British - maniacs

και για αυτό...... είναι να μην πάρω μια φορά φόρα εγώ:lol:

prima3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α.. είναι και πονηρή η Θεία!!! Σαν τη Θεία απ'το Σικάγο κι αυτή!
Καλέ κανένα γαμπρό για μένα θα βρεις Θείτσα? Μια οικογένεια είμαστε όλοι! :redface::lol:
εδω κολλαει το:κλαιν οι χηρες κλαιν κι παντεμενες!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χωρίς λόγια:D:D:D:D

brilcats3.jpg

Ναι, η Ντούνια είναι Ολλανδέζα, κι ας έχει το Ρώσικο όνομα. Επειδή έχει πολύ καλό τύπο για τάμπυ, έκανα εγώ τη θυσία και την ξαναπήγα εκεί για να παντρευτεί έναν κούκλο σαν κι αυτή, γέννισε 5 γατάκια - 3 κορίτσια και 2 αγόρια (3 spotted, 2 blotched) και την ξαναπήρα σπίτι μαζί με ένα γιό της. Τα άλλα παιδάκια της Ντούνιας θα μείνουν στην Ολλανδία, που έχουν καλήτερες πιθανώτητες ν'αφίσούν σωστούς απογόνους. Ενώ τα δικά μου σίγουρα θα στειροθούν, είναι απλά θέμα χρόνου - δεν πιστεύω στην αναπαραγογή χορίς στόχο. Άλλωστε, οι άνθροποι και οι γάτες συμβιώνουν καλύτερα, όταν οι γάτες δεν βασανίζονται από τους ορμόνες αναπαραγογής.
Εσυ, Βάσια, που είσαι κτηνίατρος, δεν συμφωνείς?

οντως ειναι υπεροχη!!!:):)
δεν θες να παρεις και εναν αρσενικο να τα ζευγαρωνεις αντι να την στειρωσεις???

και κατι που ηθελα να πω και το ξεχασα:αυτη η θεια της Ραισας γιατι το κανει αυτο???
ξερεις τι συναισθηματα προκαλεις με αυτες τις εικονες??ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ εδω περα!!!:D:D:D

Το μαρτύριο συνεχίζεται

αναλαμβάνω εγώ την σκυτάλη μιας και η αδελφή μου σχόλασε:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 2005_01.jpg
    2005_01.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • 2005_02.jpg
    2005_02.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 2005_05.jpg
    2005_05.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 63
  • jamila.jpg
    jamila.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Γιούλη για σένα

Ο Μορφέας σε βρετανική έκδοση:P:D:D:D:D

Συνημμένα

• orfeas.jpg
    orfeas.jpg
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Τι φοβερός γατούλης είναι αυτός;:up::up::up: Βρε Ραισα τι διαβάζω έστειλες το παιδί μετανάστη;

Ε, ναι....στην Κρήτη πήγε το πουλάκι μου:)...και μου λείπει ήδη αφάνταστα η χαδιάρικη παρουσία του:( ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα...είναι να γίνει και μπαμπάς:D...να μην είναι παρόν στην γέννα των παιδιών του:P:D

Ε, ναι....στην Κρήτη πήγε το πουλάκι μου:)...και μου λείπει ήδη αφάνταστα η χαδιάρικη παρουσία του:( ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα...είναι να γίνει και μπαμπάς:D...να μην είναι παρόν στην γέννα των παιδιών του:P:D
Και πήρε και φόρα και κάνει και εξαγωγή επανάστασης βλέπω;)

αναλαμβάνω εγώ την σκυτάλη μιας και η αδελφή μου σχόλασε:P:lol::lol::lol:

:mad::mad::mad:Κακησπέρα!Θα καταγγείλω πια δημόσια οτι η αιτια που μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία ειναι η Νικολέτα με τις φωτογραφιες που βάζει:P:P:P:P:P:P:Pκαι ολες οι υπολοιπες κυρίες των γουτσου γουτσου και γουτσι γκουτσι:P
Για τιμωρία της θέλω ενα τέτοιο,μέχρι τον Αυγουστο και επισης να μπει το σχετικό σήμα που σημαίνει οτι απαγορευται να το δω.:lol::lol::lol:

Ραίσα? Να πείτε στη Sveta να βάλει φωτό στο gallery να χαζεύουμε τα γατιά της...
Να σου πω silver tabby Και αυτά που δεν είναι ριγέ αλλά τα διάστικτα silver μπορούν να ζευγαρώσουν?
Λοιπόν, κορίτσια. Έβαλα 15 φωτογραφίες στη gallery στα "Γατάκια σας". Αν μου εξηγήσετε πως να βάλω το link εδώ, θα το κάνω.

Σχετικα με τα Tabby - τώρα αναγνωρίζουν 4 είδη (αναλόγα με το σχέδιο):
- classic (blotched)- αυτά που έχουν κύματα, χονδρές ραβδώσεις
- mackerel - τιγρέ, λεπτές και ίσιες ραβδώσεις, κάτι σαν αληθινές τίγρεις
- spotted - βούλες, "διάστικτα" που λες
- ticked - δεν έχει ακριβώς σχέδιο, αλλά έχει την άκρη της τρίχας κάπως μαρκαρισμένη

οντως ειναι υπεροχη!!!:):)
δεν θες να παρεις και εναν αρσενικο να τα ζευγαρωνεις αντι να την στειρωσεις???
Θα ήθελα πολύ να έχω ένα εκτροφείο αλλά δεν συμφωνεί η υπόλοιπη οικεγένιά μου. Και για τα Βρετανικά η σωστή αναλογία είναι 2-3 θηλυκές για 1 αρσενικό τουλάχιστον - είναι από τα πολύ sexy γατιά. Είναι και πανάκριβο αυτό το χόμπι (όποιος νομίζει πως μπορεί να ζήσει από τα γατιά, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του...)

:mad::mad::mad:Κακησπέρα!Θα καταγγείλω πια δημόσια οτι η αιτια που μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία ειναι η Νικολέτα με τις φωτογραφιες που βάζει:P:P:P:P:P:P:Pκαι ολες οι υπολοιπες κυρίες των γουτσου γουτσου και γουτσι γκουτσι:P
Για τιμωρία της θέλω ενα τέτοιο,μέχρι τον Αυγουστο και επισης να μπει το σχετικό σήμα που σημαίνει οτι απαγορευται να το δω.:lol::lol::lol:
Είναι σοβαρό βρε κ εγώ πάλι θα ξαναμπω αλλά ευτυχώς μόνο για μια δυο μέρες για εξετάσεις. Ίσως πρέπει να σου βάλουν αυτό το σήμα της γονικής συναίνεσης

Και για τα Βρετανικά η σωστή αναλογία είναι 2-3 θηλυκές για 1 αρσενικό τουλάχιστον - είναι από τα πολύ sexy γατιά. Είναι και πανάκριβο αυτό το χόμπι (όποιος νομίζει πως μπορεί να ζήσει από τα γατιά, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του...)

Πέσ΄τα χρυσόστομη:happy::happy::happy: εγώ το φωνάζω εδώ και μήνες ...υπάρχουν όμως και μερικοί που νομίζουν ότι πλουτίζεις με το να πουλάς τα γατάκια:/:

Είναι σοβαρό βρε κ εγώ πάλι θα ξαναμπω αλλά ευτυχώς μόνο για μια δυο μέρες για εξετάσεις. Ίσως πρέπει να σου βάλουν αυτό το σήμα της γονικής συναίνεσης

Πόπι και sli8erin....ελπίζω να είναι περαστικά τα όποια προβλήματα υγείας έχετε....:)
Σλιθ...το σήμα εσάς δεν σας πιάνει:P:P ...μεγάλα κορίτσια είσαστε.:cool:...θα βάζουμε όμως ένα προειδοποιητικό για σας τα ευαίσθητα πλάσματα...:P:lol::lol::lol:

Σλιθ...το σήμα εσάς δεν σας πιάνει:P:P ...μεγάλα κορίτσια είσαστε.:cool:...θα βάζουμε όμως ένα προειδοποιητικό για σας τα ευαίσθητα πλάσματα...:P:lol::lol::lol:
Τώρα με ισοπέδωσες μάλλον πρέπει να περάσω κ από τον πλαστικό μετά τον νεφρολόγο:(:(:(

Οξεια γατίτιδα λεγεται και παω για μερικέ μέρες διακοπες:lol::lol::lol:και ενα απο τα γατάκια τα τιγρε:P:P:P:P
Νικολετα ντροπή κι μονο μεγάλα κορίτσια

Τώρα με ισοπέδωσες μάλλον πρέπει να περάσω κ από τον πλαστικό μετά τον νεφρολόγο:(:(:(

Γιατί το λες αυτό καλέ????? Εγώ είπα μεγάλα, δεν είπα γέρικα:P:lol::lol::lol:

Οξεια γατίτιδα λεγεται και παω για μερικέ μέρες διακοπες:lol::lol::lol:και ενα απο τα γατάκια τα τιγρε:P:P:P:P

αααχχχ, από αυτό νομίζω ότι πάσχουμε ΟΛΟΙ:D....όσο για τα τιγρέ γατάκια και γω θέλω ένααααα :baby:(τι ένα δλδ ένα κοπάδι καλύτερα:redface::rolleyes:)

Γιατί το λες αυτό καλέ????? Εγώ είπα μεγάλα, :P:lol::lol::lol::rolleyes:)
Ναι καλά λες δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back