British - maniacs

Καλησπέρα Γιουλάκι μου:)
Ναι, περιμένουμε πάλι μωρά....τελικά ο Φιντέλ έκανε το θαύμα του....:D 3 μήνες νωρίτερα απ΄ότι θα ήθελα αλλά δεν πειράζει μωρέ:/:

Έλενα, υπέροχα νέα!!!:up::up:
Η μέλλουσα μαμά και νυν πεϊνιρλί καλά είναι...φουσκώνει :happy:
Θέλουμε πάλι φωτογραφίες με τη φουσκωτή κοιλίτσα του πεϊνιρλίου. Αλήθεια πότε έμεινε έγκυος η Ραίσα; δηλαδή πόσο καιρό έκανε μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλουμε πάλι φωτογραφίες με τη φουσκωτή κοιλίτσα του πεϊνιρλίου. Αλήθεια πότε έμεινε έγκυος η Ραίσα; δηλαδή πόσο καιρό έκανε μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα;
που εισαι εσυ με το κλειστο κινητο?:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βάλω σύντομα νέες φωτό;)
Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι:hmm:....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της....:blink:

Πω πω θα κανει μπολικουτσικα!Αντε με το καλο!
Νικολετα,διαβαζα χτες σε ενα αρθρο για εκτροφες οτι αμα ζευγαρωσεις μπλε ή κρεμ με ταμπυ χαλαει στο σχεδιο...:(Οτι γινεται πιο αχνο και εμφανιζει ghost marks.

Θα βάλω σύντομα νέες φωτό;)
Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι:hmm:....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της....:blink:
πω πω!!
Θα κανει παρα πολλα!:up: εκτος αν ειναι ετσι, γιατι ισως ξεχειλισε το κοιλακι της...

Αχ τι ωραία! :up: Καινούρια κουτσουνάκια βλέπω να έρχονται...:inlove:

Πω πω θα κανει μπολικουτσικα!Αντε με το καλο!
Νικολετα,διαβαζα χτες σε ενα αρθρο για εκτροφες οτι αμα ζευγαρωσεις μπλε ή κρεμ με ταμπυ χαλαει στο σχεδιο...:(Οτι γινεται πιο αχνο και εμφανιζει ghost marks.

Ναι μωρέ...το διάβασα κι εγώ κάπου...αλλά έχω δει γέννες από τέτοιους συνδυασμούς και ήταν μια χαρά....δεν ξέρω, τι να πω:hmm::hmm:

πω πω!!
Θα κανει παρα πολλα!:up: εκτος αν ειναι ετσι, γιατι ισως ξεχειλισε το κοιλακι της...

Ναι, λέω μετά να της φορέσω κορσεδάκι να σφίξει η κοιλιά πάλι:hmm::lol::lol:

Αχ τι ωραία! :up: Καινούρια κουτσουνάκια βλέπω να έρχονται...:inlove:

Ναι, θα έχουμε πολλα μωρά σε λίγο καιρό:D....Ραίσα, Λούνα και ίσως και Σίλβι:up::up::up:

Ναι μωρέ...το διάβασα κι εγώ κάπου...αλλά έχω δει γέννες από τέτοιους συνδυασμούς και ήταν μια χαρά....δεν ξέρω, τι να πω:hmm::hmm:

Ναι, λέω μετά να της φορέσω κορσεδάκι να σφίξει η κοιλιά πάλι:hmm::lol::lol:

Ναι, θα έχουμε πολλα μωρά σε λίγο καιρό:D....Ραίσα, Λούνα και ίσως και Σίλβι:up::up::up:
Α ναι....μου το'πε η Αναστασια!:)Αντε με το καλο...παλι για stud service ο Fidel:up::up:

Χρονια Πολλα για τον Αντωνη σου Νικολετακι μου!!:up:
Σου γραψαμε και στα "Χρονια Πολλα";):)

καλησπερα!!!:)
ειμαι στην Αναστασια και μολις γυρισαμε απο τον γιατρο πο ειδε την Luna μας!!!ειδε την κοιλιτσα μας και ειπε οτι ειναι μια χαρα, και κατα πασα πιθανοτητα ειμαστε γυρω στα 4 μωρα!!:baby::baby::baby::baby:

αααα!!!και χρονια πολλα για τον Αντωνινο Νικολετααα!!!!:up::up::up::up:

Αντε με το καλο να γεννησει τα τεσσερα μικρουλια της!

ειμαι στην Αναστασια και μολις γυρισαμε απο τον γιατρο πο ειδε την Luna μας!!!ειδε την κοιλιτσα μας και ειπε οτι ειναι μια χαρα, και κατα πασα πιθανοτητα ειμαστε γυρω στα 4 μωρα!!:baby::baby::baby::baby:

ΝΑΙΙΙΙ????? Σούπερρρρ:up::up::up:.......άντε με το καλό να έρθει η ώρα!!!!! Ανυπομονώ να δω πώς θα είναι:rolleyes::D

αααα!!!και χρονια πολλα για τον Αντωνινο Νικολετααα!!!!:up::up::up::up:
Ευχαριστώωωωω:redface::)

Νικολεττα θα κανετε υπερηχο σε αυτη τη γεννα;Η θα ειναι εκπληξη ο αριθμος;

μπραβο ΓΙΑΝΝΑ!!!
πολυ καλος αριθμος!!!Θα γεννησει ευκολα:up:κι εσυ θα ξερεις πως θα εξελισσεται η γεννα:up:
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΠΟΝΟ!!

Νικολεττα θα κανετε υπερηχο σε αυτη τη γεννα;Η θα ειναι εκπληξη ο αριθμος;

Κατσε να κανω παλι τη προβλεψη μου.....
ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ :rolleyes:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ:blink::blink::up::up::lol::lol:

Η Luna εγκυουλα!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
νεες φωτογραφιες απο την Αναστασια και εμενα!!!:):):)

Συνημμένα

• DSC00122.jpg
    DSC00122.jpg
    220,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00125.jpg
    DSC00125.jpg
    227 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00131.jpg
    DSC00131.jpg
    265,1 KB · Εμφανίσεις: 25
Αχ ειναι πολυ γλυκια...Λιγα θα κανει μαλλον,δεν ειναι πολυ φουσκωμενη,η Ραϊσα ηταν σαν μπαλονακι!

Αχ ειναι πολυ γλυκια...Λιγα θα κανει μαλλον,δεν ειναι πολυ φουσκωμενη,η Ραϊσα ηταν σαν μπαλονακι!
αφου ειπαμε θα κανει 4;)για πρωτη γεννα ειναι και μικροσωμη γατα, μια χαρα ειναι:up:
Κουκλιτσα ειναι! η εγκυμοσυνη την ομορφυνε:cool:
Να βγουν ολα γερα....οσα και να κανει:up::up:

Ναι μωρε ξεχαστηκα...:redface:Ειναι γλυκυτατη,το ειπα και πιο πανω,αντε με το καλο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back