British - maniacs

Εεεεεεπ τι γινεται εδω;Συνομωσια;;;;;;;;;Ανταρσια;;;;;;;;;;;;;;
Ria πες αντιο στο σοκολατακι σου.Δαναη ειμαι 45 λεπτα μακρια,κανονισε!

οχι.............μη μου το κανεις αυτο.......:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: που θα βρω εγω τωρα αδερφακι για το παιδι μου..........μια γατομανα σε παρακαλει..............μη με ξεγραψεις απο τη λισταααααααααααα:cry::cry::cry::cry::cry:...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρια την που@%$αμε!!!!:lol::lol::lol:
κερναω καφεδααααακιιιι αν ερθεις!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε ο μπαμπας μου ειναι απο δεσφινα...ερχομαι.............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε ο μπαμπας μου ειναι απο δεσφινα...ερχομαι.............
αληθεια?η γιαγια μου θα τον ξερει σιγουρα!!!απο εκει ειναι!!!ποιος ειναι καλε?αντε ρε παιδια,κανονιστε να ερθετε!!!

κι εσυ Δωρακι που εισαι και "45 λεπτα μακρυα"....

αληθεια?η γιαγια μου θα τον ξερει σιγουρα!!!απο εκει ειναι!!!ποιος ειναι καλε?αντε ρε παιδια,κανονιστε να ερθετε!!!

αααα!ειμαστε μεγαλο σοι...ερχομαστε πολυ συχνα..η αδερφη μου χθες ηρθε απο δεσφινα..ειχαν παει για βολτα...σαβ/κο...(σίδερης ειναι το επιθετο)λες να βγουμε και συγγενεις???????:lol::lol::lol::lol::lol:

αααα!ειμαστε μεγαλο σοι...ερχομαστε πολυ συχνα..η αδερφη μου χθες ηρθε απο δεσφινα..ειχαν παει για βολτα...σαβ/κο...(σίδερης ειναι το επιθετο)λες να βγουμε και συγγενεις???????:lol::lol::lol::lol::lol:
παιρνω τη γιαγια μου να ρωτησω!!!!Τον Ροπα τον ξερεις?

παιρνω τη γιαγια μου να ρωτησω!!!!Τον Ροπα τον ξερεις?

α!!!!!!!μη μου βαζεις δυσκολα ξερω οτι ο πατερας μου εχει ενα σωρο ξαδερφια...:lol::lol:δηλαδη θειους που δεν γνωριζω..............:lol::lol::lol::lol::lol:

η Δωρα εξαφανιστηκε?

cats_pearl.gif
Breed:
British shorthair
Colour:
Silver shaded
Birth date:
28/10/01
cats_ayvengo.gif
Breed:
Breed:
British shorthair
Colour:
Silver shaded
Birth date:
15/08/03

ρε παιδια το ειδα και επαθα πλακα!!!αν δεν σας το βαλω τωρα θα το χασω!!!και μετα αντε να το βρω!

spol4t%20%281%29.JPG
spol4t.JPG
spol5t%20%281%29.JPG
spol6t.JPG
spol6t%20%281%29.JPG

HPIM2443.JPG

19599.jpg
P1040121.JPG

P1040130.JPG
P1030974.JPG

am7mes4.jpg

am7mes2.jpg
am7mes1.jpg

myslink.gif

angelo7mes2.jpg
angelo10.JPG

angelo10%20%282%29.JPG

sampion.JPG
samp.bmp

angelo-maj07%20%281%29.JPG

κι αυτο ειναι χρυσουλακιιι

ρε παιδια το ειδα και επαθα πλακα!!!αν δεν σας το βαλω τωρα θα το χασω!!!και μετα αντε να το βρω!

spol4t%20%281%29.JPG
spol4t.JPG
spol5t%20%281%29.JPG
spol6t.JPG
spol6t%20%281%29.JPG

HPIM2443.JPG

19599.jpg
P1040121.JPG

P1040130.JPG
P1030974.JPG

am7mes4.jpg

θες να μας δολοφονισεις με tabby's??????????? τα καταφερες...πεθαινωωωωωωωωωωωω:lol::lol::lol::lol:

Εδω ειμαι,δεν εξαφανιστηκα,απλα αφριζωωωωωωωωωωωωωωω!:P

ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗ.....είσαι κακιά:mad::mad::mad:....τώρα θα δεις εσύ!!!!:D:rolleyes::rolleyes:

Δεν τρώγεσαι αγαπητη Δαναη....Δεν τρώγεσαι με τιποτα!!!

τι νέα?? Νικολέτα ο Μπουμπούκος σου βρήκε σπίτι??? :)

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες τρέχω με την σχολή και την πρακτική μου και δεν μπορώ να σας παρακολουθώ και τόσο.:/: Μια χαρά όλα.:)
Ο Μπουμπούκος βρήκε σπίτι....το Σάββατο πετάει για Ρόδο στην νέα του οικογένεια!:up:
Εσείς τι κάνετε?

Δωρα μου συγνωμη για το ασημι ,αλλα επρεπε να δωσω ενα ως παραδειγμα στη Ρια!
Εεε δεν τρώγεσαι. Μας βασανίζεις πολύ.!!!!:hmm:

spol4t%20%281%29.JPG
spol4t.JPG
spol5t%20%281%29.JPG
spol6t%20%281%29.JPG

HPIM2443.JPG

P1040121.JPG

P1040130.JPG

am7mes2.jpg

myslink.gif

angelo7mes2.jpg
angelo10.JPG

angelo10%20%282%29.JPG

sampion.JPG
samp.bmp
Τι θεϊκά μωρά είναι αυτά!!!!:up:
Ναιαιιι:up: Δεν διάβασες Γιουλάκο τα μηνύματα του Vitorio? Θα είναι ο νέος του γατομπαμπάς κ θα τον παραλάβει το Σάββατο. Ο Μπουμπούκος θα γίνει δημότης Ροδου παρακαλώ!!!:up::rolleyes:

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες τρέχω με την σχολή και την πρακτική μου και δεν μπορώ να σας παρακολουθώ και τόσο.:/: Μια χαρά όλα.:)
Ο Μπουμπούκος βρήκε σπίτι....το Σάββατο πετάει για Ρόδο στην νέα του οικογένεια!:up:
Εσείς τι κάνετε?
Τέλεια!!! :up::up:
Αντε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας εξαπλώθηκαν τα μωρά σου!!

Τέλεια!!! :up::up:
Αντε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας εξαπλώθηκαν τα μωρά σου!!

Γιααα να μαζευτούμε λίγο εδώ.........:mad::mad:

Πού είσαστε όλοι........μια μικρή αναφορά παρακαλώ από όλες τις γωνιές που πήγαν τα μωρά μου!!!:cool::cool::D:lol::lol::lol:

Γιααα να μαζευτούμε λίγο εδώ.........:mad::mad:

Πού είσαστε όλοι........μια μικρή αναφορά παρακαλώ από όλες τις γωνιές που πήγαν τα μωρά μου!!!:cool::cool::D:lol::lol::lol:
καλέ!! Η μαμά Ραισα βγήκε στη γειτονιά με τη ποδιά και ταα χέρια στη μέση να μαζέψει τα παιδιά της!!
Αντε καλέ ελάτε... της λείψατε της γατομάνας!!(δηλ. της ανθρωπομάνας της λείψατε περισσότερο...):P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back