British - maniacs

εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!!:lol::lol:
καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol:Ερως έρως!!

Τι να σου πω?:hmm: Ξέρει πού είναι η άμμος?
Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό:confused:...σκάβει πριν πιει...:lol:
Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα..:hmm:
Εμένα το κάνει το σκάψιμο πριν φάει μπροστά στο φαγητό!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι Νικολέτα μου θα κανονίσουμε ίσως αύριο να πάω να δω το Λουνάκι κ τον Φιντελάκο. Θα συνεννοηθουμε με την συμπεθέρα σου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:Ερως έρως!!

Εμένα το κάνει το σκάψιμο πριν φάει μπροστά στο φαγητό!:D

ναι????περιεργα ζωα βρε παιδι μου!!!!:lol::lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λούνα δεν σε ρώτησα...η μανούλα σου πώς το πήρε που ήρθε 2ο γατί στο σπίτι? :hmm:

Λούνα δεν σε ρώτησα...η μανούλα σου πώς το πήρε που ήρθε 2ο γατί στο σπίτι? :hmm:

κρυφοχαιρεται!!!:D:D:D!!απλα εχει φρικαρει με τις τριχες!!εχουνε βγαλει απο χθες ενα σωρο τριχα λογω ζευγαρωματος και ολο βριζει!!:lol::lol::lol:
αλλα καθεται και τον θαυμαζει τον fidel και τον χαιδευει και ολο του λεει τι ομορφο αγορι που εισαι και κατι τετοια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!
εκεινη τα ειδε που καναν φικι φικι χθες γιατι εγω εκανα μπανιο..και μολις βγηκα,μου λεει: να σου ζησουν τα εγγονια!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κρυφοχαιρεται!!!:D:D:D!!απλα εχει φρικαρει με τις τριχες!!εχουνε βγαλει απο χθες ενα σωρο τριχα λογω ζευγαρωματος και ολο βριζει!!:lol::lol::lol:
αλλα καθεται και τον θαυμαζει τον fidel και τον χαιδευει και ολο του λεει τι ομορφο αγορι που εισαι και κατι τετοια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!
εκεινη τα ειδε που καναν φικι φικι χθες γιατι εγω εκανα μπανιο..και μολις βγηκα,μου λεει: να σου ζησουν τα εγγονια!!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: μπραβο στην γατοο προγιαγιά!!!!!
Θα γίνω κι εγώ εμέσως γατοπρογιαγιά το ξέρεις??? Ισως λέμε ίσως αν θέλουν κι αυτά: Σίμπα και Μόιρα είναι το ειδύλλιο.Τώρα τα Χριστουγεννα:up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

και μερικες προχειρες!!!δεν μπορω αν τα πετυχω σε καλες ακομα γιατι οποτε τα πλησιαζω τους χαλαω την ησυχια!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: μπραβο στην γατοο προγιαγιά!!!!!
Θα γίνω κι εγώ εμέσως γατοπρογιαγιά το ξέρεις??? Ισως λέμε ίσως αν θέλουν κι αυτά: Σίμπα και Μόιρα είναι το ειδύλλιο.Τώρα τα Χριστουγεννα:up::up:

ναι???κατσε κατσε να καταλαβω!!!Η μοιρα δεν ειναι της moukelis???

και μερικες προχειρες!!!δεν μπορω αν τα πετυχω σε καλες ακομα γιατι οποτε τα πλησιαζω τους χαλαω την ησυχια!!!:lol::lol::lol:
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ με την ομορφιά και των δυο τους. Καλέ τι αγέρωχα και πανέμορφα είναι!!!! Θα ζουλήξω θα .... τι να σου πω.... έρχομαιιιιι:up:

Τι ομορφιες!Νικολεττα μεγαλωσε πολυ το αγορι σου!

Τι ωραία νέα...Θέλω κι εγώ να δω τον ΑΝΔΡΑ!!!!!!:PΕίναι και στα μέρη μας..αλλά αυτό με τον Μάπα τώρα...ουφ δεν ξέρω ...:/:

Λούνα τι τέλεια που είναι τα ζευγαρογατίνια!!!!Μια βασιλισσα η Λούνα πάνω στον καναπέ!!!:)Και ο υπηρέτης-ιπποτης την προστατεύει από κάτω..Αχχχχ πολλά παραμύθια διάβαζα μικρή!!:redface:

ναι???κατσε κατσε να καταλαβω!!!Η μοιρα δεν ειναι της moukelis???
Ναι κι ο Σίμπα είναι του φίλου της κόρης μου και της κόρης μου.ΜΑζί τον διαλεξαν, τον μεγαλώνουν, και τον λατρεύουν. Κι εγώ τον έχω λατρεψει κ έχω ζήσει ολο το σκηνικό που τον διαλεγαν μαζί, κ τον έχω φιλοξενήσει, κλπ κλπ. Δηλ. είμαι κανονική χαζογιαγιά του. :Pκατάλαβες τώρα? Η κόρη μου είναι η Βασιλική86 εδώ στο φορουμ:)

Ναι κι ο Σίμπα είναι του φίλου της κόρης μου και της κόρης μου.ΜΑζί τον διαλεξαν, τον μεγαλώνουν, και τον λατρεύουν. Κι εγώ τον έχω λατρεψει κ έχω ζήσει ολο το σκηνικό που τον διαλεγαν μαζί, κ τον έχω φιλοξενήσει, κλπ κλπ. Δηλ. είμαι κανονική χαζογιαγιά του. :Pκατάλαβες τώρα? Η κόρη μου είναι η Βασιλική86 εδώ στο φορουμ:)

ειδες για να εισαι αργη???( εγω ειμαι αυτη):P:P:P
ακομα μπορω να σοκαρομαι!!!!
εχεις τοσο μεγαλη κορη??εγω νομιζα οτι θα εχεις παιδακι 10 χρονων το πολυ!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
μακαρι να γινεις προγιαγια σου ευχομαι!!!!!λες να εχει οιστρο η Μοιρα τα χριστουγεννα??????

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ με την ομορφιά και των δυο τους. Καλέ τι αγέρωχα και πανέμορφα είναι!!!! Θα ζουλήξω θα .... τι να σου πω.... έρχομαιιιιι:up:

ελα να ζουληξεις εσυ γιατι εμενα μονο ο fidel με αφηνει!!
η Luna αφηνει ολους τους αλλους και εμενα με γρατζουναει!:(:(:(:(:(:(

ειδες τι μεγαλος που ειναι????
διπλα του η Luna ειναι κακομοιρα!!;);)

Τι ωραία νέα...Θέλω κι εγώ να δω τον ΑΝΔΡΑ!!!!!!:PΕίναι και στα μέρη μας..αλλά αυτό με τον Μάπα τώρα...ουφ δεν ξέρω ...:/:

Λούνα τι τέλεια που είναι τα ζευγαρογατίνια!!!!Μια βασιλισσα η Λούνα πάνω στον καναπέ!!!:)Και ο υπηρέτης-ιπποτης την προστατεύει από κάτω..Αχχχχ πολλά παραμύθια διάβαζα μικρή!!:redface:

ναι ναι ναι!!!κατι τετοια υποτικα μου θυμιζουν κι εμενα!!!
οποτε θες κι εσυ ελα!!:D:D:D:D:D

κρυφοχαιρεται!!!!!απλα εχει φρικαρει με τις τριχες!!εχουνε βγαλει απο χθες ενα σωρο τριχα λογω ζευγαρωματος και ολο βριζει!!
αλλα καθεται και τον θαυμαζει τον fidel και τον χαιδευει και ολο του λεει τι ομορφο αγορι που εισαι και κατι τετοια!!
εκεινη τα ειδε που καναν φικι φικι χθες γιατι εγω εκανα μπανιο..και μολις βγηκα,μου λεει: να σου ζησουν τα εγγονια!!

:lol::lol::lol::lol:

και μερικες προχειρες!!!δεν μπορω αν τα πετυχω σε καλες ακομα γιατι οποτε τα πλησιαζω τους χαλαω την ησυχια!!!

ΚΟΥΚΛΙΑ:up::up:
Καλέ τι όμορφο αγόρι έχω...:redface::rolleyes::rolleyes: πολύ όμορφες φωτό:rolleyes:

Ναι Δώρα μου, μεγάλωσε και φάρδυνε:lol:....αλλά θέλω να φαρδύνει κι άλλο:redface:...λατρεύω τα παχουλά γατιά!:rolleyes::rolleyes:

Τι ωραία νέα...Θέλω κι εγώ να δω τον ΑΝΔΡΑ!!!!!!Είναι και στα μέρη μας..αλλά αυτό με τον Μάπα τώρα...ουφ δεν ξέρω ...

Λούνα τι τέλεια που είναι τα ζευγαρογατίνια!!!!Μια βασιλισσα η Λούνα πάνω στον καναπέ!!!Και ο υπηρέτης-ιπποτης την προστατεύει από κάτω..Αχχχχ πολλά παραμύθια διάβαζα μικρή!!
:lol::lol::lol::lol: όπως κι εγώ

Κατερίνα μου ευκαιρία να δεις την αγάπη σου την μπλε!!!:happy:
(ο Μάπας μια χαρά θα γίνει, θα δεις...μια βόλτα στον γιατρό και όλα θα γίνουν);)

Επειδή προβλέπω να παρελάσει από εκεί το μισό φόρουμ:confused:....Λούνα να προσέχεις και οπωσδήποτε σωματικός έλεγχος όταν φεύγουν;):P:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Κατερίνα μου ευκαιρία να δεις την αγάπη σου την μπλε!!!:happy:
(ο Μάπας μια χαρά θα γίνει, θα δεις...μια βόλτα στον γιατρό και όλα θα γίνουν);)
Καλε θα με πείσετε εσείς...Λούνα διευθυνση και περιοχή...:lol::lol:Οχι μόνη μου ντρέπομαι να σκάσω..Αν θέλει κανείς να με συνοδέψει ψήνομαι και να μην βγώ για να δω τον Λαπαδάκο(που μονο λαπαδάκο δεν θα τον έλεγα αλλά ας όψεται το λέγειν της κακιάς μάνας....:mad::P)

(αχ ναι αλλά μεχρι εκείονη την ώρα θα πρέπει να περιμένω..αντε 3 ώρες έμειναν περιπου!:()

Επειδή προβλέπω να παρελάσει από εκεί το μισό φόρουμ:confused:....Λούνα να προσέχεις και οπωσδήποτε σωματικός έλεγχος όταν φεύγουν;):P:lol::lol:

ναι καλε!!!εννοειται!!ετσι θα τις αφησω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
να μας παρουν τα παιδια???
τωρα που μιλαμε κανουν παλι φικι φικι!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Καλε θα με πείσετε εσείς...Λούνα διευθυνση και περιοχή...:lol::lol:Οχι μόνη μου ντρέπομαι να σκάσω..Αν θέλει κανείς να με συνοδέψει ψήνομαι και να μην βγώ για να δω τον Λαπαδάκο(που μονο λαπαδάκο δεν θα τον έλεγα αλλά ας όψεται το λέγειν της κακιάς μάνας....:mad::P)

(αχ ναι αλλά μεχρι εκείονη την ώρα θα πρέπει να περιμένω..αντε 3 ώρες έμειναν περιπου!:()

παγκρατι μενω!!παιζει να ερθει η Αναστασια αυριο αλλα δεν ξερω να σας πω σιγουρα,γιατι προσπαθω αν αποφυγω ενα τραπεζι οικογενειακο και θα το παιξω αρωστη!!!αν τα καταφερω ελατε ολες.......:):):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back