Brave, η γενναία!

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Μαύρη μακρύτριχη δεσποινίδα ενός και κάτι έτους. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολλή φωτογένεια αλλά από κοντά είναι μια κούκλα!Τη βρήκαμε να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια κι όταν της δείξαμε ενδιαφέρον έτρεξε αμέσως προς το μέρος μας. Όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο μάθαμε ότι η λεκάνη της ήταν σπασμένη
-προφανώς από ατύχημα- και ξανακολλημένη λίγο στραβά.Φανταστείτε τι πόνο τράβηξε μόνη της η μικρή! Το πρόβλημα αυτό δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα απλά δε θέλει να την πιάνεις άγαρμπα κοντά στην ουρά γιατί πονάει..Κατά τ' άλλα είναι μια χαρούμενη, παιχνιδιάρα γατούλα!Είναι ήδη αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Δίνεται μόνο για μέσα σε σπίτι. Πληροφορίες στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com.
Αρ.τσιπ 968000010052037
935562_574399979266980_197424609_n.jpg

943088_574399969266981_1081841538_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Brave η γενναία!

Πανέμορφο κοριτσάκι!!! τα μαυράκια δεν έχουν φωτογένεια αλλά είναι όμορφα!!! κρίμα το κοριτσάκι μου που τράβηξε τόσα με το σπάσιμο... :-( τι τραβάνε κι αυτά τα έρημα....εύχομαι πραγματικά να βρεθεί ένα σπιτάκι γι' αυτή την όμορφη γατούλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μια χαρά τη βλέπω να φαίνεται στο φακό! :D
Μακάρι να βρει το σπίτι της και να μείνει στο παρελθόν η άσχημη εμπειρία της! :)

Χειλάκια μου πανέμορφα, ματάρες μου! Μόνο αγάπη και υγεία στο εξής!

Μαυρογατάκι μου γλυκό!! 'Ομορφη είναι και φαίνεται! Όταν τα χτυπάει ο ήλιος καλούλια βγαίνουν. (Το'χω ψάξει λόγω Δύο!! ) Καλή τύχη να έχει.

καλούλα μου!!!!!καλή σου τυχη:)

Είναι μιά πολύ γλυκιά γατούλα ! Καλή της τύχη !!!

Από εδώ κ πέρα να μην ξαναπονέσει ποτέ η κουκλίτσα! Μόνο να την αγαπάνε κ να τη φροντίζουν! :redface:

Είναι μια υπέροχη μαυρογατούλα με ύφος που τα λέει όλα!Της εύχομαι μία ζωή με αγάπη και πολλά χάδια!

και η γενναία μας είναι εδώ και καιρό σπιτάκι της!

Και ξεκουράζει πια τη λεκάνη της στα μαλακά για να μην πονάει...;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back