Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #3.881 25-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα αυτη γινεται ολο και πιο ομορφη,και δεν το λεω σαν κοπλιμεντο,αληθεια ειναι!Τα μικρα ποτε θα ειναι ετοιμα με το καλο να δωθουν;Αλλη γεννα θα κανει; Click για ανάπτυξη... Ναι Δώρα μου όσο πάει και πιο όμορφη γίνεται....της πάνε πολύ τα παραπάνω κιλά....σε αντίθεση με την μαμά της, δλδ εμένα Τα μικρά τα περιμένουμε αρχές Φλεβάρη...γύρω στις 10 υπολογίζω....και θα δωθούν μετά από 12-13 βδομάδες δλδ στα μέσα του Μάη Για άλλη γέννα δεν ξέρω ακόμα. Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Είναι πανέμορφη... Παχουλούλα και γλυκύτατη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα Ναι, είναι μια κούκλα η άτιμηαλλά δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτό και χάνει...Δώρα πότε είπες πως έρχεσαι Θεσ/νίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Raisa έγραψε: #3.882 25-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα σου εχω πει οτι σε μισω τελευταια;Σε μισω πολυ γλυκια μου(αυτο ειναι το πρωτο σημαδι σχιζοφρενειας) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, τι έκανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #3.883 25-01-09 22:09 Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:17 Η Raisa έγραψε: #3.884 25-01-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #3.885 25-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα αυτη γινεται ολο και πιο ομορφη,και δεν το λεω σαν κοπλιμεντο,αληθεια ειναι!Τα μικρα ποτε θα ειναι ετοιμα με το καλο να δωθουν;Αλλη γεννα θα κανει; Click για ανάπτυξη... Ναι Δώρα μου όσο πάει και πιο όμορφη γίνεται....της πάνε πολύ τα παραπάνω κιλά....σε αντίθεση με την μαμά της, δλδ εμένα Τα μικρά τα περιμένουμε αρχές Φλεβάρη...γύρω στις 10 υπολογίζω....και θα δωθούν μετά από 12-13 βδομάδες δλδ στα μέσα του Μάη Για άλλη γέννα δεν ξέρω ακόμα. Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Είναι πανέμορφη... Παχουλούλα και γλυκύτατη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα Ναι, είναι μια κούκλα η άτιμηαλλά δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτό και χάνει...Δώρα πότε είπες πως έρχεσαι Θεσ/νίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Raisa έγραψε: #3.882 25-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα σου εχω πει οτι σε μισω τελευταια;Σε μισω πολυ γλυκια μου(αυτο ειναι το πρωτο σημαδι σχιζοφρενειας) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, τι έκανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #3.883 25-01-09 22:09 Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:17 Η Raisa έγραψε: #3.884 25-01-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #3.885 25-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα σου εχω πει οτι σε μισω τελευταια;Σε μισω πολυ γλυκια μου(αυτο ειναι το πρωτο σημαδι σχιζοφρενειας) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, τι έκανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #3.883 25-01-09 22:09 Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:17 Η Raisa έγραψε: #3.884 25-01-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #3.885 25-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:17 Η Raisa έγραψε: #3.884 25-01-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #3.885 25-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολεταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ειναι υπεροχη καιι τεραστια!!! τρελαθηκα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #3.885 25-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ βάλε κι εσύ μερικές φωτό να θαυμάσουμε Λουνάκι φουσκωτό Μπήκαμε στην τελική ευθείααααα Click για ανάπτυξη... δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #3.886 25-01-09 22:28 Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ παλι δε θα τα προλαβω τα μωρακια...Μολις τελειωσω απο εδω και κατεβω Βολο,βουρ σε εσας θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.887 25-01-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!! Click για ανάπτυξη... είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #3.888 25-01-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι από το tigers deluxe....από τα καλύτερα γερμανικά εκτροφεία...αλλά σταμάτησαν την εκτροφή απ΄ό,τι είδα Click για ανάπτυξη... ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Luna έγραψε: #3.889 25-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: είναι και η πρώτη σας γέννα μωρέ γι αυτό....και η Ραίσα στην πρώτη δεν ήταν έτσι....βέβαια τότε είχε ''μόνο'' 5 μωρά ενώ τώρα προβλέπω πάλι να φτάνουμε τα 7 Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η Raisa έγραψε: #3.890 25-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα αυτο το εκτροφειο το ζαχαρωνω εδω και παρα πολυ καιρο!!! αλλα δεν ξερω γερμανικα!!εχουν καταπληκτικες φωτογραφιες, και εκπληκτικες γατες! το κλεισανε??η απλα δεν κανουν γατακια τωρα?? Click για ανάπτυξη... Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.891 25-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε!!δεν παραπονιεμαι!!και ενα να κανει αρκει να ειναι γερο και χαρουμενο εκει που θα παει:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #3.893 25-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και συ το ζαχαρώνεις καλή μου? Κι εγώ το ίδιο ...αλλά διάβασα σε κάποιο σαιτ γερμανικό ότι δεν λειτουργεί άλλο ως εκτροφείο....έχει δώσει τα γατόνια και ασχολείται τώρα μόνο με την φωτογράφιση γατιών....αν δεις στα λινκ που έχει είναι όλα εκτροφεία με δική της φωτογράφιση ....φαίνεται αμέσως αν τα δεις Click για ανάπτυξη... σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.894 25-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ να μην πεις τιποτα!Τα χαρηκες τουλαχιστον τρεις μηνες,εμεις δεν τα χαρηκαμε παρα μονο ενα μισαωρο,κι αυτο με ενδιαμεσες διακοπες!:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... και θα τα χαρώ πάλι για 3 μήνες....ποιος σας είπε κυρία μου να πάτε τόσο μακρυά? Δεν σας έκανε καμιά πόλη, κανένα χωριό ποιο βόρεια? Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαραααααα??και ηταν μια απο τιε ρπιλογρε μου αν μετακομιζα... εχεις ρωτησει?? (οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!) εχουν ακριβως το στιλ που λατρευω και ειναι και με γατια!!τι αλλο να θελω?? κλαιω και για το ενα και για τα 4!!!ασε.. εχεις κι ενα δικιο κι εσυ!!ολα οπου να ναι εχουν παει... ελπιζω να εχεις πιο πολλα τωρα γυρω σου!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η moukelis έγραψε: #3.895 25-01-09 23:03 Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #3.896 25-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειχε πουθενα κενο στερια,με τον πονο μου παιζεις;Του χρονου θα δεις,αμα εχεις παρει ασημενιο θα παρακαλας να με μεταθεσουν! Click για ανάπτυξη... του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #3.898 25-01-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να δηλωσεις καπου κοντα...Σας παιρνουν μονιμους εσας;Εχω μια φιλη Ειδικης Αγωγης που μου ειπε μονο ως αναπληρωτες. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι ...ως αναπληρωτές και μετά από 36 μήνες προϋπηρεσία μόνιμοι και αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει ακόμα ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής...λένε ότι θα κάνουν αλλά να δούμε πότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η moukelis έγραψε: #3.899 25-01-09 23:31 Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η Luna έγραψε: #3.900 25-01-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ρώτησα αλλά είδα που το έγραφαν άλλοι εκτροφείς σε κάποιο φόρουμ κι εγώ ελπίζω αυτή τη φορά να μείνουνε μερικά εδώ κοντά μας.... Click για ανάπτυξη... μμμ... κριμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: του χρόνου δεν ξέρω ούτε και γω πού θα είμαι άσε...από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός.... λες να δηλώσω Κάλυμνο? Click για ανάπτυξη... εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.