ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι μωρε...το εσβησα...ωρε Γιουυλη...δεν φαινεται τιποτα...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τελικα εγινε ετσι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Βασίλη, ρώτα σε παρακαλώ την Κατερίνα... Θα νιώσει τέτοια ευτυχία όταν κάνει δικό της παιδί;

Ένα ρουφηχτό φιλί στα δυο μπροστινά πατουσάκια, περικαλώ καθότι μια σχετικήν αδυναμίαν στα σοκολατί μωρά τη διαθέτομεν

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...Παιδια προλαβετε πριν το παρουν!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38205
bunny
Περιβόητο μέλος
μολις επαθα υπογλυκαιμια και ζαλιστηκα
για μισο λεπτο...να φαω ενα κομματακι...τοσο δα μικρο...
![]()
αχχ!! τωρα ειμαι καλυτερα
![]()
Η μέρα της σοκολάτας να υποθέσω;
Φανταστική είναι η Πέρλα,πανέμορφη και σοκολατένια
Μεγειά η μηχανή

Το είδα,υπέροχα γατάκιαΓια τους Βιρμανο ενδιαφερομενους αυτη ειναι μια ευκαιρια που ερχεται καθε 100 χρονια...Παιδια προλαβετε πριν το παρουν!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ!!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38205

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ο erefer Αγγελε ειναι ο δημιουργος του birman.gr![]()
μπραβο erefer εκανες υπεροχη δουλεια!!!να σε καλα και παντα τεοια αγαπη για τις βιρμανες!!!
*το "βιρμανακι" παιδια ειναι υπεροχο...εγω αν μπορουσα σιγουρα θα το επερνα!!!
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειχαμε κανενα νεο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειμαστε στο παγο ακομα...μπρρρρρ....Καλημερα βιρμανοι!
Ειχαμε κανενα νεο;

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσιΕτσι,οτι προτεινεις να κανουν οι αλλοι στο κανουν εσενα.![]()

μα κι αυτοι τι πηγαν και την εβαλαν breed...και available κιολας...τι σκοπο να'χουν

moukelis
Επιφανές μέλος

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι
μα κι αυτοι τι πηγαν και την εβαλαν breed...και available κιολας...τι σκοπο να'χουν![]()
Ψιλοαπογοητευση αφου απο τη μια ναι μεν μας ενημερωνουν συχνα για το καζουμακι αλλα απο την αλλη μου φαινεται πως δεν θα μας τη δωσουν

Τελος προηγουμενης εβδομαδας μας ειχαν πει πως μεσα στο ΣΚ-αρχες αυτης της εβδομαδας, θα έπαιρναν τις αποφασεις τους για τη κazumi και θα μας ενημερωναν. Μετα το τελευταιο τους update στη σελιδα ειμαι απαισιοδοξος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μην απογοητευεσαι,κι εγω και τα τρια μου μωρα τα ηθελα πολυ και τελικα καταφερα και τα πηρα,το αγορακι μου μαλιστα το ειχε κλεισει αλλος,οπως και την Ηλένια,και το ακυρωσε η εκτροφεας για να μου τα δωσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να μας ξεροτσιγαρισουν!![]()
Ναι Βασιλη...ας ειμαστε ψυχραιμοι...και ανετοι!Υπομονη,δεν ξερεις τι μπορει να εχουν στο μυαλο τους...Μην απογοητευεσαι,κι εγω και τα τρια μου μωρα τα ηθελα πολυ και τελικα καταφερα και τα πηρα,το αγορακι μου μαλιστα το ειχε κλεισει αλλος,οπως και την Ηλένια,και το ακυρωσε η εκτροφεας για να μου τα δωσει.

το ποτηρι μισογεματο λοιπον!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ομορφες και φουντωτες
σαν τις γατες τους κι αυτες...
Δεν μας λεν για τη Καζουμι
βραζουμε στο νεροζουμι

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλινες μας καλες
ομορφες και φουντωτες
βραζουμε στο νεροζουμι![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Καταλινες μας καλες
ομορφες και φουντωτες
βραζουμε στο νεροζουμι![]()

απο τα πιο πετυχημενα σου!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εψαχνα την ομοιοκαταληξια του ...ουμι
απο τα πιο πετυχημενα σου!!![]()

και το βρηκα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

δε παλευεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool