konstans
Περιβόητο μέλος
-προφανώς από ατύχημα- και ξανακολλημένη λίγο στραβά.Φανταστείτε τι πόνο τράβηξε μόνη της η μικρή! Το πρόβλημα αυτό δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα απλά δε θέλει να την πιάνεις άγαρμπα κοντά στην ουρά γιατί πονάει..Κατά τ' άλλα είναι μια χαρούμενη, παιχνιδιάρα γατούλα!Είναι ήδη αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Δίνεται μόνο για μέσα σε σπίτι. Πληροφορίες στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com.
Αρ.τσιπ 968000010052037
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πανέμορφο κοριτσάκι!!! τα μαυράκια δεν έχουν φωτογένεια αλλά είναι όμορφα!!! κρίμα το κοριτσάκι μου που τράβηξε τόσα με το σπάσιμο... :-( τι τραβάνε κι αυτά τα έρημα....εύχομαι πραγματικά να βρεθεί ένα σπιτάκι γι' αυτή την όμορφη γατούλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ μια χαρά τη βλέπω να φαίνεται στο φακό!

Μακάρι να βρει το σπίτι της και να μείνει στο παρελθόν η άσχημη εμπειρία της!

Χειλάκια μου πανέμορφα, ματάρες μου! Μόνο αγάπη και υγεία στο εξής!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
καλούλα μου!!!!!καλή σου τυχη

Είναι μιά πολύ γλυκιά γατούλα ! Καλή της τύχη !!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Από εδώ κ πέρα να μην ξαναπονέσει ποτέ η κουκλίτσα! Μόνο να την αγαπάνε κ να τη φροντίζουν!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι μια υπέροχη μαυρογατούλα με ύφος που τα λέει όλα!Της εύχομαι μία ζωή με αγάπη και πολλά χάδια!
konstans
Περιβόητο μέλος
και η γενναία μας είναι εδώ και καιρό σπιτάκι της!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ξεκουράζει πια τη λεκάνη της στα μαλακά για να μην πονάει...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool