Birman-maniacs

Ασε,ειχα γουρλωσει,δεν πιστευα στα ματια μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και σε ποιον? στο Γιο γιο:P:lol:
παιδια εγω με το πιπινι τα εχω δει ολα...εχει γινει πολυ στριμμενο:Pαλλα μου αρεσει αυτο...:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε,ειχα γουρλωσει,δεν πιστευα στα ματια μου!

που να το πιστεψεις!!!δεν την πας κι αυτη στο γιατρο??

και σε ποιον? στο Γιο γιο:P:lol:
παιδια εγω με το πιπινι τα εχω δει ολα...εχει γινει πολυ στριμμενο:Pαλλα μου αρεσει αυτο...:D:D

ελα ντε!!στον χαλβα..:lol::lol:
σ'αρεσει εε??και δεν του φαινεται του καημενου..αγγελικο δειχνει..:happy::happy:

O οποιος Υο-Υο εκατσε ξαφνιασμενος εκει που στεκοταν,πανω στη Μόιρα δηλαδη!:lol:
Ολοι θα παμε στο γιατρο σημερα Χουανιτα.

O οποιος Υο-Υο εκατσε ξαφνιασμενος εκει που στεκοταν,πανω στη Μόιρα δηλαδη!:lol:
Ολοι θα παμε στο γιατρο σημερα Χουανιτα.

:lol::lol::lol:το γλυκο μου..
θα φορτωσεις το 500αρακι με γατια?:P:P

Ναι,και θα ερθει και η μαμα για να με βοηθησει στο ξεφορτωμα.

:lol::lol::lol:μα τι ομορφα......:up::up::up:

για να παρει μονο το Γιο γιο και να σου αφησει τα υπολοιπα:lol::lol::lol:

Ασε την προηγουμενη φορα που ημουν μονη μου ηρθε κι ο γιατρος να βοηθησει.Παλι καλα που παρκαρω απ'εξω.

θα παω το Μορφεα σημερα για το εμβολιο του...ασε θα μαζευτουν παλι οι χαζογκομενες βοηθοι του γιατρου να μου τον μαλαζουν:/::redface::P:lol:

MoveXmasPellerox.gif

Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βιρμανοαρρωστοι!! :)
Σας ευχομαι να μη γινετε ποτε καλα!!
:lol::lol:

Τι ωραια καρτουλα!

η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω:lol:
λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα:redface::lol:
Γιούληηηη:lol: Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό και λέω άστο καλύτερα,προτιμω το κεράκι:lol::lol:
Ειμαι ο τελευταιος που εμαθα τα νεα :P:P
Πρωτα η Γιουλη, μετα η κοπελα μου και τωρα εγω!!

Επιτελους το καζουμακι μετα απο εβδομαδες αναμονης θα γινει δικο μας :D
Να σας ζήσει το μωρό:up::D
Nα φερω και το Υο-Υο;Αλλα που να γινει διπλωτη ολη αυτη η αυταρα...
Και να γίνει θα του πέφτει μες το μάτι του γατιού:lol: Σαν να φοράει παρωπίδες θα είναι:P

Ευχαριστούμε για τις ευχές Γιούλη,επίσης:P:lol:

Ειμαι ο τελευταιος που εμαθα τα νεα :P:P
Πρωτα η Γιουλη, μετα η κοπελα μου και τωρα εγω!!

Επιτελους το καζουμακι μετα απο εβδομαδες αναμονης θα γινει δικο μας :D

Συγχαρητηρια για τη κουκλιτσα σας!:up::up:
Με το καλο να την παρετε στην αγκαλια σας!

Συγχαρητήρια:up:
Αυξάνονται τα καταλινόγατα:P

Το σημαντικοτερο ειναι οτι σιγα σιγα αυξανεται ο αριθμος των βιρμανικων στη χωρα μας!;)

Το σημαντικοτερο ειναι οτι σιγα σιγα αυξανεται ο αριθμος των βιρμανικων στη χωρα μας!;)

Τι να σε πω...:hmm:Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... τα Βιρμανάκια είναι πολύ καλά γατιά για να αξίζουν στους Έλληνες με τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά τους προς τις γάτες. Βασικά, καμία γάτα δεν τους αξίζει, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που "σηκώνει" κουβέντα..
Όπως και να 'χει, ένας άνθρωπος που σηκώνεται από την καρέκλα του και κάνει ολόκληρο ταξίδι για να αποκτήσει μια γάτα, σίγουρα θα την αγαπάει και θα την τιμάει όπως της αρμόζει;)

Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες :) Αρχες με μεσα Φεβρουαριου οπως δειχνει θα γινει το ταξιδι αστραπη. :happy:

Να σας ζήσει το Καζουμι, εγω δεν το έχω δει αλλά αν κρίνω από τις άλλες γάτες των καταλινων θα είναι κουκλί κ αυτό βέβαια δε θα έλεγα οχι αν έβαζες κ μια φωτογραφία :rolleyes:

Έλενα έχουν βάλει πιο πάνω φωτό,choc tabby σαν τη Σεμελούκα είναι
kazumi_20091220_1.jpg

kazumi_20091220_2.jpg
kazumi_20091220_3.jpg

kazumi_200912_2.jpg

να΄το μωρε το Καζουμακι το Σεμελαδελφακι!!!
εχει κι αυτη τοσο ομορφα ματια!!!
Χριστινα οι καταλινες περιμενουν μωρακια απο τον Αυστραλο Thunda τον τεραστιο κοκκινο, το Φλεβαρη...το εγραψαν στα News:)
θελαν πολυ παιδια του γιατι ειναι ενας υπεροχος μεγαλος Αυστραλος...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back