Bonsai Kitten

Δυστυχώς αυτό το θέμα με τα bonzai kittens ειναι ΑΠΑΤΗ.
Ειναι φάρσα των φοιτητών του MIT εδώ και χρόνια και δεν έχει καταφέρει κανείς να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα καθώς αλλαζουν συνεχώς servers...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

https://www.museumofhoaxes.com/hoax/Hoaxipedia/Bonsai_Kitten/
https://www.bonsaigardener.org/bonsai-kitten.html
Τι εννοείς δυστυχώς;;:confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοείς δυστυχώς;;:confused::confused:

Δυστυχώς αυτό το θέμα με τα bonzai kittens ειναι ΑΠΑΤΗ.
Ειναι φάρσα των φοιτητών του MIT εδώ και χρόνια και δεν έχει καταφέρει κανείς να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα καθώς αλλαζουν συνεχώς servers...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

https://www.museumofhoaxes.com/hoax/Hoaxipedia/Bonsai_Kitten/
https://www.bonsaigardener.org/bonsai-kitten.html

Όντως τι εννοείς οταν λες "Δυστυχώς"???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nέο άρρωστο γκρουπ στο facebook!!!

home.php
Το γκρούπ αυτό λεει τα εξης:
Γατάκι σε Μπουκάλι. Το τελειο δώρο για σας και τους φίλους σας

Αγαπάτε τις γάτες? Θέλετε ένα πανεμορφο γατάκι αλλα δεν έχετε τον χρόνο και το χρήμα που απαιτειται γιανα το φροντήσετε? Φοβάστε μην σας σκίσει με τα νύχια του τα καινούργια σας έπιπλα? Έχουμε την λύση.. Η νεα μοδα που εχει κατακλύσει ολόκληρο τον κόσμο εφθασε πλέον και στη χώρα μας.

Ναζίαρικα γατάκια κλείσμενα σε μπουκάλια μπορούν να αποτελέσουν τα τέλεια διακοσμητικά για το σπίτι το δικο σας αλλα και των αγαπημένων σας. Ενα μοντέρνο δώρο που θα κλέψει την παράσταση και σίγουρα δε πρόκειται να μείνει απαρατήρητο απο κανέναν..
Το γκρουπ αυτο πρεπει να κλεισει τωρα! Πρεπει να κανουμε μαζικα αναφορες στο facebook! Πολλοι ηδη ξεκινησαν αφου το ατομο που την δημιουργησε δηλωνει πως αγαπαει τα γατακια!!!!
photo.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να βάλεις τη σελίδα για να κάνουμε αναφορά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ναι...........και μαλιστα καπου το εχω ξαναδει...εκτος fb....εχει κυκλοφορησει πολυ σαν μοδα....γμτ...δεν θυμαμαι που το ειχα δει...ειναι φρικη,αισχος...τι να πω..

δεν θα το δω...γιατι θα συγχιστω...και δεν θα μπορω να κοιμηθω κιολας........

αχ ναι...........και μαλιστα καπου το εχω ξαναδει...εκτος fb....εχει κυκλοφορησει πολυ σαν μοδα....γμτ...δεν θυμαμαι που το ειχα δει...ειναι φρικη,αισχος...τι να πω..

Αν δεν κάνω λάθος, Έφη αναφέρεσαι στα γατάκια "μπονσά΄ι΄" που τα μεγάλωναν σε γυάλα αλλά αποδείχτηκε ότι το όλο θέμα ήταν απάτη.:hmm:

Μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η σελιδα, ισως την διεγραψαν.
Παντως ειχα λαβει παλαιοτερα ενα καταγγελτικο e mail με φωτογραφιες απο την Κινα, γατιων που ηταν μεσα σε μπουκαλια...δεν ξερω αν ειναι φαρσα, ελπιζω να ειναι.

Το θέμα είναι γνωστό hoax παιδιά, μην τσιμπάτε ;)

Το θέμα είναι γνωστό hoax παιδιά, μην τσιμπάτε ;)
Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να φτιαξει μια τετοια ομαδα???? τι εχει να κερδισει???? δε φτανουν οι τοσες κακοποιησεις ζωων που συμβαινουν? αυτοι τι κανουν? ριχνουν αλατι στις πληγες για πλακα???

Μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η σελιδα, ισως την διεγραψαν.
Παντως ειχα λαβει παλαιοτερα ενα καταγγελτικο e mail με φωτογραφιες απο την Κινα, γατιων που ηταν μεσα σε μπουκαλια...δεν ξερω αν ειναι φαρσα, ελπιζω να ειναι.
και εμενα πολλες φορες μου εβγαλε πως δεν ειναι διαθεσιμη και μετα μπηκα, και εγω καταλαβα οτι ειναι φαρσα και μετα μολις διαβασα τις συζητησεις μια κοπελα ρωταει τι εννοειτε? βαζετε ζωντανα γατακια μεσα σε μπουκαλι? και ο τυπος απανταει μα φυσικα ζωντανα! τρελους μας περασες να τα βαζουμε νεκρα? πιως θελει ενα νεκρο ζωο μεσα στο σπιτι του για αρρωστους μας περασες?
:hmm:

και εμενα πολλες φορες μου εβγαλε πως δεν ειναι διαθεσιμη και μετα μπηκα, και εγω καταλαβα οτι ειναι φαρσα και μετα μολις διαβασα τις συζητησεις μια κοπελα ρωταει τι εννοειτε? βαζετε ζωντανα γατακια μεσα σε μπουκαλι? και ο τυπος απανταει μα φυσικα ζωντανα! τρελους μας περασες να τα βαζουμε νεκρα? πιως θελει ενα νεκρο ζωο μεσα στο σπιτι του για αρρωστους μας περασες?
:hmm:
ναι...κανει φαρσα ο τυπος και κοροιδευει το κοσμο...:down:

bonsai kittens?

Καθώς βρησκόμουν στο internet ανακάλυψα αυτό....
https://dc-wifi.com/bonsai/bkintro.html :mad::mad:
Είναι ένα site με ανθρώπους όπου έχουν γατάκια μπονζάι και νιώθουν περίφημα για αυτό:mad: (υπάρχουν και οδηγείες για bonsai kittens-φτιάξτω μόνο σου!- για τους ενδιαφερόμενους!:()

και εδώ πώς να φτιάξεις μια ωραία κορνίζα για τον μπαμπά σου! ένα υπέρωχο δώρο όπου όλοι θα εκτιμήσουν!;):
https://dc-wifi.com/bonsai/framecat/framecat.html!!!!!!!!

Νόμιζα πως αυτη η τρέλα(μ@λ$κί@ δλδ) των ανθρώπων με τα bonsai kittens είχε σταματήσει....:(

ειναι φαρσα το συγκεκριμενο..

Για την κορνίζα μάλλον.... για τα γατάκια στα μπουκάλια δεν ξέρω, είχε και οδηγίες, και τα πουλούσανε:hmm:

EΙναι μια παλια κακογουστη και αισχρη ιντερνετικη ΦΑΡΣΑ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back