British - maniacs

Γι αυτό ξαναχτύπησα
:lol::lol::lol:Μεγάλη!!!

Αγαπητή μου Γιούλη....αυτές είναι κουκουβάγιες

ΑΥΤΑ είναι Λουνοφιντελάκια!!!

anfisa15.JPG
kinder+029.jpg

WindjammerKittens058.jpg.jpg

istockphoto_4781289-scottish-fold-kitten.jpg

:up::up::up:
Χριστιανή μου μας ξέρανες πάλι!!!:) Ευτυχως που έχω και 4! Φαντάσου κι ακόμη ζηλεύω. Είναι μήπως αρρώστια???:lol:
Νικολετα, ο Φιντελ φωναζει γενικα? Εμενα ο Μορφέας το κανει πολύ συχνα τελάυταια...Ξεκιναει με...
μμμ μμμμ μμμμ
μμμρρρ μμμμρ
μαο μαο
ΜΑΟ ΜΑΟ
ΜΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟ ΜΑΑΑΑΑΟΟ
Δεν είναι τίποτα. Μην ανησυχείς.!!! Εδώ φωνάζει ο Τιμυ. Για θυμίσου! Κι είναι κ στειρωμένος. Οπότε φαντάσου στο μέλλον τι έχει να γίνει με τον Μορφέα. χιχιχιχι:lol::lol::lol:

Αφιερωμένο στον Φιντέλ και το Μορφέα, που τα βράδια τραγουδούν τις άριές τους...

"Ο Φίλανδρος είν'ένας βασιλιάς, ένας σκοτεινός βασιλιάς,
μέσα στο μανδύα του, που είναι μαύρος σαν τη νύχτα.
Αλλά τα πόδια του είναι σαν το χιόνι, παρόλο που
τα μαυρίζει πάντα στους καυγάδες μες τις στάχτες.
Οι βασιλιάδες πρέπει να πολεμούν μ'όλη τη δύναμή τους,
καθώς θ'ακούσεις να χτυπάνε τα μεσάνυχτα,
όταν αρσενικοί πολέμαρχοι
στους δρόμους κατεβαίνουν, υπό τους ήχους των κυμβάλων.

Ο Φίλανδρος είν'ένας βασιλιάς, ένας τυραννικός βασιλιάς,
κι εγώ δεν είμαι παρά ο Νούβιός του σκλάβος:
Πρέπει να του φέρνω γάλα κι ένα μαλακό, μεταξωτό μαξιλάρι
-πράγματα που ένας βασιλιάς λαχταράει.
Πρέπει να ζεστάνω το γάλα, να ισιώσω το μετάξι,
πρέπει να σκύψω και να γονατίσω σ'αυτόν,
στο βασιλιά με τα γαμψά νύχια και τα πόδια εραστή
και τα μάτια από χάλυβα με ζωή.
(Χέρμπερτ Πάλμερ)

Όπου Φίλανδρος, βάλτε Φιντέλ ή Μορφέας
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Εισαι φοβερή! :lol:

Βρετανογατακια
Τέλεια!! Τέλεια!!!:up:
Ελενα η κάρτα που μας έβαλες πριν, η κινουμενη, ξέρεις, είναι ΤΕΛΕΙΑ φανταστική και πολύ ανέμελη. Εγώ πάντως την εβλεπα κ ταξίδευα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα η κάρτα που μας έβαλες πριν, η κινουμενη, ξέρεις, είναι ΤΕΛΕΙΑ φανταστική και πολύ ανέμελη. Εγώ πάντως την εβλεπα κ ταξίδευα!:)
Έχω κ μία άλλη κάρτα για ακόμα καλύτερα ταξίδια :D Αφιερωμένο σε όλα τα Βρετανάκια γιατί την βρήκα σε Βρετανικό σάιτ :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Santa baby.jpg
    Santa baby.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Έχω κ μία άλλη κάρτα για ακόμα καλύτερα ταξίδια :D Αφιερωμένο σε όλα τα Βρετανάκια γιατί την βρήκα σε Βρετανικό σάιτ :up:
:lol::lol::lol::lol::lol:Εμ πού αλλού θα την έβρισκες! σε βρετανικό σάιτ σίγουρα!

:lol::lol::lol::lol::lol:Εμ πού αλλού θα την έβρισκες! σε βρετανικό σάιτ σίγουρα!
Υπονοείς κάτι για τους Βρετανούς :hmm:

καλα,αυτη η φωτογραφια συγκρισης με τις κουκουβαγιες με εχει κανει να γελαω ακομα!!!
:lol::lol::lol::lol:
απιστευτη!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• misty.gif
    misty.gif
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • kbaby5.jpg
    kbaby5.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • blpfshg4.jpg
    blpfshg4.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Αχ Λούνα.. με τα λουνοφιντελάκια σου.. πότε με το καλό;; Πήγατε στο γιατρό;;
Μακάρι όλα να πάνε καλά.. Πώς είναι η Λούνα μας;;; Έχει αρχίσει να βαραίνειιι;;;

Αχ αχ! Βρετανάκιαααααα στο Παγκράτιιιι!!!

παιδια λουνακιαααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=oNS6SUe-kGc&feature=related

παιδια λουνακιαααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=oNS6SUe-kGc&feature=related

Άχουτοοοοοοοοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Έτσι θα γίνουν τα λουνοφιντελάκια!!!!!
Τρελό βίντεο ε;;;
Το μικρό είναι θεϊκό!!!

το εχω ερωτευτει ειναι θεικο...σαν αρκουδακι!!!!! δεν το συζητω αν ειναι η λουνα εγκυος και κανει μικρα..δεν το χανω θελω να δω χνουδομπαλες απο κοντααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ Λούνα.. με τα λουνοφιντελάκια σου.. πότε με το καλό;; Πήγατε στο γιατρό;;
Μακάρι όλα να πάνε καλά.. Πώς είναι η Λούνα μας;;; Έχει αρχίσει να βαραίνειιι;;;

Αχ αχ! Βρετανάκιαααααα στο Παγκράτιιιι!!!

το εχω ερωτευτει ειναι θεικο...σαν αρκουδακι!!!!! δεν το συζητω αν ειναι η λουνα εγκυος και κανει μικρα..δεν το χανω θελω να δω χνουδομπαλες απο κοντααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν εχουμε παει ακομα στον γιατρο αλλα εχει σκληρηνει λιγο η κοιλιτσα της!!!:up::up:
θα παμε αυτη την βδομαδα!!!
το βιντεο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!
εννοειται οτι οποιος θελει ερχεται και τα βλεπει μολις γινουν....
(σαν κεκακι ειναι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

δεν ειναι αφρατο, αφρατο!!!!??:lol::lol::lol:.. λεω δεν υπαρχουν τετοια μωρα

https://www.youtube.com/watch?v=qBO2U...eature=related ασχετο αυτο τι ειναι??? scotish fold????

ναι ναι!!!
ενα μικρο scottish με τουρλωτο πωπουδακι!!!:D;);)

ναι ναι!!!
ενα μικρο scottish με τουρλωτο πωπουδακι!!!:D;);)
Η Λούνα είναι scottish fold ή βρετανάκι;;; :blink: Ποια η διαφορά αυτών των δύο;; Υπάρχει διαφορά; Είναι ίδια ράτσα, αν εξαιρέσουμε τα αφτιά;

A οχι,διαφωνω,αυτο ειναι το πιο γλυκο...

Η Luna ειναι scottish fold!!!:)
απλα τα scottish πρεπει να ζευγαρωνουν ή με british ή με scottish fold straight eared για να ειναι ηγιη τα μωρα!!!;)

εγω παλι το μωρο απο το πρωτο βιντεακι το ερωτευτηκα!!!!! μου βγαζει κατι σε θελω να σε γεμισω φιλακιααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:
...ακους εκει να λενε κουκουβαγιες αυτα τα μωρακια.......εγω πεθαινω..λιωνω...ειναι και στρουμπουλααααααααααα:lol::lol::lol::lol:

δεν ειναι για κακο που το λενε ετσι....εχει πολυ πλακα!!!!:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back