moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα υπαρχουν fold colorpoint?
με βαση την tica νομιζω ναι,αλλα η cfa λεει:
Any color or pattern showing evidence of
hybridization resulting in the colors chocolate, lavender, the pointed
pattern, or combinations of these colors with white, etc.

avtwvia
Διάσημο μέλος
Λεμε οτι δεν ειναι μοναδικα,εχει και η Αντωνια ενα,θα το φερει τον Απριλη για αναγνωριση.![]()
Ρε ετσι και μπει καμμια μερα μεσα και δει τι γραφω θα με σκοτωσει..

κριμα που δεν ειναι straight να το ζευγαρωναμε και με την Luna οταν ερχοταν παλι ο καιρος!!![]()
straight ειναι Γιαννα μην ανησυχεις αλλα δεν ξερω αν ζευγαρωνει με γατες..

Luna
Περιβόητο μέλος

φερτον και θα τον στρωσει καλα!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Aν ζευγαρωνει με γατες δεν ειναι και πολυ straight...straight ειναι Γιαννα μην ανησυχεις αλλα δεν ξερω αν ζευγαρωνει με γατες..![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Aν ζευγαρωνει με γατες δεν ειναι και πολυ straight...![]()
Δηλαδη 4 χρονια εχω σχεση με ενα μεταλλαγμενο Βολιωτη που ζευγαρωνει με γατες;;![]()

τι φρικη..........

moukelis
Επιφανές μέλος
Eιπα αν,δεν ξερουμε,ας τον παμε πρωτα στη Luna.Δηλαδη 4 χρονια εχω σχεση με ενα μεταλλαγμενο Βολιωτη που ζευγαρωνει με γατες;;![]()

Γιατι,ξερεις ποσο in ειναι οι μεταλλαγμενοι;Εδω εκαναν τρεις ταινιες!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να ζησει η Tica...μηπως μπορει να τη πηδηξει λιγακι ο Μορφεας τοτε?με βαση την tica νομιζω ναι,αλλα η cfa λεει:
Any color or pattern showing evidence of
hybridization resulting in the colors chocolate, lavender, the pointed
pattern, or combinations of these colors with white, etc.![]()
να στανιαρει το αγορακι μου? 
τελεια θα ειναι fold blue point
γιατι???θα φαει εινα βρωμοξυλο απο την Luna αλλο πραγμα!!φερτον και θα τον στρωσει καλα!!
![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
τι φρικη..........![]()
Eιπα αν,δεν ξερουμε,ας τον παμε πρωτα στη Luna.
και πρεπει να την εχω εγω;;

Fotini
Διάσημο μέλος
Ειμαι ο τελευταιος που εμαθα τα νεα
Πρωτα η Γιουλη, μετα η κοπελα μου και τωρα εγω!!
Επιτελους το καζουμακι μετα απο εβδομαδες αναμονης θα γινει δικο μας![]()
Συγχαρητήρια

Αυξάνονται τα καταλινόγατα

Luna
Περιβόητο μέλος
Eιπα αν,δεν ξερουμε,ας τον παμε πρωτα στη Luna.

να ζησει η Tica...μηπως μπορει να τη πηδηξει λιγακι ο Μορφεας τοτε?να στανιαρει το αγορακι μου?
τελεια θα ειναι fold blue point
![]()
θελεις???μια χαρα θα ειναι και αναγνωρισιμα!!

ελατε ολοι απο εδω....το τσουλογατακι μου σας περιμενει!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε καλυτερα αστο...θα πηδηξει μεν αλλα θα τις φαει δε
θελεις???μια χαρα θα ειναι και αναγνωρισιμα!!
ελατε ολοι απο εδω....το τσουλογατακι μου σας περιμενει!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Nα φερω και το Υο-Υο;Αλλα που να γινει διπλωτη ολη αυτη η αυταρα...

Luna
Περιβόητο μέλος
Nα φερω και το Υο-Υο;Αλλα που να γινει διπλωτη ολη αυτη η αυταρα...
φερε φερε!!!θα την κανουμε εμεις να διπλωσει...μην φοβου..

μωρε καλυτερα αστο...θα πηδηξει μεν αλλα θα τις φαει δε![]()
ετσι δεν θελει?αλλιως με ποια θα παει που μετα θα τον χαιδευει???
εε?

δεν μας φτιαχνεις στην αρχη και μετα μας λες οτι δεν θα τον φερεις!!δεν παει ετσι μανταμ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλα παιζει να μην τον γουσταρει,ειναι με τις λοξες την...Στο Σειριο καθεται μια χαρα,χτες ομως που πηγε να τη μυρισει ο Υο-Υο του εκανε χου και τον σφαλιαρισε.Ναι,η Μόιρα.
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιουλη φερε τον στη Μόιρα!
Αλλα παιζει να μην τον γουσταρει,ειναι με τις λοξες την...Στο Σειριο καθεται μια χαρα,χτες ομως που πηγε να τη μυρισει ο Υο-Υο του εκανε χου και τον σφαλιαρισε.Ναι,η Μόιρα.
αχαχαχαχα!!!

πρεπει να ηταν τρελη σκηνη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool