British - maniacs

Και εσύ μας λείπεις;) Πωπω Αναστασία πολλες δουλειές αλλά τουλάχιστων οι δουλειές από τα ζωάκια ειναι ευχάριστες.
Ναι πραγματικά είναι πολύ ήρεμα κ γλυκά πλάσματα κ τα βρετανάκια. Στην καλοσύνη είναι το ίδιο κ θα τον φτάσει κ στο μέγεθος νομίζω:lol: όσο τον θυμάμαι τον σπόρο που είχε στηθεί στην ουρά να φάει καλαμάκι:lol::lol::lol:
ναι θυμάσαι που ήταν σπόρος??? Αλλα τώρα θα τον περάσει σε μέγεθος τον Περσουλη. Ο Πέρσης είναι ακριβώς 4,900 χιλιόγραμμα:)κι ο Σεβάχ ήδη 4500 και είναι μόνον 6 μηνών:blink:

Το φροντιζω καλε,του εχω γαλατακι,κονσερβουλα,και δυο ειδων τροφες για να τρωει οτι θελει.:redface:
χμ χμ Να της τραγουδάς παρακαλώ καθ΄όλη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης για να βγουν τα παιδιά φιλόμουσα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin;272246[U:
]Γιατί μέχρι τώρα τι έκανες;:hmm:
Πραγματικά η υπογραφή είναι το κάτι άλλο[/U]

Παρακαλώ Αναστασία μου :lol: κ μένα μ αρέσει που γελάμε κ ξέρουμε να περνάμε καλά;)
Ε όχι κ δίαιτα:mad: Άσε που στο Βίντεο που έβαλε η Βασιλική δεν φαινόταν καθόλου χοντρή. Εγώ βέβαια είμαι κ της άποψης να είναι πιανούμενα τα γατάκια για να τα ευχαριστιέμαι
Ναι ναι τι έκανε η κοπελα μέχρι τώρα? Μονον που δεν τον εκανε τον καημένο τον Δημήτρη κλώνο του ...:lol:πως τον λένε δεν θυμάμαι... εντελώς νιαρ νιαρ ο μικρός Δωράκι στη φωτο!!!:P (μα καλά δεν τσιμπάει ν απαντήσει? Να με βρίσει λίγο γιατι του έχω σύρει τα εξ αμάξης??? Τι να πω. Δεν θέλει καυγά με τίποτα αυτη η κοπέλα. κι εγώ θέλω να τον βρίσω αυτον τον λελε δεν μου αρέσει για βρυκόλακας εντάξει?):lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα μη ντραπω!Δεσμευμενη ειμαι,οχι νεκρη!Αν και φανταζομαι οτι ισως ετσι να με λιγουρευοταν ο Edward και να με βρυκολακιαζε...:lol:
Δεν ειναι χοντρουλα,απλα αν τρωει για μια βδομαδα καθε δευτερη μερα κονσερβακι αμεσως κρεμαει κοιλιτσα.Βεβαια τωρα εχει το ακαταλογιστο,ας φαει οσο θελει το κοριτσι!Αναστασια δεν της τραγουδαω,αλλα πριν ακουγαμε παρεα Debussy σας κανει;

Ναι ναι τι έκανε η κοπελα μέχρι τώρα? Μονον που δεν τον εκανε τον καημένο τον Δημήτρη κλώνο του ...:lol:πως τον λένε δεν θυμάμαι... εντελώς νιαρ νιαρ ο μικρός Δωράκι στη φωτο!!!:P (μα καλά δεν τσιμπάει ν απαντήσει? Να με βρίσει λίγο γιατι του έχω σύρει τα εξ αμάξης??? Τι να πω. Δεν θέλει καυγά με τίποτα αυτη η κοπέλα. κι εγώ θέλω να τον βρίσω αυτον τον λελε δεν μου αρέσει για βρυκόλακας εντάξει?):lol::lol::lol::lol:
ΕΓΩ δε θελω καυγα με τιποτα;Τωρα με προσεβαλλες!:lol:
Και δε μας νοιαζει αν σου αρεσει ή οχι για βρυκολκας,εσυ δεν εισαι φαν και δεν εκφερεις γνωμη περι βρυκολακιστικων.Πες Ελενα!:mad:

ναι θυμάσαι που ήταν σπόρος??? Αλλα τώρα θα τον περάσει σε μέγεθος τον Περσουλη. Ο Πέρσης είναι ακριβώς 4,900 χιλιόγραμμα:)κι ο Σεβάχ ήδη 4500 και είναι μόνον 6 μηνών:blink:
Δεν το πιστεύω ο Μπατ είναι 4100:blink: ααα μας περάσατε :blink: δεν το πιστεύω είναι πιο μεγάλος κ από τον Μπατ; Αυτό θα πει γάτος να τον ευχαριστιέσαι :up:

Σιγα μη ντραπω!Δεσμευμενη ειμαι,οχι νεκρη!Αν και φανταζομαι οτι ισως ετσι να με λιγουρευοταν ο Edward και να με βρυκολακιαζε...:lol:
Δεν ειναι χοντρουλα,απλα αν τρωει για μια βδομαδα καθε δευτερη μερα κονσερβακι αμεσως κρεμαει κοιλιτσα.Βεβαια τωρα εχει το ακαταλογιστο,ας φαει οσο θελει το κοριτσι!Αναστασια δεν της τραγουδαω,αλλα πριν ακουγαμε παρεα Debussy σας κανει;
ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ μουσικής!!!
Ποιο ακουγατε? Το αγαπημένο μου είναι το "χαρούμενο νησί"
Αλλα για το κορίτσι προτιμώ Μότσαρτ και επίσης καλλίτερα τα νυχτερινά του Σοπέν για να την χαλαρώνουν. Αυτά λοιπόν να της βάζεις κατάλαβες? και επίσης έχει γίνει μια έρευνα παρακαλώ με κλασική μουσική κ τα λυκόσκυλα αρέσκονται περισσότερο νομίζω στον Μότσαρτ. Αν θυμάμαι καλά. Αρα κι οι γάτες ίσως.....
:):):):)

ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ μουσικής!!!
Ποιο ακουγατε? Το αγαπημένο μου είναι το "χαρούμενο νησί"
Αλλα για το κορίτσι προτιμώ Μότσαρτ και επίσης καλλίτερα τα νυχτερινά του Σοπέν για να την χαλαρώνουν. Αυτά λοιπόν να της βάζεις κατάλαβες? και επίσης έχει γίνει μια έρευνα παρακαλώ με κλασική μουσική κ τα λυκόσκυλα αρέσκονται περισσότερο νομίζω στον Μότσαρτ. Αν θυμάμαι καλά. Αρα κι οι γάτες ίσως.....
:):):):)
Αληθεια;Το Clair de Lune,ειναι απο τα αγαπημενα μου.Αχ τον Σοπεν δεν τον μπορω,ειναι πολυ μελισταλαχτος,κατι σε Μπαχ σας κανει;

Δεν το πιστεύω ο Μπατ είναι 4100:blink: ααα μας περάσατε :blink: δεν το πιστεύω είναι πιο μεγάλος κ από τον Μπατ; Αυτό θα πει γάτος να τον ευχαριστιέσαι :up:

Αχχχ ο Μπατουλίνος είναι 4.1000 το μωρούλι μου!!!!! Ναι είναι πιο βαρύς όταν τον σηκώνεις αγκαλιά πραγματικά ευχαριστιέσαι. Γι αυτό σου λέω παιδί μου. Κανόνισε μια εκδρομούλα προς τα εμάς!!! θα περάσουμε φίνα και με πολλές ΠερσοΝολοΣεβαχοΤιμουλινοΛουσο αγκαλιες!!! Φτου σκωληκομυρμηγκότρυπα το είπα:lol::lol::lol:

ΕΓΩ δε θελω καυγα με τιποτα;Τωρα με προσεβαλλες!:lol:
Και δε μας νοιαζει αν σου αρεσει ή οχι για βρυκολκας,εσυ δεν εισαι φαν και δεν εκφερεις γνωμη περι βρυκολακιστικων.Πες Ελενα!:mad:
Μπορώ ΟΤΙ ΘΕΛΩ να λέω και είναι πολύ βλήμα ο αγαπημένος σου ηθοποιος και πολύ λελές. Το ξαναλέω και επίσης για βρυκόλακας έιναι ΜΑΠΑΣ:lol::P

Μπορώ ΟΤΙ ΘΕΛΩ να λέω και είναι πολύ βλήμα ο αγαπημένος σου ηθοποιος και πολύ λελές. Το ξαναλέω και επίσης για βρυκόλακας έιναι ΜΑΠΑΣ:lol::P
Δεν ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος,και το παιδι δεν ειναι καθολου λελες.Ενας συναδελφος στη δουλεια σημερα που τον ειδε στον υπολογιστη αναφωνησε "καλε αυτος ειναι μωρο!".Φυσικα συμφωνησα,βεβαια αυτος εννοουσε ηλικιακα ενω εγω εμφανισιακα.:lol:Ειναι μια χαρα βρυκολακας,αμα ερχοταν να δαγκωσει εσενα ας μην καθοσουν!:mad:

Ωχ Νικολεττα εγκυος παλι;Τι θα κανεις;Τι γκαντεμια,ειπαμε πια κι αυτος ο μεγαλος αδερφος ειναι μεγας εραστης αλλα ας εκανε και λιγο κρατει!

Αυτό του είπα κι εγώ αλλά δεν με άκουσε:/:...ήρθε ορεξάτος ορεξάτος από την Λούνα και μας την έκανε:redface:....και ήταν τελευταία μέρα οίστρου....τι να πω τόσο γόνιμα γατιά πια:confused:
Η υπογραφή είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ Δωράκι ....:up:

Διόρθωση: Ωχ Ραίσα έγκυος πάλι; Τέλος της διόρθωσης
:confused::lol::lol::lol:

ουτε καν ειδα το σχολιο!!αρα γενναει μαζι με την Luna με διαφορα 1 βδομαδας???
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!
Ναι Γιάννα μου, τελικά θα γίνουμε μαζί γιαγιάδες...εγώ διπλή γιαγιά:confused::lol::lol:

Νικολέτα τι κούκλαρος έχει γίνει ο Μπουμπούκος! Τι άντρακλας!!!\Αλλά κι ο Σεβάχ μου τέλειος και άντρας με τα όλα του και τεράστιος. καλά τον έβλεπα πριν λιγο κ έχει φτάσει σε μέγεθος τον Πέρση. Παρεπιπτόντως είναι και 4.500 γραμμάρια
Είδες τι όμορφος που είναι και ο Σίμπα??:rolleyes: Αλλά ο Σεβάχ είναι άλλο πράγμα!:inlove:;)
Το μωρό μου έφτασε 4.500 ...πω πω πόσο θα φτάσει άραγε μέχρι να χρονίσει?:blink:

Εγώ βέβαια είμαι κ της άποψης να είναι πιανούμενα τα γατάκια για να τα ευχαριστιέμαι
Τσιπωτά γατάκια καλή μου....τσιπωτά....έτσι Δώρα?:D:lol:

θα περάσουμε φίνα και με πολλές ΠερσοΝολοΣεβαχοΤιμουλινοΛουσο αγκαλιες!!! Φτου σκωληκομυρμηγκότρυπα το είπα

Μου αρέσει που θέλεις να πάρεις κι άλλο γατί...μετά να σε δω πόσο θα κάνεις για να το πεις:lol::lol::lol:

Τσουπωτα παρακαλω,διορθωστε!:lol:
Μα τοσο σουξε πια αυτη η υπογραφη;:P
Νικολετα,στη Ραισα δινεις ασβεστιο και καλοπετ απο την αρχη,ή μόλις αρχισει να φουσκωνει;

Αχχχ ο Μπατουλίνος είναι 4.1000 το μωρούλι μου!!!!! Ναι είναι πιο βαρύς όταν τον σηκώνεις αγκαλιά πραγματικά ευχαριστιέσαι. Γι αυτό σου λέω παιδί μου. Κανόνισε μια εκδρομούλα προς τα εμάς!!! θα περάσουμε φίνα και με πολλές ΠερσοΝολοΣεβαχοΤιμουλινοΛουσο αγκαλιες!!! Φτου σκωληκομυρμηγκ
ότρυπα το είπα:lol::lol::lol:

Ναι μώρε μόνο 4100 είναι ο καημενούλης:(
Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας δω όλους που σας πεθύμησα;)

Ωωωω λελές; μα λελές; δεν νομίζω ότι εκφράστηκες σωστά για το παλικάρι δεν είναι λελές είναι φλούφλης:lol:

Ωωωω λελές; μα λελές; δεν νομίζω ότι εκφράστηκες σωστά για το παλικάρι δεν είναι λελές είναι φλούφλης:lol:
Ελενα κι ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Χμμ τι λετε για τον Θεο Σιμπα !!!!
Απλα δεν συγκρινεται.....
Μου ειπε να κανονισω μια γατομαχια για να αναδειχθει ο καλυτερος
Αμα θελει ο αδερφος και τολμα ας δεχτει
Διαιτητης ο μπαμπας Fidel

Αληθεια;Το Clair de Lune,ειναι απο τα αγαπημενα μου.Αχ τον Σοπεν δεν τον μπορω,ειναι πολυ μελισταλαχτος,κατι σε Μπαχ σας κανει;
Κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου αλλα γενικά τον λατρεύω... :up:Αλλα ο Μπαχ κάποιες στιγμές με κουράζει. Μου πέφτει μονότονος αν και είναι πολύ αγαπητός γενικως και πολύ καλός αναμφισβήτητα! Θα γίνει πολύ νωθρή με Μπαχ. Βάλε της Λιστ που έχει δύσκολη τεχνική να σου γίνει πολύ τσαχπινογαργαλιάρα.:lol::lol::lol:

Δεν ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος,και το παιδι δεν ειναι καθολου λελες.Ενας συναδελφος στη δουλεια σημερα που τον ειδε στον υπολογιστη αναφωνησε "καλε αυτος ειναι μωρο!".Φυσικα συμφωνησα,βεβαια αυτος εννοουσε ηλικιακα ενω εγω εμφανισιακα.:lol:Ειναι μια χαρα βρυκολακας,αμα ερχοταν να δαγκωσει εσενα ας μην καθοσουν!:mad:
Και φυσικά δεν θα καθόμουν να με δαγκώσει. Γιατι θα έπρεπε πρώτα ν τον ξεμυξησω και να του δώσω την κρεμούλα του και μετά να με δαγκώσει... και δεν το μπορώ αυτο:lol::lol::lol:
Καλα μην το παίρνεις τοις μετρητοίς αυτά που λέω... Θα μεγαλώσει κ δεν θα χρειάζεται πιπίλα κ μπιμπερό
:lol::lol::lol:Εεε τότε θα γίνει κανονικός βρυκόλακας το παιδί:D:P:P

Ααααα μονομαχίες βλέπω:hmm: Σε τι θα διαιωνιστείτε όμως; Παράκληση εκτος του μπαμπα να ψηφίζει κ το κοινό

Τσουπωτα παρακαλω,διορθωστε!:lol:
Μα τοσο σουξε πια αυτη η υπογραφη;:P
Νικολετα,στη Ραισα δινεις ασβεστιο και καλοπετ απο την αρχη,ή μόλις αρχισει να φουσκωνει;

Τσουπωτά καλά λες....το μπέρδεψα αλλά έπεσα κοντά:redface::lol::lol:
Δώρα μου της δίνω το καλοπετ και κάτι άλλες βιταμίνες εδώ και κάτι μέρες, δλδ μετά τον πρώτο μήνα....όπως και κιτεν τροφή...ασβέστιο δεν της έδωσα ακόμα....θα πάω από δευτέρα στη γιατρό μας να πάρω...δεν χρειάζεται από τώρα να τα δώσεις στην Μοιρα...περίμενε λίγο και μόλις δεις ότι φουσκώνει της δίνεις.;) Ασβέστιο να δώσεις όταν θηλάζει όχι από τώρα;)

Αυτό είναι άδικο.....μπαμπάς και διαιτητής δεν γίνεται:rolleyes::rolleyes:
Εκτός αφτού πρέπει να πεις στα παιδιά εδώ το πόοοσο χαδιάρης σας βγήκε ο μικρός γιατί δεν με πιστεύουν:D
Αλήθεια ο Σίμπα πόσα κιλά έφτασε?:hmm:

Αυτό του είπα κι εγώ αλλά δεν με άκουσε...ήρθε ορεξάτος ορεξάτος από την Λούνα και μας την έκανε....και ήταν τελευταία μέρα οίστρου....τι να πω τόσο γόνιμα γατιά πια
Η υπογραφή είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ Δωράκι ....
Ναι Γιάννα μου, τελικά θα γίνουμε μαζί γιαγιάδες...εγώ διπλή γιαγιά
Είδες τι όμορφος που είναι και ο Σίμπα?? Αλλά ο Σεβάχ είναι άλλο πράγμα!
Το μωρό μου έφτασε 4.500 ...πω πω πόσο θα φτάσει άραγε μέχρι να χρονίσει?
Μου αρέσει που θέλεις να πάρεις κι άλλο γατί...μετά να σε δω πόσο θα κάνεις για να το πεις
Ναι... ήρθε ορεξάτος από τη Λούνα. Μάλλον όμως τον ενέπνευσε κι η Αθήνα έεε?Πολύ της εκδρομής ο κύριος και της βόλτας:lol::lol:
Διπλή γιαγιά Νικολέτα? ΤΕΛΕΙΑ θα είναι! Εμπειρία κι αυτή!:)
Χμμμμ δεν ξέρω μέχρι πόσο θα φτάσει. Εσύ θα μου πεις που έχεις πείρα:lol:
Ναι μώρε μόνο 4100 είναι ο καημενούλης
Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας δω όλους που σας πεθύμησα;)

Ωωωω λελές; μα λελές; δεν νομίζω ότι εκφράστηκες σωστά για το παλικάρι δεν είναι λελές είναι φλούφλης
Ναι κι εμείς σ΄επιθυμήσαμε, λοιπόν πάρε το απόφαση και ένα τηλέφωνο φτάνει.... σε περιμένουμε όλοι. Τριχωτοι κ άτριχοι που λες κι εσύ:lol::lol:
Αχχχ το φχαριστήθηκα που τον είπες κι εσύ φλούφλη. Εντάξει συμφωνώ. Αλλα θα σταματήσω να τον κοροϊδεύω γιατι πληγώνω τη Δώρα, κι επίσης μπορεί να τον γλωσσοφάω κ να τον πιάσει καμμιά διάρροια τώρα..:lol:

Ελενα κι ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;
Ναι ναι κι αυτή!!!!!:P

Καλε δεν έχουμε σκοπό να λάβουμε μέρος σε γατομαχίες:):P
Και ειδικά με τα αδερφάκια μας!!!! Ξερουμε τι αξίζουμε.:up: Αλλωστε όλοι μας είμαστε κουκλαροι με τέτοιους γονείς. Χμμμ φοβαμαι δε , πως τώρα η μαμά μας θα αποκτήσει πάλι σωσίες μας και τότε... ασε αδερφέ. :hmm:Θα μας μπερδεύουν. :P:PΑν θέλετε μάλιστα εμείς σας προσκαλούμε αντί σε γατομαχίες, σε διαγωνισμό μάσας :lol:μιας και είμαστε πολύ... λαιμαργουλια και λαμβάνουμε πρώτοι θέση δίπλα στη μαμα κ στον μπαμπά όταν έρχεται η ώρα του φαγητού τους. Οχι τίποτ΄αλλο, αλλα για να τους επιβλέπουμε:lol::lol:
Αλλα μιας και μας κολλάτε, μήπως να σας προσκαλέσουμε εμείς σε διαγωνισμό βάρους? Θα τον κερδίσουμε σίγουρα, γιατι θα σπάσει η ζυγαριά σε λίγο!!!:lol::lol:

Χαδια και παιχνιδια συνεχεια θελει
Δεν λεει ποτε οχι σε αγκαλιες
Ειναι γλυκος και ηρεμος δεν κανει αταξιες οταν του λες μη ακουει και παει στο καλαθι του
Ειναι 3κιλα και 200 γραμμαρια
Απλα τις τελευταιες μερες που αντρεψε μας εχει παρει λιγο τα αυτια

Ναι κι εμείς σ΄επιθυμήσαμε, λοιπόν πάρε το απόφαση και ένα τηλέφωνο φτάνει.... σε περιμένουμε όλοι. Τριχωτοι κ άτριχοι που λες κι εσύ:lol::lol:
Με την πρωτη ευκαιρία λοιπόν θα ερθω να σας δω τριχωτούς κ άτριχους:up:
Αχχχ το φχαριστήθηκα που τον είπες κι εσύ φλούφλη. Εντάξει συμφωνώ. Αλλα θα σταματήσω να τον κοροϊδεύω γιατι πληγώνω τη Δώρα, κι επίσης μπορεί να τον γλωσσοφάω κ να τον πιάσει καμμιά διάρροια τώρα..:lol:

Συνημμένα

• xaxaxaxazx9.gif
    xaxaxaxazx9.gif
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 40

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back