ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! Σαν τιγράκια!!! Βάσιαααααααα!!!!!
(όταν βλέπω μωρά φωνάζω τη Βάσια... είναι αντανακλαστικό....)!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλήθεια,θα βγάλουν μόνο μπλε,ή έχει και άλλο συνδυασμό η γραμμή κάποιου απο τα δυο;
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! Σαν τιγράκια!!! Βάσιαααααααα!!!!!
(όταν βλέπω μωρά φωνάζω τη Βάσια... είναι αντανακλαστικό....)!!![/qu
απιθανα ειναι !θελω τσι εγω γατσουνια!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νομίζω λιλά και μπλε....Τι όμορφα...Ραίσα η μέλλουσα μαμά είναι ακόμα πιο κούκλα,τι ομορφη που είναι,με την κοιλίτσα της...Αλήθεια,θα βγάλουν μόνο μπλε,ή έχει και άλλο συνδυασμό η γραμμή κάποιου απο τα δυο;
![]()
Σωστά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τι φατσα ειναι αυτη!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι όμορφα...Ραίσα η μέλλουσα μαμά είναι ακόμα πιο κούκλα,τι ομορφη που είναι,με την κοιλίτσα της...Αλήθεια,θα βγάλουν μόνο μπλε,ή έχει και άλλο συνδυασμό η γραμμή κάποιου απο τα δυο;
![]()
Νομίζω λιλά και μπλε....Σωστά?
Σωστά

Υ.Γ. Καλέεεεεε, σταματήστε....δεν αντέχω άλλο!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
British longhair....Δείτε και αυτό το σαιτ....είναι Τέλειο!!!![]()

Και tabby silver????
Ωχ... πάω στα Βιρμανάκια... θα πάθω καρδιά...

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Παιδιά εμένα τα ασημένια με τρελαίνουν...Α,αδερφε Φιντέλ,ο μικρός σου αδερφός απο τότε που έμαθε ότι θα γίνει θείος βέζει τα δυνατά του για να σου μοιάζει,τα μάτια του από το χρώμα του κεχριμπαριού έχουν αρχίσει να γίνονται κάπως πορτοκαλί!Η κτηνίατρος μας είχε πει ότι είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες,και μάλλον θα κατέληγαν πράσινα,αλλά δεν το βλέπω...
Μπράβο αδελφούλι μου....έτσι, να τους τρελάνεις όλους

Και πες στη μαμά σου να μην κακολογεί
το όμορφο χαμόγελό σου....γιατί αλλιώς θα έρθω από κει
.....2 μαφίες μέσα στο σπίτι θα την αποκάνουμε, δεν μπορεί!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ό Σειριούλης ούτως ή άλλως είναι θεικός γατούλης!!!Παιδιά εμένα τα ασημένια με τρελαίνουν...Α,αδερφε Φιντέλ,ο μικρός σου αδερφός απο τότε που έμαθε ότι θα γίνει θείος βέζει τα δυνατά του για να σου μοιάζει,τα μάτια του από το χρώμα του κεχριμπαριού έχουν αρχίσει να γίνονται κάπως πορτοκαλί!Η κτηνίατρος μας είχε πει ότι είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες,και μάλλον θα κατέληγαν πράσινα,αλλά δεν το βλέπω...

moukelis
Επιφανές μέλος
Της το λέω,αλλά είναι τόσο χαζή που δεν καταλαβαινει γατικά!Δεν ξέρω μάλλον πρέπει να της μιλάω στη γατασκοπική της γλώσσα,το ξέρεις ότι η μαμά μου είναι γατάσκοπος ε;Μπράβο αδελφούλι μου....έτσι, να τους τρελάνεις όλους
Και πες στη μαμά σου να μην κακολογείτο όμορφο χαμόγελό σου....γιατί αλλιώς θα έρθω από κει
.....2 μαφίες μέσα στο σπίτι θα την αποκάνουμε, δεν μπορεί!!!
![]()
Η μαμά μόλις μου είπε ότι θα με θάψει άμεσα στο άλλο θρεντ για να πραγματοποιήσεις την απειλή σου!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε Γιούλη,αλλά μπροστά στον Μορφέα δεν πιάνει μία το Σειριάκι...Ό Σειριούλης ούτως ή άλλως είναι θεικός γατούλης!!!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Της το λέω,αλλά είναι τόσο χαζή που δεν καταλαβαινει γατικά!Δεν ξέρω μάλλον πρέπει να της μιλάω στη γατασκοπική της γλώσσα,το ξέρεις ότι η μαμά μου είναι γατάσκοπος ε;
Η μαμά μόλις μου είπε ότι θα με θάψει άμεσα στο άλλο θρεντ για να πραγματοποιήσεις την απειλή σου!![]()
καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή.
...και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άντε καλέ... είναι μωρό ακόμα! Κάτσε να γίνει άντρας και τα λέμε!Ευχαριστούμε Γιούλη,αλλά μπροστά στον Μορφέα δεν πιάνει μία το Σειριάκι...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool