British - maniacs

καλησπεριζω κι εγω!!!
καλε Raisa ελειπα και δεν ειχα το μυαλο μου εδω!!!
την τεταρτη γυρισα!!!
δεν εχω λογια για τα μαμουνια σου!!!!
θελω κι εγω ενα αγορακι αλλα δεν μπορω να πεισω την μανα μου με τιποτα!!!
ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!σε ολους δειχνω τις photo σας και εχουν τρελαθει!κ η μαμα μου αλλα δεν την καταφερνω να παρουμε ενα..:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία

Δεν ξέρω βρε συ, και γω απόρησα όταν μου το είπαν....όπως είπα, πρώτη φορά το ακούω:hmm:...θα ρωτήσω και τη δική μας γιατρό και θα σας ενημερώσω....είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπεριζω κι εγω!!!
καλε Raisa ελειπα και δεν ειχα το μυαλο μου εδω!!!
την τεταρτη γυρισα!!!
δεν εχω λογια για τα μαμουνια σου!!!!
θελω κι εγω ενα αγορακι αλλα δεν μπορω να πεισω την μανα μου με τιποτα!!!
ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!σε ολους δειχνω τις photo σας και εχουν τρελαθει!κ η μαμα μου αλλα δεν την καταφερνω να παρουμε ενα..:mad::mad:

Είδες Λούνα μου τι μωρά κάναμε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλέ εσύ τι το θέλεις το μωρό...θα κάνεις τα δικά σου δεν είπαμε????;)
Αλήθεια τι κάνει το Λουνάκι:)....

κανατε τελεια μωρα και δεν χορταινω να τα κοιταω!!!
ολα τα θελω!και αυτα που θα κανουμε και αυτα που εχεις και ολων των αλλων και αλλα τοσα και αλλα τοσα!!!!!!!:P:P:P
εχω τρελαθει!!σαν ξελιγωμενη κανω!αν ειχα λεφτα τωρα θα ερχομουν μονοημερο να τα δω και να φυγω...Στειλτα μου για λιγες μερες να κανουν διακοπες στην Αθηνα!!κριμα να μην δουν και αλλη μια πολη!θα τα παω και στην ακροπολη!!:lol::lol::lol:

Βρεττανίδα στο χαρακτήρα

Ραΐσα, τα μωράκια είναι φανταστικά. Να είναι γερά και τυχερά. Από φοιτήτρια, που είχα τον πρώτο οικόσιτο γάτο και είχα αγοράσει "Το τέλειο βιβλίο της Γάτας" ,το όνειρό μου ήταν να αποκτήσω κάποτε μπλε ή λιλά βρεττανική κοντότριχη γατούλα. Αντ'αυτής, μετά από πολλά χρόνια η ζωή τα έφερε και απέκτησα τη Μπασσέτ, μια κεραμιδένια ξεβαμένη τρικολόρ, αλλά, για να με αποζημιώσει ,έχει εντελώς βρεττανικό χαρακτήρα. Είναι cool, σνομπ, δεν μιλάει παρά σπάνια, δεν είναι εκδηλωτική (χουρχουρίζει επίσης σπάνια), έχει πολύ καλούς τρόπους και πιστεύει στη Βασίλισσα (εμένα). Φυσικά, εννοώ ότι μοιάζει στους Βρεττανούς (ανθρώπους) και όχι στους βρεττανούς γάτους. Τι λέτε; μπαίνω στο κλαμπ των βρεττανομανιακών με αυτά τα προσόντα;

Καλησπέρα!
Τα μωρά σου είναι τόσο τέλεια που ακόμα κ στη φωνή του αγοριού μου (του'στειλα φωτό με mail) άκουσα μια υποψία επιθυμίας!!! Που ναι μεν τα συμπαθεί τα ζωάκια,αλλά όχι κ να πάρει δικό του!!! Θα λυγίσει, πού θα πάει? Κάποια στιγμή θα φάει στη μάπα εμένα κ την Κάρμεν. Θα συνηθίσει, θα τον εκπαιδεύση κ η γατούλα κατάλληλα, κ μετά θα του αναγγείλουμε οτί θα πάρουμε αδερφάκι! Αυτό στο απώτερο μέλλον, γιατί προς το παρόν είμαστε μακριά. Λέω παντως να συνεχίσω να του στέλνω φωτό&κείμενα μπας κ λυγίσει μιαν ώρα νωρίτερα. Να ευχαριστήσω τα μωρά σου για τις υπέροχες πόζες,κ τον φωτογρλαφο που τις αποθανάτισε! Να σου ζήσουν τα κουκλακια!:)

πως θα μπορουσα να μάθω για την στειρότητα , στην κτηνιατρο δεν είχα πάει εγώ αλλα απο οτι μου είπε ο Γιώργος (ο μπαμπάς) στον υπέρηχο ήταν ολα καλά και αν είναι στείρα γιατί έχει τόσο έντονο οίστρο αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μάθω γιατι είμαι πολύ μπερδεμένη δεν θέλω να την στειρώσω αλλα δεδομένου οτι δεν έχω αρσενικό κοντά μου είναι πολυ δύσκολο να προσπαθήσω πάλι και με αμφίβολο αποτέλεσμα... Ραίσα έχω πάθει πλάκα με τα κουκλιά σου είναι όλα τόσο όμορφα και τα ραισάκια και τα φιντελάκια μακάρι να αποκτήσω και εγώ τόσο γλυκά μωράκια κάποια στιγμή ...

Βλέποντας τους Birman - maniacs να έχουν μαζευτεί και να έχουν στήσει μια όμορφη βιρμανοπαρέα ζήλεψα:redface: ....και είπα να κάνουμε και μεις μια γατοπαρέα...την British - maniacs:up:

Εμπρός λοιπόν, ας μαζευτούμε όλοι οι βρετανομανιακοί να τα λέμε εδώ!:up:
Συμφωνω απολιτως!!Κατσε να παρω και εγω τον Νερονα μου-θα σας βομβαρδιζω με μινυματα...=)γενικως ειναι απηθανα....σαν να χαμογελανε...

κανατε τελεια μωρα και δεν χορταινω να τα κοιταω!!!
ολα τα θελω!και αυτα που θα κανουμε και αυτα που εχεις και ολων των αλλων και αλλα τοσα και αλλα τοσα!!!!!!!:P
εχω τρελαθει!!σαν ξελιγωμενη κανω!αν ειχα λεφτα τωρα θα ερχομουν μονοημερο να τα δω και να φυγω...Στειλτα μου για λιγες μερες να κανουν διακοπες στην Αθηνα!!κριμα να μην δουν και αλλη μια πολη!θα τα παω και στην ακροπολη!!:lol:

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα????:hmm:Δεν είναι άσχημη ιδέα....πρέπει να βρω λοιπον ένα πουλμαν να μας χωράει....9 γάτες και 3 εμείς:P:lol::lol::lol::lol:

Βρεττανίδα στο χαρακτήρα

Ραΐσα, τα μωράκια είναι φανταστικά. Να είναι γερά και τυχερά. Από φοιτήτρια, που είχα τον πρώτο οικόσιτο γάτο και είχα αγοράσει "Το τέλειο βιβλίο της Γάτας" ,το όνειρό μου ήταν να αποκτήσω κάποτε μπλε ή λιλά βρεττανική κοντότριχη γατούλα. Αντ'αυτής, μετά από πολλά χρόνια η ζωή τα έφερε και απέκτησα τη Μπασσέτ, μια κεραμιδένια ξεβαμένη τρικολόρ, αλλά, για να με αποζημιώσει ,έχει εντελώς βρεττανικό χαρακτήρα. Είναι cool, σνομπ, δεν μιλάει παρά σπάνια, δεν είναι εκδηλωτική (χουρχουρίζει επίσης σπάνια), έχει πολύ καλούς τρόπους και πιστεύει στη Βασίλισσα (εμένα). Φυσικά, εννοώ ότι μοιάζει στους Βρεττανούς (ανθρώπους) και όχι στους βρεττανούς γάτους. Τι λέτε; μπαίνω στο κλαμπ των βρεττανομανιακών με αυτά τα προσόντα;

Ελένη μου......είμαι σίγουρη ότι μπορείς να μπεις στο κλαπ των Βρετανών....αυτά που περιγράφεις είναι βασική προ-υπόθεση για να γίνεις δεκτή....και απ΄ό,τι βλέπω την έχεις!:P:lol::lol:

Καλησπέρα!
Τα μωρά σου είναι τόσο τέλεια που ακόμα κ στη φωνή του αγοριού μου (του'στειλα φωτό με mail) άκουσα μια υποψία επιθυμίας!!! Που ναι μεν τα συμπαθεί τα ζωάκια,αλλά όχι κ να πάρει δικό του!!! Θα λυγίσει, πού θα πάει? Κάποια στιγμή θα φάει στη μάπα εμένα κ την Κάρμεν. Θα συνηθίσει, θα τον εκπαιδεύση κ η γατούλα κατάλληλα, κ μετά θα του αναγγείλουμε οτί θα πάρουμε αδερφάκι! Αυτό στο απώτερο μέλλον, γιατί προς το παρόν είμαστε μακριά. Λέω παντως να συνεχίσω να του στέλνω φωτό&κείμενα μπας κ λυγίσει μιαν ώρα νωρίτερα. Να ευχαριστήσω τα μωρά σου για τις υπέροχες πόζες,κ τον φωτογρλαφο που τις αποθανάτισε! Να σου ζήσουν τα κουκλακια!:)
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.....:rolleyes::rolleyes:

πως θα μπορουσα να μάθω για την στειρότητα , στην κτηνιατρο δεν είχα πάει εγώ αλλα απο οτι μου είπε ο Γιώργος (ο μπαμπάς) στον υπέρηχο ήταν ολα καλά και αν είναι στείρα γιατί έχει τόσο έντονο οίστρο αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μάθω γιατι είμαι πολύ μπερδεμένη δεν θέλω να την στειρώσω αλλα δεδομένου οτι δεν έχω αρσενικό κοντά μου είναι πολυ δύσκολο να προσπαθήσω πάλι και με αμφίβολο αποτέλεσμα... Ραίσα έχω πάθει πλάκα με τα κουκλιά σου είναι όλα τόσο όμορφα και τα ραισάκια και τα φιντελάκια μακάρι να αποκτήσω και εγώ τόσο γλυκά μωράκια κάποια στιγμή ...
Σίλβι μου....τι να πω....μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και πάλι:/:

Συμφωνω απολιτως!!Κατσε να παρω και εγω τον Νερονα μου-θα σας βομβαρδιζω με μινυματα...=)γενικως ειναι απηθανα....σαν να χαμογελανε...
Κορίνα μου....σε περιμένουμε στο κλαπ:up::up:....να μαθαίνουμε τα νέα του γιού μας και να τον βλέπουμε να μεγαλώνει.:D....καλά....θα γίνει ένας γάταρος αυτός, είμαι σίγουρη γι αυτό !!!!:up::rolleyes:

Παλιά γίνονταν εκθέσεις γάτας στην Αθήνα. Δεν ξέρω, γίνονται ακόμα; αν ναι, τα γατιά του My cat πρέπει να συμμετάσχουν, διότι θα σαρώσουν όλα τα βραβεία (είδικά τα βρεττανάκια) Χι χιχιχιχιχι:up:

Να'μαστε και εμεις.

Επιτελους πηρα και εγω τον καλο μου.Ο Νερονας εχει προσαρμοστει μια χαρα και παιζει ασταματιτα.Τρωει πολυ καλα(αλλοστε αυτο φαινεται)και γουργουριζει σαν μιχανη=)τρελαθικαμε οικογενιακως=)

Συνημμένα

• Εικόνα043.jpg
    Εικόνα043.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Εικόνα056.jpg
    Εικόνα056.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 47
Αχου ένα κουκλί!!!Είναι από τα μωρά της Ραϊσας ή τον πήρες από εκτροφείο;Να σου ζήσει!

Επιτελους πηρα και εγω τον καλο μου.Ο Νερονας εχει προσαρμοστει μια χαρα και παιζει ασταματιτα.Τρωει πολυ καλα(αλλοστε αυτο φαινεται)και γουργουριζει σαν μιχανη=)τρελαθικαμε οικογενιακως=)

Αααααχχχχχχχ ψυχή μου, καμάρι μου, μωρό μουυυυυυ....καλέ ΤΙ κούκλος γάτος είναι αυτός:inlove::inlove::inlove::inlove: το μωρό μου μεγάλωσε καλέ μέσα σε 2 μέρες....αααχχχχχχ:inlove:
Κορίνα μου να τον προσέχεις (που είμαι βέβαιη) και να μας βάζεις συχνά φωτό να τον καμαρώνουμε και μεις....είναι ΤΕΛΕΙΟΣ:up:

Παναγιά μου, δεν τις βάζουν έτσι απότομα αυτές τις φωτογραφίες!!!!!Ειδοποιούν -ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν φωτογραφίες που προκαλούν σοκ ξελιγώματος- Φτου φτου φτου να τον χαίρεσαι:up:

Τέλειος ο Νέρωνας ξαπλωμένος πάνω στο ανακλιντρο με τις κοιλίτσες κ με τα όλα του. Ίδιος ο Φιντελ ;)
Να σου ζήσει:up::up:

Νέο μέλος!!

Προσοχή προσοχή:)....σας παρουσιάζω το νέο μέλος στους βρετανο- μανιακούς...:D
την κούκλα μας την Κάρμεν.:up:...το αφεντικό της Αντωνίας:P:D:lol::lol:

Σας περιμένουμε λοιπόν και εδώ.....όταν με το καλό είστε μαζί.....να μας λέτε τα νέα σας και το πώς περνάτε!!:happy:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Κάρμεν.jpg
    Κάρμεν.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • τζα.jpg
    τζα.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 26
Πω πω ένα κουκλί!Τυχερή Αντωνια να τη χαιρεσαι!

Αχ τι όμορφα μωράκια!! Και τι καλά που βρήκαν όλα καλά σπίτια!!!:)
Να τα χαίρεστε παιδιά!! Τα βρετανάκια είναι πολύτιμα!!:up:

Eυχαριστουμε για το καλοσωρισμα.. Το υπηρετικο προσωπικο της Καρμεν!! Αλλα μονο 2 φωτογραφιες??????:mad:

Ραϊσα ειδες που οταν ανοιξες το θρεντ παραπονιοσουν οτι εισαι μοναχη σου;Τωρα γεμισαν όλοι βρετανακια!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back