Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το συγκεκριμενο θεμα αφορα τα μπλε τιγρακια που ολοι λατρευουμε! Κανω την αρχη με τον δικο μου μπλε (και ενιοτε amber) τιγρη:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Ειμαι φαν!
(αν και δε μου αρεσουν ολα τα σχεδια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο δικός μου ειναι blue tabby με λευκό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
blue silver mackerel tabby
Και Χαριζεται!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου ειναι blue tabby με λευκό.
Γιατί βγαίνει καφέ σε μερικές φωτογραφίες;

konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί βγαίνει καφέ σε μερικές φωτογραφίες;![]()
Ιιιιιι, τώρα θα εξοργίσεις την κακιά εκτροφέα
.Ο γατούλης μου πιάνεται, έτσι δεν είναι;
natalouko
Επιφανές μέλος

Θα θαυμάζουμε και μπλε και τάμπυ γατόνια!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί βγαίνει καφέ σε μερικές φωτογραφίες;![]()
ειναι σιγουρα μπλε ο Yo-Yo παρολο που εχει σε καποια σημεια μια κοκκινωπη αποχρωση
Για να ξεχωρισεις το καφε απο το μπλε tabby συνηθως κοιτας το υποστρωμα. Στα μπλε ειναι ασπρο προς ανοιχτο γκρι ενω στα καφε ειναι κρεμ προς καφε. Η διαφορα φαινεται οταν συγκρινεις τον Yo-Yo με την Breena 
@kounelaki: αυτη η θεα η αρεθουσα ακομα χαριζεται?! Απορω πως δεν εχει ενδιαφερθει κανεις ακομα γιατι ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δωστε εμφαση στην ακρη της τριχας που ειναι γκρι σε αντιθεση με τα silver tabbies που ειναι μαυρη.
moukelis
Επιφανές μέλος

Οριστε και οι φωτογραφιες σε λευκο φοντο οπου φαινεται καλυτερα το χρωμα του:
...και σε συγκριση με τη Breena που ειναι καφε:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool