British - maniacs

Νικολετα αυτη γινεται ολο και πιο ομορφη,και δεν το λεω σαν κοπλιμεντο,αληθεια ειναι!Τα μικρα ποτε θα ειναι ετοιμα με το καλο να δωθουν;Αλλη γεννα θα κανει;

Ναι Δώρα μου όσο πάει και πιο όμορφη γίνεται....της πάνε πολύ τα παραπάνω κιλά:D....σε αντίθεση με την μαμά της, δλδ εμένα:lol::lol::lol:
Τα μικρά τα περιμένουμε αρχές Φλεβάρη...γύρω στις 10 υπολογίζω....και θα δωθούν μετά από 12-13 βδομάδες δλδ στα μέσα του Μάη :happy:
Για άλλη γέννα δεν ξέρω ακόμα.:)

Είναι πανέμορφη... Παχουλούλα και γλυκύτατη!

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα :rolleyes: Ναι, είναι μια κούκλα η άτιμη:inlove:αλλά δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτό και χάνει...Δώρα πότε είπες πως έρχεσαι Θεσ/νίκη?:D:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετα σου εχω πει οτι σε μισω τελευταια;:mad:Σε μισω πολυ γλυκια μου(αυτο ειναι το πρωτο σημαδι σχιζοφρενειας):lol:
Γιατί καλέ, τι έκανα???:blink::whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!!
τρελαθηκα!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!!
τρελαθηκα!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό :D:up:
Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα :up::up::up::up:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό :D:up:
Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα :up::up::up::up:

δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!!:lol: για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!!:up::lol::rolleyes:

Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω.

δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!!:lol: για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!!:up::lol::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:
είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό;)....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' :P 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7:confused:

Είναι από το tigers deluxe;)....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία:up:...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα:(

ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!!
αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες!:P:P το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα??:(:(

:lol::lol::lol::lol:
είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό;)....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' :P 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7:confused:

ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!!
αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες!:P:P το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα??:(:(

Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο:D ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο:(....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις;)

ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry:
έλα μην κλαις από τώρα:(....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω;)...ποντάρω στο 4:rolleyes::lol:....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry:

έλα μην κλαις από τώρα:(....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω;)...ποντάρω στο 4:rolleyes::lol:....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry:
Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:mad::cry::cry::cry:

Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο:D ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο:(....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις;)

σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα...
εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω??:lol:

κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε..:blink:
εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει...
ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!!:rolleyes::rolleyes:

Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:mad::cry::cry::cry:

και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες:P:P....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια?:mad::mad::lol::lol:

σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα...
εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω??:lol:

κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε..:blink:
εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει...
ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!!:rolleyes::rolleyes:

Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ:/:
κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας....:rolleyes:

Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;:mad:Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν!:lol:

Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;:mad:Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν!:lol:

:lol::lol::lol: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός....:/:
λες να δηλώσω Κάλυμνο?:hmm::P

:lol::lol::lol: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός....:/:
Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες.:/:

Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες.:/:

Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι :/: και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε:hmm:

Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια;

Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ:/:
κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας....:rolleyes:

μμμ...:(:( κριμα!!!

εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!!:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back