British - maniacs

Γεια σας βρετανακια!
Χρονια πολλα,με πολλα νεα μωρακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεε,το εχεις το θεμα με τα ονοματα τοτε...:lol::lol::lol::lol::lol:
καλο ομως!!πολυ!!

καλα ειμαι!!χρονια πολλα και απο εμενα!!!πως περασατε σημερα??:rolleyes:
Η Λουνα καλα ειναι!!!παχαινει λιγο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
εσεις?τα μωρα σου???:P
Καλά είμαστε όλοι. Σήμερα σπιτι αραλίκι και οικογενειακώς. Εσεις καλά? Πολλά φιλάκια και σε περιμενουμε κι από κοντα.!!! τωρα στις γιορτές.
Εμ πώς να μην παχαίνει... είναι σε ενδιαφερουσα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας βρετανακια!
Χρονια πολλα,με πολλα νεα μωρακια!

χρονια πολλα και σ'εσενα!!
αυτα τα μωρακια πως και πως τα περιμενουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλά είμαστε όλοι. Σήμερα σπιτι αραλίκι και οικογενειακώς. Εσεις καλά? Πολλά φιλάκια και σε περιμενουμε κι από κοντα.!!! τωρα στις γιορτές.
Εμ πώς να μην παχαίνει... είναι σε ενδιαφερουσα:up:

μια χαρα δηλαδη!!εμεις πηγαμε στην θεια που ειχε τραπεζι που βαριομουν να παω,φαγαμε πολυ και τωρα περιμενω τον Vice να παμε σε ενα παρτυ που μας εχουν καλεσει!!!:)
να τα πουμε..αμε!!
οποτε μπορεις!!εγω χαλαρη ειμαι αν εξαιρεσουμε καμια υποχρεωση οποτε θα χαρω να σας δω συντομα!!ερχεται και η ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up:

χρονια πολλα και σ'εσενα!!
αυτα τα μωρακια πως και πως τα περιμενουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

μια χαρα δηλαδη!!εμεις πηγαμε στην θεια που ειχε τραπεζι που βαριομουν να παω,φαγαμε πολυ και τωρα περιμενω τον Vice να παμε σε ενα παρτυ που μας εχουν καλεσει!!!:)
να τα πουμε..αμε!!
οποτε μπορεις!!εγω χαλαρη ειμαι αν εξαιρεσουμε καμια υποχρεωση οποτε θα χαρω να σας δω συντομα!!ερχεται και η ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up:
Ναι ναι φιλάκια πολλά

γεια σας και χρονια πολλα.ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις που μπορω να αγορασω θεσσαλονικη μια βρετανικη κοντοτριχη?να μην με κοροιδεψουν ομως γιατι ακουω πολλα για ημιαιμα των πετ σοπς....Θεσσαλονικη

Καλημερα και χρονια πολλα!
Πριν μερικους μηνες ειχε η Νικολεττα γεννα με μπλε και λιλα.Εχουν δοθει ολα ομως...Αν θες περιμενεις τη γεννα της Luna,αν δεν ειναι κρατημενα τα μικρα τους,αλλιως μαλλον θα πρεπει να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου.Θελεις μπλε,ή κάποιο άλλο χρώμα;

ευχαριστω για την απαντηση!!! Κατα προτιμηση θα ηθελα ενα αρσενικο μπλε...ενοειτε με το αζημειωτο...βεβαιως και μπορω να περιμενω , αν υπαρχει διαθεσιμο κανενα μωρο.για ποσο καιρο μιλαμε πανω κατω?εσεις που εχετε βρει βρετανικες?πηγατε εξωτερικο τις παραγγειλατε απο καπου κ τις φεραν?σας παρακαλω απαντηστε μου αγαπαω παρα πολυ τις γατουλες κ θα ηθελα πολυ μια!ερωτευτηκα αυτη τη ρατσα!

ευχαριστω για την απαντηση!!! Κατα προτιμηση θα ηθελα ενα αρσενικο μπλε...ενοειτε με το αζημειωτο...βεβαιως και μπορω να περιμενω , αν υπαρχει διαθεσιμο κανενα μωρο.για ποσο καιρο μιλαμε πανω κατω?εσεις που εχετε βρει βρετανικες?πηγατε εξωτερικο τις παραγγειλατε απο καπου κ τις φεραν?σας παρακαλω απαντηστε μου αγαπαω παρα πολυ τις γατουλες κ θα ηθελα πολυ μια!ερωτευτηκα αυτη τη ρατσα!
H κοπελα που ανφερα εχει το ψευδωνυμο Luna.Η γατουλα της ειναι μπλε scottish fold,και ζευγαρωσε με βρετανικο μπλε,οποτε σιγουρα θα εχουν μπλε μωρακια.Οπως το υπολογιζω εγω,σε περιπου τρεις μηνες θα ειναι ετοιμα για υιοθεσια αν ειναι εγκυος τελικα.
Το δικο μου δεν ειναι βρετανικο,ειναι ημιαιμο αλλα μοιαζει αρκετα.Υπαρχουν εκτροφεια στο εξωτερικο οπου μπορεις να απευθυνθεις,να μπεις στη λιστα αναμονης για τη γεννα που θελεις,και αν τα βρειτε με ον εκτροφεα,τα περισσοτερα ζητουν να ταξιδεψεις εσυ για να το παραλαβεις,δεν το στελνουν ασυνοδευτο,και θελουν να σε γνωρισουν απο κοντα.
Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου θα εστελνα ενα ΡΜ στην κοπελα που εχει τη Luna για να συνεννοηθω,αγου θα εχουν μωρακια στο χρωμα που θελεις,ισως μπορεις να κρατησεις ενα απο τη γεννα τους,θα βγουν σιγουρα πανεμορφα.:happy:

σευχαριστω παρα πολυ!εστειλα pm στη Luna κ μακαρι να υπαρχει καπιο διαθεσιμο κ για μενα!αγαπω παρα πολυ τις γατουλες ειμαι τρελαμενη μαυτη τη ρατσα.εξωτερικο ειναι πολυ δυσκολο να ταξιδεψω για να βρω.εχω μια απορια ομως γιατι στην ελλαδα δεν υπαρχουν εκτροφεια δηλ απο οτι καταλαβα ουτε τα πετ σοπς αν τους παραγγειλεις δεν σου φερνουν?κ αν σου φερουν θα σε κοροιδεψουν κτλ?:confused:

H κοπελα που ανφερα εχει το ψευδωνυμο Luna.Η γατουλα της ειναι μπλε scottish fold,και ζευγαρωσε με βρετανικο μπλε,οποτε σιγουρα θα εχουν μπλε μωρακια.Οπως το υπολογιζω εγω,σε περιπου τρεις μηνες θα ειναι ετοιμα για υιοθεσια αν ειναι εγκυος τελικα.
Το δικο μου δεν ειναι βρετανικο,ειναι ημιαιμο αλλα μοιαζει αρκετα.Υπαρχουν εκτροφεια στο εξωτερικο οπου μπορεις να απευθυνθεις,να μπεις στη λιστα αναμονης για τη γεννα που θελεις,και αν τα βρειτε με ον εκτροφεα,τα περισσοτερα ζητουν να ταξιδεψεις εσυ για να το παραλαβεις,δεν το στελνουν ασυνοδευτο,και θελουν να σε γνωρισουν απο κοντα.
Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου θα εστελνα ενα ΡΜ στην κοπελα που εχει τη Luna για να συνεννοηθω,αγου θα εχουν μωρακια στο χρωμα που θελεις,ισως μπορεις να κρατησεις ενα απο τη γεννα τους,θα βγουν σιγουρα πανεμορφα.:happy:

α ρε δωρα!!!παντα εισαι εκει να ενημερωνεις οταν εμεις δεν ειμαστε!!:)
εχεις σκεφτει ποτε να γινεις δημοσιογραφος?εισαι παντα πολυ κατατοπιστικη!!:):):):)

Χρονια πολλα!!
Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!!:D

Χρονια πολλα!!
Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!!:D

καλα χριστουγεννα και απο εμας βρετανομαμα!!:P:P
τι κανει το καμαρι σου???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kαλα ειναι εχει ξεσσαλωσει μαζι με τα αλλα γατονια ολη μερα τρεχει, παιζει ξεχασε τους καλους της πριγκηπικους τροπους!!:lol::lol:
Πεταξε και το λουρακι της!!:blink: Εσπασε ολα τα δεσμα της!!!
Η δικια σας παραμενει πριγκηπισσα να φανταστω..:hmm:

αντε καλε!τοσο εξαλη εχει γινει??:D
εμεις παραμενουμε κυριες και τωρα που περιμενουμε και μωρα ειμαστε ακομα πιο υπναρουδες και κυριες,και λιγακι γκρινιαροπαραπονιαρες!!!:):)αλλα παραμενει χαριτωμενη!δεν εχω παραπονο!!;)

αντε καλε!τοσο εξαλη εχει γινει??:D
εμεις παραμενουμε κυριες και τωρα που περιμενουμε και μωρα ειμαστε ακομα πιο υπναρουδες και κυριες,και λιγακι γκρινιαροπαραπονιαρες!!!:):)αλλα παραμενει χαριτωμενη!δεν εχω παραπονο!!;)

Ασε ξεφυγε τελειως η μικρα!!:lol::lol: Ειδες τι κανουν οι κακες παρεες!!
Αντε να δουμε τα μωρακια και να παθουμε παλι!!:D

Ασε ξεφυγε τελειως η μικρα!!:lol::lol: Ειδες τι κανουν οι κακες παρεες!!
Αντε να δουμε τα μωρακια και να παθουμε παλι!!:D

ειδα-ειδα!!!τι να κανεις!τουλαχιστον δειχνει να το απολαμβανει αρα καλο της κανει!!!:P:P:P
οσο για τα μωρα,αστα!!θα χαζεψω τελειως κι εγω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειδα-ειδα!!!τι να κανεις!τουλαχιστον δειχνει να το απολαμβανει αρα καλο της κανει!!!:P:P:P
οσο για τα μωρα,αστα!!θα χαζεψω τελειως κι εγω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ελπιζω να μας καλεσεις να σας δουμε και απο κοντα!!:)

Luna τι να κανουμε,μας κερδισε αλλο επαγγελμα,αλλα κι εκει χρειαζεται το λεγειν!:lol:Ηταν να παρω κι εγω βρετανακι αλλα μας προεκυψε ο Σειριος,οποτε το εχω καημο...
Τα πετ σοπ μεταφερουν ζωακια που συνηθως προερχονται απο γονεις που ζουν σε κλουβια,μονο και μονο για να γεννανε.Κανενας σοβαρος εκτροφεας που νοιαζεται για τα γατακια του δεν θα εδινε σε πετ σοπ,θα το καταλαβεις απο τις πληροφοριες που θα σου ζητησουν αν στειλεις mail σε καποιο εκτροφειο για να κλεισεις γατακι.Σε περνανε απο ψιλο κοσκινο,γιατι νοιαζονται πολυ σε τι οικογενεια θα παει το μικρο.Τωρα απο εκει και περα,υπαρχουν καποια εκτροφεια για καποιες ρατσες γατων στη χωρα μας,απλα δεν εχει τυχει να δημιουργηθει καποιο βρετανικης.

Ελπιζω να μας καλεσεις να σας δουμε και απο κοντα!!:)

φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!!
θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε??

Luna τι να κανουμε,μας κερδισε αλλο επαγγελμα,αλλα κι εκει χρειαζεται το λεγειν!:lol:Ηταν να παρω κι εγω βρετανακι αλλα μας προεκυψε ο Σειριος,οποτε το εχω καημο...

ναι εε???:lol::lol::lol:παντως καλο ειναι να ξερεις οτι εισαι καλη σε τετοια!!
χρειαζεται!!
(τι κανεις αληθεια??)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back