British - maniacs

Καλησπέρα.

Εγώ ενδιαφέρομαι για scottish fold. Μπορείτε να με ενημερώσετε για τιμές καθώς και μαγαζιά που πουλάνε, ή ακόμα καλύτερα, κάποιος/κάποια απο εσάς που έχει κάποιο γατί που περιμένει να γεννήσει scottish?

Ευχαριστώ πολύ.

Τα παιδιά θα σου μιλήσουν για εκτροφεία στο εξωτερικό πιστεύω... ή γέννα είναι British όχι scotish. Επιμένεις scotish λόγω των αυτιών?
Είσαι άνδρας καταλαβαίνω? :hmm:Δεν είχει βάλει στοιχεία για σένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρεπει να φυγω για δουλεια!!!
δεν προλαβαινω να ενημερωσω τον kostbill!!γυρναω απογευμα και θα μπω αμεσως!!!αλλιως θα σε ενημερωσει και η raisa που εχει 2 τελειες british!!!
μεχρι τοτε δες στο gallery και τις δικιες τις και την luna που ειναι η δευτερη scottish εδω!!!!
ευχαριστουμε γιουλη που τον εστειλες σωστα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρεπει να φυγω για δουλεια!!!
δεν προλαβαινω να ενημερωσω τον kostbill!!γυρναω απογευμα και θα μπω αμεσως!!!αλλιως θα σε ενημερωσει και η raisa που εχει 2 τελειες british!!!
μεχρι τοτε δες στο gallery και τις δικιες τις και την luna που ειναι η δευτερη scottish εδω!!!!
ευχαριστουμε γιουλη που τον εστειλες σωστα!!!!

Παρακαλώ....;)
Kostbill αυτή είναι
η Luna η Σκωτσέζα της παρέας!
Ματάρες ε?

Υ.Γ. Διαφήμιση της Ever Clean κάνεις εδώ Luna? :lol:

DSC00518.JPG

Ναί είμαι άντρας.

Επίσης, μόλις διάβασα όλο το thread που άνοιξε μια κοπέλα για έναν τύπο, αυτό το "Μ'αγαπά δε μ'αγαπά" και μόλις συνειδητοποίησα οτι δεν απάντησε κανένας άντρας! Αυτό φυσικά είναι προφανές και απο τον τρόπο των απαντήσεων στην κοπέλα.

Όσο για τα scottish folds, ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω και ελπίζω να βρώ καμιά λύση. Είμαι ερωτευμένος με τα πεσμένα αυτάκια τους!

Η Luna είναι ΘΕΑ!!!

Διάολε, 500 είναι πάαααααρα πολλά! Έχω και άλλα έξοδα...
Θέλω να φάω ... εεε, να πάω στο San Sebastian το καλοκαίρι για γαστρονομικό ταξίδι...

...

Ναί είμαι άντρας.

Επίσης, μόλις διάβασα όλο το thread που άνοιξε μια κοπέλα για έναν τύπο, αυτό το "Μ'αγαπά δε μ'αγαπά" και μόλις συνειδητοποίησα οτι δεν απάντησε κανένας άντρας! Αυτό φυσικά είναι προφανές και απο τον τρόπο των απαντήσεων στην κοπέλα.

Όσο για τα scottish folds, ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω και ελπίζω να βρώ καμιά λύση. Είμαι ερωτευμένος με τα πεσμένα αυτάκια τους![/quote]
Αν εισαι ερωτευμένος... απευθύνσου σε εκτροφείς του εξωτερικου! Εν τω μεταξύ εξοπλίσου με τα... επιπλέον απαραίτητα... ;)
Κατάλαβες? ;):lol:

Η Luna είναι ΘΕΑ!!!

Διάολε, 500 είναι πάαααααρα πολλά! Έχω και άλλα έξοδα...
Θέλω να φάω ... εεε, να πάω στο San Sebastian το καλοκαίρι για γαστρονομικό ταξίδι...

...
Στο εξωτερικό κάνουν παραπάνω....:(
Γι'αυτό σου λέω να μαζεύεις... με 500 ευρώ δεν θα βρεις έξω σε εκτροφείο...

Όχι δε κατάλαβα τι είναι τα επιπλέον απαραίτητα.

Τι είναι?

Τι είναι?

Αυτά αλλά σε ευρώ! :lol:

makethumb.php

Τι είναι?
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Δυστυχώς scottish fold μόνο από εκτροφείο του εξωτερικού...Είναι αρκετά τα χρήματα,και βάλε και τα εισητήρια του αεροπλάνου(οι περισσότεροι σοβαροι εκτροφείς δεν στα στέλνουν,πρέπει να πας να τα πάρεις),κλουβάκι μεταφοράς,κρεβατάκι,τροφές,εμβόλια...Είναι αρκετό το ποσό που μαζεύεται.Αλλά αν τη θες πολύ και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο,θα πρέπει να κάνεις οικονομία για να την αποκτήσεις.
Κι εγώ ήθελα κάτι σε μπλε βρετανική,ή σε μπλε ρωσική,αλλά τα ποσά είναι αρκετά δυσανάλογα...:/:

Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Δυστυχώς scottish fold μόνο από εκτροφείο του εξωτερικού...Είναι αρκετά τα χρήματα,και βάλε και τα εισητήρια του αεροπλάνου(οι περισσότεροι σοβαροι εκτροφείς δεν στα στέλνουν,πρέπει να πας να τα πάρεις),κλουβάκι μεταφοράς,κρεβατάκι,τροφές,εμβόλια...Είναι αρκετό το ποσό που μαζεύεται.Αλλά αν τη θες πολύ και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο,θα πρέπει να κάνεις οικονομία για να την αποκτήσεις.
Κι εγώ ήθελα κάτι σε μπλε βρετανική,ή σε μπλε ρωσική,αλλά τα ποσά είναι αρκετά δυσανάλογα...:/:

Εγώ για να καταλάβεις πλήρωσα 650 ευρώ για το Μορφέα. + 50 τα έξοδα στο αερπολάνο. + 200 ευρώ τα εισιτήρια που ήταν οικονομικά γιατί τα είχα κλείσει από νωρίς. Ξενοδοχείο δεν πλήρωσα γιατί έμεινα στη φίλη μου.
Στα 650 όμως είχαν μια τεράστια προίκα με κλουβάκι μεταφοράς, φαγητό για πολύ καιρό και πολλά πολλά άλλα.

Ο kostbill Δώρα, έχει άνθρωπο που μπορεί να του το φέρει από Αγγλία;)

Εγώ για να καταλάβεις πλήρωσα 650 ευρώ για το Μορφέα. + 50 τα έξοδα στο αερπολάνο. + 200 ευρώ τα εισιτήρια που ήταν οικονομικά γιατί τα είχα κλείσει από νωρίς. Ξενοδοχείο δεν πλήρωσα γιατί έμεινα στη φίλη μου.
Στα 650 όμως είχαν μια τεράστια προίκα με κλουβάκι μεταφοράς, φαγητό για πολύ καιρό και πολλά πολλά άλλα.

Ο kostbill Δώρα, έχει άνθρωπο που μπορεί να του το φέρει από Αγγλία;)
Α,εντάξει τότε,φεύγει εάν ποσό από τη μέση,αλλά αφού του φάνηκαν τα 500 πολλά φανταζομαι ότι απο εκτροφείο θα κοστίζουν περισότερα...Πάντως ελπίζω να τα καταφέρει,και να έχουμε κι άλλο σκωτσεζάκι στην Ελλάδα!:up:

Ισχύει, πολλά τα λεφτά άν θές να συμβιβάσεις και το San Sebastian μέσα.

Υ.Γ. Πώς γίνεται να μη μου έρχεται mail κάθε φορά που έχει απάντηση στο forum? Απενεργοποίησα απο τις επιλογές μου να μου στέλνεται mail αλλά εξακολουθούν να έρχονται!

Α,εντάξει τότε,φεύγει εάν ποσό από τη μέση,αλλά αφού του φάνηκαν τα 500 πολλά φανταζομαι ότι απο εκτροφείο θα κοστίζουν περισότερα...Πάντως ελπίζω να τα καταφέρει,και να έχουμε κι άλλο σκωτσεζάκι στην Ελλάδα!:up:

Είναι σίγουρο ότι κοστίζει παραπάνω από 500!!
Αν θέλεις κάτι πολύ... πάρα πολύ... και πιστεύεις ότι αξίζει για να πληρώσεις κάποια χρήματα.... το πετυχαίνεις.

Εσυ με το Σειριάκο βολεύτηκες! :up:
Αυτός ο καημένος τι να κάνει? Να πάρει ένα αδεσποτάκι μήπως και να του βάλει σελοτειπ στ' αυτάκια να μοιάζει με Scotish? :lol::lol:

Φυσικά αστεύομαι! :P

Ισχύει, πολλά τα λεφτά άν θές να συμβιβάσεις και το San Sebastian μέσα.

Υ.Γ. Πώς γίνεται να μη μου έρχεται mail κάθε φορά που έχει απάντηση στο forum? Απενεργοποίησα απο τις επιλογές μου να μου στέλνεται mail αλλά εξακολουθούν να έρχονται!

Τι είναι το San Sebastian που μας λες? Πως να καταλάβουμε?:P Κάτι για γαστρονομική επίσκεψη είπες... :hmm:

Είναι σίγουρο ότι κοστίζει παραπάνω από 500!!
Αν θέλεις κάτι πολύ... πάρα πολύ... και πιστεύεις ότι αξίζει για να πληρώσεις κάποια χρήματα.... το πετυχαίνεις.

Εσυ με το Σειριάκο βολεύτηκες! :up:
Αυτός ο καημένος τι να κάνει? Να πάρει ένα αδεσποτάκι μήπως και να του βάλει σελοτειπ στ' αυτάκια να μοιάζει με Scotish? :lol::lol:

Φυσικά αστεύομαι! :P
:lol::lol::lol:Ναι,αφού έχει κόλλημα με τα αυτιά...Αλλιώς θα του πρότεινα μια γέννα που έχει τρία Σειριάκια απίστευτα,χωρίς καθόλου λευκό,όλο μπλε!:up:Κοίτα Γιουλάκο,μετά το Σείριο,ήθελα ένα Βιρμανάκι,αλλά θα πάρω τη Μόιρα που είναι βασιλική σιάμ,και θα μεταμορφώνεται σε βιρμανάκι όποτε έχει τα νεύρα της και φουντώνει!Δύο σε ένα!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Ναι,αφού έχει κόλλημα με τα αυτιά...Αλλιώς θα του πρότεινα μια γέννα που έχει τρία Σειριάκια απίστευτα,χωρίς καθόλου λευκό,όλο μπλε!:up:Κοίτα Γιουλάκο,μετά το Σείριο,ήθελα ένα Βιρμανάκι,αλλά θα πάρω τη Μόιρα που είναι βασιλική σιάμ,και θα μεταμορφώνεται σε βιρμανάκι όποτε έχει τα νεύρα της και φουντώνει!Δύο σε ένα!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ κούκλα είναι η Μόιρα! Και θα σου κάνει τέτοια τσαλίμια που όλο με.... Βιρμανάκι θα μοιάζει! :lol:
Αν γεννήσει η Καλυψώ μου που περιμένω να μου βγάλει 8-9 γατιά:P θα σου δώσω για τη συλλογή σου!!

Καλέ στους British είμαστε! Θα έρθει η Νικολέτα και θα μας τα χώσει που βγήκαμε πάλι εκτός θέματος! :P:P:P

Το San Sebastian είναι στην Ισπανία, είναι η πρωτεύουσα των Βάσκων. Έχει τρια απο τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.

Και τα τρια αυτά εστιατόρια έχουν απο τρια αστέρια Michelin και οι τιμές τους είναι στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα μονοάστερα και διάστερα της Ελλάδος.

Είναι ακριβή η όλη φάση αλλά άν κάποιος τα ψάχνει αξίζει τον κόπο.

Το San Sebastian είναι στην Ισπανία, είναι η πρωτεύουσα των Βάσκων. Έχει τρια απο τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.

Και τα τρια αυτά εστιατόρια έχουν απο τρια αστέρια Michelin και οι τιμές τους είναι στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα μονοάστερα και διάστερα της Ελλάδος.

Είναι ακριβή η όλη φάση αλλά άν κάποιος τα ψάχνει αξίζει τον κόπο.

Θα πας δηλαδή να φας θα πληρώσεις και θα φύγεις? Απλά για την εμπειρία? :hmm:

Ακριβώς.

Δε περιμένω να καταλάβει ο πολύς κόσμος, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται προφανώς δε θα το κάνει ποτέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back