British - maniacs

Δυσκολα τα πραγματα...Θα μετακομισετε οικογενειακως αν σε παορυν μακρια;
Μπα:/:...μόνο εγώ , ο Αντώνης και τα γατιά μας....ο Κώστας θα μείνει να φυλάει τα αμπέλια:lol: ούτως ή άλλως για ένα χρόνο θα είναι και τι χρόνος δλδ. 6 μήνες για την ακρίβεια...;)
μμμ...:(:( κριμα!!!

εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!!:rolleyes::rolleyes:

Αν είναι να πάω μακρυά το προτιμώ Αθήνα...θα έχω και παρέααα;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε μακαρι να εχει κενο Αθηνα,μια χαρα.Α θα παρεις και τα γατια ε;Σαν κι εμενα με δυο γατοφορους με κοιτουσαν ολοι στο πλοιο.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα:/:...μόνο εγώ , ο Αντώνης και τα γατιά μας....ο Κώστας θα μείνει να φυλάει τα αμπέλια:lol: ούτως ή άλλως για ένα χρόνο θα είναι και τι χρόνος δλδ. 6 μήνες για την ακρίβεια...;)

Αν είναι να πάω μακρυά το προτιμώ Αθήνα...θα έχω και παρέααα;):up:

παρεα μονο??τσιμπουρια θα σου γινουμε...:lol::lol::lol::lol:

τι διαφορες εχουν αυτα τα ημερολογια???εε??μου την σπαει που δεν καταλαβαινωωωω..:mad:
https://www.meinbildkalender.de/galerie.cfm?sesid=&pino=0&spra=de&shopid=369228

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
έχουμε και καινούργιο καλαθάκι....εδώ το δοκιμάζουμε αν μας χωράει
ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ εγκυούλα χοντρούλα τροφαντούλα!!! :up::up:Με το καλό Νικολέτα μου να γεννήσει το μωράκι μας!:D

Νικολετα αυτη γινεται ολο και πιο ομορφη,και δεν το λεω σαν κοπλιμεντο,αληθεια ειναι!Τα μικρα ποτε θα ειναι ετοιμα με το καλο να δωθουν;Αλλη γεννα θα κανει;
Πραγματικά δεν είναι πανέμορφη? Καλέ της πάει η εγκυμοσύνη πολύ:up:
δεν εχω βγαλει ακομα καμια ολη αυτη την βδομαδα!!παντως δεν συγκρινομαστε!!! για να γινει η Luna σαν την raisa πρεπει να ειναι εγκυος αλλους 2 μηνες!!
Γιατι βρε άτιμη δεν μας βάζεις φωτο του κοριτσιου σου να την καμαρώνουμε ΚΑΘΕ μέρα την κουκλάρα σου???:)
Το Λουνάκι μας έχει μια τόσο μικρή στρουμπουλή κοιλίτσα που νομίζεις πως απλά έχει λίγο παχύνει κ έχει φουσκώσει. Πραγματικα είναι η πιο κομψή έγκυος γατουλα που έχω δει:)Φιλησέ μου το μωράκι μου Γιάννα και μάλιστα ρουφηχτά:rolleyes:

έλα μην κλαις από τώρα....δεν θα είναι ένα αλλά παραπάνω...ποντάρω στο 4:rolleyes::lol:....και θα τα χαρείς για 3 μήνες τουλάχιστον...μετά φρόντισε να τα δώσεις κάπου κοντά να τα βλέπεις...εγώ τι να πω που όλα τους έφυγαν μακρυά?
Ακριβώς και θα τα χαρει τα μικρά και θα χαρει κι εμένα που θα της φορτώνομαι συχνότατα καθ΄όλο αυτο το διάστημα.:rolleyes::blink:
Αν είναι να πάω μακρυά το προτιμώ Αθήνα...θα έχω και παρέααα
Ναι βρε παιδί μου αυτο λέω κι εγώ Αθήνα είναι το προτιμότερο!!! Θα περάσουμε φίνα:up::up:

το βρήκα και σας θυμήθηκα όμορφα Βρεττανάκια,δεν μοιάζει λίγο στον Σεβάχ;:Dάντε και με το καλό να γίνεται ακόμα πιο πολλά,πολλές εγκυμοσύνες βλέπω:up::up:

και αυτό ειδικά για την Raisa...

τι διαφορες εχουν αυτα τα ημερολογια???εε??μου την σπαει που δεν καταλαβαινωωωω..:mad:
https://www.meinbildkalender.de/galerie.cfm?sesid=&pino=0&spra=de&shopid=369228

εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή....:P:P:lol:
λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά....;)

ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ εγκυούλα χοντρούλα τροφαντούλα!!! :up:Με το καλό Νικολέτα μου να γεννήσει το μωράκι μας!:D

Πραγματικά δεν είναι πανέμορφη? Καλέ της πάει η εγκυμοσύνη πολύ:up:

Ναι βρε παιδί μου αυτο λέω κι εγώ Αθήνα είναι το προτιμότερο!!! Θα περάσουμε φίνα:up:

Είδες την μαμά σας Αναστασία? Στρουμπουλή και τροφαντή ....:rolleyes::rolleyes:
Καλά αν έρθω Αθήνα δε με βλέπω να δουλεύω αλλά να τρέχω από σπίτι σε σπίτι να βλέπω γατόνια.....θα παίρνω και τα παιδιά μαζί θέλουν δε θέλουν:lol::lol::lol:

και αυτό ειδικά για την Raisa...

Ευχαριστώωωω.........:rolleyes::rolleyes::kiss::kiss:
αλλά και το άλλο είναι σκέτη γλύκα....ο Σεβάχ πιο μεγάλος:up:

Νικολετα ναι Αθηνα να δηλωσεις!!!:lol::lol::lol:
Αντε και μετα θα παρουμε ολες μαζι τα βρετανακια να τα φωτογραφιζουμε!!!
Θα γινουμε πολλες!:D

Νικολετα ναι Αθηνα να δηλωσεις!!!:lol::lol::lol:
Αντε και μετα θα παρουμε ολες μαζι τα βρετανακια να τα φωτογραφιζουμε!!!
Θα γινουμε πολλες!:D

Ουυυυυ.....μέχρι και στον Παπαδάκη θα μας δείξουν...από κανάλι σε κανάλι....το ατραξιόν της χρονιάς:lol::lol::lol::lol:

Ουυυυυ.....μέχρι και στον Παπαδάκη θα μας δείξουν...από κανάλι σε κανάλι....το ατραξιόν της χρονιάς:lol::lol::lol::lol:
Καλα το ειπα θα γινουμε πολλες οι τρελες!!!:lol::lol::lol::lol:
Ποιο Παπαδακη ρε μεχρι και στο X-factor θα παμε!!:lol::lol::lol::lol:

το βρήκα και σας θυμήθηκα όμορφα Βρεττανάκια,δεν μοιάζει λίγο στον Σεβάχ;:Dάντε και με το καλό να γίνεται ακόμα πιο πολλά,πολλές εγκυμοσύνες βλέπω
Τέλειο!!! Μοιάζει στο χρώμα με τον Σεβάχ μου αλλα όχι στο μέγεθος!!!!!!:lol:

εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή....
λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά....
Είδες την μαμά σας Αναστασία? Στρουμπουλή και τροφαντή ....:rolleyes::rolleyes:
Καλά αν έρθω Αθήνα δε με βλέπω να δουλεύω αλλά να τρέχω από σπίτι σε σπίτι να βλέπω γατόνια.....θα παίρνω και τα παιδιά μαζί θέλουν δε θέλουν:lol::lol::lol:
Ευχαριστώωωω.........:kiss:
αλλά και το άλλο είναι σκέτη γλύκα....ο Σεβάχ πιο μεγάλος:up:[/quote]
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Περιμενουμε λοιπόν με αγωνία και χαρά να γίνουμε πολλές οι τρελές!!!!!!!!!:up::up::up:
Ακριβώς, πιο μεγάλος ο Σεβάχ το είπα και πριν αλλα ίδιος στο χρώμα σχεδόν...??:up:

Οχι δεν θέλω δημοσιότητες παρακαλώ! Ασε που μπορει να μας απαγάγουν και τα μωρά άν γίνουν τόσο διάσημα:lol::lol:

Κοντευει η ωρα Γιαννααααααα!!! :up:
Αντε! Ειπαμε μ΄ενα πονο και τα τεσσερα:blink::up:

Κοντευει η ωρα Γιαννααααααα!!! :up:
Αντε! Ειπαμε μ΄ενα πονο και τα τεσσερα:blink::up:

Γιάννα να ακούς την Γιούλη;)....πέφτει μέσα όταν ποντάρει....:up::lol:

Γιάννα να ακούς την Γιούλη;)....πέφτει μέσα όταν ποντάρει....:up::lol:
:lol:Καλε ο γιατρος της της ειπε τεσσερα:P:lol:
4 θα κανει παντως...2 κουκουβαγιακια και 2 Βρετανακια:rolleyes::lol:
3 κοριτσια κι 1 αγορι:D

εγω λεω να δηλωσεις Αθηνα!!:rolleyes::rolleyes:
Κι εγώ αυτό λέω:rolleyes:.
Κούκλα η Ραίσα πραγματικά φαίνεται πολύ γλυκιά στις φωτό:D.
Άντε Luna τι κάνεις βάλε να καμία φωτό και με τη δική σου:mad:. Άπονη μας αφήνεις έτσι!!!

:lol:Καλε ο γιατρος της της ειπε τεσσερα:P:lol:
4 θα κανει παντως...2 κουκουβαγιακια και 2 Βρετανακια:rolleyes::lol:
3 κοριτσια κι 1 αγορι:D

Ούτε στοίχημα να έπαιζες Γιούλη:lol::lol::lol:

Κι εγώ αυτό λέω:rolleyes:.
Κούκλα η Ραίσα πραγματικά φαίνεται πολύ γλυκιά στις φωτό:D.
Άντε Luna τι κάνεις βάλε να καμία φωτό και με τη δική σου:mad:. Άπονη μας αφήνεις έτσι!!!

Μωρέ όλοι αυτό λέμε....μόνο ο αντρούλης μου δεν ξέρω τι λέει:hmm:...άσε που αν έρθω κατά κει μετά δεν θα θέλω να φύγω...;):lol::lol::lol:
Όσο για την Λούνα, επίτηδες το κάνει για να μας κρατάει σε αγωνία....:mad::mad::mad:

Ο Fidel επεστρεψε? Τι εγινε με τη Συμπιλ?:hmm:

Ασε Νικολετα...διαβασες εμεις γκαντεμια? Δεν μπορεσαμε να παμε Λαμια που ειχε οιστρο η Αθηνουλα κι εσκουζε η δολια...λογω των αγροτων:(

Ο Fidel επεστρεψε? Τι εγινε με τη Συμπιλ?:hmm:

Ασε Νικολετα...διαβασες εμεις γκαντεμια? Δεν μπορεσαμε να παμε Λαμια που ειχε οιστρο η Αθηνουλα κι εσκουζε η δολια...λογω των αγροτων:(

Ο Φιντέλ δεν επέστρεψε ακόμα λόγο αποκλεισμού αεροδρομίου στο Ηράκλειο:/:...ελπίζω αύριο ή Τετάρτη να έρθει:)
Με την Συμπίλ δεν ξέρω τι έγινε , αυτή την έχει ο φίλος σου και έχει καιρό να μας μιλήσεις γι αυτή ;):P
Με την Σίλβι όλα καλά, ζευγάρωσαν αρκετές φορές και σταμάτησε ο οίστρος της:)...έχει μέρες τώρα...και τώρα παίζουν σαν ζουζουνάκια απ΄ότι μαθαίνω:rolleyes:...τα πάνε πολύ καλά....και ο συμπέθερος δήλωσε ότι θα τον κρατήσουν τον γαμπρό...με το έτσι θέλω:lol:...εγώ φυσικά δεν το επέτρεψα και απείλησα με βεντέτα...:cool::lol:

Σώπα ρε συ, δεν διάβασα τα νέα σας....κρίμα μωρέ:(...δεν λέει να κάτσει αυτό το προξενιό ....ο Ιωνας ακόμα δεν μπορεί εε?:/:

Ο Φιντέλ δεν επέστρεψε ακόμα λόγο αποκλεισμού αεροδρομίου στο Ηράκλειο:/:...ελπίζω αύριο ή Τετάρτη να έρθει:)
Με την Συμπίλ δεν ξέρω τι έγινε , αυτή την έχει ο φίλος σου και έχει καιρό να μας μιλήσεις γι αυτή ;):P
Με την Σίλβι όλα καλά, ζευγάρωσαν αρκετές φορές και σταμάτησε ο οίστρος της:)...έχει μέρες τώρα...και τώρα παίζουν σαν ζουζουνάκια απ΄ότι μαθαίνω:rolleyes:...τα πάνε πολύ καλά....και ο συμπέθερος δήλωσε ότι θα τον κρατήσουν τον γαμπρό...με το έτσι θέλω:lol:...εγώ φυσικά δεν το επέτρεψα και απείλησα με βεντέτα...:cool::lol:

Σώπα ρε συ, δεν διάβασα τα νέα σας....κρίμα μωρέ:(...δεν λέει να κάτσει αυτό το προξενιό ....ο Ιωνας ακόμα δεν μπορεί εε?:/:
Μια χαρα με τη Σιλβι δηλ. εχω καιρο να παρω το Μιχαλη τηλ. θα τον ρωτησω...πριν κανα μηνα τιποτα παντως...
Παιδι μου οι Βιρμανοι αργουν να παρουν μπρος...και τωρα που πηρε ο δικος μου τον εφαγε ο κρατικος μηχανισμος:P:lol:
Τωρα περιμενουμε τη Καλυψω:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back