British - maniacs

:inlove:
Καλέ μια μέρα έχω να μπω στο θεματάκι και βλέπω ΠΟΛΛΑ ΝΕΑΑΑΑ!!!!! Η Λούνα μάλλον έγκυος, Η Νικολέτα θα πάρει νέα μωρά, ο Φιντελάκος μάλλον θα βρει νεο σπίτι!!!!
Τι να πω μένω έκθαμβη με τέτοια κίνηση στο θέμα. Ζηλεύω που εμείς στα περσάκια ατονούμε λίγο...:P
Λοιπόν, για την Λούνα πιστεύω πως ναι είναι έγκυος. Και θα ζουλάω μωρά συχνότατα (μιας κ με συμπάθησε η μαμά της χεχεχε:lol::lol:)
Για την Νικολέτα εύχομαι με το καλό να αποκτήσει τα ποθητά μωρά της. Ολες οι θετικές σκέψεις μου κοντά της.
ΓΙα τον Φιντελάκο, ένα έχω να πω. Τέτοιο ευγενικό κ τέλειο πλάσμα είναι ευτυχία να το έχει κάποιος κοντά του.
Νικολέτα μου, καλή ιδέα να τον στειρώσεις κ να τον κρατήσεις κοντά σου. Γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο 2 αρσενικοί ενεργοί να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι.
Αν όμως τελικά αποφασίσεις να τον δώσεις, Η ΓΙΙΑΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΜΑ γι αυτον. Τον λάτρεψε και ο ζουζουνος εχει συνηθίσει κ τις μυρωδιές του σπιτιου της κ της Λούνας. Θα είναι πανευτυχής εκει.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ. Και θα έχουμε κ φωτορεπορταζ επίσης!!!
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ
Τα φιλιά μας κ την αγάπη μας.
πανεμορφος ο Σεβαχ:inlove:
ιδιος η μαμα! :up:

Γιαννα δεν ξερω αν το καταλαβες?
Αλλα θα παρεις το Φιντελ...μαλλον:P:lol:

Προξενητρα Α'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC01017.JPG

Να γιατί το μοβ είναι τις μόδας
smiley2308.gif

:inlove:

Γιαννα δεν ξερω αν το καταλαβες?
Αλλα θα παρεις το Φιντελ...μαλλον:P:lol:

Προξενητρα Α'
Για σένα δουλεύει Γιάννα ο Γιουλάκης:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

smiley2308.gif

Για σένα δουλεύει Γιάννα ο Γιουλάκης:lol:
τον σιχαινομαι αυτον:down::down:και δεν βλέπω καθολου τηλεοραση...δεν μου αρεσει...:down:μονο ζωακια στο Skai και στη Νετ:P

μια χαρα την ακουω τη κυρα Ολγα! :up:εχει κατι άλλα θηλυκα λεει tabby σε άλλο εκτροφειο! ;)μπήκες να τα δεις΄?

Τα είδα, αλλά δεν έχει πολλές φωτό να καταλάβω:hmm:....και αν πάρω τότε μόνο το πουα, το καφέ όχι....άσε που οι γονείς έχουν κίτρινα μάτια κι εγώ θέλω πράσινα;)
Δεν μου είπατε όμως τι λέει στο μειλ για την μεταφορά:hmm:

Παιδιά για δείτε και αυτά

olala3n.jpg
olivia3n3.jpg

αλλά λέει option τι είναι αυτό?:confused:

Παιδιά για δείτε και αυτά

olala3n.jpg
olivia3n3.jpg

αλλά λέει option τι είναι αυτό?:confused:
Οption σημαινει οτι καποιος έχει εκδηλωσει σοβαρο ενδιαφερον χωρις ακομα να το εχει κλεισει...
Για τη μεταφορα λεει οτι θα σου έρθει πιο φτηνα αν ταξειδεψει μαζι σου απ'οτι αν το στειλεις μονο του...(ετσι καταλαβα τουλαχιστον:hmm:)

τον σιχαινομαι αυτον:down::down:και δεν βλέπω καθολου τηλεοραση...δεν μου αρεσει...:down:μονο ζωακια στο Skai και στη Νετ:P
Και εγώ αυτό κάνω Γιουλη, ζωάκια Ελληνοφρένεια και Εκονιουζ από τον ΣΚΑΙ:up: Καλά δεν θα το ξαναπώ γιατί όντως ειναι σιχαμένος/η θα είσαι η μάνατζερ Γιουλη (ειδικευμένη σε γατιά παντώς ράτσας κ χρώματος;))
olala3n.jpg

Νικολέτα αυτό μου άρεσε πιο πολύ

μια χαρα την ακουω τη κυρα Ολγα! :up:εχει κατι άλλα θηλυκα λεει tabby σε άλλο εκτροφειο! ;)μπήκες να τα δεις΄?
λεει και για σιλβερ μπλακ αν θυμάμαι καλά αυτό πιο είναι; το χρώμα που θέλει η Νικολέτα

Και εγώ αυτό κάνω Γιουλη, ζωάκια Ελληνοφρένεια και Εκονιουζ από τον ΣΚΑΙ:up: Καλά δεν θα το ξαναπώ γιατί όντως ειναι σιχαμένος/η θα είσαι η μάνατζερ Γιουλη (ειδικευμένη σε γατιά παντώς ράτσας κ χρώματος;))

Νικολέτα αυτό μου άρεσε πιο πολύ

λεει και για σιλβερ μπλακ αν θυμάμαι καλά αυτό πιο είναι; το χρώμα που θέλει η Νικολέτα
ναι το λεει κι αυτο το χρωμα...

smiley2308.gif
Είδες και το μωβ μυτάκι???? Και τα πατουσάκια το ίδιο. Τρελαίνομαι και του τα φιλάω διαρκώς!!!:up:

dcp01954.jpg

https://www.skidoosh.com/
κοιτάξτε κ εδώ
Είδες και το μωβ μυτάκι???? Και τα πατουσάκια το ίδιο. Τρελαίνομαι και του τα φιλάω διαρκώς!!!:up:
Αμε πως δεν τα είδα όταν είχε μπει μέσα στην πολυκατοικία κ δεν μπορούσε να μου ξεφύγει του είχα τρίψει το μυτάκι :up:

πες και για τα άλλα;);) τα ασημενια...κι αυτα του τα φιλας?:redface::P

Αγαπημένα μου Βρετανάκια σας χαιρετώ. Πλέον στην υπογραφή μου λέει επίσημα "Θεσσαλονίκη" (παρόλο που ακόμα δεν έχω φτάσει". Πλέον μόνο μέσω κινητού και αραιά και που απο ιντερνετ. Νικολέττα περιμένω να μου πεις αν πήρες απάντηση και ότι βοήθεια θέλεις πλέον θα είμαι λίγα λεπτά μακρια!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Αγαπημένα μου Βρετανάκια σας χαιρετώ. Πλέον στην υπογραφή μου λέει επίσημα "Θεσσαλονίκη" (παρόλο που ακόμα δεν έχω φτάσει". Πλέον μόνο μέσω κινητού και αραιά και που απο ιντερνετ. Νικολέττα περιμένω να μου πεις αν πήρες απάντηση και ότι βοήθεια θέλεις πλέον θα είμαι λίγα λεπτά μακρια!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλώς να μας έρθεις λοιπόν!!!! Σε περιμένουμε πώς και πώς!!!!:up::up::up:

Θένια μου, αν θέλεις λίγες σελίδες πιο πάνω έχω βάλει το μειλ που μου έστειλε σήμερα η Ολγα από Ρωσία, αν θέλεις κάνε μια μικρή μετάφραση...στο περίπου το κατάλαβα αλλά όχι τόσο καλά:redface::)

Καλο ταξιδι Θενια!
Νικολεττα λεει οτι αν παρεις και τα δυο απο το δικο της εκτροφειο,θα σου κανει εκπτωση.Τα εξοδας της μεταφορας δεν συμπεριλαμβανονται στην τιμη,αλλα νομιζει πως θα πληρωσεις λιγοτερα αν πας να το παρεις,απο το να στο στειλει αδυνοδευτο.Εχει δυο κοριτσια,ενα μαυρο-ασημι πουα,κι ενα σοκολατενιο-ασημι κλασσικο.Παω τωρα να τα δω κι εγω.

Το σοκολατενιο ειναι αυτο που εβαλε η Γιουλη πιο πανω,και το ασημι ειναι αυτο:
2060.jpg

Εμενα δε με τρελαινει παντως,θα το προτιμουσα classic.Τα αλλα που ειναι Option Νικολεττα ειναι αδερφακια αυτου για τον οποιο ενδιαφερεσαι,ακομα κι αν κλεισεις ενα δεν θα υπαρχει προβλημα στο ζευγαρωμα;

ηρθα κι εγω!!
επειδη εχετε παλι μιλησει πολυ δεν κανω παραθεσεις...(βαριεμαι λιγο):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Παιδια ευχαριστω για την υποστηριξη..ειναι ο πιο τελειος γατος ο fidel και πολυ τον θελω...
βεβαια ακομα υποστηριζω να τον κρατησει η μαμα του γιατι τον αγαπαει πολυ και το ξερω!!αλλα αν δεν γινεται αλλιως....ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩΩΩ!!!
απλα ακομα δεν το εχω πει στην μαμα....:up::up::up::up::up:

ηρθα κι εγω!!
επειδη εχετε παλι μιλησει πολυ δεν κανω παραθεσεις...(βαριεμαι λιγο):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Παιδια ευχαριστω για την υποστηριξη..ειναι ο πιο τελειος γατος ο fidel και πολυ τον θελω...
βεβαια ακομα υποστηριζω να τον κρατησει η μαμα του γιατι τον αγαπαει πολυ και το ξερω!!αλλα αν δεν γινεται αλλιως....ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩΩΩ!!!
απλα ακομα δεν το εχω πει στην μαμα....:up::up::up::up::up:

να ερχομαστε να ζουλαμεεεεεε και μεις!!!!!!!! αλλα και τον φιντελ να μην εχουμε θα ζουληξουμε λουνακιαααααααααααααααααααα:up::up::lol::lol::lol:

ναι ναι ναι!!!!!:up::up::up::up:
οσο θελετε!!!

ναι ναι ναι!!!!!:up::up::up::up:
οσο θελετε!!!
Ε! Καλά όχι κ όσο θέλουν με μέτρο πάντα:lol:
Έκλεισε δηλαδή ο Φιντελ; να σου πω συγχαρητήρια;
Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δωράκι :up:[

Συνημμένα

• 36119.jpg
    36119.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 25
Το σοκολατενιο ειναι αυτο που εβαλε η Γιουλη πιο πανω,και το ασημι ειναι αυτο:
2060.jpg

Εμενα δε με τρελαινει παντως,θα το προτιμουσα classic.Τα αλλα που ειναι Option Νικολεττα ειναι αδερφακια αυτου για τον οποιο ενδιαφερεσαι,ακομα κι αν κλεισεις ενα δεν θα υπαρχει προβλημα στο ζευγαρωμα;
αυτο ειναι spoted και οχι tabby.Ετσι ειναι και ο γατος μου σε κοκκινο και ειναι κεραμιδι!
παντως δεν ξερω πως το κανετε αυτο με τα γατια,εγω ανηκω στην συνομοταξια της Λουνα που δενεται και δεν μπορει να τα δωσει με τιποτα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back