British - maniacs

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γειαααα!!!!!
εχω δωσει οταν επρεπε ενα χαπι και αλλο ενα μετα απο 3 μηνες!!!
δηλαδη το τελευταιο το πηρε τον φεβρουαριο!!!
κονσερβα μηπως ειναι κακο να φαει??
γιατι ολοι μου λενε οχι και οχι και γενικα ξερω οτι ειναι κακη ποιοτητα!!!
:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχει και κονσέρβες καλής ποιότητας;) έχει και η Hills κονσέρβες απ΄ό,τι ξέρω, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ποιοτητας!
αν θες ρίξε μια ματιά και εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξερω!!!!
εσυ τους δινεις και κονσερβες?
εμενα 2 γιατρους που εχω ρωτησει μου ειπαν να μην φαει τιποτα τετοιο!!!!
δεν ξερω πια!!!
αμαν!!:mad::(:(:(:(

Και η δική μου Λουνα η θηλυκή είναι πολύ αδύνατη της δίνω κ εγώ την ίδια κρέμα αλλά τίποτα. Είναι αδύνατη κ με το φαγητό δεν τα πάει κ τόσο καλά. Και να φανταστείς ότι ειναι κ στειρωμένη. Ρώτησα κ γιατρούς αλλά κ μία κυρία που είναι εκτροφέας κ μου είπε ότι υπάρχουν κ γάτες μινιατούρες όπως κ στους ανθρώπους που τρώνε λίγο κ δεν παχαίνουν. Εγώ τώρα της αγόρασα τρογή για γατάκια που έχει περισσότερα λιπαρά κ ίσως βοηθήσει αν κ δεν το νομίζω

αυτό που λέει η slitherin είναι καλό:hmm:...τροφή kitten για μικρά και μια φορά την ημέρα φακελάκι hills ανακατεμένο με τις κροκέτες....δοκίμασέ το Luna, ποτέ δεν ξέρεις!!!!:up:

kitten έδινα στη Ραισα όταν ήταν έγκυος!

αυτό που λέει η slitherin είναι καλό:hmm:...τροφή kitten για μικρά και μια φορά την ημέρα φακελάκι hills ανακατεμένο με τις κροκέτες....δοκίμασέ το Luna, ποτέ δεν ξέρεις!!!!:up:
kitten έδινα στη Ραισα όταν ήταν έγκυος!
Και εγώ για την κονσέρβα δεν ξέρω στο προηγούμενο γατάκι που έδινα συχνά είχε συνέχεια διάρροιες. Σ' αυτές δεν έχω δώσει καθόλου κονσέρβα μόνο κροκέτες.

όντως το Nutrisam δεν θα σου δώσει βαρος, απλά δίνει ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, αλλά νοστιμεύει τις κροκέτες.Αντιπαρασιτικό δεν χρειάζεται αν έδωσες τον Φεβροάριο, κάθε 3 μηνες δίνουμε.Δώσε όντως kitten που είναι πιο ενισχυμένες σε πρωτείνες, οι κονσέρβες βασικά χαλάνε τα δόντια και έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όποτε δεν πολυπαχαίνουν, αλλά επειδή ειναι νόστιμες αν τις ανακατεύεις με κροκέτα μπορεί να φάει παραπάνω.Κι εγω Hills της δίνω καμια φορά για να νοστιμεύει, ποτέ του super market έχουν εθιστικές ουσίες και θα τρώει μονο αυτες και είναι κακής ποιότητας.Αυτά υπομονή και δες, βασικά δεν έχω καταλάβει αν είναι ολιγόφαγο ή αν δεν παίρνει βάρος αλλά τρώει

βασικά δεν έχω καταλάβει αν είναι ολιγόφαγο ή αν δεν παίρνει βάρος αλλά τρώει

μάλλον ολιγόφαγο είναι απ΄ό,τι κατάλαβα:hmm:

αργω αλλα ερχομαι!!!
λετε εε???θα δοκιμασω να παρω παλι την kitten που της εδινα και να την ανακατευω με hill's φακελακι????? (κονσερβα υγρη δεν ειναι αυτη?)
και η βασιλικη και η Raisa ειναι πολυ πολυ μεγαλη βοηθεια!!!!
δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω!!!!

τίποτα, απλά λέγε με Βάσια, αστα τώρα γιατι έβαλα όλο το όνομα

καλημέρα σε όλους!:):inlove:

Καλημέρα Βρεττανομάνες!! :D

που είστε εσείς καλέ?νέκρα και σε σας....:down:

καλημερα και απο εδω!!!!
τι κανετε???
:)

καλα εσείς πως είστε?με τα κουκλια σας, με τα σπαστα αυτάκια

κααλε ιμαστε κι εμεις!!!!
βαριομαστε λιγακι σημερα!!!!
εσεις εχετε και οι δυο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραιες γατες!!!κοιταγα τις φωτο της γιουλης και χαζεψα..
βάσιαα,εσενα πως σε βρισκουν στο gallery????

αχ δεν τις έχω βάλει εκεί, αλλά αν δεις λίγο στο birman maniac εχω μέσα αρκετες, γύρνα σελιδες και θα δεις, απλα τις έχω στο Photobucket απο εκεί τις ανεβάζω

κααλε ιμαστε κι εμεις!!!!
βαριομαστε λιγακι σημερα!!!!
εσεις εχετε και οι δυο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραιες γατες!!!κοιταγα τις φωτο της γιουλης και χαζεψα..
βάσιαα,εσενα πως σε βρισκουν στο gallery????
:redface::redface::redface:Τέτοια μας λέτε και κοκκινίζουμε... :redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back