elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε μετά γιατί να μην κάνεις μια προσπάθεια κ να κάνεις έτσι κ το χατίρι του παιδιούλιλα δαγκωτο...εναν Σεβαχ...
καλε αστον να λεει...ακομα δεν ειναι ετοιμος...παντως ειμαι σιγουρη οτι θα παρει με το που θα μεινει μονος του...
Και η σοφιτα ειναι πολυ μικρη μωρε...ξερω γω?
καλα αν θεωρητικα εμενε πανω και μπορουσαμε να περιφραξουμε τη ταρατσα, ειναι ο παραδεισος της γατας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατι ειναι πολυ μικρος Ελενα ακομα για να εμπιστευτω τη σοβαροτητα και ωριμοτητα της επιθυμιας του...Ε μετά γιατί να μην κάνεις μια προσπάθεια κ να κάνεις έτσι κ το χατίρι του παιδιού![]()
παντως μου αρεσει που εχει αποψη και που διαφερει απο τις προτιμησεις της μαμας του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι έχεις δίκιο σ αυτό είναι πολύ μικρός αν κ στο εξωτερικό πάντα βάζουν τα παιδιά να αναλαμβάνουν ευθύνες παίρνοντας τους ένα ζωάκι κ βάζοντας τα υπεύθυνα γι αυτό, αλλά μάλλον στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ουτε τα παιδιά αλλά ούτε κ οι γονείς πιστεύω για κάτι τέτοιογιατι ειναι πολυ μικρος Ελενα ακομα για να εμπιστευτω τη σοβαροτητα και ωριμοτητα της επιθυμιας του...
παντως μου αρεσει που εχει αποψη και που διαφερει απο τις προτιμησεις της μαμας του![]()

Αρα δεν έχει απλά άποψη έχει την ΔΙΚΗ του άποψη, μπράβο στο Χρήστο
Τον βλέπω να έρχεται από την έκθεση με κανέναν Βρετανό
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα τον ονειρευεται τον Λεβαντενιο του

με το καιρο αν επιμεινει σε αυτο το ονειρο....θα το πραγματοποιησει...
κι ενας νεος Ηλιας θα γεννηθει

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

θα παθει η Γιαννα τωρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
καλε αντε παρτο μαζι το κοριτσι που πλανταξε με 12 φατσες![]()
εελα ντε!!!
ειδες τι κακια που ειναι??
Δηλωση του γιου μου...
Θελει να παρει ενα Βρεττανακι αρσενικο και να ανεβει πανω στη σοφιτα μονος του να μενει...
τι λετε? θα εχουμε καμια γεννα να του το παρω να ξελυσσαξει?![]()
ε, τοτε να του παρεις ενα του παιδιου και να παει στο σπιτακι του... να βρει και μια κοπελα...

καλε λυπησου τους
θα παθει η Γιαννα τωρα![]()
επαθε η Γιαννα

...πολυ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμοςεελα ντε!!!ειδες τι κακια που ειναι??
ε, τοτε να του παρεις ενα του παιδιου και να παει στο σπιτακι του... να βρει και μια κοπελα...
επαθε η Γιαννα...πολυ!!

Luna
Περιβόητο μέλος
αυτα απο ποιο εκτροφειο ειναι καλε Δωρα?????????

ria23
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα και παλι.....
Φωτό της μικρής θα ανεβάσω σύντομα.....δεν την έχω βγάλει και πολλές τελευταία να πω την αληθεια. Εχει μεγαλώσει η άτιμη όμως και έχει γίνει πολύ κούκλα!! Εσεις τι μου κάνετε?
Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!!
χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;438442 κι ενας νεος Ηλιας θα γεννηθει:lol:[/quote:(χωρίς τις ρίγες όμως)
Αμαν ρε Δώρα άσε μας πια να μείνουμε σε έναν λογικο αριθμό γατιών εκεί που λέω να σταματήσω σε έναν αριθμό έρχεσαι κ μας πετάς αυτά στα μούτρα κ εγώ σκέπτομαι ήδη το επόμενοΧωρις λογια...
![]()
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν αυτόν τον χαιρετισμό τον κάνει πάντα ο Μπατμαν όταν κάποιος κάθεται σε καρέκλα
έρχεται μπροστά σου κ σηκώνει μ αυτό τον τρόπο το ένα ποδαράκι σα να σε χαιρετάει 
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι δεν ξέρω, και ποιες είναι οι ηλιαχτίδες;Κανεις δε θα μεινει στον ορισμενο του αριθμο και ΤΥΠΟ γατιων.Μη μιλας καθολου γιατι ειδες τι επαθε η Γιουλη με τις ηλιαχτιδες.

Πάντως αυτά τα έπαιρνα όλα κ έναν μπλε Νορβηγό κ ένα Μαύρο ΜεινΚουν και ένα τσιντσιλα ασημί κ ένα χρυσό, και ένα αιθέριο ραγκντολάκι και τον χοντρουλη τιγράκο που ταΐζω καιιιιιιι.............
Και τι δεν θα έπαιρνα τελικα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ντροπη.Τωρα οταν μπει θα σε καρατομησει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool