British - maniacs

Mε το καλο να ειναι ολα γερά!!! :up::up::up:
Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια :up:
Teddybearandcat3.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι, να είναι όλα γερά μπλε μωράκια :up:
Teddybearandcat3.gif
Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!!:up::up::up:

Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές:inlove: πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ?:confused::blink::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δείτε και μια όμορφη Μπότα που μου έφεραν δώρο εχθές!!!!:up::up:
Ειδική για γατούλες.....:D:rolleyes::rolleyes:

attachment.php
attachment.php

Συνημμένα

• Μποτα.jpg
    Μποτα.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • μποτα2.jpg
    μποτα2.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 46
τελεια ειναι!!!
πολυ χαριτωμενη!!!:):):)

τελεια ειναι!!!
πολυ χαριτωμενη!!!:):):)
πανέμορφη!! Βαζεις τη φωτο μεσα στη θηκούλα?:)

Σου κατηγορώ τον γιο Αναστασία:lol:
ναι αυτη τη μικρή φωνούλα που έκανε ο Σεβάχ το λες άχνα; είδα κ τον Φιντέλ που τον είχε κατσιάσει η Νικολέτα στα φιλιά κ αυτό το καημένο καθόταν κ υπέμενε την μοίρα του, ενώ αν το κάνω αυτό στην Κάντυ ή τον Μπατ αρχίζουν κ μουγγρίζουν με μια χοντρή φωνή σαν να τραγουδάνε Τζαζ
:lol::lol::lol::lol:Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!!:P

:lol::lol::lol::lol::lol:
ειδες τι σε ρωταγα χθες για το καλαθι που εβαλες στο αλλο θεμα με τις κατασκευες???
ευχαριστουμε παρα πολυ!!!
απο 'οτι φαινεται ειμαστε και εγκυος και sexy!!!
Είναι και έγκυος και σέξι η κουκλίτσα σου!!!:up:

attachment.php
Είναι πανέμορφη η μπότα!!!:)

Ευχαριστούυυυμεεεεεε!!!!!! Και εγώ το εύχομαι!!!!:up::up::up:

Υ.Γ Σλιθ, τι όμορφες εικόνες είναι αυτές:inlove: πού τα βρίσκεις όλα αυτά καλέ?:confused::blink::D
Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες:lol: αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες"

attachment.php
τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη:up:
:lol::lol::lol::lol:Εεεε είναι και πολύ μουσικόφιλα και μάλιστα τζαζίστες!!!:P
!
Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά

Πλέον δεν τις βρίσκω εγώ έρχονται κ με βρίσκουν εκείνες:lol: αν θέλετε Wallpaper χριστουγεννιάτικα για κινητά κ Η/Υ θα βάλω στο θέμα της Αναστασίας "Γατοβασίλιδες"

τέλεια είναι μόνο που θέλουμε να βαλεις φωτογραφία της Ραισα κ του Φιντελ με σκούφο Αγιο Βασίλη:up:

Εμ! τι μας πέρασες είμαστε κ εμείς καλλιτέχνες αν κ ο Μπατ έχει κ μια μπρουταλ φύση του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παρ όλα αυτά ένα κομμάτι Κρεολί το ρίχνει κάθε φορά που τον παίρνω αγκαλιά
:lol::lol::lol::lol:
Κι ευχαριστουμε για όοολα αυτά τα όμορφα χριστουγεννιάτικα που μας βάζεις.

μμ!!!δυσκολα τα πραγματα!!
ειναι πολυ νωρις ρε γαμωτο για να ειναι εγκυος!
φαινεται στην luna,και απο χθες πηραμε και kitten!!!:up::up::up:

Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!!
Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!!
Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!!

Κι αυτά από μένααααα!!!:P:P:P:P:up::up::up::up:

Συνημμένα

• scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg
    scottish-fold-girl-silver-tabby.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • kittens2.jpg
    kittens2.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg
    800px-Scottish_Fold_Kitten.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 24
αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο?????????:mad::mad::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγώ τα θέλω όλααααααα.....:D:up::up:

Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι αυτή που βάζει φωτό να σας τρελάνει? :hmm::hmm:
Τι έγινε τώρα μπερδεύτηκα:confused::confused::lol::lol::lol::lol:

Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων????
Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων.....
Εεεε,φανταστικη γατομανα??????

Έλααααα!!! Θα τρώει kitten το μωρουλάκιι!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και θα γίνουν κάτι μωράάά... σκέτη μούρλια!!!!!
Σκωτσέζικα Λουνοφιντελάκια!!!!!
Κάνατε υπέρηχοοο;;;;; Τι έδειξε;;;; Πόσα περιμένουμε ;;;; Πότε τα περιμένουμε;;;; Αχ πές μας!!!!

πολυ μ'αρεσει αυτος ο ενθουσιασμος!!!!
δεν εχω προλαβει να κανω ακομα υπερηχο!!!
θα παρω αυριο τον γιατρο να παμε μετα τις 25/12!!!

αααααααααααααααααααα!!!!!! θα ουρλιαξωωωω !!!! τα θελω ολαααααααα!!!!!..μεχρι να γεννηθουν τα λουνοφιντελακια να ζουλιξουμε ...τι θα ζουλαω ?????τις φωτο?????????:mad::mad::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω προσπαθω αν μην ζουλαω την Luna να μην της κανω κανενα κακο!!!
αρα κι εγω κι εσυ τις φωτογραφιες.....

Τι εγινε ρε παιδια?Ολες τις γκαστρωνει αυτος ο Φιντελ????Μα ποιος ειναι τελοσπαντων????
Απο οτι βλεπω η Λουνα ειναι στο Παγκρατι?Αχ καλε μαμα της Λουνα,θα με δεχτειτε για βοηθο μαιας οταν ερθει η ωρα η καλη???Δεν εχω δει ποτε γεννα γατας και ποσο μαλλον Βρετανακιων.....
Εεεε,φανταστικη γατομανα??????

ειναι,ειναι ο ατιμος....:rolleyes::rolleyes:
αμεε!!!αμα θες και μπορεις ελα να κρατας εμενα γιατι οταν θα γενναει η γατα μου εγω θα σωριαστω...:lol::lol::lol:

επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο :)σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!
και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!!
:):):):):):)

επισης ηθελα να πω οτι πηγα σημερα στο :)σπιτι της ΓΙΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!
και τρελαθηκα!!!!Η Γιουλη ειναι τελεια,η φιλοξενεια τελεια,και το σπιτι τελειο και τα ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ..................ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ειναι το δευτερο σπιτι που επισκεπτομαι και ενθουσιαζομαι και με τα γατια και με το αφεντικο!!!!!
:):):):):):)
Μεγάληηηη!!!! Πήγες στη φιλενάδα μου τη Γιούλη!!!! Δεν είναι μια τέλεια γυναικάρα??? Και τα βιρμανάκια της ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά? Αυτο το βλέμμα του Μορφέα, με είχε κάνει να τον ονειρεύομαι επί μέρες καθε βραδυ!!!:D
Φίλησέ μου το κορίτσι σου ΓΙάννα!

Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!!
Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!
και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat::rolleyes:

Πηγα,πηγα και ενθουσιαστικα!!!!
Το βλεμμα του Μορφεα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!
και η Γιουλη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
:up::up::up:
Και η Luna λεει φιλια!!!!:greycat::greycat::rolleyes:

Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!!:up::up: Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!!:rolleyes::rolleyes:

Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? :inlove:

Ναι, η Γιούλη είναι όλα τα λεφτά!!!!! Κοπελάρα, γυναικάρα, κουκλάρα και όλα τα -άρα μαζί!!!!:up::up: Τα γατόνια της δε σκέτη τρέλα!!!:rolleyes::rolleyes:

Το γκαστρομενάκι μας τι κάνει? :inlove:

ειναι ακριβως οπως τα λες!!!:rolleyes::rolleyes:
και τα βιρμανακια ειναι τελεια!!αληθεια υπεροχα!!
πως δεν μου επεσε καταλαθος κανενα μεσα στην τσαντα...δεν ξερω!!!!
:up::up:
το γκαστρομενακι (:lol::lol::lol::lol::lol:) μια χαρα ειναι!της πηρα και καλαθι-φωλιτσα μαζι με την Γιουλη!!!
εσεις τι κανετε???

Αχ, τέλεια πήρατε και φωλίτσα!!!! Μην το δένεις όμως κόμπο ότι θα γεννήσει εκεί!;):P

Εμείς καλά είμαστε, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη και μετά να έρθουμε Αθήνα!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back