British - maniacs

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια χαρά είναι τα μωρούλια μας....φαΐ, κακά και νάνι:D:lol:
Η Ραίσα δείχνει να έχει συνέλθει από τη γέννα...έφαγε μια χαρά ήπιε και μπόλικο γαλατάκι έφαγε και την δυναμωτική παστούλα της:up:
Τώρα είναι όλη η οικογένεια στο καλαθάκι και κοιμούνται! :rolleyes:
Σε λίγες μέρες θα βάλω και νέες φωτό....θα σας ζαλίσω τώρα στις φωτογραφίες....:redface::D:lol::lol:

να μας ζαλισειςςςςςςςς!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε λίγες μέρες θα βάλω και νέες φωτό....θα σας ζαλίσω τώρα στις φωτογραφίες....:redface::D:lol::lol:[/quote]

Αυτο δεν ειναι υποσχεση, ειναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και περιμενουμε με αγωνια να τηρηθει κατα γραμμα;):lol::lol:

Υ.Γ Να δουμε πως θα αντιδρασει στο χαρμοσυνο γεγονος ο ευτυχης πατερας;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας ζαλίσω κορίτσια....σας το υπόσχομαι!!!!:up::up::lol:
Και γω είμαι πολύ περίεργη να δω αντιδράσεις....από τον Φιντέλ αλλά και από την Ραίσα!;):cool:

Θα σας ζαλίσω κορίτσια....σας το υπόσχομαι!!!!:up::up::lol:
Και γω είμαι πολύ περίεργη να δω αντιδράσεις....από τον Φιντέλ αλλά και από την Ραίσα!;):cool:
ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!αντε αναμενουμε καινουριες φωτο!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Βρετανάκια...

Ήρθα για καφέ.. και επίσκεψη στα μωρά σας!!

Νικολέτα τι κάνουν τα μωράκια? Η Ραισούλα τα προλαβαίνει όλα ή βοηθάς κι εσύ? Είναι φωνακλάδικα? Τελικά που τη πιάσαν οι πόνοι?
Αχ... όταν βρεις καιρό γράψε μας....

αχ πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!με ανησυχησες λιγο Νικολετα και σε ειχα στο νου μου χθες!μια χαρα ομως,να σας ζησουν, θελουμε φωτο να βλεπουμε να ξεχνιομαστε απο τα δικα μας....:)φτου σας !!!

καλησπερα!!!
τι νεα εχουμε εδω???
κανενα μωρο εκανε κανεις????:up::up::up::lol::lol::lol:
:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Τι κανουν τα μικρουλια??!! τα εχεις βαλει σε ενα ξχωριστο δωμάτιο? Η μανουλα πως ειναι?? :)

Τι κανουν τα μικρουλια??!! τα εχεις βαλει σε ενα ξχωριστο δωμάτιο? Η μανουλα πως ειναι?? :)
Τα μικρούλια μεγαλώνουν....δεν θα το πιστέψετε ΤΙ διαφορά μπορεί να έχουν μέσα σε 2 μέρες:blink::blink::happy::happy::happy:
Τα έχω στο σαλόνι...μαζί και η μαμά τους....μια χαρά περνάνε....και τα έχουμε πάντα κοντά μας να τα χαζεύουμε!!!:D:up::up:

Φωτογραφιες!! Φωτογραφιες!! Φωτογραφιες!!:lol::lol::lol::lol:

Αμέεεσωωως....νά΄μαστεεεεεε:D:D

007_534818.jpg

008.jpg
Αντωνία κοίταααααα.......:P:lol:

005_258230.jpg

004.jpg

014.jpg

Ζάχαροοοοοοοο,τα χαπια μου!Τι πατουσάκια και φατσουλες ειναι αυτα;;;;

Παναγιά μου σβηνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!:baby::baby::baby:τι μπεμπεκια!! Ειδικά εκεινο το ανασκελο!! αχ πω για πολλα φιλια!!

Να σου ζησουν τα μπλε και λιλα γατακια σου raisa κουκλακια ειναι αφηνε κανα αιρ κοντισιον ανοιχτο :happy::happy::happy: φιλακια πολλλαααα να τους δωσεις

Να σου ζησουν τα μπλε και λιλα γατακια σου raisa κουκλακια ειναι αφηνε κανα αιρ κοντισιον ανοιχτο :happy::happy::happy: φιλακια πολλλαααα να τους δωσεις

Ευχαριστώ πολύ fantom!!!:D:D:D
Θα τους δώσω τα φιλάκια...εδώ που τα λέμε δεν κάνω και τίποτε άλλο όλη μέρα!:up::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ fantom!!!:D:D:D
Θα τους δώσω τα φιλάκια...εδώ που τα λέμε δεν κάνω και τίποτε άλλο όλη μέρα!:up::lol::lol::lol:

θα με δωσεις και εμενα 1?????? αλλα ξερεις δυσκολα με την ντανιελα να κανει σαν παλαβη αλλα που θα παει θα κανουμε και μεις μωρα χιχι!!!!!

θα με δωσεις και εμενα 1?????? αλλα ξερεις δυσκολα με την ντανιελα να κανει σαν παλαβη αλλα που θα παει θα κανουμε και μεις μωρα χιχι!!!!!

Ναι εεε....δλδ το προγραμματίζεις για μωρά????:D

Ναι εεε....δλδ το προγραμματίζεις για μωρά????:D
Το προγραμματιζω αλλα ....... που θα τα δωσεις με τοσους μα τοσους αντιγραφεις ρατσας??????δεν μιλαμε για βρετανακια αλλα για περσακια τσιντσιλα οχι απλα πεκι φεις τι να κανεις ξεφτιλα ξερεις αλλωστε ο καθενας πια κανει μακρυτριχα μωρα και τα ονομαζει περσικα και αναλογα αν βγουν πλακουτσομουρικα ειναι εξτριμ και μι πλακουτσομουρικα πεκι ακου να δεις οκ να παρω και εγω ενα μπλε γατακι και να το ονομασω βρετανικο τες παντων ενα real τσιντσιλα με χαρτια κοστιζει κοντα στα 350-700 ευρω τα σπανια χρωματα ποιος θα παρει την στιγμη που το πετ σοπ πουλαει τυπου περσιας 300 ευρο????????

Ααααααααααααααααααααααααχχχχχχ λέω να πάω για ύπνο τώρα να δω μπλε και λιλά βρετανάκια !!!Τα μαναράκια μου!!!!Κουκλιά είναι!!!!Να σας ζήσουν!!!!Ράισα..σε ευχαριστώ...!!!Μου έφτιαξες τον ύπνο..!!Πάω ε???Φιλάκια!!!

Ααααααααααααααααααααααααχχχχχχ λέω να πάω για ύπνο τώρα να δω μπλε και λιλά βρετανάκια !!!Τα μαναράκια μου!!!!Κουκλιά είναι!!!!Να σας ζήσουν!!!!Ράισα..σε ευχαριστώ...!!!Μου έφτιαξες τον ύπνο..!!Πάω ε???Φιλάκια!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Καληνύχτα και όνειρα βρετανικά λοιπόν!!!!:up::up::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back