British - maniacs

Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ:up::up::up::lol:

Ειναι απαιχτα τα choc tabbies... σαν ζωγραφισμενα με μολυβι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι αμα ηταν ταρταρουγα θα ειχαν βαλει και πορτοκαλι στο γλυκο!(ειμαι ακομα στη δουλεια και περναω μεταβολες,συγχωρειστε με...)
Σαν τη μυτη της Σεμελης:P
Δωρα ειναι απαιχτες οι gourmet παρομοιωσεις σου...εχεις αναγαγει τους χρωματισμους των γατιων, σε γαστρονομικες δημιουργιες:up:

CIMG2654.JPG

:lol::lol::lol::lol::lol:Ατιμούλα ατιμούλα
Αμ! Πώς:lol:
Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο?
Δε μπορω μωρε λιωνω...:inlove:
Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!!

versacce_20090111_1.jpg
Και εγώ τον είδα κ τρελάθηκα για έναν τέτοιο γάτο θα πρόδιδα κ τα περσάκια:D
ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο:P

Kαλημερα!!
Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες:P:lol::lol:

Πως σου φαινονται αυτα? :hmm::D

zidanesshelves.jpg

η αυτα ακομα καλυτερα? :hmm:

1218696769_45d6020ef6.jpg

:inlove::inlove:
7-14--cats2.jpg
Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα:lol:

Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο?
Δε μπορω μωρε λιωνω...:inlove:
Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!!

versacce_20090111_1.jpg

Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα....:/:
Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. :):P
Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός.:D
:D

[/quote]

Αμ! Πώς:lol:

ΥΓ.: Δώρα μήπως σου έπεσε το ζάχαρο:P
Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε?
Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!!:up:

Τέλεια!!! Καλε νομίζω πως θα μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε γατόσπιτα??? Εγώ δεν έχω κανέν πρόβλημα:lol:

Και φυσικά θα τον κρατήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία βεβαίως βεβαίως. :):P
Και άσε τα ... τέταρτο δεν παίρνω . Θα σου φύγει αμέσως ο οποιοσδήποτε ενδοιασμός.:D:D
[/quote]
Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου:P:lol::lol:

Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου:P:lol::lol:[/quote]
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ:up::up::lol::lol:

Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου:P:lol::lol:
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.!!! θΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ:up::up::lol::lol:
[/quote]
μακαρι:/::):D

Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο!
Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...:lol:)

Μα ειναι για φαγωμα Γιουλη,γι'αυτο!
Η Σεμέλη δεν ειναι Muffin σαν τον μπαμπά της,ειναι cinnamon roll(πως μου εχουν λεψει τα Starbucks...:lol:)
:lol::lol:θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη:lol:
παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις:P:lol:

Ελενάκι καλησπέρα!!! Τι κάνετε?
Ετσι κι εγώ είπα όταν συνάντησα τον Μορφέα. Και το λέω ακόμη για ένα Μορφεάκι αλλα τώρα που βλέπω και αυτον τον κούκλαρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έγιναν δυο τα πρότυπά μου στα βιρμανάκια. Μορφεάκι, και Σεμελοβερσατσάκι!!!!:up:
Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός:lol:
:lol::lol:θα γινει Muffin κι αυτη καποια στιγμη:lol:
παω για σουφλε σοκολατας τωρα! Α ρε Δωρα τι μας κανεις:P:lol:
Θέλουμε τη συνταγηηηηη:up:

Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα....:/:

πότε το είπες αυτό:hmm: ...εγώ δεν άκουσα τίποτε:P:lol:

Αααα μάαααλιστααα:hmm:....βρήκαμε το κουμπί σου:P:lol:

Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου:P:lol::lol:[/quote]

θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου;):lol::lol:

Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω:lol:

ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ...:(:(
το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!!
δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πωπω δεν πάμε καλά όλα τα θέλουμε αντε να δούμε πόσα θα έχουμε στο τελός:lol:

Θέλουμε τη συνταγηηηηη:up:
Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μου:lol:
πότε το είπες αυτό:hmm: ...εγώ δεν άκουσα τίποτε:P:lol:

Παει θα "κλεισει" το σπιτικο μου:P:lol:

θα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου;):lol:[/quote]
Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη:/::(
ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ...:(
το ειπα και στο θεμα του σεβαχ αλλα θα το πω κι εδω!!
δεν εχω internet και τωρα ειμαι εξω σε cafe και αυριο περιμενω τεχνικο...ρε Γιουληη,τι μπεμπαρος ειναι αυτος ο μπαμπας της Σεμελης...αμα κανει τετοιο η Σεμενλη θελω κι εγω!!!!αυτο το βλεμμα (που ειναι σαν του Μορφεα..):inlove:
Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον:P:lol:
Κι εσυ μας ελειψες:(

Α έχω πάρα πολλά κουμπιά γιατί ότι γατάκι βλέπω το θέλω:lol:
Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" ;);):D

Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον:P:lol:
Κι εσυ μας ελειψες:(

καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!!:rolleyes::rolleyes:

Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη!:lol:
tammy.jpg

n2133.jpg

καλα δεν ντρεπεσαι??παλι Γιωτακι??δεν τα ειπαμε???ΓΙΑΝΝΑ!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πλακα πλακα ειναι καταπληκτικος!!:rolleyes::rolleyes:
καλε μου κολησε...:redface::redface::redface:συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι:(:P
Κεκακια Γιουλης με...βρετανική συνταγη!:lol:
tammy.jpg

n2133.jpg
Παλι στον Αγαπητο θα με "στειλεις" εσυ:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back