British - maniacs

Eυχαριστουμε για το καλοσωρισμα.. Το υπηρετικο προσωπικο της Καρμεν!! Αλλα μονο 2 φωτογραφιες??????:mad:
Βέβαια βέβαια λίγε λίγες οι φωτογραφίες παιδιά γιατί πολλά κουκλιά μαζί μας δημιουργούν πρόβλημα... κι είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραϊσα ειδες που οταν ανοιξες το θρεντ παραπονιοσουν οτι εισαι μοναχη σου;Τωρα γεμισαν όλοι βρετανακια!:D
Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ!!:blink::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασική προυπόθεση των νέων ιδιοκτητών είναι να γράφονται κατευθείαν στο my cat:lol:...αν και της Ραίσας μου φαίνεται είναι όλοι απ'το Mycat?:hmm:

Eυχαριστουμε για το καλοσωρισμα.. Το υπηρετικο προσωπικο της Καρμεν!! Αλλα μονο 2 φωτογραφιες??????:mad:

Βλέπω το υπηρετικό προσωπικό είναι πολύ απαιτητικό.....:P
η αυτού μεγαλειότης, Κάρμεν η Τσαχπινού, σας κάνει λοιπόν την χάρη και σας παραθέτει μερικές φωτό ακόμα.....:lol::lol::lol::lol:
(ίδρωσα για να τις βγάλω:blink:.....δεν κάθεται στιγμή ήσυχη)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Κάρμεν1.jpg
    Κάρμεν1.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Κούκλα.jpg
    Κούκλα.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 31
  • με τη μαμά.jpg
    με τη μαμά.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Καρμενίτα.jpg
    Καρμενίτα.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • τι κοιτάς.jpg
    τι κοιτάς.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 29
Καλά η φωτό μαμάς και κόρης ειναι τελεια!Σαν μπαμπουσκες ειναι,η ιδια γατα σε μικροτερο μεγεθος!:D

Αχ τι όμορφα μωράκια!! Και τι καλά που βρήκαν όλα καλά σπίτια!!!:)
Δεν βρήκαν όλα σπίτι.....
Έχω ακόμα τον Χουρχούρη......;):D:lol::lol::lol:

Ραϊσα ειδες που οταν ανοιξες το θρεντ παραπονιοσουν οτι εισαι μοναχη σου;Τωρα γεμισαν όλοι βρετανακια!:D
Να βρε ...είδες....γίναμε πολλοί και μεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::up:

Βέβαια βέβαια λίγε λίγες οι φωτογραφίες παιδιά γιατί πολλά κουκλιά μαζί μας δημιουργούν πρόβλημα... κι είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!:lol:

Πες τα βρε Γιούλη....:D:lol::lol::lol:

Καλά η φωτό μαμάς και κόρης ειναι τελεια!Σαν μπαμπουσκες ειναι,η ιδια γατα σε μικροτερο μεγεθος!:D

Αυτο σκεφτηκα και εγω Δωρα!!!:D Οταν πρωτομιλησα με τη Νικολετα της ειπα θελω μια ραισα!! Και να τη!!

Δεν βρήκαν όλα σπίτι.....
Έχω ακόμα τον Χουρχούρη......;):D:lol::lol::lol:

Να βρε ...είδες....γίναμε πολλοί και μεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::up:

Πες τα βρε Γιούλη....:D:lol::lol::lol:

αχ... τον έχεις???? μη μου το κάνεις αυτό Ραισάκι μου και πανω που τον βγάλαμε απ΄το μυαλό μας... γιατί θα μείνω χωρίς άντρα μετά...εδώ για τη Σεμέλη μου δεν του το'χω πει ακόμα ξεκάθαρα...:(
Τέλος πάντων... εύχομαι σύντομα να βρεθεί ένα καλό σπιτικό και για το χουρχουράκι σου:)
Ναι λοιπόν... είμαστε σε κρίσιμη ηλικία γιατί πέφτουν όλοι στο διάβα μας απ'την ομορφιά μας και τη τσαχπινιά μας:P:lol:

.. γιατί θα μείνω χωρίς άντρα μετά...εδώ για τη Σεμέλη μου δεν του το'χω πει ακόμα ξεκάθαρα...:(

Αααχχχχ σε καταλαβαίνω ΤΙ τραβάς.:/:....και γω το ίδιο κοντεύω να πάθω ...ειδικά όταν με ακούει να μιλάω για silver tabby αρχίζει να βήχει :lol::lol::lol:

Η Σεμέλη είναι το νέο σας μέλος εεεε??? :up: Πότε με το καλό θα σας έρθει? ή την έχετε κιόλας:confused:....και πότε την πήρες και από που:blink:...άσε....έχασα επεισόδια πολλά τον καιρό που έλειπα....:/:

Αααχχχχ σε καταλαβαίνω ΤΙ τραβάς.:/:....και γω το ίδιο κοντεύω να πάθω ...ειδικά όταν με ακούει να μιλάω για silver tabby αρχίζει να βήχει :lol::lol::lol:

Η Σεμέλη είναι το νέο σας μέλος εεεε??? :up: Πότε με το καλό θα σας έρθει? ή την έχετε κιόλας:confused:....και πότε την πήρες και από που:blink:...άσε....έχασα επεισόδια πολλά τον καιρό που έλειπα....:/:
Τη Σεμέλη θα την πάρω από το εκτροφείο που πήρα και το Μορφέα στη Γερμανία και θα την φέρω στις 2 Νοεμβρίου. είναι chocolate tabby...

faraya_20080816_21.jpg

faraya_20080830_1.jpg

το πήρες το tabby...δεν άντεξες εεεεεεεε??????:lol::lol::lol::up::up:

Τη Σεμέλη θα την πάρω από το εκτροφείο που πήρα και το Μορφέα στη Γερμανία και θα την φέρω στις 2 Νοεμβρίου. είναι chocolate tabby...

faraya_20080816_21.jpg

faraya_20080830_1.jpg
Καλημέρα κορίτσια σε όλες.:) Γιούλη, τι κουκλιά γατιά εχεις!!! Η Σεμέλη μάλλον είναι στην πιο πάνω φωτογραφία. Ειναι μια κουκλάρα. Μα κι όλοι τους!!!

Καλημέρα κορίτσια σε όλες.:) Γιούλη, τι κουκλιά γατιά εχεις!!! Η Σεμέλη μάλλον είναι στην πιο πάνω φωτογραφία. Ειναι μια κουκλάρα. Μα κι όλοι τους!!!
ειναι η Σεμέλη που είναι γλυκιά σαν μέλι...
Και τα δικά σου είναι θεικά!!

ναι ραίσα μου χωρίς ρίγες δεν αντέχω!!:)

καλημερα!!!!
Γιουλη τι ομορφο μαμουνι ειναι αυτο????αντε κοντευει ο καιρος να το ζουληξεις!!!!
θα χωρισεις το σπιτι σε 2 μερη τωρα με 2 θηλυκα και 1 αγορι??:):)

Και αφησα και κατι ασχολιαστο!!!Raisa, σου εμεινε μονο 1??σοβαρα??και ολοι οι αλλοι τα εχουν ηδη παρει???

Και αφησα και κατι ασχολιαστο!!!Raisa, σου εμεινε μονο 1??σοβαρα??και ολοι οι αλλοι τα εχουν ηδη παρει???

Ναι Λούνα μου:)...ένα έμεινε.....δεν τα έχουν πάρει ακόμα...μόνο ο Μπούλης έφυγε στο νέο του σπίτι:up:....την τετάρτη φεύγει και ο Γκριζούλης για Πάτρα.:rolleyes:..19 φεύγει η Κάρμεν για Χίο:D και 26 έρχομαι Αθήνα με την Γκριζούλα:up: (ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά;))....και 2 μικρά θα πάνε στον κύριο που μου έδωσε τον Φιντέλ....αν βρω και για αυτά σπίτι καλώς, αλλιώς θα ψάξει και αυτός:happy:

καλημερα!!!!
Γιουλη τι ομορφο μαμουνι ειναι αυτο????αντε κοντευει ο καιρος να το ζουληξεις!!!!
θα χωρισεις το σπιτι σε 2 μερη τωρα με 2 θηλυκα και 1 αγορι??:):)
Σε ευχαριστω Luna...:)
:lol:Η Καλυψώ έχει ξαναζήσει 3 μήνες με μια θηλυκιά που φιλοξενούσα και δεν είχε πρόβλημα....δεν την ενοχλούσε αλλά και δεν της έδινε σημασία... θα ξαφνιαστεί τώρα με τη μικρή αλλά είναι θέμα χρόνου να τη συνηθίσει... προβλέπω το Μορφέα μία να ασχολείται με τη μία και μια με την άλλη... να μην τα αφήσει παραπονεμένα τα κορίτσια του:lol:

Ναι Λούνα μου:)...ένα έμεινε.....δεν τα έχουν πάρει ακόμα...μόνο ο Μπούλης έφυγε στο νέο του σπίτι:up:....την τετάρτη φεύγει και ο Γκριζούλης για Πάτρα.:rolleyes:..19 φεύγει η Κάρμεν για Χίο:D και 26 έρχομαι Αθήνα με την Γκριζούλα:up: (ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά;))....και 2 μικρά θα πάνε στον κύριο που μου έδωσε τον Φιντέλ....αν βρω και για αυτά σπίτι καλώς, αλλιώς θα ψάξει και αυτός:happy:

Φυσικα και θελω να γνωριστουμε!!!!:P:P:PΤελεια!!
Χιο,Πατρα κ Αθηνα??στους 5 ανεμους δηλαδη!!!!τουλαχιστον ολοι θα εχουν mycat???γιατι δεν γινεται να μην τα βλεπουμε τουλαχιστον σε φωτογραφιες!!!:D:D:DΘελω κι εγωωωωω!!!!!!Ασχετο αλλα η κυρια απο την οποια πηρα την Luna εφερε αλλα δυο κοριτσακια scottish κ 2 βρετανακια αγορια!!!και πηγα κι τα ειδα και τα ζουληξα και σε σκεφτηκα ποσο πολυ θα εχετε τρελαθει με τοσα μωρα!!!!

Σε ευχαριστω Luna...:)
:lol:Η Καλυψώ έχει ξαναζήσει 3 μήνες με μια θηλυκιά που φιλοξενούσα και δεν είχε πρόβλημα....δεν την ενοχλούσε αλλά και δεν της έδινε σημασία... θα ξαφνιαστεί τώρα με τη μικρή αλλά είναι θέμα χρόνου να τη συνηθίσει... προβλέπω το Μορφέα μία να ασχολείται με τη μία και μια με την άλλη... να μην τα αφήσει παραπονεμένα τα κορίτσια του:lol:

Τυχερος ο Μορφεας;);)!Ευχομαι να μην εχουν οιστρο και οι 2 μαζι γιατι ο κακομοιρης θα τρελαθει και θα θελει βιταμινες!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιούλη πόσο είναι η Καλυψώ και ο Μορφέας? Ειναι κουκλιά. Ειδα τη φωτο με το παιδί σου? και την Κσλυψώ που την κρατάει αγκαλιά κι έχει παραλύσει σαν ραγκντολ γατα. Είναι υπέροχη γατούλα. Να τα χαίρεσαι και καλώς να υποδεχθείς το μωρό σου.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back