popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η popi έγραψε: #1.441 02-07-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Κυρίες μου ατυχήσατε μετά από συμβουλή του γιατρού ένα θα δωθεί στο Χριστάκο,τ'αγαπάω τα αγόρια,και τα υπόλοιπα θα δωθουν σε μένα για να γίνω καλάτο καλύτερο ΟΟΟΟΟΜΜΜ είναι γατοθεραπεία. Νικολέτα πως αντέχεις τόση ομορφια;φτου,φτου σκόρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #1.442 02-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.443 02-07-08 14:36 Έεεεεεεεεεελα πόπι μου μόνο ένα λιλά, σε παρακαλώωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.444 02-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #1.445 02-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Κυρίες μου ατυχήσατε μετά από συμβουλή του γιατρού ένα θα δωθεί στο Χριστάκο,τ'αγαπάω τα αγόρια,και τα υπόλοιπα θα δωθουν σε μένα για να γίνω καλάτο καλύτερο ΟΟΟΟΟΜΜΜ είναι γατοθεραπεία. Νικολέτα πως αντέχεις τόση ομορφια;φτου,φτου σκόρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η moukelis έγραψε: #1.442 02-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.443 02-07-08 14:36 Έεεεεεεεεεελα πόπι μου μόνο ένα λιλά, σε παρακαλώωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.444 02-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #1.445 02-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.443 02-07-08 14:36 Έεεεεεεεεεελα πόπι μου μόνο ένα λιλά, σε παρακαλώωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.444 02-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #1.445 02-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έεεεεεεεεεελα πόπι μου μόνο ένα λιλά, σε παρακαλώωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.444 02-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #1.445 02-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια λες;Θες να με καταντησεις την τρελη με τα 50 γατια;Θα θέλω και τετοιο μετά προειδοποιώ! Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #1.445 02-07-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα πεθάνω, ζαλίζομαι, δεν ειμαι καλά θελω ενα λιλά Αρχιζω οικονομίες απο σημερα!!!Εχω μαζεψει ηδη 10 ευρω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι αστεια αυτά συμπεθέρα...Άκου εκεί.10 ευρω ε;Καλά πας,κράτα γερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.446 02-07-08 14:45 Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα κανω αιματηρες οικονομίες!!!!Δεν θα τρωω,δεν θα πινω, θα κόψω το φαι στην Μοιρα (κατευθειαν γλιτωνουμε καμμια 200αρα ευρω ), δεν θα κοιμάμαι, σκάλες θα πλύνω!!! Λοιπόν τι ελεγες Ραισα μου για το λιλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #1.447 02-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #1.448 02-07-08 14:51 Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #1.449 02-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι μου έκανες τώρα...Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!Είμαι και δουλειά και που να συγκεντρωθώ τώρα..ΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!Πότε θα έρθω Θεσαλονίκη να τα δω κι απόο κοντά να τα ζουλήξω λιγουλάκι???? Click για ανάπτυξη... Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Η moukelis έγραψε: #1.450 02-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄στε καλά βρε κορίτσια...γέλασα με την καρδιά μου!!!! Άννα...κοίτα να ξεφορτωθείς γρήγορα τη Μόιρα και το οικονομικό λύθηκε!!!! (μη μας πάρει μόνο χαμπάρι η Δώρα αλλιώς καήκαμε) Click για ανάπτυξη... Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #1.451 02-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!! Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω..... Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η elvenstar: #1.452 02-07-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #1.453 02-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλά βρε δεν έχετε τσίπα ντιπ;Τι να σας πω...Θα το πάρω βρε το μπουμπούκι μου,το ζαχαρωτό μου,το κοριτσακι μου,να μείνετε μόνες σας με τα μοβ γατιά σας.(Άννα δε θα σου μείνει μάγουλο για μάγουλο,μόλις την ειδοποιησα για τις κακίες σου.Νικολέττα ξερεις τι μπορει να κάνει μια πεινασμένη Μόιρα σε επτά μικρά βρετανάκια;) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθω Θεσσαλονικη ειπαμε αγαπητή,όχι Χαλκιδική.Άσε που η θυγατέρα μου δε μου επιτρέπει να σας συναναστρεφομαι μετα τα λεγομενα σας... Click για ανάπτυξη... Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.454 02-07-08 15:03 Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #1.455 02-07-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά τότε....όταν έρθεις Θεσ/νίκη να καθίσεις μακριά μου και δεν θα σου μιλήσω και γω Εξάλλου δεν κάναμε και κανένα έγκλημα....την αλήθεια είπαμε Click για ανάπτυξη... Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.456 02-07-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι είναι αυτά για; πότε επιστρέφεις σπίτι να ρθω για το κέρασμα; Α! κ για να μη ξεχνιόμαστε όταν θα έρθει ο μπαμπάς περιμένουμε φωτογραφίες τώρα που είναι κ μαυρισμένος Click για ανάπτυξη... Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα έρθω και εγω στην Θεσσαλινικη!!!Και θα πάρω ενα λιλά γατακι μόνο για μένα!!!!Πότε είπαμε στις 8 Ιουλίου? Click για ανάπτυξη... Ναι 8 Ιουλίου για τη συνάντηση με τα βιβλία....έλα και συ Αννα , τουλάχιστον σε κάποιον να δείξω τα μωρούλια διότι κάποιοι μας σνομπάρουν και δεν μας μιλάνε άλλο Υ.Γ. Αννα ...αυτό στην υπογραφή σου κάνει???? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τς τς τς...Δε θα σου μιλάω βεβαιως βεβαίως,και θα κάνω και προπαγάνδα και στις άλλες γατομαμάδες!Και το μωρό μου δεν τρώει πολύ,είναι βαρυκόκκαλο! Click για ανάπτυξη... Και γω έτσι λέω για τα παραπάνω κιλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η elvenstar: #1.457 02-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....όποτε θέλεις έρχεσαι .....να ξέρω μόνο πότε να απομακρύνω τα μικρά ...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Φωτό του πατέρα από βδομάδα Click για ανάπτυξη... Χαζή ειμαι να σου πω πότε θα έρθω; θα έρθω σαν κομάντο κ θα "χτυπήσω" ότι κινείται Θα περινένουμε με αγωνία όλη τη Βρετανο-οικογένεια μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.458 02-07-08 15:25 Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν μου κάνει λεει????Μάνα μου πεθαινω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Η popi έγραψε: #1.459 02-07-08 19:43 Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλέ δεν είσαστε καλα πως μοιάζεται έτσι το φαρμακο μουΛοιπόν αρχίζουμε ή να μαζεύουμαι 10Εή καταστρώνουμε σχέδιο,κάτι δεν θα γινόταν τον Αυγουστο στη Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η Luna έγραψε: #1.460 02-07-08 19:53 raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? τι μας κανεις τωρα?? και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.