British - maniacs

Καλε η Gabrielle εγω νομιζω οτι ηταν...Μαλλον θυμαμαι λαθος εγω.Ναι δες αν σχεδιαζουν κατι,τις περισσοτερες φορες εχουν πολυ ωραιες γεννες.

Ναι, θα τους παρακολουθώ από κοντά:cool: γιατί τα κλάσικ που έχουν στις προηγούμενες γέννες είναι πολύ όμορφα:rolleyes:

γεια σου μαμα Νικολετα!!!!:baby::baby::baby::baby:!!!τι κανεις??

Καλά είμαι...έχω βέβαια ένα τρέξιμο με την εξεταστική:down:...εσείς τι κάνετε? έχετε πάλι ίντερνετ?:) Η νυφούλα μου ετοιμάζεται να γίνει μαμά? την άλλη βδομάδα να την έχεις από κοντά;)...πιστεύω το άλλο ΣΚ να έχουμε γέννα:D;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά είμαι...έχω βέβαια ένα τρέξιμο με την εξεταστική:down:...εσείς τι κάνετε? έχετε πάλι ίντερνετ?:) Η νυφούλα μου ετοιμάζεται να γίνει μαμά? την άλλη βδομάδα να την έχεις από κοντά;)...πιστεύω το άλλο ΣΚ να έχουμε γέννα:D;)

εχουμε internet επιτελους!!μας το φτιαξανε!!:up::up:
πως παει η εξεταστικη??διαβαζεις πολυ???:confused:
η νυφουλα μας εχει μπει στην τελικα ευθεια!!!ολο κοιμαται,τρωει,γκρινιαζει, χαιδευεται και ειναι παααρα πολυ ομορφη και η γουνα της εχει γινει καταπληκτικη!!!!ΑΤΟΙΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!:D:D
η δικια σας η πεινιρλογατα???τι κανει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουμε internet επιτελους!!μας το φτιαξανε!!:up::up:
πως παει η εξεταστικη??διαβαζεις πολυ???:confused:
η νυφουλα μας εχει μπει στην τελικα ευθεια!!!ολο κοιμαται,τρωει,γκρινιαζει, χαιδευεται και ειναι παααρα πολυ ομορφη και η γουνα της εχει γινει καταπληκτικη!!!!ΑΤΟΙΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!:D:D
η δικια σας η πεινιρλογατα???τι κανει???

Τέλεια....θα έχουμε δλδ ονλαιν γέννα:up::up::up:
Όχι μωρέ δεν έχω πολλά μαθήματα αυτή τη φορά....μόνο 4 θα δώσω εκεί που έδινα 13:blink:...αλλά έχω πολλές εργασίες να παραδώσω και κάνω ένα τελευταίο λίφτινγκ ;)
Το δικό μας πε'ι'νιρλί καλά είναι:D...παραγέμισε και όλο ξάπλα την βγάζει... :lol: περιμένω να έρθει και ο Φιντέλ αυτές τις μέρες...η αποστολή του τελείωσε:lol:....και θέλω να είναι παρόν στη γέννα αυτή την φορά:rolleyes:

Τέλεια....θα έχουμε δλδ ονλαιν γέννα:up::up::up:
Όχι μωρέ δεν έχω πολλά μαθήματα αυτή τη φορά....μόνο 4 θα δώσω εκεί που έδινα 13:blink:...αλλά έχω πολλές εργασίες να παραδώσω και κάνω ένα τελευταίο λίφτινγκ ;)
Το δικό μας πε'ι'νιρλί καλά είναι:D...παραγέμισε και όλο ξάπλα την βγάζει... :lol: περιμένω να έρθει και ο Φιντέλ αυτές τις μέρες...η αποστολή του τελείωσε:lol:....και θέλω να είναι παρόν στη γέννα αυτή την φορά:rolleyes:

φυσικα online γεννα!!!
παλι καλα που εχεις λιγα και τα προλαβαινεις!!!!:P γιατι 13..:blink::blink:
μακαρι να μπορουσε ο fidel να ερχοταν κι εδω να δει και την εδω γυναικα!!!
(βασικα εγω θελω να τον δω λιγακι..και να τον αγγαλιασω..και να του δωσω ενα φιλακι για την επιτυχια που ειχε η σχεση με την Luna...:redface:)
η Luna μαλλον χε...κε!!!μαλλον θα τον εδερνε αμα τον εβλεπε..:lol::lol:

φυσικα online γεννα!!!
παλι καλα που εχεις λιγα και τα προλαβαινεις!!!!:P γιατι 13..:blink::blink:
μακαρι να μπορουσε ο fidel να ερχοταν κι εδω να δει και την εδω γυναικα!!!
(βασικα εγω θελω να τον δω λιγακι..και να τον αγγαλιασω..και να του δωσω ενα φιλακι για την επιτυχια που ειχε η σχεση με την Luna...:redface:)
η Luna μαλλον χε...κε!!!μαλλον θα τον εδερνε αμα τον εβλεπε..:lol::lol:

Τώρα μου θύμησες μια ταινία που ο άντρας είχε την γυναίκα και την γκόμενα ταυτόχρονα στο μαιευτήριο...και έτρεχε και δεν προλάβαινε:lol::lol::lol: δεν θυμάμαι τον τίτλο:hmm:
από την Λούνα σίγουρα θα έτρωγε φάπες:lol:

Τώρα μου θύμησες μια ταινία που ο άντρας είχε την γυναίκα και την γκόμενα ταυτόχρονα στο μαιευτήριο...και έτρεχε και δεν προλάβαινε:lol::lol::lol: δεν θυμάμαι τον τίτλο:hmm:
από την Λούνα σίγουρα θα έτρωγε φάπες:lol:

καταλαβα ποια λες!!!:lol::lol::lol::lol:
ενω η raisa δεν κανει τετοια!!εε??;)

Χαιρετω κι εγω την ομορφη παρεα σας!!!
Μολις υιοθετισα κι εγω εναν βρετανουλη 6 μηνων (για οσους το εχουν δει ο Αιγλης απο την Vivvi)!Ειμαστε μαζι εδω και λιγες ημερες μολις βγαλω τωρινες φωτο θα σας τον δειξω κι εγω τον ομορφαντρα μου (Silver πλεον στο ονομα)!
:up:

Μολις υιοθετισα κι εγω εναν βρετανουλη 6 μηνων (για οσους το εχουν δει ο Αιγλης απο την Vivvi)!Ειμαστε μαζι εδω και λιγες ημερες μολις βγαλω τωρινες φωτο θα σας τον δειξω κι εγω τον ομορφαντρα μου (Silver πλεον στο ονομα)!

σε χαιρεταμε και εμεις με την σειρα μας!!!:hello::hello::hello:
να σου ζησει το μωρακι σου!!ειμαι σιγουρη οτι θα περασεις πολυ ωραια με ενα βρετανακι στο σπιτι!!:rolleyes: ποια ειναι η Vivvi??συγνωμη αλλα μπερδευομαι με ολα τα nicknames!!:redface:

Γουστάααρωωωω.....μεγαλώνει η παρέα!!!:up::up:

Καλώς μας ήρθες στους βρετανομανιακούς:).....και καλώς δέχτηκες το μωρό σου....βάλε μας φωτό καλέ να το καμαρώσουμε....δεν χορταίνονται τα βρετανάκια:D

Υ.Γ. Κι εγώ δεν κατάλαβα ποιο είναι:hmm::/:

Υ.Γ.2 Τον βρήκααα!!!:D
Αυτός δεν είναι???
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32002

Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!:happy:τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε...
Ναι ναι Βάσια μου θα την έχετε συντομα την φωτογραφία από τα... ασημένια του μόλις βρω τον χρόνο να τον φωτογραφίσω στο επίμαχο σημείο και... να βρίσκομαι το πρωι στο σπίτι για να φαίνεται καλά ...το ασημί χρώμα:lol::lol::lol:Και σ΄ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες σου! Αλλα κι εσείς δεν πάτε πίσω σε ομορφιά και χάρη:up:
Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια....
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε και πάλι ευχαριστουμε!!!:redface::)

α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!!:rolleyes::rolleyes:
αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!!:P:P
Ναιιιι τις είδα και είναι πανέμορφη η Λουνίτσα! Ποσο της πάει το οτι έχει στρογγυλέψει.:rolleyes:

πραγματι ειναι!!
πηγαινε στο gallery μου κατω απο την υπογραφη να δεις πρωτη μουρη τα "blue balls" του Μορφεα:lol:
Και τι balls!!! Εγώ που τα έχω δει κι απο κοντά είναι πανέμορφα!:up:Μωρέ μήπως παρεξηγηθουμε με τόσον θαυμασμό που τρέφουμε για τα balls των παιδιών μας! Μην το πάρει επάνω του κ κανείς αρσενικος εδω΄μέσα στο φόρουμ!:P

Ουπς...την έχω σβήσει από το άλμπουμ :redface:....αλλά την έβαλα πάλι

δες τα ξανά.....αλλά εδώ είναι μόλις 4 μηνών:redface:
4.jpg
Εεεε λοιπόν μπορούν όλοι να πάρουν μια ιδεα για τις χάρες που έχει κι ο γυιος του ο Σεβάχ αλλα βέβαια όχι ακομη σε τετοια έκταση!!!:lol:
Φτουσου αγορι μου!

Ε! κάνει κ ό Φιντελ ότι μπορεί για την παρέα :bleh:

Ναι ναι Βάσια μου θα την έχετε συντομα την φωτογραφία από τα... ασημένια του μόλις βρω τον χρόνο να τον φωτογραφίσω στο επίμαχο σημείο και... να βρίσκομαι το πρωι στο σπίτι για να φαίνεται καλά ...το ασημί χρώμα:lol::lol::lol:Και σ΄ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες σου! Αλλα κι εσείς δεν πάτε πίσω σε ομορφιά και χάρη:up:
Πω πω θα έχουμε κ φωτογραφικό στιγμιότυπο; :up:
Και μια κ τα κορίτσια πριν μιλούσαν για ταινίες σκέφτηκα το εξής ότι Αναστασία εσείς στο σπίτι είστε προστατευμένη από τους Λυκάνθρωπους:lol::lol::lol:

Πω πω θα έχουμε κ φωτογραφικό στιγμιότυπο; :up:
Και μια κ τα κορίτσια πριν μιλούσαν για ταινίες σκέφτηκα το εξής ότι Αναστασία εσείς στο σπίτι είστε προστατευμένη από τους Λυκάνθρωπους:lol::lol::lol:
Πώς καλέ είμαστε προστατευμενοι? Πες μου να ξέρω κι εγώ? Η Βασιλικη πήρε το βιβλίο κι έχει κολλήσει εδώ και 2 μέρες ν το τελειώσει. "Το λυκόφως" και λέει ότι είναι πολύ ρομαντικο και πανέμορφο σε περιγραφές. Ετσι μιας κ με βεβαιώσατε ότι δεν ειναι τρομακτικό, θα το διαβάσω κι εγώ:hmm:. Αλλα μόνον θα το διαβάσω για να δω το κλίμα...

γεια σας και απο μας.....διαβασα ολα τα νεα σας και ενημερώθηκα!!!τι κανετε ολοι οι british maniacs????

Πώς καλέ είμαστε προστατευμενοι? Πες μου να ξέρω κι εγώ? Η Βασιλικη πήρε το βιβλίο κι έχει κολλήσει εδώ και 2 μέρες ν το τελειώσει. "Το λυκόφως" και λέει ότι είναι πολύ ρομαντικο και πανέμορφο σε περιγραφές. Ετσι μιας κ με βεβαιώσατε ότι δεν ειναι τρομακτικό, θα το διαβάσω κι εγώ:hmm:. Αλλα μόνον θα το διαβάσω για να δω το κλίμα...
Αααα Αναστασία πρέπει γρήγορα να διαβάσεις το βιβλίο ή να δεις αμέσως μερικά βασικά θρίλερ:P Ο μοναδικός τρόπος για να σκοτώσεις έναν λυκάνθρωπο είναι να του ρήξεις μια silver bullet;)
Άντε να πλησιάσει κανένας τώρα το σπίτι όταν ο Σεβαχ έχει τέτοια προσόντα :lol:

Ο Φιντέλ κάνει για την οικογένεια....άλλο οικογένεια κι άλλο παρέα;):lol::lol::lol:

γεια σας και απο μας.....διαβασα ολα τα νεα σας και ενημερώθηκα!!!τι κανετε ολοι οι british maniacs????

Γεια σου nickis και από μας...τα νέα μας τα διάβασες αλλά δεν μας είπες τα δικά σου:P:lol::lol::lol:

Ο μοναδικός τρόπος για να σκοτώσεις έναν λυκάνθρωπο είναι να του ρήξεις μια silver bullet;)
Άντε να πλησιάσει κανένας τώρα το σπίτι όταν ο Σεβαχ έχει τέτοια προσόντα :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε για το λινκ!!!:up::up:

Την έχουμε δοκιμάσει και τους άρεσε...περισσότερο από την απλή τουλάχιστον....:) αλλά γενικά δεν την προτιμούν ...επιμένουν στην pro plan :mad:για μεγάλη μου ατυχία διότι δεν την βρίσκω εύκολα:down:

Α, νόμιζα ότι είναι τελείως καινούργια, δεν την έχω δει ακόμα σε κανένα πετ σοπ! Pro plan ποια δεν βρίσκεις?

Καλώς μας ήρθες στους βρετανομανιακούς:).....και καλώς δέχτηκες το μωρό σου....βάλε μας φωτό καλέ να το καμαρώσουμε....δεν χορταίνονται τα βρετανάκια:D

Υ.Γ. Κι εγώ δεν κατάλαβα ποιο είναι:hmm::/:

Υ.Γ.2 Τον βρήκααα!!!:D
Αυτός δεν είναι???
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32002

Ναι ναι αυτος ειναι ο κουκλος μου!Αυριο θα σας βαλω νεες φωτο να τον καμαρωσετε!!!:P

Ναιιιι τις είδα και είναι πανέμορφη η Λουνίτσα! Ποσο της πάει το οτι έχει στρογγυλέψει.:rolleyes:

ειδες μωρε το καμαρι μου!!!:inlove::inlove:

Ναι ναι αυτος ειναι ο κουκλος μου!Αυριο θα σας βαλω νεες φωτο να τον καμαρωσετε!!!:P

που ειναι καλε οι φωτογραφιες???να δουμε ζουζουνακι??:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back