British - maniacs

Λούνα τώρα είδα την φωτό που έβαλες....σαν να πάχυνε λίγο η Λούνα ή μου φαίνεται?:hmm:;):D

Αναστασία μου, δεν ξέρω...ακόμα πάντως δεν βλέπω τίποτε:hmm:....αν είναι θα δείξει σε 2 βδομάδες περίπου....;) ελπίζω να μην είναι....
Καρδούλα μου!!! Να μου την φιλήσεις Νικολέτα.
Ο Σεβάχ ξέρεις πόσο έφτασε παρακαλώ??? Τα 4.200 γρ. το τερατάκι μου!!
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ το παιδί ξέρει ότι θα έρθω και θέλει να μου δείξει πόσο καλό παιδί είναι και τρώει όλο του το φαγητό!!!:P:D:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ το παιδί ξέρει ότι θα έρθω και θέλει να μου δείξει πόσο καλό παιδί είναι και τρώει όλο του το φαγητό!!!:P:D:lol::lol:
Μα και πριν πας πάλι ήταν πααααρα πολύ καλό παιδί. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλο ορισμό για τον Σεβαχ κ όχι "καλό παιδί":hmm:

Μα και πριν πας πάλι ήταν πααααρα πολύ καλό παιδί. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλο ορισμό για τον Σεβαχ κ όχι "καλό παιδί":hmm:

Τι θέλετε να πείτε κυρία μου???:hmm: Οτι είμαστε τροφαντοί? Ε λοιπόν, είμαστε τι να κάνουμε:cool:...μήπως ζηλεύεται που εσείς έχετε ΜΟΝΟ τρίχες ??? Α, ξέχασα, τώρα ούτε τρίχες έχετε....:bleh::bleh::bleh:

Τι θέλετε να πείτε κυρία μου???:hmm: Οτι είμαστε τροφαντοί? Ε λοιπόν, είμαστε τι να κάνουμε:cool:...μήπως ζηλεύεται που εσείς έχετε ΜΟΝΟ τρίχες ??? Α, ξέχασα, τώρα ούτε τρίχες έχετε....:bleh::bleh::bleh:
Τώρα έχουμε αρκετές τρίχες:mad: Άντεεεε από κει. Πραγματικά τώρα που το λες θα αρχίσω να το σκέφτομαι αν τελικά πάρω ένα ακόμα γατάκι θα είναι Βρετανάκι να το πιάνω κ να το ευχαριστιέμαι :up: άσε που θα το ζουλάω όσο θέλω κ δεν θα βγάζει άχνα (θέλει δε θέλει το καημένο)

Τώρα έχουμε αρκετές τρίχες:mad: Άντεεεε από κει. Πραγματικά τώρα που το λες θα αρχίσω να το σκέφτομαι αν τελικά πάρω ένα ακόμα γατάκι θα είναι Βρετανάκι να το πιάνω κ να το ευχαριστιέμαι :up: άσε που θα το ζουλάω όσο θέλω κ δεν θα βγάζει άχνα (θέλει δε θέλει το καημένο)

Α μάλιστα..μεγάλωσαν οι τρίχες σας επιτέλους!!!:D:D Και μην ξανατολμήσετε να τις ξανακόψετε παρακαλώ....:mad:........ακριβώς όπως τα λες είναι...θέλει δε θέλει!!!:D
Σήμερα ήταν εδώ η Μάγισσα, η Νίκη, η Zbeebz, η Estelle, η ΖΗΝΑ και η Θένια ...το τι ζούλιγμα έφαγαν η Ραίσα και ο Φιντέλ δεν λέγεται:blink::blink:....και τα κημένα κιχ δεν έβγαλαν:rolleyes:...μόνο ο Φιντέλ σε κάποια φάση έκανε ένα νιιαου γεροντοκόρης όπως λέει και η Αναστασία:lol::lol:.....αυτή ήταν όλο κι όλο η διαμαρτηρία του....:rolleyes:

Α μάλιστα..μεγάλωσαν οι τρίχες σας επιτέλους!!!:D:D Και μην ξανατολμήσετε να τις ξανακόψετε παρακαλώ....:mad:........ακριβώς όπως τα λες είναι...θέλει δε θέλει!!!:D
Σήμερα ήταν εδώ η Μάγισσα, η Νίκη, η Zbeebz, η Estelle, η ΖΗΝΑ και η Θένια ...το τι ζούλιγμα έφαγαν η Ραίσα και ο Φιντέλ δεν λέγεται....και τα κημένα κιχ δεν έβγαλαν:rolleyes:...μόνο ο Φιντέλ σε κάποια φάση έκανε ένα νιιαου γεροντοκόρης όπως λέει και η Αναστασία.....αυτή ήταν όλο κι όλο η διαμαρτηρία του....:rolleyes:
Ναι πράγματι αυτο το νιάουυυουνιααρρ το γεροντοκορίστικο το κάνει κι ο Σεβάχ διαρκώς αμα τον σηκώνουμε αγκαλια΄. ΑΛλά ποιος τον ρωτάει?:lol:

Ναι μάλλον:lol::lol::lol:

Τσ τσ τσ Ελενάκι μου ντροπή το μωράκι μου. Είναι λιγο..ε... φαγανουλης πώς να το κάνουμε?:/:

Εχετε 'εχετε και μάλιστα στο ιδανικό μήκος για εμας τους ανθρώπους για να μην έχουμε ιδιαίτερους μπελάδες.
Οσο για τήν άχνα,,,, Θα βγάζει λέει.. κι πολλές άχνες

Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία:lol::lol::lol:
ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ

Καλημέρα! :)
Εμαθα περάσατε πολύ ωραια στη Νικολέτα ε?? :up::up:

Σήμερα ήταν εδώ η Μάγισσα, η Νίκη, η Zbeebz, η Estelle, η ΖΗΝΑ και η Θένια ...το τι ζούλιγμα έφαγαν η Ραίσα και ο Φιντέλ δεν λέγεται:blink::blink:....και τα κημένα κιχ δεν έβγαλαν:rolleyes:...μόνο ο Φιντέλ σε κάποια φάση έκανε ένα νιιαου γεροντοκόρης όπως λέει και η Αναστασία:lol::lol:.....αυτή ήταν όλο κι όλο η διαμαρτηρία του....:rolleyes:
Κλασικά Βρετανάκια...ζελεδάκια!:up:

καλημερα σε οποιον ειναι εδω!!!!:):):)

Λούνα τώρα είδα την φωτό που έβαλες....σαν να πάχυνε λίγο η Λούνα ή μου φαίνεται?:hmm:;):D

Αναστασία μου, δεν ξέρω...ακόμα πάντως δεν βλέπω τίποτε:hmm:....αν είναι θα δείξει σε 2 βδομάδες περίπου....;) ελπίζω να μην είναι....

Εχει παχυνει λιγο ναι!!αφου τρωει ολη την ωρα..:up::up::up:
τι εγινε με την raisa???την κυτουπωσε κι αυτην ο fidel το βραδυ που γυρισε??:rolleyes::rolleyes:

Εχει παχυνει λιγο ναι!!αφου τρωει ολη την ωρα..:up::up::up:
τι εγινε με την raisa???την κυτουπωσε κι αυτην ο fidel το βραδυ που γυρισε??:rolleyes::rolleyes:
καλημέρα Γιάννα?? Τα μεμε της:P σκούρηναν λιγάκι, ή μαλλον ειναι ακομα νωρις?:hmm:

καλημέρα Γιάννα?? Τα μεμε της:P σκούρηναν λιγάκι, ή μαλλον ειναι ακομα νωρις?:hmm:

καλημερα!!:rolleyes::rolleyes:
τα μεμε της ειναι πιο ροζ κι πιο πεταχτα!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P

Sexy θεια Luna!:P:up::lol::lol::lol:

Ε! εκτός από σέξι που λέει κ η Γιούλη είναι κ έγκυος:)
Να σας ζήσουν τα βρετανάκια:up::up::up:

Καλημέρα! :)
Εμαθα περάσατε πολύ ωραια στη Νικολέτα ε?? :up:

Καλημέρα Γιουλάκι μου:)....περάσαμε πολύ όμορφα εχθές....ήταν ΤΕΛΕΙΑ:up:....πολύ ζεστή ατμόσφοιρα και όμορφη παρέα...τι άλλο να θέλει κανείς!!!!:rolleyes:

Εχει παχυνει λιγο ναι!!αφου τρωει ολη την ωρα..:up:

Μπα, ακόμα δεν φαίνεται τίποτε:hmm:....αλλά είναι και νωρίς...σε κανα 2 βδομάδες θα δείξει αν έγινε κάτι;) Στην Λούνα πρέπει να φαίνεται πλέον καθαρά:D....και όπου να ναι θα πρέπει να αρχίσει να τρώει κιτεν τροφή....;)

Sexy θεια Luna!:P:up::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Mε το καλο να ειναι ολα γερά!!! :up::up::up:

Sexy θεια Luna!:P:up::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες???

ευχαριστουμε παρα πολυ!!!
απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!!

Μπα, ακόμα δεν φαίνεται τίποτε:hmm:....αλλά είναι και νωρίς...σε κανα 2 βδομάδες θα δείξει αν έγινε κάτι;) Στην Λούνα πρέπει να φαίνεται πλέον καθαρά:D....και όπου να ναι θα πρέπει να αρχίσει να τρώει κιτεν τροφή....;)

μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!!
ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος!
φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back