μην εκνευριστώ βρε Αντιγόνη μου με κάτι ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ που κυκλοφορούν εδω μέσα:lol::lol::lol:

Είναι να μην εκνευριστώ βρε Αντιγόνη μου με κάτι ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ που κυκλοφορούν εδω μέσα:lol::lol::lol:
Καλα πιθηκάκια όμως!!!!:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

Συγνώμη βρε Αγνούλα,το χιούμορ μου είναι κάπως ιδιότυπο και σαρκαστικό συνήθως...:redface: Δεν έχω κακή πρόθεση.;):)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

Συγνώμη βρε Αγνούλα,το χιούμορ μου είναι κάπως ιδιότυπο και σαρκαστικό συνήθως...:redface: Δεν έχω κακή πρόθεση.;):)

Το ξέρω.Πλάκα έκανα και εγώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back