British - maniacs

Σας ευχαριστω κοριτσια:redface::redface::redface:

Το Γιωτακι τι να πω...ενα γλυκο πλάσμα...ενα ροκακι....με....άπαιχτο στυλ...:up::up::up:

Νικολετα αυτο που ειπα στη Γιωτα ειναι να τη βάλει να γεννησει σε χαρτοκουτα εφημεριδες και αμεσως μετα τη γεννα να τη πεταξει...και να τη βάλει στο καλαθι...
Και τα δυο, καλαθι και κουτα να τα εχει στο δωματιο καμια 15αρια μερες πριν για να τα συνηθισει....τι λες??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστούγεννα!!!!

Επιτέλους έφτασε η ώρα, όλα στο σπίτι είναι έτοιμα....κουραμπιέδες και μελομακάρονα αραδιασμένα σε πιατέλες πάνω στο τραπέζι, τα δώρα όμορφα τυλιγμένα με πολύχρωμες κορδελίτσες κάτω από το δέντρο περιμένουν την ώρα της αποκάλυψης, τα παιδιά στους δρόμους όλα με ένα τρίγωνο στο χέρι τρέχουν από πόρτα σε πόρτα να πούνε τα κάλαντα, η μαμάδες τρέχουν για τα τελευταία ψώνια, δεν πρέπει να λείπει τίποτε από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.....και μέσα σε όλα αυτά 2 γατουλίνια , η Ραίσα, ψύχραιμη και άνετη αραγμένη στον πάγκο της κουζίνας:cool:, το έχει ξαναδεί άλλωστε το όλο σκηνικό, δεν την ταράζει τίποτε, απλώς παρακολουθεί

attachment.php

Λίγο πιο ΄κει ο Φιντέλ....νέος, όμορφος και γεμάτος ενέργεια:cool:....πρώτη φορά τα βλέπει όλα, και του αρέσουν....όλα θέλει να τα δει, όλα να τα μυρίσει....και πώς του πάνε τα κόκκινα θέλει να μας δείξει!!!!:rolleyes::lol::lol:

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Χρι1.jpg
    Χρι1.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Ραισα χρι.jpg
    Ραισα χρι.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 40
Πανεμορφη η Χριστουγεννιατικη σου Εκθεση Νικολετάκι!
Οσο για τις φωτογραφιες, σκηνικα και μοντελα άπαιχτα!!!
Και του χρονου κουκλα μου!
Μετραω μερες...μεχρι τον ερχομο σας:up:

και μερικές φωτό του Λαπαδάκο ακόμα :D:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 100_0196.jpg
    100_0196.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 100_0197.jpg
    100_0197.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 100_0200.jpg
    100_0200.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 100_0201.jpg
    100_0201.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Πανεμορφη η Χριστουγεννιατικη σου Εκθεση Νικολετάκι!
Οσο για τις φωτογραφιες, σκηνικα και μοντελα άπαιχτα!!!
Και του χρονου κουκλα μου!
Μετραω μερες...μεχρι τον ερχομο σας:up:

Ευχαριστούμε!!!:redface::rolleyes::rolleyes:

Κι εγώ μετράω μέρες:D......2 και σήμερα:up::up:

Νικολέττα τί τέλειες φωτό είναι αυτές;;;!!!!:up::up:
Τα μωρά σου υπέροχα,σαν ψεύτικα είναι!!!
Εύχομαι να περάσεις υπέροχα αυτές τις γιορτινές μέρες!
Πολλά πολλά φιλάκια στα γκριζουλίνια σου!!:):)

Νικολέττα τί τέλειες φωτό είναι αυτές;;;!!!!:up::up:
Τα μωρά σου υπέροχα,σαν ψεύτικα είναι!!!
Εύχομαι να περάσεις υπέροχα αυτές τις γιορτινές μέρες!
Πολλά πολλά φιλάκια στα γκριζουλίνια σου!!:):)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια....:redface::rolleyes::rolleyes:

Σας ευχόμαστε κι εμείς να περάσετε όμορφες και γαλήνιες άγιες μέρες....αγκαλίτσα με την ζουζουνίτσα σας:happy::happy: και ονειροπολώντας για τον κούκλο Ντουράν;):D:D
Μόλις σας τον φέρει ο Αι Βασίλης περιμένω να με φωνάξεις για καφέ και γατο-ζουλήγματα!!!!:up::up::up:

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΚΑΛΑ Χ
ΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!

Επιτέλους έφτασε η ώρα, όλα στο σπίτι είναι έτοιμα....κουραμπιέδες και μελομακάρονα αραδιασμένα σε πιατέλες πάνω στο τραπέζι, τα δώρα όμορφα τυλιγμένα με πολύχρωμες κορδελίτσες κάτω από το δέντρο περιμένουν την ώρα της αποκάλυψης, τα παιδιά στους δρόμους όλα με ένα τρίγωνο στο χέρι τρέχουν από πόρτα σε πόρτα να πούνε τα κάλαντα, η μαμάδες τρέχουν για τα τελευταία ψώνια, δεν πρέπει να λείπει τίποτε από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.....και μέσα σε όλα αυτά 2 γατουλίνια , η Ραίσα, ψύχραιμη και άνετη αραγμένη στον πάγκο της κουζίνας:cool:, το έχει ξαναδεί άλλωστε το όλο σκηνικό, δεν την ταράζει τίποτε, απλώς παρακολουθεί

attachment.php

Λίγο πιο ΄κει ο Φιντέλ....νέος, όμορφος και γεμάτος ενέργεια:cool:....πρώτη φορά τα βλέπει όλα, και του αρέσουν....όλα θέλει να τα δει, όλα να τα μυρίσει....και πώς του πάνε τα κόκκινα θέλει να μας δείξει!!!!:rolleyes::lol::lol:

attachment.php
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ είναι υπέροχα και τα δυο σου τα γατουνια.Πολλά φιλάκια και στα δυο τους με πολλή αγάπη από εμάς!!!

Σας ευχαριστω κοριτσια:redface::redface::redface:

Το Γιωτακι τι να πω...ενα γλυκο πλάσμα...ενα ροκακι....με....άπαιχτο στυλ...:up::up::up:

Νικολετα αυτο που ειπα στη Γιωτα ειναι να τη βάλει να γεννησει σε χαρτοκουτα εφημεριδες και αμεσως μετα τη γεννα να τη πεταξει...και να τη βάλει στο καλαθι...
Και τα δυο, καλαθι και κουτα να τα εχει στο δωματιο καμια 15αρια μερες πριν για να τα συνηθισει....τι λες??:hmm:

Καλεεεεε,Γιαννα,ποια Γιωτα??
Σωστα με ελεγες απο κοντα...το ξεχασες.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νικολετα δεν εχω λογια!!!
Ο ΛΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!

Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα και εδω!!!!:P:P:P
τι κανετε???

Καλεεεεε,Γιαννα,ποια Γιωτα??
Σωστα με ελεγες απο κοντα...το ξεχασες.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω:redface::redface::redface:αυτο ηταν...γερασα:(
συγνωμη ΓΙΑΝΝΑ μου:redface::(:P

Αντε καλέ που γέρασες. Τι να πω τότε εγώ!!! Θυμάσαι την μέρα που είμαστε μαζί στης Νεκταρίας, και την αποκαλούσα φάτσα κάρτα Αντωνία??? :lol::lol::rolleyes:

δεν πειραζει καλε!!!
ολα καλα!!:rolleyes::rolleyes::up::up:

Αντε καλέ που γέρασες. Τι να πω τότε εγώ!!! Θυμάσαι την μέρα που είμαστε μαζί στης Νεκταρίας, και την αποκαλούσα φάτσα κάρτα Αντωνία??? :lol::lol::rolleyes:

Σοβαρα????
δεν ειμαι η μονη με λαθος ονομα??
:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol:ακου τι επαθα εγω σημερα...
Ανεβηκε παλι η καλυψω στο δεντρο και της φωναζα καλε σταματα να ανεβαινεις....σταματα....εφτανε στη κορυφη αυτη....και συγχρονως τηλεφωνουσα στη νεκταρια....
λιγο πριν η Νεκταρια απαντησει στο τηλεφωνο ....φωναξα στη καλυψω....ΣΤΑΜΑΤΑ:mad:
οταν απαντησε η Νεκταρια...της λεω...
Χρονια πολλα Σταματια μου:blink::lol::lol::P:lol::lol:

Ανεβηκε παλι η καλυψω στο δεντρο και της φωναζα καλε σταματα να ανεβαινεις....σταματα....εφτανε στη κορυφη αυτη....και συγχρονως τηλεφωνουσα στη νεκταρια....
λιγο πριν η Νεκταρια απαντησει στο τηλεφωνο ....φωναξα στη καλυψω....ΣΤΑΜΑΤΑ:mad:
ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!! Είσαι άπαιχτη. Αφου η Λούση απ΄τα χαχανά μου με κοίταζε ως να είμαι ufo:lol::lol::lol:
Μα κι αυτή η Καλυψώ σου είναι πολυ του βουνου τελικά. Μήπως να της πάρεις τίποτα παγοπέδηλα για σκι???

δεν πειραζει καλε!!!
ολα καλα!!:rolleyes::rolleyes::up::up:
Σοβαρα????
δεν ειμαι η μονη με λαθος ονομα??
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τι κανεις Γιάννα μου? Χρονια σου πολλά. Η Λούνα καλά? Φιλάκια από εμάς όλους:up:

εεε,το εχεις το θεμα με τα ονοματα τοτε...:lol::lol::lol::lol::lol:
καλο ομως!!πολυ!!

Τι κανεις Γιάννα μου? Χρονια σου πολλά. Η Λούνα καλά? Φιλάκια από εμάς όλους:up:

καλα ειμαι!!χρονια πολλα και απο εμενα!!!πως περασατε σημερα??:rolleyes:
Η Λουνα καλα ειναι!!!παχαινει λιγο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
εσεις?τα μωρα σου???:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back