πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Ο πυρροθριξ: #2.201 26-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευπειθώς αναφέρω: ΣΕΒΑΧ ο χουρχούρης. Νέα Σμύρνη, ΑΤΤΙΚΗΣ::: Σε γωνιακή πολυκατοικία και επί ορόφου 4ου. Αναμένουμε νέα κ από τα αδέλφια μας. Αυτή την ώρα παίζουμε μετά της νέας μας φίλης κι αδελφουλας Νάλας. Η οποία μας έκανε και χουχου η ναζιάρα όταν εισήλθαμε στο νέο μας σπιτάκι και τώρα δεν κρατιέται και παίζει διαρκώς μαζί μας. Για να καταλάβεις μαμά Νικολέτα, (τι να κάνω δεν ξεχνώ τη μαμά μου τη 2η που με μεγάλωσε) τώρα με την φιλενάδα μου Νάλα μόλις πήγα να κατεβάσω την κουρτίνα των παιδιών κ συνεχίζω ακάθεκτος!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως τα βρηκαν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #2.202 26-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιας και δεν εχουμε ξεχωριστο νημα για τα ρωσσακια,αλλα ειστε κι εσεις φαν του μπλε,δειτε εναν κουκλο που βρηκα απο ενα εκτροφειο στη Ρωσσια...Εχω παθει πλακα,γιατι να μην εχω τελειωσει με τις μεταθεσεις να κανω ενα εκτροφειο ρωσσικης... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα με τρέλανες με το ρωσσάκι αυτό. Είναι τέλειο. Τελικά τα ρωσσάκια είναι χαμογελαστά. Σου εύχομαι να κάνεις εκτροφείο μπλε ρωσσικής και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!!! Αρχική Δημοσίευση από sabbas: μαλον ειναι ο χαρακτηρας γιατι κ μικρη που ηταν δεν ηθελε καθολου τα χαδια.τον ιανουαριο εχει γενεθλια η βαλεντινα θα γινει ενος χρονου. Click για ανάπτυξη... Βαλε μας φωτο να την καμαρώσουμε. Βάλε την και στο αβάταρ σου να την βλέπουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευτυχως τα βρηκαν ε? Click για ανάπτυξη... Αν τα βρήκαν λέει... Παίζουν τα πρωινά ανελέητα. Και ο καημένος ο Πέρσης μου έχασε κατα κάποιον τρόπο το παρεάκι του. Γιατί η Νάλα πριν έρθει ο Σεβάχ έπαιζε πολύ μαζί του. Το κακό είναι, ότι συνήθως η Νάλα ξεκινούσε το παιχνίδι με τον Πέρση κι αυτός ακολουθούσε. Και τώρα... παίζει πιο πολύ με τον Σεβάχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η nickis έγραψε: #2.203 28-10-08 15:13 εδω ειμαστε και εμεις....σας λειψαμε???????ολα μια χαρα ο αρκουδακος...και σε λιγακι εχουμε παλι εμβολιακια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #2.204 31-10-08 18:28 καλησπερααα!!!ειναι κανεις εδω???? που εχετε παει ολοι???τοσοι κι τοσοι βρετανογονεις και φιλοι και κανεις δεν μιλαει πια εδω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Luna έγραψε: #2.205 31-10-08 19:32 καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευπειθώς αναφέρω: ΣΕΒΑΧ ο χουρχούρης. Νέα Σμύρνη, ΑΤΤΙΚΗΣ::: Σε γωνιακή πολυκατοικία και επί ορόφου 4ου. Αναμένουμε νέα κ από τα αδέλφια μας. Αυτή την ώρα παίζουμε μετά της νέας μας φίλης κι αδελφουλας Νάλας. Η οποία μας έκανε και χουχου η ναζιάρα όταν εισήλθαμε στο νέο μας σπιτάκι και τώρα δεν κρατιέται και παίζει διαρκώς μαζί μας. Για να καταλάβεις μαμά Νικολέτα, (τι να κάνω δεν ξεχνώ τη μαμά μου τη 2η που με μεγάλωσε) τώρα με την φιλενάδα μου Νάλα μόλις πήγα να κατεβάσω την κουρτίνα των παιδιών κ συνεχίζω ακάθεκτος!!! Click για ανάπτυξη... ευτυχως τα βρηκαν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #2.202 26-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιας και δεν εχουμε ξεχωριστο νημα για τα ρωσσακια,αλλα ειστε κι εσεις φαν του μπλε,δειτε εναν κουκλο που βρηκα απο ενα εκτροφειο στη Ρωσσια...Εχω παθει πλακα,γιατι να μην εχω τελειωσει με τις μεταθεσεις να κανω ενα εκτροφειο ρωσσικης... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα με τρέλανες με το ρωσσάκι αυτό. Είναι τέλειο. Τελικά τα ρωσσάκια είναι χαμογελαστά. Σου εύχομαι να κάνεις εκτροφείο μπλε ρωσσικής και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!!! Αρχική Δημοσίευση από sabbas: μαλον ειναι ο χαρακτηρας γιατι κ μικρη που ηταν δεν ηθελε καθολου τα χαδια.τον ιανουαριο εχει γενεθλια η βαλεντινα θα γινει ενος χρονου. Click για ανάπτυξη... Βαλε μας φωτο να την καμαρώσουμε. Βάλε την και στο αβάταρ σου να την βλέπουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευτυχως τα βρηκαν ε? Click για ανάπτυξη... Αν τα βρήκαν λέει... Παίζουν τα πρωινά ανελέητα. Και ο καημένος ο Πέρσης μου έχασε κατα κάποιον τρόπο το παρεάκι του. Γιατί η Νάλα πριν έρθει ο Σεβάχ έπαιζε πολύ μαζί του. Το κακό είναι, ότι συνήθως η Νάλα ξεκινούσε το παιχνίδι με τον Πέρση κι αυτός ακολουθούσε. Και τώρα... παίζει πιο πολύ με τον Σεβάχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η nickis έγραψε: #2.203 28-10-08 15:13 εδω ειμαστε και εμεις....σας λειψαμε???????ολα μια χαρα ο αρκουδακος...και σε λιγακι εχουμε παλι εμβολιακια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #2.204 31-10-08 18:28 καλησπερααα!!!ειναι κανεις εδω???? που εχετε παει ολοι???τοσοι κι τοσοι βρετανογονεις και φιλοι και κανεις δεν μιλαει πια εδω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Luna έγραψε: #2.205 31-10-08 19:32 καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιας και δεν εχουμε ξεχωριστο νημα για τα ρωσσακια,αλλα ειστε κι εσεις φαν του μπλε,δειτε εναν κουκλο που βρηκα απο ενα εκτροφειο στη Ρωσσια...Εχω παθει πλακα,γιατι να μην εχω τελειωσει με τις μεταθεσεις να κανω ενα εκτροφειο ρωσσικης... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα με τρέλανες με το ρωσσάκι αυτό. Είναι τέλειο. Τελικά τα ρωσσάκια είναι χαμογελαστά. Σου εύχομαι να κάνεις εκτροφείο μπλε ρωσσικής και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!!! Αρχική Δημοσίευση από sabbas: μαλον ειναι ο χαρακτηρας γιατι κ μικρη που ηταν δεν ηθελε καθολου τα χαδια.τον ιανουαριο εχει γενεθλια η βαλεντινα θα γινει ενος χρονου. Click για ανάπτυξη... Βαλε μας φωτο να την καμαρώσουμε. Βάλε την και στο αβάταρ σου να την βλέπουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευτυχως τα βρηκαν ε? Click για ανάπτυξη... Αν τα βρήκαν λέει... Παίζουν τα πρωινά ανελέητα. Και ο καημένος ο Πέρσης μου έχασε κατα κάποιον τρόπο το παρεάκι του. Γιατί η Νάλα πριν έρθει ο Σεβάχ έπαιζε πολύ μαζί του. Το κακό είναι, ότι συνήθως η Νάλα ξεκινούσε το παιχνίδι με τον Πέρση κι αυτός ακολουθούσε. Και τώρα... παίζει πιο πολύ με τον Σεβάχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η nickis έγραψε: #2.203 28-10-08 15:13 εδω ειμαστε και εμεις....σας λειψαμε???????ολα μια χαρα ο αρκουδακος...και σε λιγακι εχουμε παλι εμβολιακια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #2.204 31-10-08 18:28 καλησπερααα!!!ειναι κανεις εδω???? που εχετε παει ολοι???τοσοι κι τοσοι βρετανογονεις και φιλοι και κανεις δεν μιλαει πια εδω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Luna έγραψε: #2.205 31-10-08 19:32 καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδω ειμαστε και εμεις....σας λειψαμε???????ολα μια χαρα ο αρκουδακος...και σε λιγακι εχουμε παλι εμβολιακια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #2.204 31-10-08 18:28 καλησπερααα!!!ειναι κανεις εδω???? που εχετε παει ολοι???τοσοι κι τοσοι βρετανογονεις και φιλοι και κανεις δεν μιλαει πια εδω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Luna έγραψε: #2.205 31-10-08 19:32 καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερααα!!!ειναι κανεις εδω???? που εχετε παει ολοι???τοσοι κι τοσοι βρετανογονεις και φιλοι και κανεις δεν μιλαει πια εδω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Luna έγραψε: #2.205 31-10-08 19:32 καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:56 Η ria23 έγραψε: #2.206 31-10-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... τετοιο κουκλι και τρομακτικο???????ε!!!! οχι...μοναδικο ισως......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #2.207 31-10-08 20:02 ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ντε!αυτο λεω κι εγω!!! με αχει νευριασει παρα πολυ απο χθες!!!και επεμενε κιολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:17 Η avtwvia έγραψε: #2.208 31-10-08 20:17 Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κορακλα σου ειναι κουκλα!! Μην ακους κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #2.209 31-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι! ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα Click για ανάπτυξη... Πες του να πάει να δει αν έρχομαι που είναι τρομακτική η Λούνα. Τι είναι καλέ το μωρό? Ο δράκουλας των καρπαθίων? Δηλαδη τι τρομακτικό είδε απο αυτό το χνουδωτό και στρογγυλό φατσουλινάκι εγω δεν μπορω να καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #2.210 31-10-08 20:39 Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Luna αφιερωμένο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #2.211 31-10-08 20:47 σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!! καλα η φωτογραφια ειναι τελεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #2.212 31-10-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Luna αφιερωμένο..... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!! Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!! Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.213 31-10-08 21:14 ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η aalyah έγραψε: #2.214 31-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... Πιθανοτατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η Raisa έγραψε: #2.215 31-10-08 21:26 Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ria23 έγραψε: #2.216 31-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! εγω νομιζω τελικα οτι ζηλευει γιατι δεν εχει!!! Click για ανάπτυξη... τετοια κουκλα σιγουρα ειναι αξιοζηλευτη.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Η Luna έγραψε: #2.217 31-10-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πιθανοτατο.... Click για ανάπτυξη... χεχεχεχεχε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.218 31-10-08 21:44 πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Raisa έγραψε: #2.219 31-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!! θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!! Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια, ετοιμασου να πεθανεις..... Click για ανάπτυξη... Θα΄θελα να ήμουν εκεί να δω την φάτσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.220 31-10-08 21:54 ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ετσι θα ηταν αρχικα και μετα θα τρεποταν σε φυγη!!!!!!!!!! ειναι και 45 χρονων ανθρωπος!!πολυ γελιο θα εριχνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.