British - maniacs

Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά.:up:
Επειδη ειναι μικρουλης ειναι στην ''πριζα'' αγκαλια θα ερθει μονος του,κατα προτιμηση οταν καθομαι στο pc(οπως τωρα)η οταν πεσω για υπνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα
Ειδες,ειδες Ελενα μου;Κοιτα λεω να ενωσουμε τις δυναμεις μας και να στοιχηματισουμε μαζι,αν κερδισουμε θα ζουλας λιλα,αν χασουμε θα ζουλας μπλε,θα σου δωσω το Σειριο.Τι λες;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω...:P:lol:

τι λετε κυρια μου...ειναι τα πιο σπανια!!!οι προγονοι τους εχουν μεγαλωσει σε τροπικες ζουγκλες κατω απο μπανανιες!!!:lol::lol::lol:

Λιλά είναι η Ραίσα μου:rolleyes:...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε....;)
θέλεις μόνο θηλυκό?:hmm:
Κατα προτιμηση ναι! καταλαβαινεις:)αρσενικο εχω!

παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω:)

fold γέννα θα έχουμε σε λίγες μέρες αλλά νομίζω ότι είναι ήδη κλεισμένα:hmm: μπορείς να στείλεις πμ στην Luna... μπορείς να ψάξεις και στο εξωτερικό για εκτροφείο...πες μας να βάλουμε λινκ αν θέλεις;):)

ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!!

Αυτό θέλω να το δω!!!!:blink::blink::lol::lol::lol:

Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω!:lol:

μην σε ζορίσουμε κιόλας:rolleyes:....αν δεν το θέλεις πες το δεν θα παρεξηγηθούμε :lol::lol::lol:

μαλισταααα!!!!:P:P:P
να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5...
ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο???
Αχχχ εγώ ποντάρω στα 3! Και φαντάζομαι 1 κοριτσάκι κι 2 αγοράκια. Και το ένα φολντ. Μπορεί βεβαια να λέω και τρίχες:P
Και .. Γιάννα σ΄ευχαριστω παιδί μου που κανόνισες με το Λουνάκι να μην γεννήσει την Παρασκευή. Αν κ τώρα που το σκεφτομαι, στο δρόμο θα΄μαι ως αργά, οποτε αν μάθω πως γεννάει εκεινη τη μέρα έρχομαι κατευθείαν εκει και ασε τον γιατρο να λέει οχι.:|Εγώ θα είμαι στον προθάλαμο καλέ! Και θα ακούω τα επιφωνηματά σου
:P:)

παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω:)

καλησπερα!!!εμεις γενναμε αυτη την βδομαδα και ειναι καποια κρατημενα αλλα αν θες στειλε μου με ΠΜ το τηλεφωνο σου και θα σε παρω αυριο αν ειναι να τα πουμε!!:)

Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα:lol::lol::lol:
Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. :lol::lol:
Νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες για μας που τα θέλουμε τόσο κ μας κοροϊδεύουν. Καλά του κάνεις πάντως τον παλιοκρυόκολο κ ασημα@@δο βρετανό κ τον ζουλάς άντε πια τι το πέρασε εδω Μπάκιγχαμ

Κοιτα Νικολετα μου,επειδη εισαι εσυ,θα σου κανω τη χαρη και θα παρω ενα.Αρκει να μου πεις αν θα παρεις τελικα ασημενιο,για να ξερω να προετοιμαστω ψυχικα,καταλαβαινεις,θα μου ειναι μεγαλος κοπος και πρεπει να το σκεφτω...:hmm:
Οριστε καλε του ανθρωπου το βρετανακι μια χαρα καθεται αγκαλια και μονο του!Συμπεθερα,χαλασμενος ειναι ο Σεβαχ,να τον γυρισεις παραυτα πισω!:lol:

Αχχχ εγώ ποντάρω στα 3! Και φαντάζομαι 1 κοριτσάκι κι 2 αγοράκια. Και το ένα φολντ. Μπορεί βεβαια να λέω και τρίχες:P
Και .. Γιάννα σ΄ευχαριστω παιδί μου που κανόνισες με το Λουνάκι να μην γεννήσει την Παρασκευή. Αν κ τώρα που το σκεφτομαι, στο δρόμο θα΄μαι ως αργά, οποτε αν μάθω πως γεννάει εκεινη τη μέρα έρχομαι κατευθείαν εκει και ασε τον γιατρο να λέει οχι.:|Εγώ θα είμαι στον προθάλαμο καλέ! Και θα ακούω τα επιφωνηματά σου

ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΑ 4!!!!ακου εκει 3!!!4 θελει η μαμα της να κανει το Σαβατο στις 11!!να μπορει και η Δωρα να περασει!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Κατα προτιμηση ναι! καταλαβαινεις:)αρσενικο εχω!
Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω:/:...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα:hmm:

Αααα η Αναστασία το παίζει σύνθετο οπότε τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα

Εδώ θα σε απογοητεύσω:/:...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα:hmm:
Δεν με πειραζει,αντιθετως θα ελεγα! Για παρεουλα στο Μορφεα μου την θελω ,δεν προκειται να κανω εμπορειο;)

Κοιτα Νικολετα μου,επειδη εισαι εσυ,θα σου κανω τη χαρη και θα παρω ενα.Αρκει να μου πεις αν θα παρεις τελικα ασημενιο,για να ξερω να προετοιμαστω ψυχικα,καταλαβαινεις,θα μου ειναι μεγαλος κοπος και πρεπει να το σκεφτω...:hmm:
Οριστε καλε του ανθρωπου το βρετανακι μια χαρα καθεται αγκαλια και μονο του!Συμπεθερα,χαλασμενος ειναι ο Σεβαχ,να τον γυρισεις παραυτα πισω!:lol:

Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μανδάμ!!!;):D

Όσο για τον Σεβάχ, αν και πέρασε ο χρόνος εγγύησης τον παίρνουμε πολύ ευχαρίστως πίσω :D:rolleyes::rolleyes:

Δεν με πειραζει,αντιθετως θα ελεγα! Για παρεουλα στο Μορφεα μου την θελω ,δεν προκειται να κανω εμπορειο;)

Οκ τότε, απλώς ήθελα να το διευκρινίσω γιατί πολλοί δεν το θέλουν;)...θα τα πούμε μόλις έχουμε γεννητούρια και βλέπουμε:)

,αν χασουμε θα ζουλας μπλε,θα σου δωσω το Σειριο.Τι λες;:hmm:
Νομίζω πως δεν είμαι τόσο απελπισμένη:P

Όσο για τον Σεβάχ, αν και πέρασε ο χρόνος εγγύησης τον παίρνουμε πολύ ευχαρίστως πίσω :D:rolleyes::rolleyes:

ναι ναι!!!!!μπορεις να κανεις μεταπωληση σε εμενα μετα:up::up::up::up::up::up:

καλησπερα!!!εμεις γενναμε αυτη την βδομαδα και ειναι καποια κρατημενα αλλα αν θες στειλε μου με ΠΜ το τηλεφωνο σου και θα σε παρω αυριο αν ειναι να τα πουμε!!:)
αν μπορεις στειλε μου φοτο απο τους γονεις,ειμαστε και κοντα νεα σμυρνη ειμαι:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back