Raisa
Περιβόητο μέλος
Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου...
Άντε τώρα ε, άντε![]()
Καλά Μαντάμ..
..μη φωνάζεις!!! 
Τέρμα λοιπόν ότι τελειώνει σε -ουτσου!

Κάτι σε - ούτσι επιτρέπεται...ας πούμε γουτσι γουτσι ή κουτσι κούτσι???
Ε,εεε,εεεεεε τι λες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο σε -ούτσι, έκλεισε λοιπόν...
Θα σε παρακολουθώ πρόσεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
...γιατί αλλιώς θα ειχα πρόβλημα ξέρεις!!!

Γούτσι γούτσι λοιπόν....και μουτσι μούτσι στα μωρούλια σου!

Υ.Γ. θα προσέχω

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανυπομονώ αληθεια να δω βρετανάκια μωρά....
Τρέλα....
Luna
Περιβόητο μέλος
τι κανετε??

Luna
Περιβόητο μέλος
μπαχαλο εγινε χωρις κανεναν σοβαρο λογο εε??

και κατι που ειδα, ζουσες γερμανια??

(δηλαδη ξερεις γερμανικα?)απλα μ'αρεσουν, (σαν γλωσσα) κ εχω ακουσει και πολλα καλα για τους ανθρωπους εκει!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
ρε raisa ειμαι λιγο καθηστερημενη!!!τωρα διαβασα το 'Απορια'..
μπαχαλο εγινε χωρις κανεναν σοβαρο λογο εε??
και κατι που ειδα, ζουσες γερμανια??(δηλαδη ξερεις γερμανικα?)
απλα μ'αρεσουν, (σαν γλωσσα) κ εχω ακουσει και πολλα καλα για τους ανθρωπους εκει!!!![]()
Γειά σου Λουνάκι!!
Ε, ναι έγινε ένα ψιλομπάχαλο
...η αλήθεια είναι ότι και γω δεν κατάλαβα τον λόγο
...τεσπα.....πάμε για άλλα!
Όσο για τη Γερμανία...εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα εκεί πήγα σχολείο κλπ...στην Ελλάδα ήρθα στα 28 μου.
Τα γερμανικά είναι σαν μητρική μου γλώσσα...τα ξέρω πολύ καλύτερα και από τα ελληνικά...άλλωστε γερμανικό σχολείο τελείωσα

Μπράβο που σου αρέσουν σαν γλώσσα τα γερμανικά
...οι περισσότεροι δεν τα θέλουν καθόλου
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμένα μου αρέσουν τρελά τα γερμανικά,ξέρω μόνο γαλλικά,αγγλικά,και λίγα ισπανικά,αλλά ίσως ασχοληθώ μαζί τους αν έχω χρόνο στην ξενιτιά με καμιά μέθοδο άνευ διδασκάλου.Γειά σου Λουνάκι!!
Ε, ναι έγινε ένα ψιλομπάχαλο...η αλήθεια είναι ότι και γω δεν κατάλαβα τον λόγο
Όσο για τη Γερμανία...εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα εκεί πήγα σχολείο κλπ...στην Ελλάδα ήρθα στα 28 μου.
Τα γερμανικά είναι σαν μητρική μου γλώσσα...τα ξέρω πολύ καλύτερα και από τα ελληνικά...άλλωστε γερμανικό σχολείο τελείωσα
Μπράβο που σου αρέσουν σαν γλώσσα τα γερμανικά...οι περισσότεροι δεν τα θέλουν καθόλου
![]()
Ψιτ,Ραϊσα...γουτσου γούτσου...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ψιτ,Ραϊσα...γουτσου γούτσου...![]()
Μηηηηηηη

...θα μας ακούσει η άλλη και θα βρούμε τον μπελά μας!!!

γούτσι γούτσι είπαμε επιτρέπεται μονο

Υ.Γ. υπάρχουν διάφορα βιβλία για εκμάθηση γλώσσας άνευ δασκάλου...αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωχ ναι την ξέχασα τη συμπεθέρα,Γούτσι Γούτσιιιιιιι(να την καλοπιάνω μην μου πάρει πίσω τα βίντεο της κόρης).
Luna
Περιβόητο μέλος
Γειά σου Λουνάκι!!
Ε, ναι έγινε ένα ψιλομπάχαλο...η αλήθεια είναι ότι και γω δεν κατάλαβα τον λόγο
Μπράβο που σου αρέσουν σαν γλώσσα τα γερμανικά...οι περισσότεροι δεν τα θέλουν καθόλου
![]()
και τι να πεις!!!χ...ες!!!

ωω!!!ευρωπαια λοιπον η μαμα της raisa!!ετσι εξηγειται ο ευρωπαικος αερας που αποπνεει το κοριτσι σου!!

και γιατι γυρισες παιδακι μου??πιο ευκολη δεν ηταν η ζωη εκει??
εδω και για το πιο απλο σου βγαζουν την ψυχη!!!

τα γερμανικα μ'αρεσουν πολυ κ τα κινεζικα-ιαπωνικα αλλα η μαμα μου με πιεσε να μαθω γαλλικα (εκτος απο αγγλικα που ξερω) και παντα τα συχαινομουνα!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
και τι να πεις!!!χ...ες!!!
ωω!!!ευρωπαια λοιπον η μαμα της raisa!!ετσι εξηγειται ο ευρωπαικος αερας που αποπνεει το κοριτσι σου!!
και γιατι γυρισες παιδακι μου??πιο ευκολη δεν ηταν η ζωη εκει??
εδω και για το πιο απλο σου βγαζουν την ψυχη!!!
τα γερμανικα μ'αρεσουν πολυ κ τα κινεζικα-ιαπωνικα αλλα η μαμα μου με πιεσε να μαθω γαλλικα (εκτος απο αγγλικα που ξερω) και παντα τα συχαινομουνα!!!!![]()
Έλα μου ντε...γιατί γύρισα???

Δεν ξέρω αν ήταν πιο εύκολη η ζωή εκεί...ήταν σίγουρα διαφορετική!
Η κάθε χώρα έχει τα καλά και τα κακά της...το καλύτερό μου θα ήταν να μπορούσα να ζω 6 μήνες στη μια και 6 μήνες στην άλλη.
...τα θέλω όλα που λένε

Όσο για τα γαλλικά....τα μισώωωωω
....δεν μου αρέσουν καθόλου!!Εγώ πάντως, αν ήμουν η μαμά σου
, θα σου έλεγα να πας να μάθεις ιαπωνικά και κινέζικα....στην Ευρώπη έχουν πολύ πέραση γιατί δεν τις μιλάνε και τόσοι πολλοί και αν τις ξέρεις είσαι ανάρπαστος!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

εε,η μαμα μου τοτε δεν ηξερε να με παει κινεζικα και εγω μετα απεκτησα ερωτα με τις χωρες αυτες, απλα τωρα με την ζωη που κανω πολυ δυσκολα θα κατσω να μαθω γλωσσα τοσο δυσκολη!!!!
οσο για τα γαλλικα...τι να σου πω..φρικη!!εχω 2 πτυχια και δεν μπορω ουτε να μιλησω ουτε να γραψω!!!οταν σου λεω με το ζορι,με το ζορι!!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
οσο για τα γαλλικα...τι να σου πω..φρικη!!εχω 2 πτυχια και δεν μπορω ουτε να μιλησω ουτε να γραψω!!!οταν σου λεω με το ζορι,με το ζορι!!!![]()
Σε καταλαβαίνω.....

άλλωστε, σε όλους έτσι είναι ...ότι κάνεις με το ζόρι δεν σου αρέσει

Το Λουνάκι τι κάνει...τις έφηγαν οι "κάψες"???

Luna
Περιβόητο μέλος
το λουνακι ευτυχως ηρεμησε και τωρα ειναι παλι μια χαρουμενη τρυφερη γατουλα!!!!

σημερα,μας το παιζει θυμωμενη γιατι χθες αντι για γαλοπουλα εφαγε μια κονσερβα με παπια που μαλλον της αρεσε πολυ κ τωρα ενω παρακαλαει για μεζε της εχω βαλει γαλοπουλα κ δεν την αγγιζει...θελει κονσερβα κ δεν εχω αλλη!!!

πολυ υφος η κυρια!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι θα πει δεν έχεις άλλη...ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ κύρια μου...ορίστε μας!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σε όλους , η Σιλβή και ο Φιντέλ απολαμβάνουν το ηλιόλουστο πρωινο στην βεράντα , προς το παρόν ανταλλάζουν ματιές και ακουμπάει ο ένας τον αλλο τυχαία ... λέτε να με ντρέπονται ?
Αχούυυυυυ τα μωρά μου

ειδικά αυτό το "τυχαία" μου άρεσε πολύ

Φιλακια πολλά στο γιόκα μου
...μου λείπειιιιιιι πολύ .....
Βάλτε και καμία φωτό να τους δούμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"Ωχ συγνώμη ήταν τυχαίο"
... της Βουγιουλάκη στη Ρώμη με το Παπαμιχαήλ! Να ρωτήσω κάτι.. γιατί έχω χάσει επεισόδια... η Luna είχε οίστρο και θα ζευγάρωνε με το Φιντέλ αν ήταν εδώ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool