ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειάΆντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου;
Δύο έχω κι εγώ καλέ... Αλλά αν μου προκείψει κι εμένα γέννα σαν της Ραίσας, τότε... τη βάψαμε!! (μακάρι δηλαδή...
) Νάτα τα κουκλιά μου!! Το ζευγαράκι, στη κρεβατοκάμαρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δύο έχω κι εγώ καλέ... Αλλά αν μου προκείψει κι εμένα γέννα σαν της Ραίσας, τότε... τη βάψαμε!! (μακάρι δηλαδή...)
Νάτα τα κουκλιά μου!! Το ζευγαράκι, στη κρεβατοκάμαρα...
Θα τα κρατήσουμε ΟΛΑ

....να ζηλεύουνε...έτσι να σκάσουν

...έτσι δεν είναι Γιούλη
Κουκλάκια και τα δυο Γιούλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
'Οχι... θα δώσουμε τα μικρά, θα φέρουμε κανά 2 θηλυκά απ'έξω και θα φτιάξουμε τα πολυπόθητα εκτροφεία μας... Αχ...!Θα τα κρατήσουμε ΟΛΑ....να ζηλεύουνε...έτσι να σκάσουν
...έτσι δεν είναι Γιούλη
Κουκλάκια και τα δυο Γιούλη![]()
Μακεδονοβρεττανοί εσύ, Βιρμανοαθηναίοι εγώ!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
'Οχι... θα δώσουμε τα μικρά, θα φέρουμε κανά 2 θηλυκά απ'έξω και θα φτιάξουμε τα πολυπόθητα εκτροφεία μας... Αχ...!
Μακεδονοβρεττανοί εσύ, Βιρμανοαθηναίοι εγώ!!![]()
χμμμμ

πολύ καλή ιδέα...

άντε να δούμε πότε θα πραγματοποιήσουμε το όνειρο αυτό

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χμμμμ
πολύ καλή ιδέα...
άντε να δούμε πότε θα πραγματοποιήσουμε το όνειρο αυτό![]()
Για εσένα σου το εύχομαι σύντομα... Εγώ, απλά ακόμα το φαντάζομαι...
'Έχω το χώρο, το χρόνο θα τον βρω, με τα χρήματα μπορώ να το οργανώσω, αλλά μου λείπει το έμψυχο υλικό...
Δηλαδή άλλος ένας τουλάχιστον ακόμα... Χρειάζεται 2 άτομα το εκτροφείο... και για να αντικαθιστά ο ένας τον άλλον σε περίπτωση απουσίας, και για τις βάρδιες με τα ταίσματα των μωρών σε περίπτωση που η μαμά κωλύεται...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ καλέ θα έρχομαι, είμαι η καλύτερη βιρμανομάνα, θα το έχουμε σε συνεργασία, που θα βρεις καλύτερη, είμαι μέσα σε όλα, θα βάλω κι εγώ ένα αίθριο στο σπίτι μου για χώρο τοκετών, έχω βεράντα 80 τετραγωνικά θα την κάνω βιρμανοαυλή![]()

Γιούπι!!
Σούπερ εκτροφείο με εξαιρετική συνεργάτιδα Κτηνίατρο!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βρες κι εσύ μια Βάσια στη Θεσ/νίκη και ξεκίνα!!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ Ραίσα, όταν πάω στο Μιχάλη το φίλο μου, θα βγάλω φωτό τη γατούλα του τη Scotish fold με τα διπλωμένα αυτάκια που μου θυμίζει Βρεττανάκι (η συγκεκριμένη είναι και μπλε) να την δεις!
Ναι, ναι, θέλω να την/τον δω!!!!!

Ακουσες Luna; έχει και άλλο Fold στην Αθήνα.....

βρε, λες να είναι το ίδιο;

Luna
Περιβόητο μέλος
....πόσο είναι τώρα; 10 μηνών;
Καλό είναι, να περιμένεις να χρονίσει

Από φαί πώς πάει....της άρεσε η pro plan; Εγώ σήμερα πήγα πάλι και τους την πήρα....τέλειωσε η royal canin και είπα να τους πάρω πάλι την pro plan...τον Φιντέλ πάντως δεν τον προλαβαίνω...
μονίμως πεινάει αυτό το γατί

δεν ειναι 10 μηνων!!!ειναι ενος ακριβως!!!!
την pro plan μια την τρωει και μια την γραφει!!!!
δεν ξερω πια τι να πω!!!!

ελεος αυτη η γατα!!!
ο fidel εινια τελειος!!!
να του δωσεις 1 μεγαλο φιλι απο την luna και ενα μεγαλο στην Raisa απο εμενα που τρωει ολο της το φαι και δεν σου βγαζει την ψυχη!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
τα ακουσα!!!μολις τωρα το ειδα!!!
θηλυκο εεε???αντε να δουμε και καμια φωτογραφια να συγκρινουμε τα αυτια!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν ειναι 10 μηνων!!!ειναι ενος ακριβως!!!!
την pro plan μια την τρωει και μια την γραφει!!!!
δεν ξερω πια τι να πω!!!!
ελεος αυτη η γατα!!!
ο fidel εινια τελειος!!!
να του δωσεις 1 μεγαλο φιλι απο την luna και ενα μεγαλο στην Raisa απο εμενα που τρωει ολο της το φαι και δεν σου βγαζει την ψυχη!!!!!![]()
είναι 1 χρονών ε;;; και πόσο ζυγίζει τώρα

και η Ραισα 1 χρονών ήταν όταν ζευγάρωσε πρώτη φορά....
βλέπω να έχεις άγχος σχετικά με το βάρος της...ο γιατρός τι λέει...μήπως να της έδινες και τίποτε συμπληρώματα τροφής;;; κάτι σε βιταμίνες;;;
Luna
Περιβόητο μέλος
της δινω συμπληρωμα με βαση τις υποδειξεις του γιατρου!!!
3 κιλα ειναι!!!

αα,και ανεβασα και μερικες καινουργιες φωτογραφιες!!!

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227
Raisa
Περιβόητο μέλος

ακόμα 3 είναι ε;;;;;

πράγματι είναι λίγα....αν και στις φωτό φαίνεται καλή

μόλις τώρα ζυγισα τον Φιντέλ και είναι 4 κιλά και 5 μηνών
....η Ραισα είναι 5,6 κιλα΄και 2,5 ετών
καλά τα πάνε τα θρεφτάρια μου

Luna
Περιβόητο μέλος
η γιατρος της παρεας εδω μηπως εχει καμια 2η γνωμη??
τα δικα σου ειναι τρέεελα!!!!θες να τα δαγκωσεις!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου;