British - maniacs

Γεια σας Βρετανιδακια, τι κάνετε? Χριζόμαστε την βοήθεια σας, μια φίλη μου έχει μια γατούλα από pet shop Βρετανική, που τελικά δεν της έδωσαν το pedigree της. Το θέμα είναι ότι της έχουν ζητήσει πολλοί γατάκια, και σκέφτεται να της κάνει μια γέννα, αλλά φοβάται πως ή γατούλα τελικά δεν είναι καθαρόαιμη. Παρόλο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά, τα αυτάκια τις είναι λίγο πιο μυτερά και όχι στο τόσο στο πλάι και τα μάτια της δεν είναι πορτοκαλί. Μπορεί να υπάρξουν τέτοια «ελαττώματα» μέσα στην ράτσα? :hmm:
Ποσο ειναι?
Οταν ειναι μικρα τα ματια τους ειναι γαλαζια,στη πορεια αλλαζουν πολυ,ολα τα χαρακτηριστικα,αλλα καλυτερα να σου δωσουν διευκρινησεις οι κοπελες εδω που ειναι εκτροφεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι 8 μηνών και κατι, να την:
DSC00294.JPG

DSC00296.JPG

DSC00292.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
ΚΑλως δεχτηκατε τα νεα σας μωρακια,ευχομαι να ειναι καλοτυχα!
Χτες ειδα απο κοντα ξανα τον Σεβαχ,εχει γινει τεραστιος και ειναι ενας γλυκας!Επισης γνωρισα την σνομπ Καρμενίτα με τη μαμα της,που αν και πιο μικροσωμη(ειδες Αντωνια,δεν ειπα κοντη:P) ειναι μια μικρη ΘΕΑ!Θαυμασια μικρα και τα δυο...Μπραβο στη Νικολεττα και στις μαμαδες τους που τα μεγαλωνουν με τοση αγαπη και φροντιδα!
Χαζεψα και με τα silver tabby...ειπαμε,πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι...:P

Γεια σε όλους... Τελικά χθες το βράδυ μετά το πρώτο που δυστυχώς δε τα κατάφερε :(:(:( η μικρή μας γέννησε άλλα δυο πανέμορφα χνουδωτά μπαλάκια...Φαίνονται υγιέστατα,δε σταματούν να θηλάζουν και να κρατούν άυπνη τη μαμά τους από χθες!:):D:):D

Συγχαρητηρια στην νεα μανουλα!!:up::up::up:
στο πρωτο δεν ενοιξε το σακο γρηγορα???κριμα το πουλακι μου!!:(:(:(
ευτυχως ειναι η μαμα καλα και τα υπολοιπα!!!τωρα πια εισαι κι εσυ μια γατομαμα!!!:P:P:P:P:P
Σηκωθηκε καθολου η silvi?εφαγε?

Bρεττανακια!!!
Ο Σεβαχ σας εκπροσωπησε επαξια...οσο για τον Cashmere...Μπραβο Πασκαλ για τη βραβευση του... (κι εσυ εισαι πολυ ομορφη γυναικα):)
Εχουν μπει καποιες φωτο στο θεμα της εκθεσης....ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Συγχαρητηρια κοριτσια για την εκπροσωπηση είμαι σίγουρη οτι ο Σεβάχ έκλεψε την παράσταση. Γιάννα μου το πρώτο μας δυστυχώς γεννήθηκε νεκρό ο λόγος μάλλον είναι οτι ενω οι συσπάσεις ξεκίνησαν στις 6 το γέννησε στις 7 δεν μπορούσε να το βγάλει και όταν βγήκε δεν κουνιόταν ούτε ανέπνεε. Ευτυχώς τα άλλα βγήκαν ευκολα στις 7 και μιση το ένα και στις 8 και μιση το άλλο πρέπει να είναι ενα αγοράκι και ενα κοριτσάκι ίδια με τη μαμα και τον μπαμπά. θα βάλω σύντομα και φωτο να τα καμαρώσετε η Σιλβή είναι πολυ καλα τρώει κανονικά και ασχολείται ολη μέρα με τα μικρά της.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ!!! :up::up::up:

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Γιουλη, χαρηκα πολυ για το κουκλο μου. Μπορεις να μου πεις ο τι θελεις για τον Μορφεα και το πολυ ασπρο που εχει, μου αρεσε πολυ και αν ηταν ανδρας αντι γατος, θα εκανα μια τρομερη αααααπιστια. Συγχαρητηρια και για την Σεμελη που τα αξιζε ολα, οπως λεει μονιμα ενας μαθητης μου "ολα τα λεφτα"

Να σας ζησουν τα μωρα!!!:D

Και ο cashmire ηταν ενας κουκλος και μπραβο για τη βραβευση!!
Η Καρμεν του δινει και 2 φιλακια να του πεις..:redface::redface:

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Γιουλη, χαρηκα πολυ για το κουκλο μου. Μπορεις να μου πεις ο τι θελεις για τον Μορφεα και το πολυ ασπρο που εχει, μου αρεσε πολυ και αν ηταν ανδρας αντι γατος, θα εκανα μια τρομερη αααααπιστια. Συγχαρητηρια και για την Σεμελη που τα αξιζε ολα, οπως λεει μονιμα ενας μαθητης μου "ολα τα λεφτα"
:lol::up:Ευχαριστουμε!!!
Να σας ζησουν τα μωρα!!!:D

Και ο Αραμις ηταν ενας κουκλος και μπραβο για τη βραβευση!!
Η Καρμεν του δινει και 2 φιλακια να του πεις..:redface::redface:
Καλε Αντωνια, εκεινος ο Θεος που λες ειναι ο αγαπητικος της Καρμεν:hmm: ο Cashmere ειναι????

:lol::up:Ευχαριστουμε!!!

Καλε Αντωνια, εκεινος ο Θεος που λες ειναι ο αγαπητικος της Καρμεν:hmm: ο Cashmere ειναι????

Nαι!!:D:D
Εχω ενα θεμα με τα ονοματα ολη την ωρα Αραμη τον ελεγα!!:redface::redface:και η Ελενα με διορθωνε!!

Συγχαρητηρια κοριτσια για την εκπροσωπηση είμαι σίγουρη οτι ο Σεβάχ έκλεψε την παράσταση. Γιάννα μου το πρώτο μας δυστυχώς γεννήθηκε νεκρό ο λόγος μάλλον είναι οτι ενω οι συσπάσεις ξεκίνησαν στις 6 το γέννησε στις 7 δεν μπορούσε να το βγάλει και όταν βγήκε δεν κουνιόταν ούτε ανέπνεε. Ευτυχώς τα άλλα βγήκαν ευκολα στις 7 και μιση το ένα και στις 8 και μιση το άλλο πρέπει να είναι ενα αγοράκι και ενα κοριτσάκι ίδια με τη μαμα και τον μπαμπά. θα βάλω σύντομα και φωτο να τα καμαρώσετε η Σιλβή είναι πολυ καλα τρώει κανονικά και ασχολείται ολη μέρα με τα μικρά της.

α,το καημενο!
παντως γρηγορα γεννησε τα αλλα 2!!ευχομαι να ειναι καλα και να μεγαλωσουν και ειναι ηγιη!!θα τα κρατησεις ολα??:):)
περιμενουμε και φωτογραφιες!!

aramis δεν προλαβα να σε δω πολυ!!!ο γατουνος σου ειναι ενας κουκλος με υπεροχα ζεστα ματακια!!:):):):)μπραβο του!!(οσο για τον Μορφεα και εγω τα ιδια λεω!!!):lol::lol::lol:

Ο Μορφεας μου ειναι μορφη οπως και να το κανουμε:P:lol::lol:

Καλημέρα Βρετανάκια μου. Σκίσατε!!!!!:up::up::up:
Συγχαρητήρια στα μωρά μου:D και σε όλα τα μωρά του φόρουμ που σάρωσαν τα κύπελλα!!!!
Να μου τα φιλήσετε όλα!

Τι ακούν τα αυτιά μου? Η Κάρμεν σκέφτεται τον γάμο?:hmm::confused:

Είναι 8 μηνών και κατι, να την:
DSC00294.JPG

DSC00296.JPG

DSC00292.JPG

Πολύ γλυκό μουτράκι αλλά λυπάμαι που θα το πω...δεν είναι βρετανάκι αυτό που βλέπω....μάλλον την πάτησε η κοπέλα που έδωσε λεφτά για το μικρό!:/:

Καλα Νικολετα...χθες τι να πω...για σενα;);)
Κι οταν δε, μου ειπες οτι αφησες "καποια" να βγει απο μεσα σου...:redface::up::lol::lol::lol:Παντα τετοια ευχομαι:up::up:

κι εχεις και τα ομορφοτερα γατομωρα:up:

ελπίζω να φαίνεται η πρώτη μας φωτο στην υπογραφή
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=9360&c=3

ελπίζω να φαίνεται η πρώτη μας φωτο στην υπογραφή
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=9360&c=3

ειναι παααρα πολυ ομορφα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
και η silvi ειναι υπεροχη!!!:P:P:P:P:P

πως πηγατε στην εκθεση?????δυστυχως ημουν αθηνα αλλα δεν καταφερα να ερθω γιατι επρεπε να φυγω για πατρα το πρωι της κυριακης:((((

Συγχαρητήρια στο Σεμελάκι, αλλά και στον παίδαρο Μορφέα, που έκλεψε τις παραστάσεις και ας μην πήρε βραβείο.
Αυτά τα γατιά της Γιούλη είναι θεϊκά!!! Πολύ, μα πολύ όμορφα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back