British - maniacs

Γιααα να μαζευτούμε λίγο εδώ.........:mad::mad:

Πού είσαστε όλοι........μια μικρή αναφορά παρακαλώ από όλες τις γωνιές που πήγαν τα μωρά μου!!!:cool::cool::D:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Αντε να τα μαζεψεις...και τι εχει να γινει οταν γινεις και γιαγια...:lol::lol::lol:το εχεις φανταστει...:D?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιααα να μαζευτούμε λίγο εδώ.........:mad::mad:

Πού είσαστε όλοι........μια μικρή αναφορά παρακαλώ από όλες τις γωνιές που πήγαν τα μωρά μου!!!:cool::cool::D:lol::lol::lol:
Ευπειθώς αναφέρω: ΣΕΒΑΧ ο χουρχούρης. Νέα Σμύρνη, ΑΤΤΙΚΗΣ:::
Σε γωνιακή πολυκατοικία και επί ορόφου 4ου. Αναμένουμε νέα κ από τα αδέλφια μας. Αυτή την ώρα παίζουμε μετά της νέας μας φίλης κι αδελφουλας Νάλας. Η οποία μας έκανε και χουχου η ναζιάρα όταν εισήλθαμε στο νέο μας σπιτάκι και τώρα δεν κρατιέται και παίζει διαρκώς μαζί μας.
Για να καταλάβεις μαμά Νικολέτα, (
τι να κάνω δεν ξεχνώ τη μαμά μου τη 2η που με μεγάλωσε) τώρα με την φιλενάδα μου Νάλα μόλις πήγα να κατεβάσω την κουρτίνα των παιδιών κ συνεχίζω ακάθεκτος!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑΑΑααα δαγκώνω και πόμολα συρταριών και ντουλαπιών παρακαλώ από σήμερα το πρωί. Ειμαι κ κουταλιανός.
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός, ... (τραγουδιστά αυτο παρακαλώ)
:lol::lol:

Σε γωνιακή πολυκατοικία και επί ορόφου 4ου. Αναμένουμε νέα κ από τα αδέλφια μας. Αυτή την ώρα παίζουμε μετά της νέας μας φίλης κι αδελφουλας Νάλας. Η οποία μας έκανε και χουχου η ναζιάρα όταν εισήλθαμε στο νέο μας σπιτάκι και τώρα δεν κρατιέται και παίζει διαρκώς μαζί μας.
τι να κάνω δεν ξεχνώ τη μαμά μου τη 2η που με μεγάλωσε) τώρα με την φιλενάδα μου Νάλα μόλις πήγα να κατεβάσω την κουρτίνα των παιδιών κ συνεχίζω ακάθεκτος!!!:lol::lol:

βλεπω πληρη αναφορα στη μαμα raisa- Νικολετα για να μην ανυσηχει..:lol::lol::up::up::up::up: το παιδακι της ειναι σε καλα χερια......:up::up:

Μπράβο παιδί μου...σε βλέπω μια χαρά στο νέο σου σπίτι....έτσι να συνεχίσεις!!!:up::up::up: Ήταν μέχρι να της πάρεις τον αέρα της κυρίας Νάλας...;):D:lol::lol:

βλεπω πληρη αναφορα στη μαμα raisa- Νικολετα για να μην ανυσηχει..:lol::lol::up::up::up::up: το παιδακι της ειναι σε καλα χερια......:up::up:

Ναι!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό:up::up:

γεια σας τι κανετε επιδη εχω σκοπο να παρω μια βρετανικη θα θελα να μαθω τον χαρακτηρα της μεσα απο τις εμπειριες σας.ευχαριστω

γεια σας τι κανετε επιδη εχω σκοπο να παρω μια βρετανικη θα θελα να μαθω τον χαρακτηρα της μεσα απο τις εμπειριες σας.ευχαριστω

Μπράβοοο!!!!
Ακόμα ένας βρετανομανιακός στην παρέα μας!!!:up::up::up:
Τώρα για τον χαρακτήρα τους...τι να πω....είναι υπέροχες!:inlove::inlove::inlove:
Είναι πολύ ήσυχη σαν γάτα...σε σημείο που εκνευρίζει δλδ:lol:. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ζημιές, δάγκωμα νύχια κτλ. Ιδανική και όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;)...ανέχονται τα πάντα χωρίς αντίδραση...οι δικές μου τουλάχιστον αλλά και όλα τα μωρά μας μέχρι τώρα.:D
Αν θέλεις, έλα σε επαφή με τον Vittorio...είναι και αυτός από Ρόδο και αύριο το μεσημέρι παραλαμβάνει τον Μπουμπούκο μας. Μπορείς ίσως να τον δεις και από κοντά να αποκτίσεις μια εικόνα.
Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως να πάρεις βρετανική...δεν θα το μετανιώσεις!!:up:

Θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη μαζι του .ελπιζω να ειναι χαδιαρης ο αρσενικος βρετανικος .

Θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη μαζι του .ελπιζω να ειναι χαδιαρης ο αρσενικος βρετανικος .
Ο Μπουμπούκος???? Ουυουουυυυ...μόνο ?:D:D
είναι το πιο χαδιάρικο από όλα τα αδέλφια του.:up: Αν τον δεις πες μας εντυπώσεις!:rolleyes::rolleyes:

εννοειτε πως θα σας πω. ηδη ερωτευτηκα τα γατακια του αραμι οποτε περιμενω μεχρι τον δεκεμβριο .η συγκεκρημενη ρατσα ειναι σαν αρκουδακια κ με προκαλουν να τα πνηξω στα χαδια ελπιζω μονο να τα παει καλα με τα αλλα 2.:/:

Μπράβο παιδί μου...σε βλέπω μια χαρά στο νέο σου σπίτι....έτσι να συνεχίσεις!!!:up: Ήταν μέχρι να της πάρεις τον αέρα της κυρίας Νάλας...;):D
Αααα έτσι έεε.??? :up:

[/u]Ναι!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό[/b]

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε Νικολέτα μου. Θα πατε τελικά στην έκθεση με τη Ραϊσα?:up:
:up:

Μπράβοοο!!!!
Ακόμα ένας βρετανομανιακός στην παρέα μας!!!:up::up:
Τώρα για τον χαρακτήρα τους...τι να πω....είναι υπέροχες!:inlove:
Είναι πολύ ήσυχη σαν γάτα...σε σημείο που εκνευρίζει δλδ:lol:. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ζημιές, δάγκωμα νύχια κτλ. Ιδανική και όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;)...ανέχονται τα πάντα χωρίς αντίδραση...οι δικές μου τουλάχιστον αλλά και όλα τα μωρά μας μέχρι τώρα.:D
Αν θέλεις, έλα σε επαφή με τον Vittorio...είναι και αυτός από Ρόδο και αύριο το μεσημέρι παραλαμβάνει τον Μπουμπούκο μας. Μπορείς ίσως να τον δεις και από κοντά να αποκτίσεις μια εικόνα.
Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως να πάρεις βρετανική...δεν θα το μετανιώσεις!!:up:
Δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα. Είναι υπέροχα κ ησυχα γατάκια και πανέξυπνα. Εμένα μ΄αρέσουν πολύ γιατί εκτος από το υπέροχο τρίχωμά τους κ το μεγάλο τελικό τους μέγεδος, μοιάζουν πολύ με τα περσικά στον χαρακτήρα και στο ήρεμο κ γλυκό ταμπεραμέντο. ΑΛλά δεν νομίζω ότι είναι κ πολύ χαδιάρικα. Δλδ αν κρίνω από τον Σεβάχ κ όπως ακουω από τους άλλους που πήραν βρετανάκια. Εννοώ δεν θέλουν να τα παίρνεις αγκαλιά. Δίπλα τους τους αρέσει να κάθεσαι κα να τα χαϊδεύεις πάρα πολύ... Ο μπουμπούκος νομίζω Νικολέτα μου είναι εξαίρεση που του αρέσουν τόοοσο τα χάδια κ μένει αδιαμαρτύρητος????
Καλη επιλογή στο γατάκι σου λοιπόν!
:)

εννοειτε πως θα σας πω. ηδη ερωτευτηκα τα γατακια του αραμι οποτε περιμενω μεχρι τον δεκεμβριο .η συγκεκρημενη ρατσα ειναι σαν αρκουδακια κ με προκαλουν να τα πνηξω στα χαδια ελπιζω μονο να τα παει καλα με τα αλλα 2.:/:
Θα τα πάει σίγουρα καλά. Εμένα ο Σεβάχ μπήκε στο σπίτι μας κ έχουμε ήδη 3 γάτες πριν απ΄αυτόν, και 1 σκύλο. Κι΄ομως είναι ο μόνος από όλα τα ζωάκια μου που εγκλιματίστηκε μέσα σε δυο μέρες και είναι υπεροχος.:up:

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε Νικολέτα μου. Θα πατε τελικά στην έκθεση με τη Ραϊσα?:up:
:up:

Ετσι λέμε, να πάμε....όλα είναι έτοιμα...μόνο δωμάτιο μένει να κλείσω στο ξενοδοχείο.:happy:

Ο μπουμπούκος νομίζω Νικολέτα μου είναι εξαίρεση που του αρέσουν τόοοσο τα χάδια κ μένει αδιαμαρτύρητος????

Μωρέ δεν του αρέσει και αυτουνού τόσο η αγκαλιά, αλλά δεν αντιδράει κιόλας, μόλις όμως τον αφήσεις φεύγει βολίδα. Του αρέσουν πολύ τα χάδια, έρχεται και στα ζητάει...αλλά όχι αγκαλιά.
Τελικά μήπως έχουν υψοφοβία τα βρετανικά
:hmm::lol::lol:

Θα τα πάει σίγουρα καλά. Εμένα ο Σεβάχ μπήκε στο σπίτι μας κ έχουμε ήδη 3 γάτες πριν απ΄αυτόν, και 1 σκύλο. Κι΄ομως είναι ο μόνος από όλα τα ζωάκια μου που εγκλιματίστηκε μέσα σε δυο μέρες και είναι υπεροχος.:up:

Υπέροχος είναι σίγουρα!!!:up:...αλλά πού είναι οι φωτό:mad:...περιμένουμε φωτό του μικρού:D:rolleyes:

φωτο φωτο φωτο.............

Μιας και δεν εχουμε ξεχωριστο νημα για τα ρωσσακια,αλλα ειστε κι εσεις φαν του μπλε,δειτε εναν κουκλο που βρηκα απο ενα εκτροφειο στη Ρωσσια...Εχω παθει πλακα,γιατι να μην εχω τελειωσει με τις μεταθεσεις να κανω ενα εκτροφειο ρωσσικης...:(

εγω παντως εχω προβλημα με την δικια μου ρωσσικη οποτε παω να την χαιδευσω διαμαρτυρετε μην της χαλασω την γουνα της .μηπως επιδη ειναι θηλυκια ?ο περσεας μ παλι οποτε με βρει να βλεπω τηλ.ερχετε κ οταν του νιαουριζω ερχετε τρεχοντας ακομα κ οταν τον αφησω για λιγο κ να παω στην τουαλετα ερχετε κ με μαλωνει.:/:βγηκα εκτος θεματος συγνωμη

Νομιζω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα.Και δε νομιζω να το κανει για να μην της χαλασεις τη γουνα!:lol:Απλα ηθελε να τη μαθεις απο μικρη στις αγκαλιες και τα χαδια...

μαλον ειναι ο χαρακτηρας γιατι κ μικρη που ηταν δεν ηθελε καθολου τα χαδια.τον ιανουαριο εχει γενεθλια η βαλεντινα θα γινει ενος χρονου.

Ω,να τη χαιρεσαι...Κι εγω θα ηθελα να αποκτησω μια μπελ ρωσσικη καποτε...Ειναι το ονειρο μου.

αν βρω αρσενικια μπλε ρωσσικη για να ζευγαρωσω την δικια μου ευχαριστως να σου δωσω ενα. αν κ ειμαι αναμεσα σε βρετανικη κ ρωσσικη μεγαλο διλημα.αυτη την βδομαδα θα κοιταξω για ρωσσικη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back