ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.361 28-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο συγκεκριμενος πρεπει να εχει και πολυ καλο προφιλ ε; Λες να μην την παρουν και να μας τη δωσουν τελικα;Σιγα μωρε,κανελα ειναι,μπορει να πασπαλιστηκε και λιγο παρακατω το μωρο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη οντως τα γαντια της δε φαινονται πολυ ενταξει,ειδικα το αριστερο οπως τη βλεπουμε.Αλλα εχει γινει ενα ομορφο και αφρατο μωρο ολοστρογγυλο,σαν cinnamon roll... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.362 28-09-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι καπου εδω μπορω να αποχωρησω για καποιον αλλο,πιο σπλαχνικο κοσμο...Κακουργα! Μα δεν εχει γινει πολυ πολυ ομορφος γατος; Click για ανάπτυξη... τον θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.363 28-09-09 11:29 Μη γελας με τον πονο μου μαρη...Αφου τη θελω τη μπακλαβαδενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.364 28-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον θες? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.365 28-09-09 11:30 να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο συγκεκριμενος πρεπει να εχει και πολυ καλο προφιλ ε; Λες να μην την παρουν και να μας τη δωσουν τελικα;Σιγα μωρε,κανελα ειναι,μπορει να πασπαλιστηκε και λιγο παρακατω το μωρο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη οντως τα γαντια της δε φαινονται πολυ ενταξει,ειδικα το αριστερο οπως τη βλεπουμε.Αλλα εχει γινει ενα ομορφο και αφρατο μωρο ολοστρογγυλο,σαν cinnamon roll... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.362 28-09-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι καπου εδω μπορω να αποχωρησω για καποιον αλλο,πιο σπλαχνικο κοσμο...Κακουργα! Μα δεν εχει γινει πολυ πολυ ομορφος γατος; Click για ανάπτυξη... τον θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.363 28-09-09 11:29 Μη γελας με τον πονο μου μαρη...Αφου τη θελω τη μπακλαβαδενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.364 28-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον θες? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.365 28-09-09 11:30 να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι καπου εδω μπορω να αποχωρησω για καποιον αλλο,πιο σπλαχνικο κοσμο...Κακουργα! Μα δεν εχει γινει πολυ πολυ ομορφος γατος; Click για ανάπτυξη... τον θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.363 28-09-09 11:29 Μη γελας με τον πονο μου μαρη...Αφου τη θελω τη μπακλαβαδενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.364 28-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον θες? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.365 28-09-09 11:30 να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη γελας με τον πονο μου μαρη...Αφου τη θελω τη μπακλαβαδενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η moukelis έγραψε: #39.364 28-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον θες? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.365 28-09-09 11:30 να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον θες? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.365 28-09-09 11:30 να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.366 28-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειμαστε καλυμμενοι απο μπλε.Τον δινουν; Click για ανάπτυξη... να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.367 28-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου πω δεν ξερω...κατσε να δω στα planned matings αν παιζει... Click για ανάπτυξη... δεν τον αναφερουν...ισως να τον προοριζουν μονο για εκθεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.368 28-09-09 11:36 κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα αυτη τη blue tortie τους ποσο ωραια χαμηλωσε τα αυτακια μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:46 Η moukelis έγραψε: #39.369 28-09-09 11:46 Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αδερφη του δε μου αρεσει... Αυτη την ταρταρουγα μου την εχεις ξαναβαλει κι εχω παθει.Απο το ρυζογαλο μας αλλες φωτο δεν εβαλαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:53 Η staman2 έγραψε: #39.370 28-09-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω εναν ωμο σημερα να γειρω πανω του να κλαψω!!! :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εδωωωωωωω ακούμπα καλό μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Πω πω τι ομορφο γατόνι στρογγυλό στρογγυλο και αστραφτερό! Τι ματάκια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να και η αδελφη του Μορφεα ο Μορφεας το βλεμμα το πηραν απο τη μαμα...α ρε Ζουζου...ηταν πολυ δυσκολη γατα παντως...τα σφαλιαριζε ολακαι το χαρακτηρα της τον πηραμε Click για ανάπτυξη... Α ρε Ζουζου τι γατιά έκανες! Πάντως ο Μορφέας ειναι πιο ομορφος!!! αλήθεια γιατι ήταν δύσκολη η μαμα τους?? Εννοεις στριντζουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.371 28-09-09 12:07 καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #39.372 28-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα φιλεναδα! Στριτζω λεει??? ζει τωρα καπου αλλου μονη της γιατι σφαλιαριζε ολες τις γατες...μιλαμε για ξυλο Click για ανάπτυξη... Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.373 28-09-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πω πω υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο τελικά ... για σκέψου οταν έκανε σεξ με τους εραστάς της μετά τους έδερνε αλήθεια και τους έκανε και μουτράκια?? Click για ανάπτυξη... μωρε αυτη η σφαλιαρα παει κι ερχεται...αλλα ολα τα αλλα τι της φταιγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #39.374 28-09-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου σπανε τα νευρα...δεν εχει πολυ καλα γαντακια απ'οτι φαινεται...και μαλλον οι σκατοεκτροφεις το σκεφτονται γι'αυτο δεν εχουν βαλει ακομα status... να και ο αδελφος της...ασχετως χρωματος, βγαζουν απιστευτα γατια οι ατιμες... κοιτα ποσο σωστος Βιρμανος ειναι αυτος.....με Το απιστευτο σαγονι και αυτο το χρωμα στα ματια...και το ωραιο κενο αναμεσα στα ματια... Κοβω φλεβες για αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... μαναρααααακι μου!!!!τι μωρο ειναι αυτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ ηρθες Δωρα?? αντε να κλαψουμε ανταμα η μια στο ωμο της αλλης Click για ανάπτυξη... οσο παει και γινεται θεα!!!α ρε Γιουλη....ντροπη ειναι να μην την εχεις εσυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:18 Η moukelis έγραψε: #39.375 28-09-09 23:18 Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω λεω να την κλεψουμε...Δε θα αντεξω να τη δω σε αλλου την αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #39.376 28-09-09 23:40 ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναιαιαιαιια!!!!θες να την παρουμε μιση-μιση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #39.377 28-09-09 23:43 Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.378 29-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε!Εγω θελω το μουτρο και το "χαλασμενο" ποδι με την περισση κανελλα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #39.379 29-09-09 08:58 Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1967 1968 1969 1970 1971 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1969 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γελαει παλι η απονη...Δεν επρεπε να μου τη δειξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Φένια '72: #39.380 29-09-09 11:26 Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχχχ καλέ...τι ωραίες relaxing photos ειναι αυτές;; Μαρη Γιούλη...δε μου φτάνει που έχω στερητικό και μου λειπει το παιδι μου κάθε ώρα και λεπτό, με κάνεις να τριβω τα χέρια μου και να θέλω να ζουλήξω την οθόνη... Κι οχι και τπτ άλλο αλλά δεν προλαβαινω και να κλάψω κι εγώ...αμαν πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.