staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #2.661 30-11-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: του εχει αλλαξει τα φωτα!!! ολη μερα φικι φικι σημερα κανουν και αγγαλιες και ψευτοδαγκωνονται και κανουν αγγαλιτσα το ενα με το αλλο!!!εχω χαζεψει!δεν το εχω κουνησει απο το σπιτι για να τα βλεπω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή είναι ήρεμα όταν είναι μαζί έεε?Δεν επιτίθεται το ενα στο άλλο όταν δεν κάνουν... φικι φικι!!! Παίζουν και κάνουν αγκαλίτσες? Χωρίς θυμούς??? Ωραίο αυτο. Τα χρυσά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Luna έγραψε: #2.662 30-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή είναι ήρεμα όταν είναι μαζί έεε?Δεν επιτίθεται το ενα στο άλλο όταν δεν κάνουν... φικι φικι!!! Παίζουν και κάνουν αγκαλίτσες? Χωρίς θυμούς??? Ωραίο αυτο. Τα χρυσά μου! Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!που και που τρωει καμια σφαλιαρα ο fidelakos αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ οκ μαζι!!! να ρωτησω, κατα τι ωρα μπορειτε να ερθετε???? γιατι μαλλον με πιστευουν οτι δεν ειμαι καλα και παιζει τελικα να μεινω σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Luna έγραψε: #2.663 30-11-08 12:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτη ειναι το τσιγαρακι...μετα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειδε χωρο σ'ενα ραφι και μπηκε!! ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η aalyah έγραψε: #2.664 30-11-08 13:28 Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #2.665 30-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: του εχει αλλαξει τα φωτα!!! ολη μερα φικι φικι σημερα κανουν και αγγαλιες και ψευτοδαγκωνονται και κανουν αγγαλιτσα το ενα με το αλλο!!!εχω χαζεψει!δεν το εχω κουνησει απο το σπιτι για να τα βλεπω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή είναι ήρεμα όταν είναι μαζί έεε?Δεν επιτίθεται το ενα στο άλλο όταν δεν κάνουν... φικι φικι!!! Παίζουν και κάνουν αγκαλίτσες? Χωρίς θυμούς??? Ωραίο αυτο. Τα χρυσά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Luna έγραψε: #2.662 30-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή είναι ήρεμα όταν είναι μαζί έεε?Δεν επιτίθεται το ενα στο άλλο όταν δεν κάνουν... φικι φικι!!! Παίζουν και κάνουν αγκαλίτσες? Χωρίς θυμούς??? Ωραίο αυτο. Τα χρυσά μου! Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!που και που τρωει καμια σφαλιαρα ο fidelakos αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ οκ μαζι!!! να ρωτησω, κατα τι ωρα μπορειτε να ερθετε???? γιατι μαλλον με πιστευουν οτι δεν ειμαι καλα και παιζει τελικα να μεινω σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Luna έγραψε: #2.663 30-11-08 12:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτη ειναι το τσιγαρακι...μετα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειδε χωρο σ'ενα ραφι και μπηκε!! ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η aalyah έγραψε: #2.664 30-11-08 13:28 Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #2.665 30-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή είναι ήρεμα όταν είναι μαζί έεε?Δεν επιτίθεται το ενα στο άλλο όταν δεν κάνουν... φικι φικι!!! Παίζουν και κάνουν αγκαλίτσες? Χωρίς θυμούς??? Ωραίο αυτο. Τα χρυσά μου! Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!που και που τρωει καμια σφαλιαρα ο fidelakos αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ οκ μαζι!!! να ρωτησω, κατα τι ωρα μπορειτε να ερθετε???? γιατι μαλλον με πιστευουν οτι δεν ειμαι καλα και παιζει τελικα να μεινω σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Luna έγραψε: #2.663 30-11-08 12:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτη ειναι το τσιγαρακι...μετα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειδε χωρο σ'ενα ραφι και μπηκε!! ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η aalyah έγραψε: #2.664 30-11-08 13:28 Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #2.665 30-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αυτη ειναι το τσιγαρακι...μετα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειδε χωρο σ'ενα ραφι και μπηκε!! ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η aalyah έγραψε: #2.664 30-11-08 13:28 Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #2.665 30-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #2.665 30-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά μιλάμε έιναι τέλειοι και οι δυό τους!! Τι όμορφα που τα βρήκαν και οι δυο τους! Και εκεί που κοιμούνται στην πολυθρόνα μαζί είναι σαν να είναι μαζί χρόοοοοονια. Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Ζηλέυω που πάτε να δείτε βρετανάκια σήμερα θελω και γωωωωωωωω!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #2.666 30-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ Λούνα!! Πως θ'αντέξεις να τον δώσεις πίσω και ν'αφήσεις την κόρη σου πάλι μονάχη και ερμη?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Luna έγραψε: #2.667 30-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....τι γίνεται εδώ??? Λίγο έλειψα η έρμη και ετοιμάζετε απαγωγή του γιου μου???? Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα θέλετε τον λαπαδάκο μου? Για κάτω τα χέρια γιατί δεν το έχω για τίποτε να έρθω τώρα Αθήνα να τον απαγάγω εγώ Λούνα είδες τι αγόρι σου έστειλα? Πέρα από την αποστολή του με την Λούνα εκπαιδεύει και την μαμά σου για 2ο γατί στο σπίτι Click για ανάπτυξη... ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η aalyah έγραψε: #2.668 30-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #2.669 30-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω πως θα τον στειλω πισω!!η Luna ειναι τοσο χαρουμενη, εγω εχω ξετρελαθει με τον χαρακτηρα του και τα ναζια του,μεχρι και η μαμα μου τον χαζευει και συνεχεια λεει 'τι ωραιος γατος κτλ'..σημερα το πρωι πριν σηκωθω της εκανε λεει κοιλιτσες στην κουζινα κ;ι ειχε κατσει κατω (η μαμα μου) κι τον χαιδευε!!! τρελα πραγματα!! ..... Click για ανάπτυξη... Καθόλου τρελά πράγματα. Ετσι είναι κι ο γιος του αγαπητή. Τόσο τρυφερούλης που μας έχει ξετρελάνει Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα καλε!!κανεις δεν θα σου παρει το αγορι σου!!!μην φοβασαι!!απλα θα στεναχωρηθω πολυ οταν θα φυγει γιατι ειναι το πιο καλο γατι που εχω γνωρισει!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Luna έγραψε: #2.670 30-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε αν πάει καλά το ζευγάρωμα μπορεί να κρατήσει ένα Λουνάκι από τα μωρά και να εχει παρεούλα η Λουνα. Και θα έχει κ τον τρυφερό χαρακτήρα της μαμάς του κ του λαπαδομπαμπάκα του!!! Του Φιντέλ Λούνα σου έστειλα πριν λίγο πμ Click για ανάπτυξη... και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα μιας και τον συγκεκριμένο δεν μπορείς να τον έχεις μήπως να σκεφτόσουν να πάρεις Ραισάκι απο την επόμενη γέννα? Να έχει παρέα και η Λούνα? Εναν όμορφο αρσενικό να τα βρίσκουν κιόλας? Να κάνει και τερτύπια στην μαμά σου να την χαζέυει? Τι λες? Click για ανάπτυξη... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η aalyah έγραψε: #2.671 30-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και αυτο θα γινει οταν μετακομισω!!!θελω και απο την δικια μξας γεννας και απο της Νικολετας!!! ολα τα θελω... οταν μετακομισω,σιγουρα!!!τωρα δεν μπορω να βαλω την μαμα σε διαδικασια να μαζευει κι αλλες τριχες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Luna έγραψε: #2.672 30-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά η μάμα ίσως ξετρελαθεί με κάνα μωρό και την πείσεις! Στο χέρι σου είναι. Η μαμά αφού ξετρελάθηκε τόσο με τον Φιντέλ πιστευω οτι θα πειστεί έυκολα. Click για ανάπτυξη... ξερω εγω μωρε!!!δεν θελω να την ταλαιπωρω γιατι ειλικρινα δεν αντεχει τις τριχες,με αποτελεσμα να καθαριζει πιο συχνα και να μην ειναι ποτε ικανοποιημενη!!!! θα δειξει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #2.673 30-11-08 21:28 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η moukelis έγραψε: #2.674 30-11-08 21:39 Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.675 30-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!! εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Luna έγραψε: #2.676 30-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν καλε τα πιτσουνακια;Η Αναστασια φαινεται τοσο καλη που ανυπομονω να τους γνωρισω οικογενειακως... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι μωρε!!!σημερα ολη μερα ειναι πιο χαλαρα!!! τωρα αρχισε να φωναζει πιο δυνατα η δικια μου οποτε μπορει να εχουμε κι αλλο γυρο το βραδυ!!!!!! Φοβερη ειναι η Αναστασια!!!την οικογενεια θα την γνωρισω κι εγω αλλη μερα αλλα μπορω να φανταστω οτι δεν παει πανε πισω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Luna έγραψε: #2.677 30-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ!!!!! Click για ανάπτυξη... επιτελους γνωρισε και τον πατερα του Σεβαχ!!πολυ χαρηκα!!! θα τις βαλω σημερα τις photo!! Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η aalyah έγραψε: #2.678 30-11-08 22:11 Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.679 30-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετα ο fidel οσο περνανε οι μερες ειναι ακομα πιο τελειος!!!ολο κοιλιτσες ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!! Μου λείπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #2.680 30-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι κάνουν τώρα Λούνα τα μωρά? Click για ανάπτυξη... αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!δεν ξερω τι εγινε!! μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.