elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η elvenstar: #3.341 22-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το καλο να ειναι ολα γερά!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Raisa έγραψε: #3.342 22-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #3.343 22-12-08 12:12 Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Μποτα.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 50 μποτα2.jpg 52,7 KB · Εμφανίσεις: 46 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η Luna έγραψε: #3.344 22-12-08 12:14 τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.345 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το καλο να ειναι ολα γερά!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Raisa έγραψε: #3.342 22-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #3.343 22-12-08 12:12 Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Μποτα.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 50 μποτα2.jpg 52,7 KB · Εμφανίσεις: 46 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η Luna έγραψε: #3.344 22-12-08 12:14 τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.345 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #3.343 22-12-08 12:12 Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Μποτα.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 50 μποτα2.jpg 52,7 KB · Εμφανίσεις: 46 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η Luna έγραψε: #3.344 22-12-08 12:14 τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.345 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:14 Η Luna έγραψε: #3.344 22-12-08 12:14 τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.345 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.345 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελεια ειναι!!! πολυ χαριτωμενη!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η staman2 έγραψε: #3.346 22-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ Click για ανάπτυξη... Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες??? ευχαριστουμε παρα πολυ!!! απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη η μπότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η elvenstar: #3.347 22-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!! Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ? Click για ανάπτυξη... Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!! Ειδική για γατούλες..... Click για ανάπτυξη... τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!! ! Click για ανάπτυξη... Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η staman2 έγραψε: #3.348 22-12-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες" τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά Click για ανάπτυξη... Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η irene_marga: #3.349 23-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!! ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος! φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!! Click για ανάπτυξη... Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η irene_marga: #3.350 23-12-08 15:51 Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg 40,5 KB · Εμφανίσεις: 23 kittens2.jpg 15,8 KB · Εμφανίσεις: 29 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg 107,4 KB · Εμφανίσεις: 24 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι αυτά από μένααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η ria23 έγραψε: #3.351 23-12-08 15:54 αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Raisa έγραψε: #3.352 23-12-08 20:46 Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ τα θέλω όλααααααα..... Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #3.353 23-12-08 20:52 Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #3.354 23-12-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!! Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!! Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!! Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!! δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!! θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο????????? Click για ανάπτυξη... εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!! αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες..... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων???? Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων..... Εεεε,φανταστικη γατομανα?????? Click για ανάπτυξη... ειναι,ειναι ο ατιμος.... αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #3.355 23-12-08 21:59 επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #3.356 23-12-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!! και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!! Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Luna έγραψε: #3.357 23-12-08 23:09 Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.358 23-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!! Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat: Click για ανάπτυξη... Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Luna έγραψε: #3.359 23-12-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 166 167 168 169 170 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 168 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!! Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!! Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβως οπως τα λες!!! και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!! πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!! το γκαστρομενακι () μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!! εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #3.360 23-12-08 23:57 Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί! Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.