Birman-maniacs

Ο συγκεκριμενος πρεπει να εχει και πολυ καλο προφιλ ε;
Λες να μην την παρουν και να μας τη δωσουν τελικα;Σιγα μωρε,κανελα ειναι,μπορει να πασπαλιστηκε και λιγο παρακατω το μωρο...:P

Γιουλη οντως τα γαντια της δε φαινονται πολυ ενταξει,ειδικα το αριστερο οπως τη βλεπουμε.Αλλα εχει γινει ενα ομορφο και αφρατο μωρο ολοστρογγυλο,σαν cinnamon roll...:redface:
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι καπου εδω μπορω να αποχωρησω για καποιον αλλο,πιο σπλαχνικο κοσμο...Κακουργα!
Μα δεν εχει γινει πολυ πολυ ομορφος γατος;
τον θες? :rolleyes::rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη γελας με τον πονο μου μαρη...Αφου τη θελω τη μπακλαβαδενια!

να και η αδελφη του Μορφεα :rolleyes:

batida_0808_3.jpg

ο Μορφεας :rolleyes:

barishu_080610a.jpg

το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολα:P:P:lol:και το χαρακτηρα της τον πηραμε:lol:

Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.:PΤον δινουν;
να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει...

να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει...
δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις:hmm:

κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας:)

kumori_200908_3.jpg

kumori_20090301_2.jpg

Η αδερφη του δε μου αρεσει...
Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν;

θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry:
Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου:)

μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status...

να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες...
κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια...
Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα...

jumanji_20090926_3.jpg

jumanji_20090926_4.jpg
Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια!:up:

να και η αδελφη του Μορφεα :rolleyes:

batida_0808_3.jpg

ο Μορφεας :rolleyes:

barishu_080610a.jpg

το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολα:P:P:lol:και το χαρακτηρα της τον πηραμε:lol:
Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα?:lol:

καλημερα φιλεναδα!
Στριτζω λεει??? :P:P
ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο:/::P

καλημερα φιλεναδα!
Στριτζω λεει??? :P:P
ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο:/::P
Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια??:lol::lol::lol::lol:

Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια??:lol::lol::lol::lol:
μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? :/::P:lol:

μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status...

να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες...
κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια...
Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα...

jumanji_20090926_3.jpg

jumanji_20090926_4.jpg

μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο????:inlove::inlove::inlove::inlove:
εσυ ηρθες Δωρα?? :(
αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης :(

:lol::lol:

jamaica_20090926_1.jpg

jamaica_20090926_2.jpg

jamaica_20090926_3.jpg

οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!!:P:P:P

Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια...

ναιαιαιαιια!!!!:):):):up::up:θες να την παρουμε μιση-μιση???:P:P

Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα.

Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε.

Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;;
Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη...
Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back