Birman-maniacs

Θα το ήθελα κάτι τέτοιο ..επίσης έχω κάνει την έρευνά μου και βρήκα κάποιο εκτροφείο στις Βρυξέλλες..έχω μια φίλη εκεί ίσως με εξυπηρετήσει..thanks
πολυ ωραια! αν θελεις βαλε μου εδω το Link να σου πω τη γνωμη μου...:)
επισης να ξερεις οτι αν το φερεις απο το εξωτερικο, θα πρεπει να ερθει στουε 4 μηνες γιατι στους 3 γινεται αναγκαστικα το αντιλυσσικο εμβολιο απο τον εκτροφεα προκειμενου να ταξειδεψει και να εχει περασει 1 μηνας απο το εμβολιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α ρε Γιαννα...μονο εσυ με νοιωθεις:redface::lol:

το ξερω Γιουλη μου!!!:lol::lol::redface:

κοιτα Γιαννα το γιο του το λουκουμα:lol:

Kenai - choc. point παει κατευθειαν για εκτροφη..

Kenai_20091120_2.jpg

Kenai_20091120_3.jpg

τετοια μ'αρεσουν!!!λουκουμογαταααααααα!!!!!!!!!!!:happy::happy::up:

κι ενας λιλουκος:P

Kaishu_20091120_2.jpg

καλοο μου!!!κουκλακι ειναι!!:inlove::inlove:

Γιουλη πως σου φαινεται αυτος ο κοκκινος κουκλος?
Αν και τα κοκκινα δεν τα πολυσυμπαθω αυτος μου αρεσει πολυ!!!

σ'αρεσει γιατι ειναι πολυ ομορφο!!παααρα πολυ ομορφο!!:happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης να ξερεις οτι αν το φερεις απο το εξωτερικο, θα πρεπει να ερθει στουε 4 μηνες γιατι στους 3 γινεται αναγκαστικα το αντιλυσσικο εμβολιο απο τον εκτροφεα προκειμενου να ταξειδεψει και να εχει περασει 1 μηνας απο το εμβολιο.[/qu

επισης να ξερεις οτι αν το φερεις απο το εξωτερικο, θα πρεπει να ερθει στουε 4 μηνες γιατι στους 3 γινεται αναγκαστικα το αντιλυσσικο εμβολιο απο τον εκτροφεα προκειμενου να ταξειδεψει και να εχει περασει 1 μηνας απο το εμβολιο.
Τα εκτροφεία που βρήκα στο Βέλγιο είναι: www.baiedesamours.eu και https://www.icefirecats.de/ ρίξε μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου..thanks

Τα εκτροφεία που βρήκα στο Βέλγιο είναι: www.baiedesamours.eu και https://www.icefirecats.de/ ρίξε μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου..thanks
το icefirecats εχει παρα πολυ ωραιες γατες!!
Ειδικα η λιλα ταμπυ εινα Θεικη!

Nelly_vor_der_Kerze_kleiner.jpg

Nelly_Seite_kleiner.jpg

Nelly_Seite_kleiner.jpg

Tελεια Βιρμανικη!!!;)

Nelly_Seite_kleiner.jpg
Γιούληηηηη....:rolleyes:

Tελεια Βιρμανικη!!!;)
Λιλά ταμπυ είναι η συγκεκριμένη ? νόμιζα blue tabby...
Είναι όντως υπέροχη !

Πααναγία μου ρε παιδιά, έχω λιγωθεί με τόσα...παστάκια!!!

Tελεια Βιρμανικη!!!;)

Γιούληηηηη....:rolleyes:

Λιλά ταμπυ είναι η συγκεκριμένη ? νόμιζα blue tabby...
Είναι όντως υπέροχη !

Πααναγία μου ρε παιδιά, έχω λιγωθεί με τόσα...παστάκια!!!
Ευτυχως πασχουμε ομαδικα απο τη Βιρμανοαρρωστια:redface::lol:

Καλημερα:)Ζουζουνα τους εκτροφεις απο Ιταλια που γνωρισαμε στη Σοφια τους ειδοποιησες?

Παναγία μου ρε Γιούλη πρωί πρωί.........
Δεν πιστευα οτι θα δω βιρμανάκι που να μου κόψει την ανάσα όσο το μωό μου οταν το πρωτοείδα...
Τι γατονεραιδένια ύπαρξη ειναι αυτή ;;;;;;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΡΕΕΕ..... ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Καλημερα:)Ζουζουνα τους εκτροφεις απο Ιταλια που γνωρισαμε στη Σοφια τους ειδοποιησες?
εχουν Εκθεση Βιρμανικων στο Παρισι εκεινη την εβδομαδα... μου υποσχεθηκαν οτι θα ερθουν τον Απριλη...επισης μου ζητησαν την ανακοινωση για τον Απριλη να την αναρτησουν στην εκθεση στο Παρισι...
τους ειπα οτι ακομα δεν την εχουμε...

Χριστέ μου τι γάτα ειναι αυτή ;;;;
Δεν ειναι σα να μεταμορφώθηκε νεράιδα σε γάτα ;;;;

Γιούυυυυληηηηηηηη αυτο δε θα το ξεπεράσω ποτέ όσο ζω...!!!
Εχω δύσπνοια, ταχυκαρδία, τρέμουλο, ρίγη, λιγούρα, φαγούρα στα ακρωδάχτυλα, μούδιασμα στο σαγόνι...τι έχω γιατρέ μου ;;;;;;;;;

εχουν Εκθεση Βιρμανικων στο Παρισι εκεινη την εβδομαδα... μου υποσχεθηκαν οτι θα ερθουν τον Απριλη...επισης μου ζητησαν την ανακοινωση για τον Απριλη να την αναρτησουν στην εκθεση στο Παρισι...
τους ειπα οτι ακομα δεν την εχουμε...

Εκθεση Βιρμανικών...ε...;; :hmm:
Αυτά ειναι.....

Χριστέ μου τι γάτα ειναι αυτή ;;;;
Δεν ειναι σα να μεταμορφώθηκε νεράιδα σε γάτα ;;;;

Γιούυυυυληηηηηηηη αυτο δε θα το ξεπεράσω ποτέ όσο ζω...!!!
Εχω δύσπνοια, ταχυκαρδία, τρέμουλο, ρίγη, λιγούρα, φαγούρα στα ακρωδάχτυλα, μούδιασμα στο σαγόνι...τι έχω γιατρέ μου ;;;;;;;;;

Εκθεση Βιρμανικών...ε...;; :hmm:
Αυτά ειναι.....
κι η ζωη συνεχιζεται Φενια μου...

Νομιζω οτι της Φενιας η ζωη θα συνεχιστει μετα θανατον αν συνεχισεις ετσι...:lol:

Νομιζω οτι της Φενιας η ζωη θα συνεχιστει μετα θανατον αν συνεχισεις ετσι...:lol:
Θα της κανουν παρεα Βιρμανοαγγελακια:lol:

Καλησπερα! Ειμαι η Ναυσικα απο τη Ναπολη!
Πως σας φαινομαι?:cool:

Συνημμένα

• adulti_birmani_nausica_000[1].jpg
    adulti_birmani_nausica_000[1].jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • adulti_birmani_nausica_002[1].jpg
    adulti_birmani_nausica_002[1].jpg
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back