British - maniacs

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ποτέ μη λες ποτέ,:P:P:P:P:P:P:P:P:P ζηλιάρα
Αχ τρελαίνομαι με αυτό το καφέ το λούτρινο και να σκεφτείς ότι το καφέ δεν μου αρέσει:blink:
Raisa αυτά τα πλάσματα βγαίνουν και σε μαύρα;και μέχρι τι νούμερο παρακαλώ:lol::lol::lol::lol:
Αμαν πια να γελάσουμε και λίγο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Έστω μόνη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πού το είδες καλέ το καφέ;;;:blink::blink::blink::blink:

Διαθέτουμε απ΄όλα τα χρώματα σε όλα τα νούμερα:up:
Ναι, βγαίνουν και σε μαύρο.....μέχρι XXXXXXXXXLLLLLLLLLL:lol::lol::lol:

Διάλεξε ποιο θέλεις.:D...αλλαγές όμως δεν δεχόμαστε...:)
ότι πήρες το πήρες:P:P:P:P:P

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 00.jpg
    00.jpg
    1,8 KB · Εμφανίσεις: 134
  • 565.jpg
    565.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 133
  • 888.jpg
    888.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 133
  • 900.jpg
    900.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 131
Το τελευταίο μαυράκι κάτω δεξιά είναι τέλειο!:inlove::inlove:
Μου θυμίζει το Μπελά μου, έχει την ίδια βλακόφατσα.:P

Το τελευταίο μαυράκι κάτω δεξιά είναι τέλειο!:inlove::inlove:
Μου θυμίζει το Μπελά μου, έχει την ίδια βλακόφατσα.:P

Βλακόφατσα;;;;; Πώς τολμάς και αποκαλείς έτσι το γατί:mad::mad::mad:
Είναι χειρότερο και από το "κρυόκωλη" που λέω εγώ στη Raisa
:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Τι να κάνω, μερικά μαύρα έχουν τελείως ηλίθιο βλέμμα!

Καλησπερα!!!
τωρα μολις ειδα τις κουβεντες που γινονται για την luna!!!
κλεβει η ποπη γατια εε??
θα το εχω υπ'οψη μου!!!:):):):):):lol::lol::lol:
να την ρωτησουμε αν ειναι αν εχει και τιποτα σε stock να παρουμε κανενα....:up::up:

:P:P:P:PΜαρτυρία:P:P:P:Pένα και μοναδικό έχω καλέ κυρία,μα το ψωμί(τι μου θυμισε τώρα):/::/:
Μπορώ να έχω το μαυρο βλακόμουτρο,κι ας μην μου κάνει:P
Luna καφέ δεν είναι η δική σου;:blink::blink::blink::blink:τα φοράω τα γυαλιά!

Μάλλον θέλεις άλλα γυαλιά ποπι:P:lol::lol:
Αυτό είναι καφέ;;;;;:blink:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2746

Εδώ που τα λέμε καφεδίζει λίγο στην φωτο. Πάντως εμένα μ αρέσει ο μαύρος ο Φιντελ. Πόπι που είναι το άλλο γατί του δάσους; δεν θα κάνετε maniac;

Καλέ τι πάθατε όλες....αχρωματοψία έχετε;;;;:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Η Luna είναι καφέ;;;;:confused:
Ο Φιντέλ είναι μαυρος;;;;;;;:confused:
Θα πάτε ή θα πάω σε γιατρό;;;;;:lol::lol::lol::lol:

Καλέ τι πάθατε όλες....αχρωματοψία έχετε;;;;:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Η Luna είναι καφέ;;;;:confused:
Ο Φιντέλ είναι μαυρος;;;;;;;:confused:
Θα πάτε ή θα πάω σε γιατρό;;;;;:lol::lol::lol::lol:
Βρε αύτό είπα κ εγώ μ' αρέσει ο μαύρος Φιντέλ από το Τσιμπουντί:D

Χαιρετω και παλι!!!
λοιπον,η Luna οπως και ο Fidel ειναι blue και η Raisa ειναι lilac!!!
καφε φαινεται λογω μαλλον της φωτογραφιας!!!:D:P
καλα τα λεω Raisa?????:up:

Πολύ καλά τα λες:up:....έτσι ακριβώς είναι...και η Silvi blue είναι
μένει να δούμε τι χρώμα έχει η Ξένια του Θεόφιλου:hmm:

Είδα αυτό και έπαθα:up:....θέλω και γω κάτι τέτοιο:cry:

https://www.gryffindors-bkh.de/frame.htm

αααααααααααααααααααααααααααααα!!!SILVER TUBBIES!!!!Nα σου πω ένα μυστικό Ραισα.???Θα πάω μάλλον να ζήσω ΓΕΡΜΑΝΙΑ και θα το επισκεφτώ αυτό και θα αγοράσω και ζευγάρι silver tubbies..όταν μεγαλώσω λιγάκι!!!!

Ναιααιαιαιαιαιαιαιαιαιαια:up:
.....και θα μου δώσεις και μένα ένα, εεεεεεεε;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:hmm:θα το σκεφτώ αυτό...:P:lol:

:hmm:θα το σκεφτώ αυτό...:P:lol:

Κακιααααααααα:mad: ...να δεις εσύ:hmm:....θα πάω πρώτη και θα τα φέρω, και θα γεμίσω το σαιτ με φωτογραφίες τους:P.....νια νια νια:lol::lol::lol::lol:

παιδες το silver tabbies οφειλεται σε μια γεννετικη μεταλλαξη μπορει ανετα και η απλη british να αποκτησει γατακια silver tabbies:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back