British - maniacs

Αυτο το τσαμενο μου θυμισε Γιουλη...:lol:
Ηρθαμε την Πεμπτη και θα φυγουμε την Παρασκευη...:down:
εγω της το ελεγα και της κολλησε:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PA100143.jpg
    PA100143.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • PA100142.jpg
    PA100142.jpg
    225,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • PA100139.jpg
    PA100139.jpg
    182,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Ομορφουλικα ειναι...Αν και μου φαινεται πολυ πλατια η φατσούλα τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ομορφιες...!!!:):)κοντοτριχα η μακρυτριχα ειναι????:hmm:

Συγχαρητήρια στην Ραίσα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό είμαι σίγουρη πως θα πάρει βραβείο :up:χαίρομαι για τα ομορφα γατουλάκια που βρήκαν όλα σπίτι και ας μην πήρα εγώ κανένα ,εκείνος ο χουρχούρης θα μείνει στην καρδία μου... Ασχετο πήραμε ονυχοδρόμιο μέσω ebay αλλα η Σίλβια ούτε να το ξήσει την ανεβάζω στο τελευταίο επίπεδο γιατι ειναι και ψηλό και μόλις την αφήσω πηδάει κάτω , αυτα τα βρετανάκια είναι πολύ μυστήρια γατιά άμα δεν της κάνει κλίκ ενα παιχνίδι δεν θα ασχολήθει ποτε με αυτο τζάμπα τα λέφτα.

Συγχαρητήρια στην Ραίσα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό είμαι σίγουρη πως θα πάρει βραβείο :up:χαίρομαι για τα ομορφα γατουλάκια που βρήκαν όλα σπίτι και ας μην πήρα εγώ κανένα ,εκείνος ο χουρχούρης θα μείνει στην καρδία μου... Ασχετο πήραμε ονυχοδρόμιο μέσω ebay αλλα η Σίλβια ούτε να το ξήσει την ανεβάζω στο τελευταίο επίπεδο γιατι ειναι και ψηλό και μόλις την αφήσω πηδάει κάτω , αυτα τα βρετανάκια είναι πολύ μυστήρια γατιά άμα δεν της κάνει κλίκ ενα παιχνίδι δεν θα ασχολήθει ποτε με αυτο τζάμπα τα λέφτα.

Ευχαριστούμε για τις ευχές....μακάρι να πάνε όλα καλά!:D:rolleyes:
Ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές ο άτιμος:inlove:....είναι όμως πολύ μούρη!!!:cool:
Εσείς τι κάνετε άλλο , η μικρή μας νυφούλα πώς τα πάει?
Δώσε της λίγο καιρό , ίσως να θέλει να το συνηθίσει πρώτα λίγο...και η Ραίσα μια απ΄τα ίδια είναι:/: ...πόσα παιχνίδια έχω πάρει...ούτε να τα φτύσει...:down:

Να ρωτήσω κάτι λίγο off topic? Τα silver διαφέρουν πολύ στην τιμή από τα γκρι ? Μπορεί να λέω και κοτσάνα, συγχωρήστε με αν ναι, είναι που δεν ξέρω και πολλά από ράτσες :redface:

Να ρωτήσω κάτι λίγο off topic? Τα silver διαφέρουν πολύ στην τιμή από τα γκρι ? Μπορεί να λέω και κοτσάνα, συγχωρήστε με αν ναι, είναι που δεν ξέρω και πολλά από ράτσες :redface:
Με μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα στη Γερμανία διαφέρει αρκετά:/:....ενώ τα μπλε πάνε γύρω στα 500 ευρώ τα silver tabby τα βρήκα από 800 - 1200 ευρώ...γιατί νομίζεις δεν πήρα ακόμα?:P:D:lol:

Ααααα ok :blink: Τουλάχιστον τώρα βγήκα από το δίλημμα :P
Ευχαριστώ Raisa :D

Ααααα ok :blink: Τουλάχιστον τώρα βγήκα από το δίλημμα :P
Ευχαριστώ Raisa :D
Πίστεψέ με...δεν βγαίνεις ποτέ από το δίλημμα!!!;):lol::lol::lol::lol:

'Ελεοοοοοοοοοοοοος!!!! Είμαι και άγατη και αφραγκη!!!Θα μας τρελάνετε, δεν ανέχεται τόση γουνα!!!

Με μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα στη Γερμανία διαφέρει αρκετά:/:....ενώ τα μπλε πάνε γύρω στα 500 ευρώ τα silver tabby τα βρήκα από 800 - 1200 ευρώ...γιατί νομίζεις δεν πήρα ακόμα?:P:D:lol:

Σε σενα στηριζομαστε να παρεις καποια στιγμη silver tabby μπας και δουμε και εμεις ασπρη μερα με ενα silver tabby στην αγκαλια μας! :D:D

Nα ρωτησω κατι στην Ραισομαμα. Μπορεις με το pedigree της Ραισα να βγαζεις μακρυτριχα lilac

Nα ρωτησω κατι στην Ραισομαμα. Μπορεις με το pedigree της Ραισα να βγαζεις μακρυτριχα lilac

Οχι...δεν έχουμε κανένα πρόγονο μακρύτριχο :/: αλλά γιατί ρωτάς??:confused:

Γιατι στην περιπτωση που θα εκανες αλλη γεννα, θα ενδιαφερομουνα για μκρυτριχα lilac.

ομορφιες...!!!:):)κοντοτριχα η μακρυτριχα ειναι????:hmm:
Eιναι 2 ισως 3 μακρυτριχα. Ο χονδρουλης στην φωτογραφια ειναι μακρυτριχα, ετσι ηταν ο πατερας του στην ιδια ηλικια, το βλεπεις στην γκαλερι. Θα προσπαθω να βαλλω μια στυγμη το your tube με το μπαμπα 5 εβδομαδων.

Συνημμένα

• PA110147.jpg
    PA110147.jpg
    242 KB · Εμφανίσεις: 27
  • PA110153.jpg
    PA110153.jpg
    266,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Συγχαρητήρια στη μαμά μας τη Ραϊσα που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό κ της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ με ενα μεγάλοοο βραβείο.
Μην ανησυχείς για το ονυχοδρόμιο θα το συνηθίσει. Κι εμένα τα γατάκια μου στην αρχή δεν εξοικειώνονται πάντα με τα παιχνίδια αλλά μετά τα ξεσκίζουν:lol:
:lol:

Ευχαριστούμε για τις ευχές....μακάρι να πάνε όλα καλά!:D:rolleyes:
Ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές ο άτιμος:inlove:....είναι όμως πολύ μούρη!!!:cool:
Εσείς τι κάνετε άλλο , η μικρή μας νυφούλα πώς τα πάει?
Δώσε της λίγο καιρό , ίσως να θέλει να το συνηθίσει πρώτα λίγο...και η Ραίσα μια απ΄τα ίδια είναι:/: ...πόσα παιχνίδια έχω πάρει...ούτε να τα φτύσει...:down:
Ε τι να κάνουμε η Μαμά μας η Ραϊσα είναι λίγο ιδιαίτερη. Νικολέτα είναι υπέροχη η καινούργια φωτο που έχεις βάλει στην υπογραφή κ στο αβάταρ. Αναδεικνύονται τα χαρίσματά της τα μάτια της, το κεφαλάκι της,κι ο Φιντέλ τέλειος:D
Και ναι ο χουρχούρης μου εκλεψε πολλές καρδιές. Την δική μου όμως την είχε κλέψει πρώτα εδώ κ καιρό, γι αυτό και είναι αυτή την στιγμή στην αγκαλιά μου. ΖΗΛΕΨΤΕ ΚΑΛΕ:P:PΣεβάχ παρακαλώ

Πίστεψέ με...δεν βγαίνεις ποτέ από το δίλημμα!!!;):lol::lol::lol::lol:
Οχι κακούργα δεν βγαίνεις από το δίλλημα ποτέ κι έχεις ξεσηκώσει τον σύζυγό μου τώρα και δεν συμμαζεύεται... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κυρία μου????:cool:

Eιναι 2 ισως 3 μακρυτριχα. Ο χονδρουλης στην φωτογραφια ειναι μακρυτριχα, ετσι ηταν ο πατερας του στην ιδια ηλικια, το βλεπεις στην γκαλερι. Θα προσπαθω να βαλλω μια στυγμη το your tube με το μπαμπα 5 εβδομαδων.
Ειναι πανέμορφα τα γατάκια σου να τα χαίρεσαι. Περιμένουμε το βίντεο.:up:

κοιταξτε και δω μπεμπακια:lol::lol:

Συνημμένα

• be.jpg
    be.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 31
  • bebe.jpg
    bebe.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • male 1.JPG
    male 1.JPG
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • small_British-Lilac-Male-KittenReady-Now-4489.jpg
    small_British-Lilac-Male-KittenReady-Now-4489.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 28
κοιταξτε και δω μπεμπακια:lol::lol:

Τι θα γίνει Ρια???

Εχουμε τις αλλες να μας χαζευουν έχουμε και σενα?? :mad:

Αρκετα με τις φωτο με τα μικρα!!! Δεν θ'αντεξω αλλα απανωτα εγκεφαλικα!! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back