British - maniacs

Θα είμαι στην περιοχή σου αύριο Αναστασία...!!!!!Αν θες πάμε μαζί αφου δω τον ΣΕΒΑΧ!!!Λες να κάνω τριπλη βρετανική επισκεψη αύριο!!!αχχχχχχχχχχχ τέλεια θα είναι αλλά δεν ξέρω ουτε εγώ λόγω του ασθενη μου.

Πόσο θα μείνει το φιντελινάκι στην Αθήνα καλέ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

λιγο κουνημενη!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε κατι αγαπες!:)

Θα είμαι στην περιοχή σου αύριο Αναστασία...!!!!!Αν θες πάμε μαζί αφου δω τον ΣΕΒΑΧ!!!Λες να κάνω τριπλη βρετανική επισκεψη αύριο!!!αχχχχχχχχχχχ τέλεια θα είναι αλλά δεν ξέρω ουτε εγώ λόγω του ασθενη μου.

μακαρι να τα κατεφερω να μεινω σπιτι για να ερθετε!!!!
δεν ξερω ποσο θα μεινει!!οσο χρειαστει σιγουρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλε κατι αγαπες!:)

αμα καταφερω να τα βγαλω καμια καλη..ειναι τοσο χαριτωμενα!!!:rolleyes::rolleyes:

Εδώ Ραίσα!!! ΤΙ είναι αυτά που βλέπω!!!!! :eek::eek::blink:
Φτου σου βρε αδιάντροπε....πάλι τα ίδια?:mad: Λύσσαξα να σε ψάχνω και εσύ μου καλοπερνάς πάλι με γκόμενα?.:cry:...και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών σου:mad:....σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....καλά, έλα εσύ σπίτι και τα λέμε οι δυο μας:mad::mad::mad:...φτου σου και πάλι!

(πάντως είστε όμορφο ζευγάρι , αυτό πρέπει να το παραδεχτώ):inlove:
:lol::lol::lol::lol:

Φτου σου βρε αδιάντροπε....πάλι τα ίδια?:mad: Λύσσαξα να σε ψάχνω και εσύ μου καλοπερνάς πάλι με γκόμενα?.:cry:...και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών σου:mad:....σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....καλά, έλα εσύ σπίτι και τα λέμε οι δυο μας:mad::mad::mad:...φτου σου και πάλι!

:lol::lol:

Raisa μου δεν καταλαβαινεις??απλα ηθελα μια αλλαγη!:confused::cry::cry:
μετα απο τοσο καιρο που περασα με τα παιδια στο σπιτι κουραστικα,ηθελα λιγο χρονο για τον εαυτο μου και ετσι πηρα το αεροπλανο και ηρθα αθηνα!δεν ηξερα οτι θα ηταν αλλη γυναικα εδω!!αυτη μου κολλαγε και τελικα της εκανα την χαρη γιατι με παρακαλεσε οτι ηθελε να γινει μανα:(:(:(
συγνωμη..ξερεις πως ειστε εσεις οι γυναικες οταν θελετε κατι..
εσενα αγαπαω πιο πολυ απο ολες τις αλλες!!να το ξερεις!και οταν γυρισω δεν θα σε ξαναφησω!!:redface::redface:

Επειδή προβλέπω να παρελάσει από εκεί το μισό φόρουμ....Λούνα να προσέχεις και οπωσδήποτε σωματικός έλεγχος όταν φεύγουν:P:lol:

Νικολέττα μην ανησυχείς. Ο σωματικός έλεγχος δεν χρειάζεται. Είμαι ακόμα αγγλία! :P:lol::lol:

Εδώ Ραίσα!!! ΤΙ είναι αυτά που βλέπω!!!!! :eek::blink:
Φτου σου βρε αδιάντροπε....πάλι τα ίδια? Λύσσαξα να σε ψάχνω και εσύ μου καλοπερνάς πάλι με γκόμενα?.:cry:...και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών σου....σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....καλά, έλα εσύ σπίτι και τα λέμε οι δυο μας...φτου σου και πάλι!

:blink::blink: Ελληνικό σήριαλ....

Raisa μου δεν καταλαβαινεις??απλα ηθελα μια αλλαγη!:confused::cry:
μετα απο τοσο καιρο που περασα με τα παιδια στο σπιτι κουραστικα,ηθελα λιγο χρονο για τον εαυτο μου και ετσι πηρα το αεροπλανο και ηρθα αθηνα!δεν ηξερα οτι θα ηταν αλλη γυναικα εδω!!αυτη μου κολλαγε και τελικα της εκανα την χαρη γιατι με παρακαλεσε οτι ηθελε να γινει μανα:(
συγνωμη..ξερεις πως ειστε εσεις οι γυναικες οταν θελετε κατι..
εσενα αγαπαω πιο πολυ απο ολες τις αλλες!!να το ξερεις!και οταν γυρισω δεν θα σε ξαναφησω!!:redface:

:blink: Δέυτερο επεισόδιο....:lol:

(Φιντελ μην ορκίζεσαι οτι δεν θα την ξαναφήσεις...μην ορκίζεσαι) :rolleyes::lol::lol:

Τι ωραία νέα...Θέλω κι εγώ να δω τον ΑΝΔΡΑ!!!!!!Είναι και στα μέρη μας..αλλά αυτό με τον Μάπα τώρα...ουφ δεν ξέρω ...

Λούνα τι τέλεια που είναι τα ζευγαρογατίνια!!!!Μια βασιλισσα η Λούνα πάνω στον καναπέ!!!Και ο υπηρέτης-ιπποτης την προστατεύει από κάτω..Αχχχχ πολλά παραμύθια διάβαζα μικρή!!
Τι έγινε Κατερίνα? Εχασα επεισόδιο? Ο Μάπας είναι άρρωστος???:hmm:

ειδες για να εισαι αργη???( εγω ειμαι αυτη)
ακομα μπορω να σοκαρομαι!!!!
εχεις τοσο μεγαλη κορη??εγω νομιζα οτι θα εχεις παιδακι 10 χρονων το πολυ!!!

μακαρι να γινεις προγιαγια σου ευχομαι!!!!!λες να εχει οιστρο η Μοιρα τα χριστουγεννα??????
Καλό μου κοριτσάκι!!! Σ' ευχαριστώ για το κοπλιμέντο καλέ!!! Τα έχω τα χρονάκια μου. Την έκανα στα 23 την κόρη και μέχρι τα 28 μου είχα και τα 3 παιδάκια μου. Χμ χμ. Παιδάκια... τώρα λέμε. Ο μικρότερος είναι 18 τον Ιανουάριο.!!!! Εεεε δες είμαι 45 δεν το κρύβω. Αλλά δόξα τω Θεώ, νιώθω 25.. χεχεχε:lol::lol:

ελα να ζουληξεις εσυ γιατι εμενα μονο ο fidel με αφηνει!!
η Luna αφηνει ολους τους αλλους και εμενα με γρατζουναει!:(
Μωρέ θα ζουλήξω θα ζουλήξω ΚΑΙ τους δύο.:lol:

Επειδή προβλέπω να παρελάσει από εκεί το μισό φόρουμ:confused:....Λούνα να προσέχεις και οπωσδήποτε σωματικός έλεγχος όταν φεύγουν

Χμμμ χμμμ δεν ντρέπεσαι Νικολέτα???? Δεν ντρέπεσαι που θές και σωματικό έλεγχο? Θα μας ξεβρακώσει δηλαδή?:hmm:

ναι καλε!!!εννοειται!!ετσι θα τις αφησω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
να μας παρουν τα παιδια???
τωρα που μιλαμε κανουν παλι φικι φικι!!!!!!!:up::up::up:
Ετσι καλέ θα μου ξεζουμήσει κι εμένα τον δικό μου όταν έρθει η ώρα??? Ααααα δεν παίζω. :P

Ευχαρίστως Κατερίνα. Πάρε με τηλ να κανονίσουμε αν τελικά μπορεί κ η Λουνα να πάμε. Κάτσε να δουμε θα το καταφέρει η κοπέλα?:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

λιγο κουνημενη!!!:D:D
Καλά τέλεια!!!! :)

:lol::lol::lol::lol:
Ραίσα να βρεις κ εσύ έναν αφράτο Βρετανό ή έναν τσιγκούνη Σκοτσέζο κ να το ανεβάσεις στο Youtube να το δουν όλοι για να μάθει;)
(τι ηττοπάθεια είναι αυτή; )

Νομίζω ότι αυτό είναι το Μέρος: 7
της Γιούλης, δηλαδή το τσιγαράκι

Τι έγινε Κατερίνα? Εχασα επεισόδιο? Ο Μάπας είναι άρρωστος???:hmm:

Έχει βγει σαν μεμβρανούλα στο ματάκι του..Κερατίτιδα μου είπε η γιατρός μου..Ελεναααααα όλα τα ξέρες...Αγκαλια με τα τομπρεξ λοιπόν.Η Ήλια πρέπει να τον χτύπησε γιατί η χαζή μαμά επηρεασμένη από τις βλακείες που λενε άνθρωποι που δεν έχουν ζώα στο σπίτι, αρνείται να κόψει τα νυχάκια!!:redface::redface:Τώρα το μετανοιώνω..:mad::(

Καλό μου κοριτσάκι!!! Σ' ευχαριστώ για το κοπλιμέντο καλέ!!! Τα έχω τα χρονάκια μου. Την έκανα στα 23 την κόρη και μέχρι τα 28 μου είχα και τα 3 παιδάκια μου. Χμ χμ. Παιδάκια... τώρα λέμε. Ο μικρότερος είναι 18 τον Ιανουάριο.!!!! Εεεε δες είμαι 45 δεν το κρύβω. Αλλά δόξα τω Θεώ, νιώθω 25.. χεχεχε:lol::lol:

Και αν την δεις από κοντά μοιάζει με 25!!!:up::up:

Χμμμ χμμμ δεν ντρέπεσαι Νικολέτα???? Δεν ντρέπεσαι που θές και σωματικό έλεγχο? Θα μας ξεβρακώσει δηλαδή?:hmm:

Αυτοί αναστασια μου είναι ικανοι να μς έχουν όπως τις γυναίκες στην κολομβία που έβγαζαν την κόκα...Τσ τσ τσ!!!:mad::mad::lol::lol::lol:

Ευχαρίστως Κατερίνα. Πάρε με τηλ να κανονίσουμε αν τελικά μπορεί κ η Λουνα να πάμε. Κάτσε να δουμε θα το καταφέρει η κοπέλα?
Ναι κι εγώ περιμένω να μας πει η Λούνα..Ψήνομαι πάντως!!!:D

Ραίσα να βρεις κ εσύ έναν αφράτο Βρετανό ή έναν τσιγκούνη Σκοτσέζο κ να το ανεβάσεις στο Youtube να το δουν όλοι για να μάθει;)

:lol::lol::lol:Σωστήηηηηηη!!!:up::up:

[/color]
Έχει βγει σαν μεμβρανούλα στο ματάκι του..Κερατίτιδα μου είπε η γιατρός μου..Ελεναααααα όλα τα ξέρες...Αγκαλια με τα τομπρεξ λοιπόν.Η Ήλια πρέπει να τον χτύπησε γιατί η χαζή μαμά επηρεασμένη από τις βλακείες που λενε άνθρωποι που δεν έχουν ζώα στο σπίτι, αρνείται να κόψει τα νυχάκια!!:redface::redface:Τώρα το μετανιώνω..:mad::(
Περαστικά σας είναι πολύ βαθύ το γρατσούνισμα;

Περαστικά σας είναι πολύ βαθύ το γρατσούνισμα;
Δεν ξέρω χθες το βράδυ το προσέξαμε με την συγκάτοικο-νονά!:|Απλά είδαμε σαν να έχει κάτι πάνω στο θολό μωρέ..:/:Πάντως σήμερα αφου τους τάισε η νονά ήρθαν και κάναμε αγκαλιτσες και υπνακους για μια ώρα!!!:up::inlove::inlove::inlove:

για καποιο λογο δεν μπορω να κανω παραθεση σε μηνυμα!!!!
οτι και να γραψω μου λεει οτι το μηνυμα μου ειναι πολυ μικρο και να το μεγαλωσω κατα 10 χαρακτηρες!!
αλλα οσο και να το μεγαλωσω παλι το ιδιο λεει!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::D

[/color]
Έχει βγει σαν μεμβρανούλα στο ματάκι του..Κερατίτιδα μου είπε η γιατρός μου..Ελεναααααα όλα τα ξέρες...Αγκαλια με τα τομπρεξ λοιπόν.Η Ήλια πρέπει να τον χτύπησε γιατί η χαζή μαμά επηρεασμένη από τις βλακείες που λενε άνθρωποι που δεν έχουν ζώα στο σπίτι, αρνείται να κόψει τα νυχάκια!!:redface::redface:Τώρα το μετανοιώνω..

Και αν την δεις από κοντά μοιάζει με 25!!!

Αυτοί αναστασια μου είναι ικανοι να μς έχουν όπως τις γυναίκες στην κολομβία που έβγαζαν την κόκα...Τσ τσ τσ!!!

:lol::lol::lol: Βάλε κάτι Βάλε κάτι. Ευχαριστώ καλή μου για το κοπλιμέντο αλλά είμαι 25 + 20 :D
Ναι κι εγώ περιμένω να μας πει η Λούνα..Ψήνομαι πάντως!!!

Κι εγώ ψήνομαι:D

Δεν ξέρω χθες το βράδυ το προσέξαμε με την συγκάτοικο-νονά!:|Απλά είδαμε σαν να έχει κάτι πάνω στο θολό μωρέ..:/:Πάντως σήμερα αφου τους τάισε η νονά ήρθαν και κάναμε αγκαλιτσες και υπνακους για μια ώρα!!!
Πρόσεξέ το αυτο με το ματάκι. Και πάντα κομμένα νυχάκια πλέον.Περαστικά του!:redface:

Τι γίνεται σήμερα απο το μετωπο Λούνα-Φιντέλ? Συνεχίζουν να ερωτοτροπούν ή τα παιξέ το αγόρι μας? Τον ξεθέωσε η κοκόνα μας το καμάρι μας? :P

Τι γίνεται σήμερα απο το μετωπο Λούνα-Φιντέλ? Συνεχίζουν να ερωτοτροπούν ή τα παιξέ το αγόρι μας? Τον ξεθέωσε η κοκόνα μας το καμάρι μας? :P

του εχει αλλαξει τα φωτα!!!:up::up::up:
ολη μερα φικι φικι:blink::blink::rolleyes::rolleyes:
σημερα κανουν και αγγαλιες και ψευτοδαγκωνονται και κανουν αγγαλιτσα το ενα με το αλλο!!!εχω χαζεψει!δεν το εχω κουνησει απο το σπιτι για να τα βλεπω!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

αυριο θα σας πω τι γινεται με την δηθεν αρωστεια μου!!!
αν πιασει το κολπο θα σας πω αμεσως!!!!μακια και καληνυχτα!!

Καλημερουδια!!!:D
Ωραια μέρα σήμερα!!! Τι κάνουν οι νεόνυμφοι παρακαλώ??? Ολα καλά? Ο Φιντελ αντέχει γερά??? Η Λουνα ευχαριστημένη με το βόρειο αγόρι??:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back