British - maniacs

Καλέ όχι τώρα αμέσως:lol:....λέω του χρόνου κάποια στιγμή;):D
Σίγουρα θα το μάθετε πάντως ...δεν θα το κρύψω:P:lol::lol:

Μισό! Λέγοντας "του χρόνου" μιλάμε για 2009 η 2010?? Όχι να ξέρω να προετοιμάζομαι....(για την απαγωγη βεβαιως βεβαιως) :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετα ΚΑΙ ασημενιο ΚΑΙ ρωσσακι;Ακαρδη...τελευταια εχεις γινει πολυ σκληρη μαζι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετα ΚΑΙ ασημενιο ΚΑΙ ρωσσακι;Ακαρδη...τελευταια εχεις γινει πολυ σκληρη μαζι μου...

Μην στεναχωριέσαι Δώρα εχω σημειώσει ήδη την παραγγελία σου...δεν την ξεχνάω!! ;)

Αχ...Δεν εχει και κανεις γνωστος μας ρωσσακι να κλεψουμε...

Έχουμε μια έλειψη απο ρωσσάκια ε? Χμμ....κάποιος πρέπει να κάνει ένα εκτροφείο σωστό στην ελλάδα!

Εγώ θα ήθελα να κάνω εκτροφείο απο burmese παντως (οχι οτι θα το κάνω ποτέ αλλα λέμε). Δεν ξέρω αλλά μ'αρεσουν αυτές οι γατες πολύ! Άσε που καλό θα ήταν αν τις φέρει κάποιος στην ελλάδα να τις φέρει συνειδητοποιημένα και όχι σαν....εργοστάσιο παραγωγής γατιών!!

ακού τι θα κάνουμε θα πείσουμε έναν γνωστό σου να αγοράσει ένα κ μετά θα του κλέψουμε

Ναι,εγω το σκεφτομαι για ρωσσικα,ειναι η αγαπημενη μου ρατσα...Αλλα περιμενω να μεινω καπου μονιμα,πρεπει να τελειωσω με τις μεταθεσειςΑλλιως,θα το ειχα βαλει ηδη μπροστα.Εχω βρει εκτροφεια,εχω δει καποια που θα γινοταν εξαιρετοι επιβητορες,εχω αρχισει να μαζευω πληροφοριες,αλλα ακομα...

Ναι,εγω το σκεφτομαι για ρωσσικα,ειναι η αγαπημενη μου ρατσα...Αλλα περιμενω να μεινω καπου μονιμα,πρεπει να τελειωσω με τις μεταθεσειςΑλλιως,θα το ειχα βαλει ηδη μπροστα.Εχω βρει εκτροφεια,εχω δει καποια που θα γινοταν εξαιρετοι επιβητορες,εχω αρχισει να μαζευω πληροφοριες,αλλα ακομα...

Καλά κάνεις. Και εγώ αν αποφασίσω ποτέ να κάνω κάτι στο μέλλον θα μαζέψω πληροφορίες (θα ζαλίσω και εσάς να με βοηθήσετε) και θα κάνω πολύ προσεκτικές κινήσεις. Αλλα αν γινει κάι τετοιο θα γινει καποια χρόνια αργότερα. Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να έχουμε ρωσσικες στην ελλαδα αρα Δωράκι μιας και τις έχεις τρέλα να το κάνεις όταν μπορέσεις.

Μωρε την τρελα την εχω,τη μεταθεση δεν εχω...Ξερεις ποσο καιρο το σχεδιαζω;Μακαρι...Ειναι πολυ ομορφη ρατσα.

Μωρε την τρελα την εχω,τη μεταθεση δεν εχω...Ξερεις ποσο καιρο το σχεδιαζω;Μακαρι...Ειναι πολυ ομορφη ρατσα.

Θα έρθει και αυτό. Υπομονή. Αν έχεις υπομονή όλα γίνονται. Βρες εσύ τις πληροφορίες σου κάνε τα κονε σου με τα εκτροφεία και μην ανησυχεις για τίποτα :)

Απλα δεν μπορεις ουτε να κλεισεις γατα ουτε τιποτα αν δεν ξερεις σιγουρα που και πως θα εισαι.Δεν πειραζει,αργα ή γρηγορα θα γινει κι αυτο...

προς το παρον ας σχεδιασουμε την απαγωγη και επειτα παμε και στο εκτροφειο βρε παιδια..:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ όχι τώρα αμέσως:lol:....λέω του χρόνου κάποια στιγμή;):D
Σίγουρα θα το μάθετε πάντως ...δεν θα το κρύψω:P:lol::lol:

θα παρεις Silver??του χρονου??
σοβαρα????αγορι?:P:P

θα παρεις Silver??του χρονου??
σοβαρα????αγορι?:P:P

ναι! ναι!
ναι! δεν ξέρω!

:P:lol::lol::lol::lol::lol:

αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!!
(αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!!

αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!!
(αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!!

Γιατί αγόρι?? Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Νικολέττα σκέψου λίγο και εμάς τα καημένα όλα που ξεροσταλιάζουμε να βρούμε ασημένια. Εσένα περιμένουμε να μας σώσεις!!! :D

Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη...

Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη...

Χμμμ...:hmm:

Εγώ απο εκτροφή στα silver δεν γνωρίζω αν και το βρίσκω λογικό το οτι τα patterns είναι δύσκολα στην εκτροφη.

Αλλά συμφωνώ απόλυτα με την φίλη Δώρα οτι πρέπει να πάρεις ζευγάρι Νικολέττα για να μας προικίσεις και εμάς με silver tabby :D

ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας...:mad::mad::blink::blink::blink::blink::lol: επιδομα παιρνω με 3ο γατι??????

Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back