British - maniacs

Καλέ γιατί δεν μπορώ να την ανοίξω σε μεγαλύτερη? Πως την έκανες attach?

περιμενεεε!!!την θες και πιο μεγαλη!!σαν δεν ντρεπεσαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν σου λεω πλακε,ακομα πιο πολυ απο την φωτο!!!!
και τωρα αυτος εχει παει πιο εκει και αυτη θελει κι αλλο και του τριβεται..:lol::lol::lol:
την βρωμιαρααα!!!:P:P:P:P

Ωχ θα τον ξεζουμήσει!! Νικολέττα ετοίμασε τα δυναμωτικά για το παιδί!! :P

Μ'αρέσει που φοβόσουν οτι δεν θα της άρεσε κιόλας ο Φιντέλ!!! :lol::lol::lol:

Εδώ κοντέυει να του γίνει χαλκομανία! Νικολέττα θ'αποκτήσεις και τρίτη γάτα. Τώρα πως θα την ξεκολήσεις πάνω απο τον Φιντελ δεν ξέρω......:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω για βια,αλλα σεξ σιγουρα...ειναι πολυ τρυφερος ο ατιμος!!κι αυτη συνεχεια του δινει φιλακια στην μυτη!!!
εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α καλά αυτός μας βγήκε πραγματικός Λάτιν Λοβερ καλέ! Την έχει και με το γάντι!

περιμενεεε!!!την θες και πιο μεγαλη!!σαν δεν ντρεπεσαι!!!

Εμ πως! Η θα δούμε η δεν θα δούμε!! Τι δηλαδή με μικροσκόπιο?? :P:lol::lol:

Ωχ θα τον ξεζουμήσει!! Νικολέττα ετοίμασε τα δυναμωτικά για το παιδί!! :P

Μ'αρέσει που φοβόσουν οτι δεν θα της άρεσε κιόλας ο Φιντέλ!!! :lol::lol::lol:

Εδώ κοντέυει να του γίνει χαλκομανία! Νικολέττα θ'αποκτήσεις και τρίτη γάτα. Τώρα πως θα την ξεκολήσεις πάνω απο τον Φιντελ δεν ξέρω......:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλοο!!!!

Α καλά αυτός μας βγήκε πραγματικός Λάτιν Λοβερ καλέ! Την έχει και με το γάντι!

ειδες μωρε????υπεροχος ειναι!!!

Εμ πως! Η θα δούμε η δεν θα δούμε!! Τι δηλαδή με μικροσκόπιο?? :P:lol::lol:

θα σου βγαλω κι αυριο και μεθαυριο να εχεις πολλες!!:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλοο!!!!

Πω πωωωω :blink::blink::blink: Σόκιν :lol::lol::lol::lol::lol:

:P:P:D:P:D:P:D:lol::lol::lol::lol::lol:

θα σου βγαλω κι αυριο και μεθαυριο να εχεις πολλες!!:lol::lol::lol:

Έτσι μπράβο!! Να δούμε καρέ καρέ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!! Και μετά να γίνει και η ανακοίνωση "περιμένουμε κουκουβαγιάκια" να γίνει ο τρελός χαμος!!! :up::up::up::up:

Αλήθεια σε πόσο καιρό θα ξέρουμε? :hmm:

κοιτα,αφου αρχισαν απο σημερα λεω να τα αφησουμε να χαρουνε!!και θα παρω και τον γιατρο την δευτερα να μου πει απο ποτε μπορουμε να κανουμε υπερηχο!!!:D:D:D

δεν ξερω για βια,αλλα σεξ σιγουρα...ειναι πολυ τρυφερος ο ατιμος!!κι αυτη συνεχεια του δινει φιλακια στην μυτη!!!
εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αφου λες οτι τον σφαλιάρησε κιόλας, εκει αναφερόταν το βία (ήθελα να το πω κομψά κατάλαβες);)

κοιτα,αφου αρχισαν απο σημερα λεω να τα αφησουμε να χαρουνε!!και θα παρω και τον γιατρο την δευτερα να μου πει απο ποτε μπορουμε να κανουμε υπερηχο!!!:D:D:D

Έτσι έτσι ! αστα να χαρούνε !!!! :D:up::up:
Βάλε κι άλλες φωτό!!!! Με φωςς!

Λούνα να ρωτήσω....μετά το χμμμ σεξ η Λούνα βγάζει κραυγή και κάνει βαρελάκια? :hmm:

βαρελακια κανει αλλα κραυγες τοση ωρα δεν εκανε,τωρα εριξε μια καλη....;)
ολο πρνια και πρνια κανει ακομα και την ωρα που....:redface: ξερεις!!!
αλλα μολις την αφηνει κανει βαρελακια σαν τρεληη!!!!
η raisa αλλιως???

αφου λες οτι τον σφαλιάρησε κιόλας, εκει αναφερόταν το βία (ήθελα να το πω κομψά κατάλαβες);)

ααααα:lol::lol::lol::lol:!!!!εγω το πηρα οτι αυτος ηταν αγριος κι την σβερκωσε δυνατα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Έτσι έτσι ! αστα να χαρούνε !!!! :D:up::up:
Βάλε κι άλλες φωτό!!!! Με φωςς!

ολο στα σκοοτεινα μου πανε...τι να κανω!!!:blink:

ολο στα σκοοτεινα μου πανε...τι να κανω!!!:blink:

Καλέ θέλουν privacy τα παιδιά! ;)

Μην ανησυχείς και άυριο μέρα είναι. Θα τα βγάλεις στο φως της μέρας. Απ'οτι φαινεται δεν σκοπευουν να σταματησουν τα πιτσουνάκια ούτε άυριο! :lol::lol:

βαρελακια κανει αλλα κραυγες τοση ωρα δεν εκανε,τωρα εριξε μια καλη....;)
ολο πρνια και πρνια κανει ακομα και την ωρα που....:redface: ξερεις!!!
αλλα μολις την αφηνει κανει βαρελακια σαν τρεληη!!!!
η raisa αλλιως???

Έτσι πρέπει να κάνει;)....βγάζει μια κραυγή, του αγριεύει και μετά κάνει βαρελάκια....αν δεν το κάνει πάει να πει ότι ο μικρός δεν βρίσκει στόχο, κάτι που γινόταν με την Ραίσα την πρώτη φορά....:redface::lol::lol::lol:

Έτσι πρέπει να κάνει;)....βγάζει μια κραυγή, του αγριεύει και μετά κάνει βαρελάκια....αν δεν το κάνει πάει να πει ότι ο μικρός δεν βρίσκει στόχο, κάτι που γινόταν με την Ραίσα την πρώτη φορά....:redface::lol::lol::lol:

και τωρα δεν βρισκει μαλλον στοχο!!!!:redface::redface:
απο τις 2 ωρες μονο 2 φορες εχει φωναξει η μικρη!!!:P:P:P
αλλα τα βαρελακια πανε και ερχονται!!!:up::up:

Καλημερα βρετανάκια!!! Μου λείψατε βρε σεις!!!:)
δηλ τι καλημέρα? Το λέω τυπικά γιατί είναι 2.20 τα χαράματα και μου πήρε ώωωρα να διαβάσω οοολα τα μηνύματά σας βρε έως εδώ!!!:D
Τι μαθαίνω καλέ??? Ο μπαμπάκας μας πάλι ερωτοτροπεί???? Μπράβο μπράβο άξιος μπαμπάς.:up:
Αγάααααπη μου!!! Να δουμε Λουνελοφιντελάκια καλέ!!! Πανέμορφα και αρκουδένια κουκουβαγιάκια:up:

Ναι ναι καλύτερα σ'ευχαριστώ πολύ!! Απλά λίγο αγχωμένη γιατί λόγω αρρώστιας έμεινα πίσω με την δουλεια (την οποία πρέπει να τελειώσω ως την κυριακή) και έχω αγχωθει. Αλλά οκ. Ελπίζω να τα καταφέρω.Άντε άντε να δούμε λουνάκιααααααα
Λες να βγει κάνα λιλα?
Περαστικά σου Θένια μου!!! Ησουν άρρωστη? Με το καλό να ετοιμαστείς τώρα για τον γυρισμό.
Ναι ναι μπορεί να βγει κ κανένα λιλα. Αλλά κι αν δεν βγει τώρα, ίσως βγει αργότερα.... λέω εγώ τώρα ίσως.... αν σκεφτείς το χρώμα του Σεβάχ μας!!!:DΚι αν αντέξουμε καλέ μέχρι τοτε που θα μπορεί πάλι η Λούνα.... λέω ρε παιδιά:P

Ακριβώς έτσι μικρή μου κορούλα.....φεύγω Αθήνα σε λίγες ώρες.
Λες να βρεθούμε? Και εγώ με αυτό το πουλί θα πετάξω, μη φοβάσαι το έχω ξανακάνει και δεν είναι τίποτε! Εσύ που θα έχεις και παρέα μια χαρά θα είσαι, θα δεις!Και εγώ μαζί τους θα χαζέψω...
Αντε Λουνάκι, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε φατσόνια σαν και αυτά:

Kittens-KittensScottishFoldNotListe.jpg
Νικολέταααα!!! Πεθερά καλή μου θα γίνεις τώρα?? Ξέρεις εσύ έ??? Ρώτησες καλέ αν η νύφη είναι νοικοκυρά κ αν θα τον περιποιείται τον γιοκα σου καλέ για όσες μέρες θα παραμείνει κ θα της προσφέρει τις υπηρεσίες του ο νέος?(απ΄ότι κατάλαβες μιλάω ως πεθερά αυτή την στιγμή από το μέρος του γαμπρου γιατί έτσι με συμφέρει):lol::lol:
Καλά κι αν μοιάξουν μερικά απ΄ τα παιδάκια στον λαπαδάκο τον Φιντελ δεν σου λέω τίποτα. Εχω ξετρελαθεί με τον Σεβάχ! Άξιος γιος του. Βρε κ τρυφερός αλλά κ άντρακλας συνάμα.!
Και η Λούνα έχω πληροφορηθεί ΤΕΛΕΙΑ ζουζουνα κ τρυφερουλα!!!:up:

MEIΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ BRITISH MANIACS!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Ε??

μέρος 1
Γνωριμια

μερος 2
φλερτ

μερος3
'Ερωτας

μερος 4
μπαλαμούτι

μερος 5
κουτούπωμα:redface:

μέρος 6
επίθεση

μέρος 7
τσιγαράκι

μέρος 8αποχαιρετισμός...

κι αν δυσκολεύεστε...φορτώνω τη canon και σας κουβαλιέμαι για φωτογράφηση
Μεγάλη!!! Δεν πιστευω τελικά να ζητήσεις κι επίδομα φωτορεπόρτερ κ μάλιστα ανθυγιεινό γιατι παρίστασαι σε άσεμνες στιγμές??? χμ χμ:lol:

τους δινω οσο θελουν!!:D:D:D και δεν τους δειχνω καθολου αγχος..απαλ μονη αγχωνομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ Κ ΤΡΥΦΕΡΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΦΙΝΤΕΛΟΥΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!!
Να μας φιλήσετε τον μπαμπάκα μας.:D:D
Ααααχ , Θέλω να τον ζουλήξω από κοντά.!!!! Και έχουμε κ προτεραιότητα καλε μιας κ είμαστε παιδί του!!!! Λούναααα!!!:D

του εκανε τοση ωρα κωλοτουμπες και πρνια πρνια (ναζια δηλαδη) κ οταν πηγαινε κοντα,του κοπαναγε και μια με την πατουσα της!!!!και τελικα (αφου ο επιμενων νικα οπως ξερουμε) την εβαλε πανω στο χαλακι της πορτας,και..... Τοση ωρα αυτη το επαιζε ντιβα,αλλα τωρα εχει γινει ΠΛΑΚΕ τελειως και δεν βγαζει αχνα...
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!! ΚΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!:up::up:

εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!:rolleyes:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ? Περιμένουμε ρεπορτάζ αύριο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back