ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.601 12-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ Ειναι απαιχτα τα choc tabbies... σαν ζωγραφισμενα με μολυβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #3.602 12-01-09 13:58 Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.603 12-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Click για ανάπτυξη... Σαν τη μυτη της Σεμελης Δωρα ειναι απαιχτες οι gourmet παρομοιωσεις σου...εχεις αναγαγει τους χρωματισμους των γατιων, σε γαστρονομικες δημιουργιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η elvenstar: #3.604 12-01-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμούλα ατιμούλα Click για ανάπτυξη... Αμ! Πώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.605 12-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ Ειναι απαιχτα τα choc tabbies... σαν ζωγραφισμενα με μολυβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #3.602 12-01-09 13:58 Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.603 12-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Click για ανάπτυξη... Σαν τη μυτη της Σεμελης Δωρα ειναι απαιχτες οι gourmet παρομοιωσεις σου...εχεις αναγαγει τους χρωματισμους των γατιων, σε γαστρονομικες δημιουργιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η elvenstar: #3.604 12-01-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμούλα ατιμούλα Click για ανάπτυξη... Αμ! Πώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.605 12-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.603 12-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Click για ανάπτυξη... Σαν τη μυτη της Σεμελης Δωρα ειναι απαιχτες οι gourmet παρομοιωσεις σου...εχεις αναγαγει τους χρωματισμους των γατιων, σε γαστρονομικες δημιουργιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η elvenstar: #3.604 12-01-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμούλα ατιμούλα Click για ανάπτυξη... Αμ! Πώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.605 12-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...) Click για ανάπτυξη... Σαν τη μυτη της Σεμελης Δωρα ειναι απαιχτες οι gourmet παρομοιωσεις σου...εχεις αναγαγει τους χρωματισμους των γατιων, σε γαστρονομικες δημιουργιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η elvenstar: #3.604 12-01-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμούλα ατιμούλα Click για ανάπτυξη... Αμ! Πώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.605 12-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμούλα ατιμούλα Click για ανάπτυξη... Αμ! Πώς Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #3.605 12-01-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #3.606 12-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμ! Πώς Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 12-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός. Click για ανάπτυξη... [/quote] Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η staman2 έγραψε: #3.608 12-01-09 15:15 Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.609 12-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ [/quote] μακαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.610 12-01-09 16:13 Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.611 12-01-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο! Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...) Click για ανάπτυξη... θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #3.612 12-01-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε? Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Raisa έγραψε: #3.613 12-01-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Click για ανάπτυξη... πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια Click για ανάπτυξη... Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου[/quote] θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #3.614 12-01-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Click για ανάπτυξη... Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.615 13-01-09 14:41 ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 13-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός Θέλουμε τη συνταγηηηηη Click για ανάπτυξη... Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πότε το είπες αυτό ...εγώ δεν άκουσα τίποτε Αααα μάαααλιστααα....βρήκαμε το κουμπί σου Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου Click για ανάπτυξη... θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου[/quote] Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ... το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!! δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..) Click για ανάπτυξη... Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.617 13-01-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω Click για ανάπτυξη... Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Luna έγραψε: #3.618 13-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον Κι εσυ μας ελειψες Click για ανάπτυξη... καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #3.619 13-01-09 15:27 Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 13-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!! πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!! Click για ανάπτυξη... καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη! Click για ανάπτυξη... Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.