moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

παιδια εγω με το πιπινι τα εχω δει ολα...εχει γινει πολυ στριμμενο
αλλα μου αρεσει αυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Ασε,ειχα γουρλωσει,δεν πιστευα στα ματια μου!
που να το πιστεψεις!!!δεν την πας κι αυτη στο γιατρο??
και σε ποιον? στο Γιο γιο
παιδια εγω με το πιπινι τα εχω δει ολα...εχει γινει πολυ στριμμενοαλλα μου αρεσει αυτο...
![]()
ελα ντε!!στον χαλβα..

σ'αρεσει εε??και δεν του φαινεται του καημενου..αγγελικο δειχνει..

moukelis
Επιφανές μέλος

Ολοι θα παμε στο γιατρο σημερα Χουανιτα.
Luna
Περιβόητο μέλος
O οποιος Υο-Υο εκατσε ξαφνιασμενος εκει που στεκοταν,πανω στη Μόιρα δηλαδη!
Ολοι θα παμε στο γιατρο σημερα Χουανιτα.

το γλυκο μου..θα φορτωσεις το 500αρακι με γατια?

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Ναι,και θα ερθει και η μαμα για να με βοηθησει στο ξεφορτωμα.

μα τι ομορφα......

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για να παρει μονο το Γιο γιο και να σου αφησει τα υπολοιπαΝαι,και θα ερθει και η μαμα για να με βοηθησει στο ξεφορτωμα.

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βιρμανοαρρωστοι!!

Σας ευχομαι να μη γινετε ποτε καλα!!

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Γιούληηηηη Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω
λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα![]()
Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό και λέω άστο καλύτερα,προτιμω το κεράκι

Να σας ζήσει το μωρόΕιμαι ο τελευταιος που εμαθα τα νεα
Πρωτα η Γιουλη, μετα η κοπελα μου και τωρα εγω!!
Επιτελους το καζουμακι μετα απο εβδομαδες αναμονης θα γινει δικο μας![]()

Και να γίνει θα του πέφτει μες το μάτι του γατιούNα φερω και το Υο-Υο;Αλλα που να γινει διπλωτη ολη αυτη η αυταρα...
Σαν να φοράει παρωπίδες θα είναι
bunny
Περιβόητο μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι ο τελευταιος που εμαθα τα νεα
Πρωτα η Γιουλη, μετα η κοπελα μου και τωρα εγω!!
Επιτελους το καζουμακι μετα απο εβδομαδες αναμονης θα γινει δικο μας![]()
Συγχαρητηρια για τη κουκλιτσα σας!

Με το καλο να την παρετε στην αγκαλια σας!
Συγχαρητήρια
Αυξάνονται τα καταλινόγατα![]()
Το σημαντικοτερο ειναι οτι σιγα σιγα αυξανεται ο αριθμος των βιρμανικων στη χωρα μας!

Fotini
Διάσημο μέλος
Το σημαντικοτερο ειναι οτι σιγα σιγα αυξανεται ο αριθμος των βιρμανικων στη χωρα μας!![]()
Τι να σε πω...
Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... τα Βιρμανάκια είναι πολύ καλά γατιά για να αξίζουν στους Έλληνες με τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά τους προς τις γάτες. Βασικά, καμία γάτα δεν τους αξίζει, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που "σηκώνει" κουβέντα..Όπως και να 'χει, ένας άνθρωπος που σηκώνεται από την καρέκλα του και κάνει ολόκληρο ταξίδι για να αποκτήσει μια γάτα, σίγουρα θα την αγαπάει και θα την τιμάει όπως της αρμόζει

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχες με μεσα Φεβρουαριου οπως δειχνει θα γινει το ταξιδι αστραπη. 
elvenstar
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει κι αυτη τοσο ομορφα ματια!!!
Χριστινα οι καταλινες περιμενουν μωρακια απο τον Αυστραλο Thunda τον τεραστιο κοκκινο, το Φλεβαρη...το εγραψαν στα News

θελαν πολυ παιδια του γιατι ειναι ενας υπεροχος μεγαλος Αυστραλος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool