Birman-maniacs

αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!!:blink:
ενταξει???:mad::mad::mad::mad:
Ναι ναι ναι!!! :rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο παει το μαλλι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο παει το μαλλι;
ακομα περιμενω προσφορα...εστειλα στο ξυλα το σπιτι και ολοκληρωσα τη κατασκευη με τα ξυλινα σκαλοπατια και τους ξυλινουε στυλους μεσα...του τα εστειλα κι αυτα και περιμενω τη λυπητερη...επισης πρεπει να μιλησω με το Γιαννη το σιδερα του Ηλια για την εξωτερικη κατασκευη που θα πλαισιωνει με πορτα το χωρο.

Δουλειες με φουντες!:up:

Δουλειες με φουντες!:up:
ειναι που ειμαι τελειομανης και δεν συμβιβαζομαι κιολας με κατι προχειρο:redface::/::P

Αγνοω το γεγονος οτι με κοροιδευετε και ρωταω: εχεις βαλει μπροστα το θεμα με την ταρατσα???
τι σπιτι ξυλινο του Μορφεα ειναι αυτο που λες???

Αγνοω το γεγονος οτι με κοροιδευετε και ρωταω: εχεις βαλει μπροστα το θεμα με την ταρατσα???
τι σπιτι ξυλινο του Μορφεα ειναι αυτο που λες???
Ναι Γιαννα μου...θα τον στειλω στην μεγαλη βεραντα, να ξεσηκωσει και την αλλη μερια της γειτονιας :lol:
Παιδια αρσενικος αστειρωτος μεσα στο σπιτι ειναι σαν θηριο στο κλουβι!! :/:
Αυτο ειναι:)
απο κατω θα μπει η αμμολεκανη και το καλοκαιρι θα του εχω ανοιχτη τη μεγαλη πορτα να αεριζεται:)

emily_1.jpg

emily_2.jpg

emily_3_01.jpg

emily_4_01.jpg

resize_of_emily_6_01.jpg

εκει μεσα θα καθετε μονο το βραδυ να φανταστω???εε???:P:P

ωραιο ειναι!!!πολυ σου παει!!;)

ωραιο ειναι!!!πολυ σου παει!!;)
εμενα?:confused::P
:hmm::hmm:μωρε...εχεις δικιο...γιατι αν το κανω...καποιος θα μου προτεινει να μεινω εξω με τον γατο μου:lol::lol:

με πηρε ο ξυλας...δεν εχει ξανακανει κατι παρομοιο μου ειπε...:lol:τον τρελανα το κακομοιρη....αλλα θα το φωτογρσφισει μετα να το βαλει στο site του...:P

θα μπεις στο club μας καλη μου??? δεν μας το λες τοσο καιρο καλε??:lol:
Καλε πως δεν το πα??!:(:PΚαι στην έκθεση κάτι σου είπα σχετικά(ενώ ζαχάρωνα το συννεφένιο σεμελάκι βεβαίως, βεβαίως.!:rolleyes:). Απλά επειδή θέλω να κάνω εκτροφή και θέλω να ειναι όλα σωστά και εγώ οσο το δυνατόν πιο καταρτισμένη (και κανα ψιλό στην άκρη για τα απρόοπτα..;)) προς το παρόν ξεσκονίζω βιβλία,τσεκάρω εκτροφεία προσπαθώ να προβλέψω τα απρόβλεπτα και εύχομαι να πάνε όλα καλά!:)Best case senario απο απρίλη και μετα..ελπίζω να ευοδοθούν όλα και να έχω τη χαρά να ασχόληθω με τη φυλή (και να ζουζουνιάζω βιρμανάκι:P)όσο σύντομα θέλω.Αδημονώ....

Καλε πως δεν το πα??!:(:PΚαι στην έκθεση κάτι σου είπα σχετικά(ενώ ζαχάρωνα το συννεφένιο σεμελάκι βεβαίως, βεβαίως.!:rolleyes:). Απλά επειδή θέλω να κάνω εκτροφή και θέλω να ειναι όλα σωστά και εγώ οσο το δυνατόν πιο καταρτισμένη (και κανα ψιλό στην άκρη για τα απρόοπτα..;)) προς το παρόν ξεσκονίζω βιβλία,τσεκάρω εκτροφεία προσπαθώ να προβλέψω τα απρόβλεπτα και εύχομαι να πάνε όλα καλά!:)Best case senario απο απρίλη και μετα..ελπίζω να ευοδοθούν όλα και να έχω τη χαρά να ασχόληθω με τη φυλή (και να ζουζουνιάζω βιρμανάκι:P)όσο σύντομα θέλω.Αδημονώ....
Βιρμανικων?? συγνωμη καταλαβα ragdoll λογω του Μανου...sorry ημουν και απασχολημενη με την εκθεση! :redface:
Καλη επιτυχια!!!!! :up:

εκει μεσα θα καθετε μονο το βραδυ να φανταστω???εε???:P:P
Ελα ενα σ/κ στο σπιτι μου να "κοιμηθεις" με το Μορφεα αγκαλια...για να καταλαβεις που αντεχει να ζει ενας αστειρωτος γατος 2.5 ετων:lol::lol:

εμενα?:confused::P
:hmm::hmm:μωρε...εχεις δικιο...γιατι αν το κανω...καποιος θα μου προτεινει να μεινω εξω με τον γατο μου:lol::lol:

:lol::lol::lol:

με πηρε ο ξυλας...δεν εχει ξανακανει κατι παρομοιο μου ειπε...:lol:τον τρελανα το κακομοιρη....αλλα θα το φωτογρσφισει μετα να το βαλει στο site του...:P

Αφίσα να το κανει αμα του βγει καλο!!!:P:P:P

καλημερα,καλως σας βρηκαμε,ειμαστε ενα αντρογυνο(χρηστος,μαριαννα)κ ψαχνουμε να υιοθετησουμε ενα μικρο βιρμανακι.
εδω κ μια εβδομαδα ψαχνουμε μεσω petshop(χωρις να γνωριζουμε)να βρουμε μια μικρουλα,βρηκαμε αλλα διαβασαμε μερικα σχολια δικα σας κ καταλαβαμε οτι δεν ειναι κ το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε,μηπως μπορειτε να μας βοηθησετε? :redface:

Καλημερα και καλωσηρθατε!
Ελτροφειο βιρμανικων δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα,αλλα θα σας κατατοπισουν οι ιδιοκτητες γατων αυτης της φυλης καλυτερα.Προς το παρον,ριξτε μια ματια εδω.:)

Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους...
Kαλή ιδέα αυτή με τους κορμούς. Και... για αμφίεση μπορειτε να ντυθείτε Jane η κοπελιά του Ταρζάν. Αν έχετε πρόβλημα εσείς δεν πειράζει, ντύνομαι εγώ και αδειάζει ΟΛΗ η έκθεση όταν με δει:lol::lol:Οπου φύγει φύγει και διποδα και τετράποδα.:lol::lol:
Και τώρα μην γελάσει καμμιά σας με το σχόλιό ούτε απο έξω σας ούτε απο μέσα σας γιατι θα το πάρω προσωπικά οτι με κοροϊδεύετε την κουκλάρα:lol::lol::P:P

κλα(π)σε θες να πεις:redface::lol:
:lol::lol::lol:Πονηρούλα !!!
Γιουλη ξετρελάθηκα με το σπιτάκι του ποιητη και οταν θα ετοιμαστει, θα πίνω το καφεδακι μου παρεάκι με τον αγαπημένο μου. :up:

καλημερα,καλως σας βρηκαμε,ειμαστε ενα αντρογυνο(χρηστος,μαριαννα)κ ψαχνουμε να υιοθετησουμε ενα μικρο βιρμανακι.
εδω κ μια εβδομαδα ψαχνουμε μεσω petshop(χωρις να γνωριζουμε)να βρουμε μια μικρουλα,βρηκαμε αλλα διαβασαμε μερικα σχολια δικα σας κ καταλαβαμε οτι δεν ειναι κ το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε,μηπως μπορειτε να μας βοηθησετε? :redface:
Καλώς μας ήρθατε!!!:)
Και φυσικά θα σε βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ψαξει πολύ για την βιρμανική φυλή.:) Η Γιουλη μόλις δει το μνμ σου θα σου απαντήσει φαντάζομαι. Πραγματι δεν ειναι καθόλου καλή η ιδέα να πάρετε απο Petshop ζωάκι. Προς Θεού. Υπάρχουν λύσεις να αποκτήσετε το δικό σας αγαπημένο ζωάκι διαφορετικά αλλα όχι απο τέτοια μαγαζιά.:):):)

καλως ηλθατε στο forum και στο θεμα των Birmaniacs!
Ακομα εκτροφειο Βιρμανικων δεν υπαρχει στην Ελλαδα, προβλεπεται δημιουργια εκτροφειων μεσα στο 2010.
Αυτο ειναι το Link για πληροφοριες της φυλης www.birman.gr
οπου εχει και εκτροφεια του εξωτερικου.

Kαλή ιδέα αυτή με τους κορμούς. Και... για αμφίεση μπορειτε να ντυθείτε Jane η κοπελιά του Ταρζάν. Αν έχετε πρόβλημα εσείς δεν πειράζει, ντύνομαι εγώ και αδειάζει ΟΛΗ η έκθεση όταν με δει:lol::lol:Οπου φύγει φύγει και διποδα και τετράποδα.:lol::lol:
Και τώρα μην γελάσει καμμιά σας με το σχόλιό ούτε απο έξω σας ούτε απο μέσα σας γιατι θα το πάρω προσωπικά οτι με κοροϊδεύετε την κουκλάρα:lol::lol::P:P
Mπορει να μας φανεις χρησιμη του χρονου αν θελουμε να διωξουμε κανεναν ανεπιθυμητο...:lol::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back